mavrios Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καλό νέο αυτό. Την τιμή όμως της συσκευής δεν ξέρουμε. Αν είναι να είναι καμία 50€ μόνο πιο φθηνό ποιος θα προτιμήσει αυτό από το 7; 100$ ειναι η διαφορα στην Αμερικη τουλαχιστον Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 100$ ειναι η διαφορα στην Αμερικη τουλαχιστον Άρα εδώ να αναμένουμε 100€ περίπου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Οποίος δεν έχει 6s πάει στο 7 για πάνω κάτω 100€... Οποίος έχει μένει σε αυτό δεν αξίζει με την καμία να πας 7 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Έχει έρθει σε κανέναν το carrier upgrade της Cosmote για ενεργοποίηση του IPv6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Έχει έρθει σε κανέναν το carrier upgrade της Cosmote για ενεργοποίηση του IPv6? Δεν νομίζω. Σε εμένα δεν ήρθε πάντως τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) Αυτή τη στιγμή το μοντέλο των 16GB εχει 545€ ενώ των 64GB εχει 645€. Επειδή τα 32GB είναι ιδανικό μέγεθος για μένα, πότε πιστεύετε ότι θα έρθει αυτό το μοντέλο στην Ελλάδα; Έχουμε κάτι νεώτερο για την τιμή; Edited September 10, 2016 by Stratilatis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Λογικά όσο έχει το 16 πρεπει να κανει. Αν όχι απ το λανσάρισμα σταδιακά θα πάει εκει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Αυτή τη στιγμή το μοντέλο των 16GB εχει 545€ ενώ των 64GB εχει 645€. Επειδή τα 32GB είναι ιδανικό μέγεθος για μένα, πότε πιστεύετε ότι θα έρθει αυτό το μοντέλο στην Ελλάδα; Έχουμε κάτι νεώτερο για την τιμή; Το 32 πιστεύω θα ξεκινήσει να πωλείται στα 600+ Αυτήν την υπόνοια έχω. Μακάρι να έβγαινε απευθείας στα 550 αλλα είναι ακατόρθωτο. Επίσημα στην Ελλάδα η τιμή του 6s είναι πολύ παραπάνω όποτε το 600+ το θεωρώ 90% να πέσω μέσα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 καλησπερα , απο εσας παιδια που εχετε το 6S αρκετο καιρο , εχει νοιωσει κανεις οτι ισως θα του χρειαζοταν και τριτο γιγα ραμ με αποτελεσμα αν παρουν και το φετινο να διαλεξουν αντι το απλο το πλας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 καλησπερα , απο εσας παιδια που εχετε το 6S αρκετο καιρο , εχει νοιωσει κανεις οτι ισως θα του χρειαζοταν και τριτο γιγα ραμ με αποτελεσμα αν παρουν και το φετινο να διαλεξουν αντι το απλο το πλας? Και 1gb να είχε εμένα θα μου έφτανε σίγουρα πιστεύω. Δεν έχω παρατηρήσει καμια έλλειψη σε ram Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Όχι, ούτε μια φορά. Έχω το 6S Plus. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Ποτέ δεν ζορίζεται ακόμα και με αμέτρητες εφαρμογές στο υπόβαθρο. Και με πολλές Καρτέλες στον Safari ποτέ δεν κάνει refresh. Εφόσον το iOS 10 θα τρέχει λογικά το ίδιο καλά στο iPhone 7 που εχει πάλι 2 GB δεν εχεις λόγο να ανησυχείς. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Ποτέ δεν ζορίζεται ακόμα και με αμέτρητες εφαρμογές στο υπόβαθρο. Και με πολλές Καρτέλες στον Safari ποτέ δεν κάνει refresh. Εφόσον το iOS 10 θα τρέχει λογικά το ίδιο καλά στο iPhone 7 που εχει πάλι 2 GB δεν εχεις λόγο να ανησυχείς. Sent from my iPad using Tapatalk Είναι υπερβολή πάντως για το συγκεκριμένο τηλέφωνο τα 3gb ram αν κάποιος νομίζει ότι θα ήταν καλύτερα. Το 7 plus δεν γνωρίζω αλλα ίσως η επεξεργασία που κάνει η διπλή κάμερα την ώρα που κάνει τις λήψεις να χρειάζεται αλλα και πάλι δεν το νομίζω. Εκτός και αν το iOS 10 μας κρεμάσει αργά η γρήγορα τις συσκευές αλλα δεν νομίζω. Εγώ πάντως θα αργήσω να μεταβώ στην νέα έκδοση στο 6s μου. Θα περιμένω να ωριμάσει αρκετά έτσι κι αλλιώς πάλι έχει αρκετές αλλαγές και δεν με αρέσουν τα μεγάλα άλματα. Από iOS 6 σε iOS 7 άργησα να το συνηθίσω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλησπέρα !!! Το iOS 10 θα δοθεί συγκεκριμένη ωρα ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλησπέρα !!! Το iOS 10 θα δοθεί συγκεκριμένη ωρα ;; Κατά τις 8 το βράδυ λογικά. Συνήθως τέτοιες ώρες έρχονται τα updates. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Κατά τις 8 το βράδυ λογικά. Συνήθως τέτοιες ώρες έρχονται τα updates. καλημερα !!! ευχαριστω πολυ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 καλημερα !!! ευχαριστω πολυ !!!! Χρειαζόμαστε beta testers Μαρία. Σε βλέπω πολύ βιαστική. Αναμένουμε εντυπώσεις. Εγώ πάντως δεν την βάζω. Την πάτησα πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια από την βιασύνη μου να την περάσω από τους πρώτους Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Χρειαζόμαστε beta testers Μαρία. Σε βλέπω πολύ βιαστική. Αναμένουμε εντυπώσεις. Εγώ πάντως δεν την βάζω. Την πάτησα πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια από την βιασύνη μου να την περάσω από τους πρώτους Δίκιο έχεις Τάσο, αλλά προσωπικά θα μου φανεί χρήσιμο το χαρακτηρισμό που ανάβει η οθόνη μόλις το σηκώνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Δίκιο έχεις Τάσο, αλλά προσωπικά θα μου φανεί χρήσιμο το χαρακτηρισμό που ανάβει η οθόνη μόλις το σηκώνεις Δεν γνωρίζω τις νέες λειτουργίες όλες δεν μπορώ να εκφέρω άποψη σ αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Να υποθέσω ότι αν βάλουμε το 10 και γίνει καμία στραβή δεν μπορούμε να κατέβουμε πάλι σωστά; Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Να υποθέσω ότι αν βάλουμε το 10 και γίνει καμία στραβή δεν μπορούμε να κατέβουμε πάλι σωστά; Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Αν το κάνεις όσο υπογράφεται ακόμα η 9.3.5 θα μπορείς να γυρίσεις. Αλλά δεν ξέρω πόσο διάστημα θα κρατήσει την 9.3.5 η apple. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Να υποθέσω ότι αν βάλουμε το 10 και γίνει καμία στραβή δεν μπορούμε να κατέβουμε πάλι σωστά; Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Για μια εβδομάδα ίσως και παραπάνω λογικά θα επιτρέπεται να πας σε 9.3.5 η οποία είναι η τελευταία Μετα σταματάει η υπογραφή της και μένεις έτσι Για αυτό φοβάμαι να προχωρήσω σε αναβάθμιση. Μέχρι να την δοκιμάσεις να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές να πεις ότι όντως τελικά δεν μου κάνει και θέλω να γυρίσω πίσω θέλεις μέρες. Έρχεται και στα γρήγορα κανα μικρό update πχ 10.0.1 και μετα δεν γυρνάς πίσω με τίποτα Άσε που να ξανά στήνεις την συσκευή είναι βαρετό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Για μια εβδομάδα ίσως και παραπάνω λογικά θα επιτρέπεται να πας σε 9.3.5 η οποία είναι η τελευταία Μετα σταματάει η υπογραφή της και μένεις έτσι Για αυτό φοβάμαι να προχωρήσω σε αναβάθμιση. Μέχρι να την δοκιμάσεις να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές να πεις ότι όντως τελικά δεν μου κάνει και θέλω να γυρίσω πίσω θέλεις μέρες. Έρχεται και στα γρήγορα κανα μικρό update πχ 10.0.1 και μετα δεν γυρνάς πίσω με τίποτα Άσε που να ξανά στήνεις την συσκευή είναι βαρετό Κι εγω θα περιμενω καμια εβδομαδα σιγουρα, να δω τι παιδικές ασθενειες θα βγαλει το 10άρι και μετά αποφασίζω. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Αύριο Τετάρτη θα παραλάβω το 6s 64GB. :) Μετά από 5+ έτη με windows phone κινητά, αποφάσισα με πόνο να ταξιδεύω πλέον με ios. Μοναδική μου εμπειρία στο ios μέχρι τώρα είναι το ipad air που έχω τα 2 τελευταία χρόνια, το οποίο χρησιμοποιώ κυρίως ως book/magazine reader για τη σχολή μου, τη δουλειά μου και για αναψυχή + μπόλικο browsing σε διακοπές, εξοχή κλπ, το οποίο μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και μια κρυφή περιέργεια να δοκίμαζα κάποια στιγμή ένα iphone ως κινητό. Επειδή θα στήσω αύριο το κινητό, πιστεύετε ότι θα ήταν φρόνιμο να το αναβαθμίσω κατ' ευθείαν σε ios 10 και να το στήσω μετά καθαρό; Ακόμα και να υπάρχουν bugs, θα μου πάρει καιρό να εξερευνήσω σιγά σιγά το νέο λειτουργικό, οπότε μέχρι τότε θα έχουν λογικά τα περισσότερα διορθωθεί. Περιμένω τις απόψεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλώς να ορίσεις και το κόσμο του iPhone. Προσωπική μου άποψη είναι πως ναι, να κάνεις αναβάθμιση μέσω του iTunes πρώτα και έπειτα να στήσεις τη συσκευή σου. Όλα μου τα χρόνια, τις νέες εκδόσεις του iOS τις περνώ με "Set-up as new" και όχι ως απλό software update. Έτσι αποφεύγω όποια μικροπροβλήματα ενδέχεται να προκύψουν από αλλεπάλληλες αναβαθμίσεις λογισμικού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts