Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, από τη στιγμή που αναβάθμισα το αναθεματισμένο iTunes στη 12.3.3 δεν βλέπει ούτε iPhone, ούτε iPad! Τί συμβαίνει; Έχει να κάνει τίποτα με το jailbreak; Στον windows explorer φαίνονται οι συσκευές (για λήψη των φωτογραφιών τους). Και κάτι ακόμη: Δεν μπορώ να αντιγράψω φωτογραφίες από τη μνήμη της μιας συσκευής στην άλλη; Αν όχι, για μια ακόμη φορά απογοητεύομαι από την Apple.

Tasos19s, μην ειρωνεύεσαι, γιατί εγώ που δεν είμαι κολλημένος με καμμία μάρκα και κανένα λειτουργικό και έχω αυτή τη στιγμή όλες τις ναυαρχίδες, μπορώ να σε διαβεβαιώσω:

1) Τα τελευταία Samsung (από S6 Edge+ και Note 5 έως τα S7 & S7 Edge) δεν έχουν ίχνος lag και ρίχνουν στα αυτιά στα αντίστοιχα iPhones και σε επιδόσεις και σε εμφάνιση και σε ποιότητα κατασκευής.

2) Η ελευθερία που σου προσφέρει το Android (παρότι σαν UI δεν το προτιμώ σε σχέση με το IOS) να κάνεις τα πάντα γρήγορα και απλά, όπου και αν βρίσκεσαι, χωρίς να δεσμεύεσαι από data, iclouds, PCs, iTunes και λοιπές π@@@ές, δεν ανταλλάσσεται φίλε μου με τίποτα!

Τώρα λοιπόν που η Samsung διόρθωσε τις αδυναμίες της έναντι της Apple, αν η τελευταία δεν κάνει την υπέρβαση με το 7άρι και το IOS 10, βλέπω να πουλάει μόνο μέσω του πολύ καλού της marketing και πάλι μόνο στους κολλημένους με αυτήν, στις γυναίκες και σε εκείνους που δε σκαμπάζουν από τεχνολογία και θέλουν κάτι απλό, αλλά με "status".

Να σημειώσω ότι οι 2 βασικές μου συσκευές είναι το iPhone 6s 128GB και το Note 5 64GB Duos, αλλά τώρα που πήρα το S7 Edge, το 6s θα μπει στο συρτάρι.

Από την άλλη, στις ταμπλέτες καμμία δεν μπορεί να αντικαταστήσει (για μένα) τα iPads, όσες Android & Windows και αν δοκίμασα.

Εντάξει άποψη σου. Στο tablet ειναι όντως πολυ μπροστά

Στα τηλέφωνα μπορεί να σε βόλεψε αλλα άσε τα βλέπουμε τα Samsung δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να με πείσεις έχω την άποψη μου τόσα χρόνια ασχολούμαι.

Η Samsung σε λογισμικό ειναι πολυ πίσω

Nokia 8800 Scirocco

καλημερα !!!

κατι τετοιο δεν παιζει πια στο τηλεφωνο ??

http://www.hongkiat.com/blog/sync-birthday-event-iphone-cal/

προσπαθω να βρω τις επιλογες μεσα στο fb αλλα τιποτα ..

edit : χθες παρελαβα την συσκευη το εβαλα για φορτιση 2 φορες αλλα δεν εκανα πληρη φορτιση γιατι δεν ειχα χρονο ..

εφυγα απο πρωι με 60% με ανοιχτα τα δεδομενα και το μονο που εκανα ηταν να στειλω μηνυματα στο viber αρκετα ισως γυρω στα 20-30 και γυρισα σπιτι με 7% ειναι φυσιολογικο ?

Καμία βοήθεια στο θέμα με τη μπαταρία ;;;;

• Administrators
Εντάξει άποψη σου. Στο tablet ειναι όντως πολυ μπροστά

Στα τηλέφωνα μπορεί να σε βόλεψε αλλα άσε τα βλέπουμε τα Samsung δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να με πείσεις έχω την άποψη μου τόσα χρόνια ασχολούμαι.

Η Samsung σε λογισμικό ειναι πολυ πίσω

Τάσο δεν ξέρω ποιες τελευταίες συσκευές της Samsung έχεις χρησιμοποιήσει αλλά βάσει της δικής μου εμπειρίας, στα καινούργια Samsung από το S6 Edge Plus και μετά πραγματικά ξεχνάς το lag με ένα touchwiz αγνώριστο που πλέον είναι πιο smooth ακόμα και από τον Nova!

Ωστόσο... η οποιαδήποτε σύγκριση συσκευών το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι δεν τελειώνει ποτέ, πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει με την "αιώνια" μάχη μεταξύ iOS & Android. Το καταλαβαίνω βέβαια ότι κυρίως στα θέματα της Apple (όπου τα προβλήματα των συσκευών αυτών καθεαυτών είναι λίγα) να γίνονται συζητήσεις και συγκρίσεις με άλλες ναυαρχίδες αλλά ας περιοριστούμε όσο το δυνατό μιας και αυτές οι συζητήσεις από ένα σημείο και μετά κάνουν κύκλο και γίνονται κουραστικές.

Θα παρακαλέσω λοιπόν για άλλη μια φορά να επανέλθουμε στα της συσκευής του τίτλου.

Modpic.gif

edit : χθες παρελαβα την συσκευη το εβαλα για φορτιση 2 φορες αλλα δεν εκανα πληρη φορτιση γιατι δεν ειχα χρονο ..

εφυγα απο πρωι με 60% με ανοιχτα τα δεδομενα και το μονο που εκανα ηταν να στειλω μηνυματα στο viber αρκετα ισως γυρω στα 20-30 και γυρισα σπιτι με 7% ειναι φυσιολογικο ?

Πήγαινε στις ρυθμίσεις και δες την κατανάλωση από το μενού της μπαταρίας. Δες τι ήταν αυξημένο και πόσο χρόνο είχε λειτουργία στο background. Επίσης δες μήπως κάποια ρύθμιση χρησιμοποιούσε συνέχεια το GPS. Επίσης δες μήπως είχες συνέχεια το 4G ανοιχτό.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Administrators

Δεν υπάρχει σε εσένα και σε εμένα. Παντού το ίδιο ισχύει όπως ξεκάθαρα αναφέρθηκε εδώ...

Στα μαύρα iphone η οθόνη είναι μαύρη και το μήλο άσπρο, στα υπόλοιπα χρώματα είναι άσπρο φόντο και μαύρο μήλο.

Modpic.gif

αν το έχεις αγοράσει πρόσφατα να κάνεις χρήση της εγγύησης και να το πάς στο κατάστημα

αν βλέπεις οτι το κινητό έχει τόσο μικρή αυτονομία στη μπαταρία.

και δε χρειάζεται να τους αναλύσεις αν το φόρτισες καλά και συνεχόμενα η διακεκομμένα.

• Administrators
αν το έχεις αγοράσει πρόσφατα να κάνεις χρήση της εγγύησης και να το πάς στο κατάστημα

αν βλέπεις οτι το κινητό έχει τόσο μικρή αυτονομία στη μπαταρία.

και δε χρειάζεται να τους αναλύσεις αν το φόρτισες καλά και συνεχόμενα η διακεκομμένα.

Απ' ότι είπε χθες το αγόρασε, πιστεύω ότι δεν μπορεί να έχει από τώρα εικόνα για προβληματική μπαταρία.

Modpic.gif

Ερωτηση, αν την πατησα με "monkey" iphone:

Αγορασα προχτες στον αδερφο μου, απο skroutz-μαγαζο, ενα iphone 6s 64 GB, ,space grey(παιζει ρολο το χρωμα γι ´αυτο το αναφερω).

Αφου εκανε τα backup του στο παλιο του ,τα μετεφερε στο καινουργιο, το αναβαθμισε στην 9.3 και παρατηρησαμε το εξης: στο restart, η οθονη ειναι μαυρη κ ασπρο το μηλαρακι!

Στο δικο μου, που ειναι το ιδιο αλλα white gold, η συγκεκριμενη οθονη ειναι:

Ασπρη με μαυρο μηλαρακι!!!

Τι παιζει;;

Εχει να κανει με το γεγονος οτι ειναι space grey?

Ευελπιστω... Αλλιως... Θα του δωσω και μια μπανανα chiquita!

χαχαχαχα

Ετσι να λεμε κ καμια @@ρια να γελαμε...

Περιμενω τα φωτα σας παιδες!!!

κατα'αρχην δεν ειναι μαιμου το κινητο,

επίσης δες αυτο το αρθρο που λέει για "μαυρο μηλο" μετά απο failed update.

ht**://ccm.net/faq/41342-iphone-white-screen-with-black-apple-logo-after-a-failed-update

ελπίζω να βοήθησα και να σε καθησύχασα

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάτησα στην κάμερα και στα μηνύματα που είδα ότι γίνεται .

Δεν ξέρω που άλλου γίνεται το θέμα είναι ότι δεν λειτουργεί πουθενά .

Τι να κάνω ; Να έχει πρόβλημα η συσκευή ;

Ούτε όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή παίζει το 3 d να είναι ελαττωματικό ;

απλά πρεπει να εξασκηθείς λίγο με το πάτημα.

και εγώ όταν το πρωτοπήρα και έκανα τη μετάβαση απο το 4s στο 6s είχα ενα μικρό πολιτισμικό σόκ.

πρέπει να το πατάς μια φορά στα γρήγορα και με ανάλογη πίεση.

εξάσκηση θέλει...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απ' ότι είπε χθες το αγόρασε, πιστεύω ότι δεν μπορεί να έχει από τώρα εικόνα για προβληματική μπαταρία.

τουλάχιστον να μην περάσει 7ήμερο μπάς και καταφέρει να κάνει χρήση του DOA ασχέτως αν το κινητό δουλεύει..

μακάρι να είναι τυχαίο το γεγονός.

Δεδομενα ανοικτα, viber, πρωτη φορτιση, μια χαρα το βρισκω!

κ @ τ @ ν τ ι @

Καλησπέρα παίδες, μια ερώτηση!

Έχω την 9.2.1. Και σκέφτομαι να παω στην 9.3 εκτός και αν βγει/βγήκε jb. Στο Ίντερνετ είδα οτι βγήκε αλλα δν ξέρω αν ειναι beta έκδοση. Γνωρίζει κάποιος;

Καλησπέρα παίδες, μια ερώτηση!

Έχω την 9.2.1. Και σκέφτομαι να παω στην 9.3 εκτός και αν βγει/βγήκε jb. Στο Ίντερνετ είδα οτι βγήκε αλλα δν ξέρω αν ειναι beta έκδοση. Γνωρίζει κάποιος;

Δεν εχει βγει. Μόνο για 9.1 νομίζω.

Αν θέλεις να κανεις μην αναβαθμίσεις γιατι όσο αναβαθμίσεις τόσο πίσω θα πάει ο καιρος που θα μπορέσεις να κανεις jailbreak.

Το ποτε θα βγει ειναι άγνωστο

Nokia 8800 Scirocco

Δεν εχει βγει. Μόνο για 9.1 νομίζω.

Αν θέλεις να κανεις μην αναβαθμίσεις γιατι όσο αναβαθμίσεις τόσο πίσω θα πάει ο καιρος που θα μπορέσεις να κανεις jailbreak.

Το ποτε θα βγει ειναι άγνωστο

αυτο εδω ειδα...

http://www.downloadpangu.org/ios-9-2-1-jailbreak.html

Καλησπέρα !!!!

Το gps το έχω πάντα κλειστό και το 4g πάντα ανοιχτό άσχετα στην περιοχή που είναι η εργασία μου πιάνω μόνο G με την Vodafone ...:!:

Είδα στην μπαταρία η μόνη εφαρμογή που δείχνει ότι τρώει πολύ είναι το viber 33% :O:O:O

Σήμερα με λιγότερα μηνύματα στο viber από 100% που ήταν στις 9 το πρωί και με ανοιχτά τα δεδομένα έως τις 2:30 είχε κατέβει στο 46%

Είχα συνηθίσει με το Galaxy να φορτίσω μια φορά την ημέρα και τώρα εδω μου φαίνεται κάπως θέλει μεσημέρι βράδυ ..

Τώρα το έβαλα ξανά παρόλο που είχα 46% γιατί δεν το ρισκάρω να πάω ξανά για δουλειά το απόγευμα και να με αφήσει ..

Δεν ξέρω αν κάνω σωστές φορτίσεις έτσι αλλά .... :O

Θα πάω για αγορά power bank :lol:

Καλησπέρα !!!!

Το gps το έχω πάντα κλειστό και το 4g πάντα ανοιχτό άσχετα στην περιοχή που είναι η εργασία μου πιάνω μόνο G με την Vodafone ...:!:

Είδα στην μπαταρία η μόνη εφαρμογή που δείχνει ότι τρώει πολύ είναι το viber 33% :O:O:O

Σήμερα με λιγότερα μηνύματα στο viber από 100% που ήταν στις 9 το πρωί και με ανοιχτά τα δεδομένα έως τις 2:30 είχε κατέβει στο 46%

Είχα συνηθίσει με το Galaxy να φορτίσω μια φορά την ημέρα και τώρα εδω μου φαίνεται κάπως θέλει μεσημέρι βράδυ ..

Τώρα το έβαλα ξανά παρόλο που είχα 46% γιατί δεν το ρισκάρω να πάω ξανά για δουλειά το απόγευμα και να με αφήσει ..

Δεν ξέρω αν κάνω σωστές φορτίσεις έτσι αλλά .... :O

Θα πάω για αγορά power bank :lol:

Γυρνα το σε 3G γιατι δεν εχεις λογο να εισαι σε 4G που τρωει μπαταρια αφου δεν εχεις που δεν εχεις σημα!

Το viber ειναι φαγανα στη μπαταρια δυστυχως!

Αν δεν κανεις κατι αλλο στη δουλεια με το κινητο, γυρνα το και σε μπαταρια χαμηλης ισχυος!

κ @ τ @ ν τ ι @

Γυρνα το σε 3G γιατι δεν εχεις λογο να εισαι σε 4G που τρωει μπαταρια αφου δεν εχεις που δεν εχεις σημα!

Αν δεν κανεις κατι αλλο στη δουλεια με το κινητο, γυρνα το και σε μπαταρια χαμηλης ισχυος!

δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα στο 5αρι μου με 100% απο το πρωι (σε wifi στην δουλεια - 4g εκτος ) fb , whatsapp , viber , hearthstone( ενα game που ρουφαει την μπαταρια ) , calls με βγαζει μεχρι να γυρισω σπιτι στις 22:30 (ειμαι συνηθως απο 10-20%)

οποτε κατι αλλο φταιει...ισα ισα που το ios Κανει καλυτερη διαχειριση της μπαταριας και οι εφαρμογες δεν σου ρουφανε το αιμα στο υποβαθρο!

Θα το γυρίσω να δω μήπως δω διαφορά ..

Αν το βάλω και σε χαμηλής ισχύος θα μου Έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις ;

δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα στο 5αρι μου με 100% απο το πρωι (σε wifi στην δουλεια - 4g εκτος ) fb , whatsapp , viber , hearthstone( ενα game που ρουφαει την μπαταρια ) , calls με βγαζει μεχρι να γυρισω σπιτι στις 22:30 (ειμαι συνηθως απο 10-20%)

οποτε κατι αλλο φταιει...ισα ισα που το ios Κανει καλυτερη διαχειριση της μπαταριας και οι εφαρμογες δεν σου ρουφανε το αιμα στο υποβαθρο!

Ίσως φταίει που ήταν η πρώτη φόρτιση τι να πω :(

Ενταξει ακόμα ειναι και νωρίς αφού ήταν η πρώτη φόρτιση αλλα να σας ρωτήσω κάτι;

Τι διαφορά βλέπεται δηλαδή με το 4g και το χρησιμοποιείται γιατι εμένα μόνο για εφέ μου κάνει

Σε ταχύτητα το 3G υπεραρκει για browsing viber Facebook και λοιπά και επίσης το 4g σκοτώνει την μπαταρία γιατι δεν υπάρχει και δίκτυο καλό ακόμα

Nokia 8800 Scirocco

εγω προσωπικα θα εκανα το εξης στη θεση σου σαν πρωτο βημα... θα εκανα restore & set up as new... και θα το αφηνα να αποφορτισει 2 φορες. Απο κει και περα βλεπεις πως θα συμπεριφερθει η μπαταρια.

Οταν εχεις μονιμα ανοικτο το 4G χωρις να εχεις 4G, ψαχνει συνεχεια 4G και ρουφαει τρελλη μπαταρια! Και μιας και οπως αναφερει δεν εχει σημα 4G δεν εχει λογο να τρωει τη μπαταρια για αναζητηση 4G σηματος!

Και εγω ολη μερα ειμαι σε WiFi και εκτος σε 4G και βγαζω 2 μερες αλλα το 4G μου ειναι μιση ωρα το πολυ!

Οι αρχικες φορτισεις εχουν παντα ενα θεμα

Το μονο που δεν ερχεται σε χαμηλη ισχυ, ειναι τα emails που θελουν να το κανεις χειροκινητα, δεν εχω δει κατι αλλο!

Ενταξει ακόμα ειναι και νωρίς αφού ήταν η πρώτη φόρτιση αλλα να σας ρωτήσω κάτι;

Τι διαφορά βλέπεται δηλαδή με το 4g και το χρησιμοποιείται γιατι εμένα μόνο για εφέ μου κάνει

Σε ταχύτητα το 3G υπεραρκει για browsing viber Facebook και λοιπά και επίσης το 4g σκοτώνει την μπαταρία γιατι δεν υπάρχει και δίκτυο καλό ακόμα

Σε viber/fb/browsing δεν εχει καμια διαφορα, μονο εφε που λες κ εσυ!

κ @ τ @ ν τ ι @

Οταν εχεις μονιμα ανοικτο το 4G χωρις να εχεις 4G, ψαχνει συνεχεια 4G και ρουφαει τρελλη μπαταρια! Και μιας και οπως αναφερει δεν εχει σημα 4G δεν εχει λογο να τρωει τη μπαταρια για αναζητηση 4G σηματος!

Και εγω ολη μερα ειμαι σε WiFi και εκτος σε 4G και βγαζω 2 μερες αλλα το 4G μου ειναι μιση ωρα το πολυ!

Οι αρχικες φορτισεις εχουν παντα ενα θεμα

Το μονο που δεν ερχεται σε χαμηλη ισχυ, ειναι τα emails που θελουν να το κανεις χειροκινητα, δεν εχω δει κατι αλλο!

Σε viber/fb/browsing δεν εχει καμια διαφορα, μονο εφε που λες κ εσυ!

Στην περιοχη μου δεν εχει 4g. Καποιοι φιλοι το εχουν ανοιχτο επειδη στην πλατεια μονο εχει για να λενε να εχω 4g. Μετα με λενε δεν με κραταει πολυ η μπαταρια.

Τους κλεινω το 4g μετα απο 2 μερες παλι το ανοιγουν. Ποιος φταιει μετα?

Nokia 8800 Scirocco

Κάποια lag τα Samsung?

Μα γιατι το λες αυτό αποκλείεται. Μήπως κανεις κάποιο λάθος;

Να τα ακούνε κάποιοι κάποιοι γιατι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Ούτε οι πυρήνες τα κινητά.

Καλορίζικο φίλε να το χαρείς

Μετα απο 2 samsung και 2 apple ναι μπορω να πω οτι ειχε αρκετο lag το edge..Βεβαια οι οθονες δεν συγκρινονται αλλα δεν ειναι και κατι που βαζω πανω απο την ταχυτητα..

Βασιλης

εχω διαβασει πολλα αρθρα σχετικα με την μπαταρια. Οτι δεν πρεπει να αποφορτιζεται τελειως η μπαταρια (να κλεισει). 3 μηνες που εχω το τηλεφωνο δεν το εχω αφησει να κλεισει ποτε απο μπαταρια; Εσεις πως το λειτουργειτε;

εχω διαβασει πολλα αρθρα σχετικα με την μπαταρια. Οτι δεν πρεπει να αποφορτιζεται τελειως η μπαταρια (να κλεισει). 3 μηνες που εχω το τηλεφωνο δεν το εχω αφησει να κλεισει ποτε απο μπαταρια; Εσεις πως το λειτουργειτε;

Οι μπαταρίες αυτής της γενιάς που χρησιμοποιούνται σήμερα απο όσα έχω διαβάσει καλό ειναι να φορτίζονται απο 30-40 καθημερινά έως 80. 1-2 φορές τον μήνα χρειάζονται φόρτιση απο 0-100

Τώρα αν ειναι σωστό η οχι κανεις δεν ξέρει.

Εγω έχω παρατηρήσει στις παρά πολλές συσκευές που έχω αλλάξει ότι όσο ασχολείσαι τόσο πιο εύκολα χαλάει.

Ενα ειναι το σίγουρο. Οι ηχηρές θερμοκρασίες σίγουρα της δημιουργούν πρόβλημα όποτε να προσέχετε όταν φορτίζεται την συσκευή να μην την χρησιμοποιείται και πολυ. Η στο αμάξι ταυτόχρονη φόρτιση μαζί με πλοήγηση μαζί με δεδομένα μαζί με Ίντερνετ σίγουρα της κάνουν ζημιά μεγάλη

Nokia 8800 Scirocco

το φορτιζω παντα στον υπολογιστη που πρεπει να δινει 0.5a αντι για την πριζα που δινει περισσοτερο ρευμα. Πρακτικα αυτο δεν μεγαλωνει τη διαρκεια ζωης της μπαταριας;

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned