Ntinos_tech Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 βασικα ελπιζω σε σταθεροποιηση σε αυτη τη κατασταση....και απλα να μην αρχισει παλι τα κουλα...αλλιως...υπομονη...χαχαχα Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Και εγω σαν να ειδα βελτιωση,γι'αυτο το εγραψα. Σε λιγο θα βαλω και την 10.3.1. Για να δουμε. Εγω βγαζω 9 ωρες αναμονη και 4 ωρες χρηση μεικτα στο 5s με 3G/wifi και οχι τοσο καλο σημα με Vodafone. Σε εσας θα ειναι ακομα καλυτερα,με 3G και 4G και τοποθεσιες,ανανεωση εφαρμογων στο υποβαθρο κλειστα. Εχω βγαλει σε εμενα και το facebook app,ο σαφαρι ειναι αψογος και εχω δει διαφορα προς το καλυτερο. Την περασα κατευθειαν χωρις επαναφορα,εκανα set up as new στη 10.3 εγω ομως. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Παιδιά έχω μια βδομάδα που δεν μπορώ να βάλω το iTUNES 12.6. Μου λέει οτι : "There is a problem with this Windows Installer package.A program required for this install to complete could not be run.Contact your support personel or package vendor." Τι γίνεται?Τι κάνουμε? Πρωτη φορά μου το βγάζει,τόσα χρονια που το χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Εγω βγαζω 9 ωρες αναμονη και 4 ωρες χρηση μεικτα στο 5s με 3G/wifi και οχι τοσο καλο σημα με Vodafone. Σε εσας θα ειναι ακομα καλυτερα,με 3G και 4G και τοποθεσιες,ανανεωση εφαρμογων στο υποβαθρο κλειστα. Εχω βγαλει σε εμενα και το facebook app,ο σαφαρι ειναι αψογος και εχω δει διαφορα προς το καλυτερο. Την περασα κατευθειαν χωρις επαναφορα,εκανα set up as new στη 10.3 εγω ομως. εγω την περασα κατευθειαν απο πανω... προς το παρον καλα τα πραγματα...για να δουμε ποσο θα κρατησει:lol: :lol: :lol: :lol: :D Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Εντάξει παιδιά με το iTunes. Το έβαλα τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 εγω την περασα κατευθειαν απο πανω... προς το παρον καλα τα πραγματα...για να δουμε ποσο θα κρατησει:lol: :lol: :lol: :lol: :D Μια χαρα θα εισαι,το πολυ πολυ κανε ενα set up as new αμα δεις θεματα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Μια χαρα θα εισαι,το πολυ πολυ κανε ενα set up as new αμα δεις θεματα.οοοοχι..δε τολμαω να το πειραξω....ετσι οπως ειναι..χαχαχα οσο παιζει ετσι δε το αγγιζω! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 οοοοχι..δε τολμαω να το πειραξω....ετσι οπως ειναι..χαχαχα οσο παιζει ετσι δε το αγγιζω! Καλύτερα Μην μπαίνεις στην διαδικασία συνέχεια της επαναφοράς και στήσιμο από την αρχή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Παιδιά έχω μια βδομάδα που δεν μπορώ να βάλω το iTUNES 12.6. Μου λέει οτι : "There is a problem with this Windows Installer package.A program required for this install to complete could not be run.Contact your support personel or package vendor." Τι γίνεται?Τι κάνουμε? Πρωτη φορά μου το βγάζει,τόσα χρονια που το χρησιμοποιώ. Βημα βημα https://support.apple.com/en-us/HT204275 ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντάξει παιδιά με το iTunes. Το έβαλα τελικά. Δεν ειδα οτι το εφτιαξες τελικα! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Σ'ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω πως τα κατάφερα.Πάτησα τα πάντα και τελικά μπήκε. Ίσως να παίζει ρόλο που απεγκατέστηκα το Bonjour γιατί απ'ότι είδα είχε να ενημερωθεί πάνω από ένα χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Με την έλευση της 10.3 παρατήρησα πως όταν λαμβάνω mail τα οποία περιέχουν αρχείο zip, πατώντας πάνω στο αρχείο και στη συνέχεια το tab που εμφανίζει κάτω αριστερά(τετράγωνο με το βέλος πάνω) δε κάνει τίποτα, ενώ κανονικά(όπως και στη 10.2) θα έπρεπε να μου ανοίξει παράθυρο για να επιλέξω με ποια εφαρμογή θέλω ν' ανοίξω το αρχείο. Δοκίμασα και από το gmail και από τον exchange λογαριασμό που έχω, όλα αυτά από την default εφαρμογή mail του iPhone. Κι άλλο bug προφανώς...:confused: Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 (edited) Με την έλευση της 10.3 παρατήρησα πως όταν λαμβάνω mail τα οποία περιέχουν αρχείο zip, πατώντας πάνω στο αρχείο και στη συνέχεια το tab που εμφανίζει κάτω αριστερά(τετράγωνο με το βέλος πάνω) δε κάνει τίποτα, ενώ κανονικά(όπως και στη 10.2) θα έπρεπε να μου ανοίξει παράθυρο για να επιλέξω με ποια εφαρμογή θέλω ν' ανοίξω το αρχείο. Δοκίμασα και από το gmail και από τον exchange λογαριασμό που έχω, όλα αυτά από την default εφαρμογή mail του iPhone. Κι άλλο bug προφανώς...:confused: Δοκίμασε να το ανοίξεις με την εφαρμογή σημειώσεις. Ουσιαστικά θα δημιουργήσεις νέα σημείωση και στη συνέχεια θα κάνεις προεπισκόπηση από την εφαρμογή. Edited April 8, 2017 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Περασα και εγω την 10.3.1 (μιας και το ειχα αφησει στην τελευταια 10.2.x). Πρωτες εντυπωσεις απο τη μεχρι τωρα χρηση ειναι οτι μου φαινεται λιγο πιο σβελτο το κινητο, με πιο γρηγορες αντιδρασεις και εννοειται στα συν και η αυξηση του ελευθερου διαθεσιμου αποθηκευτικου χωρου μετα την αναβαθμιση (γλιτωσα γυρω στα 1,2gb). Οσον αφορα την μπαταρια θα το δω πως παει μεσα στη βδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Περασα και εγω την 10.3.1 (μιας και το ειχα αφησει στην τελευταια 10.2.x). Πρωτες εντυπωσεις απο τη μεχρι τωρα χρηση ειναι οτι μου φαινεται λιγο πιο σβελτο το κινητο, με πιο γρηγορες αντιδρασεις και εννοειται στα συν και η αυξηση του ελευθερου διαθεσιμου αποθηκευτικου χωρου μετα την αναβαθμιση (γλιτωσα γυρω στα 1,2gb). Οσον αφορα την μπαταρια θα το δω πως παει μεσα στη βδομαδα. Κυρίως το κέρδος από τον ελεύθερο χώρο είναι το πιο ωραίο της υπόθεσης Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Κυρίως το κέρδος από τον ελεύθερο χώρο είναι το πιο ωραίο της υπόθεσης ρε παιδια συγνωμη, εγω γιατι εχω την εντυπωση ότι δεν ελευθερωθηκε χωρος, αλλα το αντιθετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 ρε παιδια συγνωμη, εγω γιατι εχω την εντυπωση ότι δεν ελευθερωθηκε χωρος, αλλα το αντιθετο? Εξαρτάται πόσο τακτοποιημένα είχες τα αρχεία σου Αν είχες διπλότυπα και λοιπά τότε ναι κερδίζεις χώρο Αν τα είχες πχ όλες τις φωτό από μία φορά χωρίς αντιγραφή ίδιων φωτογραφιών μέσα και φακέλους και λοιπά τότε ναι κερδίζεις Ακριβώς με λεπτομέρεια δεν μπορώ να σου εξηγήσω αλλά από ένα άρθρο αγγλικό που διάβασα στα γρήγορα κάτι τέτοιο είχα καταλάβει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Εξαρτάται πόσο τακτοποιημένα είχες τα αρχεία σου Αν είχες διπλότυπα και λοιπά τότε ναι κερδίζεις χώρο Αν τα είχες πχ όλες τις φωτό από μία φορά χωρίς αντιγραφή ίδιων φωτογραφιών μέσα και φακέλους και λοιπά τότε ναι κερδίζεις Ακριβώς με λεπτομέρεια δεν μπορώ να σου εξηγήσω αλλά από ένα άρθρο αγγλικό που διάβασα στα γρήγορα κάτι τέτοιο είχα καταλάβει ουτε διπλά ουτε τιποτα δεν ειχα, και όλα τακτοποιημένα όπως πρεπει (πιστευω δηλαδή) αλλα ειδα ότι εχω λιγοτερο ελευθερο χωρο ενιγουει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Και εγω δεν ειχα ουτε διπλοτυπα ουτε τιποτα. Ολα τακτοποιημενα και απο 1,9gb με την τελευταια 10.2..., μετα την αναβαθμιση στην 10.3.1 εχω ελευθερο χωρο πλεον 3,1gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 ρε παιδια συγνωμη, εγω γιατι εχω την εντυπωση ότι δεν ελευθερωθηκε χωρος, αλλα το αντιθετο? Επειδη το πέρασα σε διάφορες συσκευες όλες με διαφορετική συμπεριφορά απο τους χρήστες τους, όλες οι συσκευες εχουν περισσότερο χώρο πλέον. Εσένα πως έγινε αυτο; Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Επειδη το πέρασα σε διάφορες συσκευες όλες με διαφορετική συμπεριφορά απο τους χρήστες τους, όλες οι συσκευες εχουν περισσότερο χώρο πλέον. Εσένα πως έγινε αυτο; τι να πω ρε παιδια, εχω αρχισει και ανησυχω πλεον αχαχαχχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 καλημέρα, εμένα εχει 5,5 χρησιμοποιημενα και 7,2 διαθεσιμα....και η ερωτηση ειναι....εγω δεδομενα δεν εχω(φωτο-βιντεο κτλπ.) αρα 5,5 ειναι το λειτουργικο...5,5+7,2=12,7....αρα δεν εχω 16γβ κινητο ε? ε?χαχαχα Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 καλημέρα, εμένα εχει 5,5 χρησιμοποιημενα και 7,2 διαθεσιμα....και η ερωτηση ειναι....εγω δεδομενα δεν εχω(φωτο-βιντεο κτλπ.) αρα 5,5 ειναι το λειτουργικο...5,5+7,2=12,7....αρα δεν εχω 16γβ κινητο ε? ε?χαχαχα Το λειτουργικό και οι εφαρμογές δεν πιάνουν χώρο; Cache? 1,5gb συμπιεσμένο είναι το iOS. Γι αυτό τα 16gb είναι θεωρητικά λίγα αν αρχίσεις και βάζεις φωτογραφίες και μουσική Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Το λειτουργικό και οι εφαρμογές δεν πιάνουν χώρο; Cache? 1,5gb συμπιεσμένο είναι το iOS. Γι αυτό τα 16gb είναι θεωρητικά λίγα αν αρχίσεις και βάζεις φωτογραφίες και μουσική ξαναλεω...5,5 χρησιμοποιημενα και 7,2 διαθεσιμα....ποσο ειναι το συνολο;12,7.... μεχρι τα 16 που ειναι ο χωρος; ακομα και να βαλουμε 5,5 εφαρμογες και δικα μου....+2 λειτουργικο μας κανει 7,5 και 7,2 διαθεσιμα.....πάλι δε μας κανει 16...!αλλα οκ δε θα κανουμε φασαρια...τωρα χαχαχαχα τα 16 ειναι ονομαστικα.... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 ξαναλεω...5,5 χρησιμοποιημενα και 7,2 διαθεσιμα....ποσο ειναι το συνολο;12,7.... μεχρι τα 16 που ειναι ο χωρος; ακομα και να βαλουμε 5,5 εφαρμογες και δικα μου....+2 λειτουργικο μας κανει 7,5 και 7,2 διαθεσιμα.....πάλι δε μας κανει 16...!αλλα οκ δε θα κανουμε φασαρια...τωρα χαχαχαχα τα 16 ειναι ονομαστικα.... Χαχαχουχα μωρε 12.7 είναι το user data partition και 3.2 το system Κατάλαβες τώρα η να γελάσουμε κι άλλο; χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 ξαναλεω...5,5 χρησιμοποιημενα και 7,2 διαθεσιμα....ποσο ειναι το συνολο;12,7.... μεχρι τα 16 που ειναι ο χωρος; ακομα και να βαλουμε 5,5 εφαρμογες και δικα μου....+2 λειτουργικο μας κανει 7,5 και 7,2 διαθεσιμα.....πάλι δε μας κανει 16...!αλλα οκ δε θα κανουμε φασαρια...τωρα χαχαχαχα τα 16 ειναι ονομαστικα.... 16 είναι πραγματικά Τα υπόλοιπα δες τα στις πληροφορίες τι πιάνει και τι όχι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts