telefoneri Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 (edited) σε ποια εκδοση αναφερεσαι? τη 2ραμ/16ρομ ή την 3/32. βγηκε νεα ελαφρως διαφοροποιημενη εκδοση: redmi 3s το redmi 3 ειχε αισθητηρα δακτυλικων αποτυπωματων μονο στην εκδοση pro (δηλαδη την 3/32). το νεοτερο redmi 3s εχει αισθητηρα δακτυλικων αποτυπωματων και στις 2 εκδοσεις (2/16, 3/32). προτεινω το νεοτερο 3s (2/16 & 3/32). Edited July 16, 2016 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Του προτεινα την φθηνοτερη εκδοση , περι τα 130 ευρω. Ευχαριστω για την προταση . Κατι αλλο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 σας ευχαριστω για τις αποψεις-συμβουλες,ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το V10 απ τα καλυτερα κινητα που εχω πιασει στα χερια μου αλλα δεν ειναι αυτο που θα με κρατουσε ενα 6μηνο,τα μονα κινητα που ειχα πανω απο 6 μηνες ηταν το M7-M8. θα πηγαινα στο edge αλλα ειχα το s7 κ το εδωσα μονο κ μονο για τον ηχο,ξερει κανεις αν κ του edge ειναι στα ιδια επιπεδα? LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Με 150 € καλη καμερα λιγο δυσκολο.. εγω θα προτεινα redminote 3 pro Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Αψογη συσκευη το S7 Edge. Όσο για το μέγεθος, να ξέρεις ότι είναι θέμα συνήθειας. Θα σου φανεί λίγο μεγαλύτερο, αλλά είναι κάτι παροδικό. Μετα απο λίγες μέρες χρήσης, θα σου φαίνεται μικρό το 6S. Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Τωρα εχει ενα LG L9 II, οποτε σιγουρα θα ειναι αναβαθμιση η καμερα νομιζω. Και τα 2 πρωτα που ανεφερα παιζουν στα 190 ευρω περιπου. Το εχω κοιταξει το redmi αλλα δεν μπορει να διαθεσει παραπανω λεφτα, θα ηθελα ελληνικο μενου και να μην μπλεξω με κινα, και δεν θελει να παρει xiaomi γιατι δεν την ξερει σαν μαρκα ενω την huawei την εχουν αρκετοι απο τον περιγυρο της οποτε ειναι πιο safe για αυτην επιλογη. Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 J5 του 2016 και για κάμερα πολυ καλο αν παει σε window 640xl. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Σε παρόμοιο budget, μόλις χτύπησα το Huawei mate s στα 307 ευρώ, με ποιότητα κατασκευής από άλλο πλανήτη.. Στάλθηκε από το GT-P3110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 J5 του 2016 και για κάμερα πολυ καλο αν παει σε window 640xl. Σε ευχαριστω!:) Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Οχι φιλε μου. Δεν φτανει στα επιπεδα του v10. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Η μπαταρία του mate s είναι τόσο κακή όσο διάβασα? Είμαι σε αναζήτηση και έχω μπερδευτει.. Στάλθηκε από το MX4 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 S7 edge και απο εμενα..οτι καθυτερο υπαρχει I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefossax Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Καμία ιδέα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio_K Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Κάτοχος galaxy s4 είπα να αλλάξω μιας και τα πάντα κολλάνε ποια.. Είμαι ανάμεσα σε xiaomi redmi note 3 pro ,letv lemax 2 ,xiaomi mi5 Μπορειται να μου προτείνεται κάποιο φυσικά και εκτός από αυτά τα 3.Ποιο πολύ εστιάζω στην ταχύτητα οθόνη ελαφρύ λειτουργικο και μετά κάμερα κτλπ .Προσωπικά κλείνω προς το letv(δεν βρίσκω πουθενά τίποτα άλλο εκτός από rose gold :( :mad: ) Περιμένω τις απαντήσεις σας να με ξεδιαλύνουν κάπως γιατί έχω χαθεί... Δίνω max 300E Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Σ αυτά τα χρήματα που διαθέτεις εγώ δεν θα κοιτούσα προς "Κίνα" μεριά. Με περίπου 250€ παίρνεις nexus 5x 32gb. Ένα επίσης γρήγορο και ιδιαίτερο κινητό είναι το lg g flex 2 Με 230 περίπου. kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Πήγαινε σε ένα από τα nexus 5x/HTC One m8, κατά την ταπεινή μου γνώμη:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio_K Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 thanks απλα σε παιδια πχ το letv εχει 4gb μνημη 2κ οθονη και snapdragon 820 γιατι να παω σε κατι προηγουμενης γενιας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Που βρήκες το Mi5 στα 300 ευρώ; Εγώ το βλέπω παντού πολύ ακριβότερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 σας ευχαριστω για τις αποψεις-συμβουλες,ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το V10 απ τα καλυτερα κινητα που εχω πιασει στα χερια μου αλλα δεν ειναι αυτο που θα με κρατουσε ενα 6μηνο,τα μονα κινητα που ειχα πανω απο 6 μηνες ηταν το M7-M8. θα πηγαινα στο edge αλλα ειχα το s7 κ το εδωσα μονο κ μονο για τον ηχο,ξερει κανεις αν κ του edge ειναι στα ιδια επιπεδα? Λογικά στα ίδια ο ίδιος είναι αφού πέρα της edge οθόνης και το μέγεθος μπαταρίας και οθόνης στα υπόλοιπα δεν έχουν διαφορές. Για ήχο δεν θα βρεις καλύτερο από το v10 με το m10 να είναι στα ίδια επίπεδα. Και μιας και είχες καιρό συσκευές htc ίσως να είναι πλέον η ώρα να επιστρέψεις αν δεν σε προβληματίζει η υψηλή ακόμη τιμή και το μικρότερο μέγεθος της σε σχέση με το v10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Το κακό με το letv είναι η υποστήριξη του λογισμικού του σε βάθος χρόνου είναι το αντίθετο του 5x και αυτό το χρώμα που κυκλοφορεί δεν μου κάθεται καλά στο μάτι αν και δεν δίνω συνήθως σημασία στην εμφάνιση του κινητού. Το κακό του Mi5 είναι ότι δεν έχει αντοχή στις καταπονήσεις σπάει πολύ εύκολα σε αντίστοιχα βιντεάκια του youtube. To RN3P είναι καλό και φτηνό για αυτά που δίνει αλλά το μόνο που θα σε αφήσει παραπονεμένο είναι η βραδινές φωτογραφίες του αν δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Lenovo ZUK Z1 Περνάς τη Cm13-Android 6.01 Με καθημερινές αναβαθμίσεις Το κινητό ΣΚΑΒΕΙ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΟΡΓΩΝΕΙ ΤΙΜΗ 180€ In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Καλησπέρα παιδιά!!! Θα ήθελα αν μπορείτε να βοηθήσετε να μου πειτε μήπως ξέρετε πιο κινητό να παρω στον ανιψιο μου μεχρι 250 το πολύ!!! Αλλα θελει μονο Samsung η LG Πολύ γενική η ερώτησή σου. Πήγαινε τον σε ένα Public / Κωτσόβολο / Γερμανό / Media Markt να δει συσκευές, και όποια του αρέσει ψάξε την στο Σκρούτζ για να την αγοράσεις φθηνότερα. Στάλθηκε από το LG V10 μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Καλησπέρα παιδιά!!! Θα ήθελα αν μπορείτε να βοηθήσετε να μου πειτε μήπως ξέρετε πιο κινητό να παρω στον ανιψιο μου μεχρι 250 το πολύ!!! Αλλα θελει μονο Samsung η LG Nexus 5x .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Για αυτά που ζητάς πάρε το xiaomi Redmi note 3 pro. Θα σε ικανοποίηση στο μέγιστο και δεν θα δώσεις πάνω από 180 ευρώ. Μετά από Ελλάδα μόνο το Nexus 5x αξίζει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anasgeo Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Lg v10 κι αν θες περίμενε ως το Σεπτέμβρη που θα βγει το v20 (σύμφωνα με φήμες ) ..................... Insult births impiety and phronesis the big wealth Phronesis 6.5-N920C ✌ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts