Jump to content

HotSauce

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About HotSauce

  • Ημ. Γέννησης 06/07/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

HotSauce's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Η αντίστοιχη εφαρμογή της Apple για πλοήγηση έχει το καλό (για την περίπτωση που συζητάμε) πως, αφού ρυθμίσεις τη διαδρομή σου, πατάς το κουμπί για να κλείσει η οθόνη και αυτή ανάβει αυτόματα σε σημαντικά σημεία όπως διασταυρώσεις, στροφές κτλ κτλ. Όπου πρέπει να μας ειδοποιήσει για κάτι δηλαδή. Αυτό έχει σημαντική βελτίωση στους τομείς θερμοκρασίας και μπαταρίας. Το κακό είναι πως η αντίστοιχη εφαρμογή της Apple είναι κατά πολύ χειρότερη απ'αυτή της Google (η οποία προφανώς και δεν έχει το δικαίωμα αυτής της λειτουργίας....).
  2. HotSauce

    iPhone 7

    Αυτά νομίζω πως συνδέονται με το Apple ID σου. Έχεις συνδεθεί κανονικά;
  3. Ή είναι ειδοποιήσεις μηνυμάτων από την εφαρμογή του Facebook. Κλείνουν από τις ρυθμίσεις.
  4. Εμένα μου το κάνει αυτό με την 10.3.3. Παρ'όλο που το έχω στο αυτόματο δεν ανανεώνει εφαρμογές μόνο του με τίποτα. Μόνο αν μπω εγώ και το κάνω χειροκίνητα.
  5. Δεν το ξέρω δυστυχώς... Μπορώ μόνο να σου πω πως, ενώ με το G2 απογοητευομουν εύκολα από το αποτέλεσμα, με το SE είμαι κατά τεράστιο ποσοστό ικανοποιημένος. Δεν έχω και τις τρελές απαιτήσεις βέβαια... Μέχρι να απαντήσει κάποιος έμπειρος δοκίμασε να ψάξεις συγκριτικά στο internet.
  6. Δεν θυμάμαι αν το app που σου είπα μεταφέρει φωτογραφίες.... Αν δεν το κάνει όμως μπορείς να τις μεταφέρεις με Google Drive ή Dropbox. Δε νομίζω να δυσκολευτείς εκεί. (Α! Ή και μέσω iCloud) Για το smartwatch δεν ξέρω να σου απαντήσω.
  7. Εγώ έκανα μετάβαση από G2 σε SE. Ήθελα (και μου το έδωσε) ένα πιο απλό κινητό που "να κάνει τη δουλειά" όμως. Και το κάνει. Λιγότερες ρυθμίσεις, πιο ετοιμοπόλεμο (κατά τη γνώμη μου) όμως, εκπληκτική κάμερα. Η μετάβαση έγινε πανεύκολα με το app "Android to iOS". Ανησυχούσα λίγο για τις μειωμένες ίντσες αλλά πλέον όταν πιάνω το G2 μου φαίνεται τεράστιο. Όποτε όλα συνηθίζονται... Αν έχεις κάποια απορία γράψε!
  8. Εγώ έκανα. Όταν πατάω κάνω σε ένα ποστ βγάζει επιλογές όπως "παράθεση, αναφορά" κτλ...
  9. HotSauce

    iPhone 7

    Για δες στις ρυθμίσεις, κάπου πρέπει να έχει επιλογή για να αποθηκεύει τοπικά όλες τις φωτογραφίες. Και αυτές που τραβάς και αυτές που σου στέλνουν.
  10. Δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί αλλά Gotham, παιδιά! Αν είστε της Batman μυθολογίας θα έχετε αρκετές στιγμές ενθουσιασμού!
  11. Γίνεται να γίνει συμπίεση χωρίς να χαθεί ποιότητα;
  12. Να αναφέρω πως η Lollipop δεν περιλαμβάνει τη λειτουργία με την οποία φαίνεται ως δικτυακός δίσκος το κινητό, λειτουργία που χρησιμοποιούσα συνέχεια και απογοητεύτηκα πολύ όταν το ανακάλυψα! Απογοητεύτηκα και με κανα δυο αλλά πραγματάκια, που δεν τα θυμάμαι τώρα μετά από τόσο καιρό, αλλά αυτό ήταν το βασικότερο! +1
  13. Μήπως βάζει την τηλεόραση σαν "συνέχεια" της οθόνης του laptop και όχι ως mirror?
×
×
  • Create New...