x_vagos_x Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Σαν επιδοσεις ειναι παρομοια κινητα. Το μονο μειον του lg ειναι η αυτονομια που με σκληρη χρηση (παιχνιδια ή μη σταθερο σημα) δεν βγαζει πολλες ωρες. Η οθονη του ειναι ταυτοχρονα σχετικα χαμηλη σε φωτεινοτητα, με αποτελεσμα να αυξανεις την φωτεινοτητα και να μειωνεις ακομη περισσοτερο την αυτονομια της συσκευης. Αν εισαι ΟΚ με μετρια χρηση και περιορισμενη φωτεινοτητα οπως ημουν εγω μπορει να σου βγαλει ανετα μιαμιση μερα. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 1.5 μερα βγαζω και με το Α .....;):p Μου αρεσουν οι φωτο πολυ,με το κινητο..... android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Δες και εδώ (http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=6294&idPhone2=5665&idPhone3=6573) για ένα συγκριτικό των τριών φωτογραφικών των συσκευών. Από το ίδιο site, στα τεστ μπαταρίας (http://www.gsmarena.com/battery-test.php3) αν ψάξεις για τα τρια κινητά (Alpha, G3, Note 3) θα δεις πως από το ένα στο άλλο έχεις ένα 10ωρο περισσότερη μπαταρία (με βάση τις δικές τους μετρήσεις). Αυτό σημαίνει πως το Note 3 είναι δυο φορές καλύτερο απ' ότι το G3 σε σχέση με το Alpha. Αλλά αφού με το Alpha έβγαζες μιαμιση μέρα, είσαι συντηρητικός χρήστης. Νομίζω θα είσαι κομπλέ με το G3. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Κανένα από τα δυο.αλλά αν θα έπρεπε οπωσδήποτε να προτιμήσεις ενα από τα δυο,προτίμησε το g3 32gb. Καλύτερα όμως,προτίμησε κάποιο από τα φετινα καλά μοντέλα. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Xiaomi, προσωπικα δεν την εμπιστευομαι ακομα ως κινέζικη. One plus εχει καλα σχόλια, παλι όμως δεν εχει αποδειχθεί κατι στο χρονο, είναι πολυ φρεσκια εταιρεία. Προσωπικά θα επελεγα το LG G3 32fb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Σε αυτά τα χρήματα ψηφίζω και εγώ LG G3, εκτός και αν χρειάζεστε δίκαρτο, οπότε τότε κοιτάτε για κινέζο. Άλλη καλή περίπτωση είναι το huawei honor 7, από την επίσημη Ευρωπαϊκή αποθήκη του vmall, βγαίνει περίπου στα 300€. Το one plus είναι presale, οπότε θα πρέπει να περιμένει κάποιος αρκετό καιρό. The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Κανένα από τα δυο.αλλά αν θα έπρεπε οπωσδήποτε να προτιμήσεις ενα από τα δυο,προτίμησε το g3 32gb. Καλύτερα όμως,προτίμησε κάποιο από τα φετινα καλά μοντέλα. kανενα απο τα 2 σε σχεση με το Α.....??? Για φετινα κινητα δεν το βλεπω......'' πανε τα λεφτα στον ΕΝΦΙΑ'' android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 To LG εφόσον πας για μεταχειρισμένο με εγγύηση και σου αρέσουν οι φωτογραφίες με κινητό. The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daimond88 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 το δίκαρτο προσωπικά δεν με ενοχλεί.heavy user με cloud,mails και net γενικά είμαι. Το μόνο μείον που βρίσκω για εμένα στο g3 είναι η premium συσκευή (γι'αυτό έβαλα κ το samsung a5 στη λίστα) και η μπροστινή κάμερα στα 2mp(όχι ότι βγαίνω "selfies" αλλά ... )κ όσο αφορά το xiaomi λόγο 808+καμερες(όχι premium)γενικά προτιμάω vfm συσκευές και το 300 είναι αυτό που θεωρώ ότι θα έπρεπε να αξίζουν μέγιστο όλα τα κινητά(offtopic).κ το g3 το φοβάμαι λίγο λόγο ότι είναι περσινό μοντέλο μην το θάψουν του χρόνου. Ακόμη ένας για g3 να προτείνει μεταξύ άλλων εγώ καλύφτηκα :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Ποιο επέλεξες τελικά φίλε μου, μπας και ξεμπλοκάρω κι αποφασίσω κι εγώ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Για τα Sony Xperia m4 ή m5 (δε γνωρίζω τιμη) τί λέτε; Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Infant Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός καινούργιου android κινητού maximum 300E.Αυτά που θέλω να έχει το κινητό είναι μια ικανοποιητική κάμερα,να μην τρώει πολλά κολλήματα,να έχει επίσης μια καλή μπαταρία και να έχει αρκετή μνήμη:D.Η χρήση του κινητού θα είναι κυρίως για surfing στο internet(facebook,messenger,viber,chrome και κανα video στο youtube),για να βγάζω φωτογραφίες,να παίζω μερικά παιχνιδάκια, για να ακούω μουσική(δηλαδή θα προτιμούσα ένα κινητό με radio) αλλά θα ήθελα να το χρησιμοποιώ και για gps.Τα κινητά που έχω δει είναι το sony xperia m4 aqua, το huawei p8 lite και το zte blade s6. Περιμένω τις συμβουλές σας και τις προτάσεις σας :D. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ohm Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγοράσω ένα κινητό απο το συγκεκριμένο site. Μπορω να το αγοράσω μέσω χρεωστικής κάρτας? και επίσης, μπορώ να επιλέξω όλα τα κινητα ή αυτά που λένε EU warehouse? Πόσο είναι τα μεταφορικά περίπου? Ας απαντήσει η ας μου στείλει κάποιος που έκανε πρόσφατα αγορά απο κει.. Ευχαριστώ... :D:D:D:D:D Mπορεις και με χρεωστικη καρτα αλλα ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα λογο capital controls πολλοι μπορουν πολλοι οχι αμα προσπαθησεις αρκετες φορες καποτε λογικα θα περασει! Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν εκτος αμα επιλεξεις εσυ να πληρωσεις για να ερθει και γρηγοροτερα (αλλα ΜΗΝ το κανεις γτ ειναι σιγουρο οτι θα πληρωσεις τελωνειο) Οχι μπορεις να αγορασεις και το το HK (hong kong) warehouse Απλα το Ευ ειναι στην Ξανθη και κανει 3-4 μερες το πολυ να σ ερθει σπιτι του ενω απο ΗΚ 20 μερες στο νερο μπορει και παραπανω! Επισης απο Ευ δν θα πληρωσεις σιγουρα τελωνειο αμα το παρεις απο Κινα υπαρχει πιθανοτητα να πληρωσεις! Υπαρχει post για το minideal και για κινεζικα μαγαζια το εχεις σε λαθος τομεα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsahmatsis Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Τελικά αγόρασα το lg g4, 398 euro από το: http://www.gadgetlab.gr/index.php?route=product/product&product_id=1839&ref=bestprice.gr Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Καλησπέρα, ψαχνω κινητό για τον αδελφό μου σε αυτήν την τιμή και είμαι ανάμεσα στα samsung j5, moto g (2015), και htc 620."Κλείνω " λίγο προς το j5 επειδή έχει 1,5gb ram.Θα ήθελα λίγο την γνώμη σας ή να προτείνεται και κάτι άλλο. Να σημειώσω ότι είναι το πρώτο του smartphone. Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Καλησπέρα, ψαχνω κινητό για τον αδελφό μου σε αυτήν την τιμή και είμαι ανάμεσα στα samsung j5, moto g (2015), και htc 620."Κλείνω " λίγο προς το j5 επειδή έχει 1,5gb ram.Θα ήθελα λίγο την γνώμη σας ή να προτείνεται και κάτι άλλο. Να σημειώσω ότι είναι το πρώτο του smartphone. Εξετάζεις καθόλου τη δυνατότητα να πάρεις από Κίνα ή βλέπεις μόνο Ελλάδα; http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Έχω το Α5 και ψήνομαι να πάρω το 640 xl για το μέγεθος οθόνης και μόνο..Η απορία μου είναι το sar..Το Α5 έχει δεικτη sar 0.23 στο κεφάλι και 0.4 στο σώμα.. το 640 που έχει 0.69 στο κεφάλι και 0.4 στο σώμα..Αν το κρατάς στο χέρι ας πουμε απο μια αποσταση η ακτινοβολία που δέχεσαι είναι η ίδια;;Εφόσον έχουν και τα δύο 0.4 στο σώμα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Καλησπέρα, στο laptop μου έχει χαλάσει το WiFi και μέχρι πρότεινως χρησιμοποιούσα ένα USB Adapter της TP-LINK. Δυστυχώς όμως, πριν λίγο πήγα να το βγάλω για να του αλλάξω θύρα και μου "έμεινε στο χέρι". Έχετε να μου προτείνετε να αγοράσω κάτι άλλο, οικονομικό, κατά προτίμηση με ενσωματωμένη κεραία, όπως αυτό που είχα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Ψάχνοντας στο σάιτ άρχισα να σκέφτομαι για πρώτη φορά τα κινεζικά. Με έχει κερδίσει λιγάκι η xiaomi. Ανησυχώ βέβαια ακόμα για την κατασκευή, μου έχει κολλήσει και το sar και γενικά θέλω κάπως ενα ανθεκτικό κινητο. Χρήση κάνω αρκετή. Άρα θέλω και αυτονομία. Είδα κάποια μαγαζιά κυρίως vickmall και mini deal. Στο δεύτερο έχασα την μπάλα. Ενώ ψάχνοντας εδώ έβρισκα κινητά με συγκεκριμένα specs εκεί το κάθε κινητο βγαίνει με αλλά specs. Πιο συγκεκριμένα κοιτούσα το mi4 και το έβρισκα με CPU 4 μετα με 8 με άλλη ram. Α και κάποια είχαν και root. Κάποιος όχι και τόσο σχετικός οπως εμένα πως να διαλέξω;το ίδιο είχε και με το red mi note 2. Αυτά τα κινητά σημαίνει οτι ειναι πειραγμενα και βγαίνουν με τόσα διαφορετικά specs; Ας βοηθήσει κάποιος; Και ποιο κατάστημα ειναι πιο έμπιστο; Ήμουν κάτοχος s4 για 2 χρόνια αλλά δυστυχώς έσπασε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Επειδή ψιλοβιάζεται γιατί έχει μείνει χωρίς κινητό βλεπω μόνο Ελλάδα. Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Το mi4 είναι τετραπύρηνο,με 8 πυρήνες δεν το χω δει πουθενά προσωπικά. Έχει 3 εκδόσεις,μία με 3GB ram και 4G κανονικά,μία με 2GB ram και 4G κανονικά και τελευταία την έκδοση με 3G ram αλλά χωρίς 4G ( μέχρι 3G ). Το redmi note 2 υπάρχει σε απλό και σε prime , οι διαφορές τους είναι ο χρονισμός του επεξεργαστή και η εσωτερική μνήμη ( το απλό έχει 16GB και το prime 32GB ) Το sar του mi4 αν θυμάμαι καλά,είναι λίγο τσιμπημένο ενώ στο redmi note 2 είναι 0.602 W/Kg head 0.731 W/Kg in body Προσωπικά θα διάλεγα το mi4 , αλλά τα βάζεις κάτω και διαλέγεις ανάλογα τις δικές σου ανάγκες. Μπορείς να δεις και τις προτάσεις της LetV , οι οποίες για τα λεφτά που ζητάνε είναι κι αυτές απο τις πιο τίμιες προτάσεις. Απλά εκτός απο τα specs ,να χεις υπόψην και την υποστήριξη που έχει στις αναβαθμίσεις η xiaomi και γενικά ( ευρώπη/κίνα) αλλά ειδικά και στην Ελληνική κοινότητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Καλημέρα παιδιά. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να επιλέξω νέα συσκευή και έχω καταλήξει στα 2 κινητά που αναφέρω στον τίτλο. Η χρήση που κάνω είναι φυσιολογική, browsing, social media, emails και κανένα παιχνίδι τύπου Candy Crash, όχι κάτι πιο βαρύ. Το budget είναι 300€, οι γνώμη σας θα εκτιμηθεί πολύ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited November 3, 2015 by spyrakos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 οκ. Απλα στα σαιτ που προανεφερα βγαζει τα κινητα με FFD και κατι τετοια, που μου είναι εντελώς αγνωστα. εγω αυτο που ρωτάω είναι πως θα ξέρω εαν έχω παρει την κατάλληλη και επίσημη έκδοση και όχι κάποια πειραγμένη με οτι αυτό συνεπάγεται. Στα συγκεκριμένα σαιτ τα βγάζει με 10 διαφορετικές εκδόσεις. Και στην παραγγελία παρατήρησα οτι οι αγοραστές ζητάνε να τους περάσουν root ελληνικό, να του αφαιρέσουν τις κινέζικες εφαρμογές και κλπ. Αρα αγοράζεις μια ανοιχτή συσκευή σαν να είναι μεταχειρισμένη. Εχω μπερδευτεί ρε παιδία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Για κάμερα πας σε G3 αλλιώς αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις από κάμερα πας ξεκάθαρα σε Μότο Χ με pure android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Μπορείς να μας δώσεις link για το post με τα καταστήματα. Το ψάχνω και δεν μπορώ να το βρώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts