antonis995 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Κάνεις άλλος να βοηθήσει λίγο; :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 A5 και από εμένα. Δεν έχουμε δει βέβαια το Ρ9λ ακόμα αλλά το Α5 βλέπω πως τους έχει αφήσει όλους ικανοποιημένους. Και είναι και πολύ κυρίλα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 A5 και από εμένα. Δεν έχουμε δει βέβαια το Ρ9λ ακόμα αλλά το Α5 βλέπω πως τους έχει αφήσει όλους ικανοποιημένους. Και είναι και πολύ κυρίλα :) σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.οντως,το ειδα απο κοντα και ειναι πραγματικα πολυ premium :happy: Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 α και κατι τελευταιο. αυτο το μαγαζι ειναι αξιοπιστο? βλεπω οτι εχει τη EU version που σημαινει οτι ειναι unbranded και εχει εγγυηση κανονικα στην ελληνικη αντιπροσωπεια :) http://kaizerstore.gr/samsung-galaxy-a5-2016-a510f-black-eu Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ναι,απο τα πλέον αξιόπιστα στον χώρο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baros10 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Το κατάστημα είναι αξιόπιστο όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω. Και εγώ με την σειρά μου θα σου προτείνω το α5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baros10 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Είμαι και εγώ σε αναζήτηση συσκευής και είχα καταλήξει σε αυτες τις τρεις συσκευές (letv le one pro, redmi note 3 pro, leeco le 2). Τελικά κατέληξα στο letv le one pro εξαιτίας των λιγότερων χρημάτων που θα χρειαστούν για την αγορα του έναντι του redmi note 3 pro.Επίσης πιστεύω οτι το letv le one pro έχει εστώ και με μικρή διαφορά καλύτερα χαρακτηριστικά από τα άλλα 2 μοντέλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 τελεια!! σας ευχαριστω και παλι.να ειστε ολοι καλα :) Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Θα μπορούσες να πας εδώ?: http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_356973.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale Αλλιώς αυτή τη συσκευαρα: http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html στα 200 ευρω, χαλαρά....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 για την συσκευαρα θα συμφωνησω! και με τα ρεστα παιρνεις θηκες, πιτσες, μπυρες :D Sent from my V967S using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefossax Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Δεν ξέρω για τα συγκεκριμένα κινητά αλλά για αυτό που λες μέχρι 150 από Ελλάδα η από Κίνα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Επειδή σκέφτομαι να πάρω iphone ήθελα να σας ρωτήσω το εξής : Ποιό απο τα 3 iphone 6 , 6S , SE έχουν την καλύτερη μπαταρία και δυνατότερη ένταση μουσικής απο τα ακουστικά ? Καλημέρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Για ένταση δεν νομίζω να υπάρχουν τρελές διαφορές (αν υπάρχουν σίγουρα θα είναι καλύτερα τα 6/6s)... Για μπαταρία νομίζω το 6s είναι ελάχιστα καλύτερο από το 6... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis995 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Είμαι και εγώ σε αναζήτηση συσκευής και είχα καταλήξει σε αυτες τις τρεις συσκευές (letv le one pro, redmi note 3 pro, leeco le 2). Τελικά κατέληξα στο letv le one pro εξαιτίας των λιγότερων χρημάτων που θα χρειαστούν για την αγορα του έναντι του redmi note 3 pro.Επίσης πιστεύω οτι το letv le one pro έχει εστώ και με μικρή διαφορά καλύτερα χαρακτηριστικά από τα άλλα 2 μοντέλα. Ναι, απλά σκέφτομαι ότι αυτά τα καλύτερα specs του θα καταναλώνουν πιο γρήγορα τη μπαταρία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrkaza Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Αν θεωρείτε διαφήμιση παρακαλώ σβήστε το http://www.skroutz.gr/s/9035623/LG-K10-Dual-16GB.html?from=catspan&keyphrase=k10+dual Καθως σημερα απογευμα θα παω για ψωνια εχουμε κατι καλιτερο σε αυτα τα ευρω ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Για ένταση δεν νομίζω να υπάρχουν τρελές διαφορές (αν υπάρχουν σίγουρα θα είναι καλύτερα τα 6/6s)... Για μπαταρία νομίζω το 6s είναι ελάχιστα καλύτερο από το 6... Μάλιστα , οκ σε ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Ας γίνει μία αναζήτηση στο θέμα της συσκευής του letv για την αυτονομια του και αν είναι ικανοποιητική σε σχέση με τις 2-3 μέρες αναμονής & 7-9 ώρες sot (ανοιχτή οθόνη) του xiaomi redmi note 3 pro, τοτε ναι, είναι μια πολύ καλή συσκευή...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Καλό φαίνεται για τα λεφτά του και μεγάλη οθόνουλα έχει και κάμερες δεν φαίνεται να εχει άσχημες..Από θέμα μπαταρίας σχεδον ολα τα smartphone θελουν φόρτιση το βράδυ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 δες καλύτερά κάνα moto g3 ή j5 που είναι δοκιμασμένες συσκευές, έχουν καλές μπαταρίες και κάμερες μην μπλέξεις με το lg ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δες και το thread του Κ10 που ναι ψόφιο Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 :lol: :lol: :lol: Ακριβώς έτσι!! Φτιάξανε και την κάμερα, με την εξέλιξη του software, κ το κινητό πλέον είναι από άλλον πλανήτη!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Ναι δες και το j5. http://www.skroutz.gr/s/7321695/Samsung-Galaxy-J5-Duos-4G-8GB.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrkaza Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 (edited) δες καλύτερά κάνα moto g3 ή j5 που είναι δοκιμασμένες συσκευές, έχουν καλές μπαταρίες και κάμερες μην μπλέξεις με το lg ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δες και το thread του Κ10 που ναι ψόφιο Αναφέρετε στο απλό οχι το dual sim οσο για το J5 το εξεταζω τωρα Edited May 30, 2016 by mrkaza Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Αναφέρετε στο απλό οχι το dual sim οσο για το J5 το εξεταζω τωρα Εάν δεν θες να ξαναμπλέξεις με Κινέζο τότε το Samsung είναι σαφώς καλύτερη επιλογή από LG. Αν μπορείς να ανέβεις 5-8 ευρώ, τότε δες και το P8 Lite της Huawei, πολύ ανώτερο από το συγκεκριμένο Samsung, με την έλευση των Ρ9 κάποιοι ήδη ξεστοκάρουν άμεσα..... http://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-Ascend-P8-Lite-Dual-16GB.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Αυτό που με προβληματίζει λίγο είναι: 1) από που το παίρνω; vickmall που προς το παρόν είναι στα $215; 2) με ποια rom καθώς βλέπω πως υπάρχουν δεκάδες να βάλει κανείς...στο vickmall βλέπω 3 (αν δεν θέλω να το πειράξω ποια να προτιμήσω έτσι ώστε να αναβαθμίζεται κιόλας); Ίσως ασχοληθώ με το root μόνο, θα δείξει. Κάπου διάβασα πως έχει φτιάξει και η κάμερα προς το καλύτερο, με ποια rom; Γενικά τι να προτιμήσω από rom γιατί δεν θέλω να ασχολούμαι κάθε 3 και λίγο με rom. Υπάρχει κάτι που να δουλεύει σωστά και καλά; 3) Είναι απαραίτητα άλλα αξεσουάρ εσείς που το έχετε; 4) Θα προτιμούσα να ήταν 5άρι (είναι παντοφλέ το 5,5'';), ωστόσο οι εκδόσεις αυτές έχουν διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. 5) σε 5άρι υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε τεχνικά χαρακτηριστικά να έχω υπόψιν; Εννοείται ταβάνι είναι τα $215. Όσο πιο φτηνά τόσο πιο καλά. Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Είναι όλα απαντημενα, πολλακις, στο θέμα της συσκευής. Είναι συσκευαρα, παρτην χθες, ακόμα κ η φθηνή έκδοση (16GB ROM/2GB RAM) κοντά στα 150 ευρώ, μία χαρά είναι. Global stable rom, VICKMALL ή MINIDEAL, Ελληνικό πληκτρολόγιο swiftkey, google messenger-->ρυθμισεις-->σύνθετες ρυθμισεις-->μόνο απλοί χαρακτήρες για τα μηνύματα και είσαι κομπλε!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts