harmon17 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Θέλω να αγοράσω για την σύζυγο ένα οικονομικό smartphone με οροφή μπάτζετ τα ~100 € Δεδομένα : - Οθόνη μέχρι 4,5' - Όχι dual sim - H σύζυγος ΔΕΝ είναι της τεχνολογίας, κάθε άλλο, μόνο τα βασικά θα κάνει (ομιλία, sms, και φωτό) - Στο μόνο που υπάρχει απαίτηση είναι για καλές (ικανοποιητικές) φωτογραφίες και video, άρα θα ήθελα την καλύτερη δυνατή κάμερα σ΄αυτή την κατηγορία τιμής - Να δέχεται επέκταση αποθηκευτικού χώρου μέσω microsd - Να έχει android 4.4 και πάνω Θα σας ήμουν υπόχρεος αν μου συστήνατε μερικές προτάσεις :) ΥΓ. Α! αγορά από Ελλάδα (αν και προσωπικά θα προτιμούσα από Κίνα, όπως κάνω χρόνια τώρα) αλλά δεν υπάρχει χρόνος για αναμονή και παραλαβή... :rolleyes: Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Θέλω να αγοράσω για την σύζυγο ένα οικονομικό smartphone με οροφή μπάτζετ τα ~100 € Δεδομένα : - Οθόνη μέχρι 4,5' - Όχι dual sim - H σύζυγος ΔΕΝ είναι της τεχνολογίας, κάθε άλλο, μόνο τα βασικά θα κάνει (ομιλία, sms, και φωτό) - Στο μόνο που υπάρχει απαίτηση είναι για καλές (ικανοποιητικές) φωτογραφίες και video, άρα θα ήθελα την καλύτερη δυνατή κάμερα σ΄αυτή την κατηγορία τιμής - Να δέχεται επέκταση αποθηκευτικού χώρου μέσω microsd - Να έχει android 4.4 και πάνω Θα σας ήμουν υπόχρεος αν μου συστήνατε μερικές προτάσεις :) ΥΓ. Α! αγορά από Ελλάδα (αν και προσωπικά θα προτιμούσα από Κίνα, όπως κάνω χρόνια τώρα) αλλά δεν υπάρχει χρόνος για αναμονή και παραλαβή... :rolleyes: http://www.skroutz.gr/s/6500978/Huawei-Ascend-Y625-Dual-4GB.html http://www.skroutz.gr/s/5579505/LG-L-Fino-D290N-4GB.html και λιγο πιο πανω σε χρηματα http://www.skroutz.gr/s/7364333/Samsung-Galaxy-Core-Prime-Value-Edition-8GB.html παντως αποψη μου σε αυτα τα λεφτα κοιτα κανενα windows. Τα android εχουν ημερομηνια ληξης και συνηθως ειναι πολυ μικρη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Με μια επιφυλαξη για τις "καλες" φωτογραφιες, εγω θα προτεινα και το Moto E 2015. 110 euro, 5 mpixels και δεν εχει φλας. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Εγω κι ο αδερφος μου ειχαμε διαφορετικες παρτιδες g3 2gb για ενα χρονο χωρις προβληματα, και εκεινος πλεον εχει μισο χρονο το 3gb επισης χωρις προβλημα. Η εγγυηση σε καλυπτει, doa υπαρχει. Εγω σε αυτα τα λεφτα θα πηγαινα αφοβα στο G3. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos52 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Και εμενα κατα την γνωμη μου ειναι το xiaomi redmi note 2 απο πολλά βιντεο που εχω δει στο στο youtube εχω βγαλει αυτο το συμπερασμα.. η αδερφη μου ψαχνει κινητο και εχω βρει να της παρω αυτο..αλλα δεν ξερω τι γίνεται με τα capital control..μπορω να το παραγγείλω με pre-paid card??μηπως γνωριζει κανεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 στο δικό μου mi4 είχα πρόβλημα αλλά το έλυσα μέ τον παρακάτω τρόπο. Φαίνεται όμως ότι είμαι η εξαίρεση. Το mi2 που είχα δουλευε κανονικά. http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=173141 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Φίλος το συγκεκριμένο άθλημα που θέλεις δεν θέλει τόσο δυνατό μηχάνημα όσο καλή γραμμή καλά στημένο router και βέβαια μεγάλο ρόλο παίζει και από που κάνεις stream , to acestream μια χαρά έπαιζε ( όταν το δοκιμαζα) στο media player με amlogic s802 και 4.2 Android Edited October 23, 2015 by lost Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Εαν θες κινητό απο Ελλάδα με εγγύηση πιστεύω πως το lg είναι μονόδρομος σαν επιλογή σε αυτα τα χρήματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Και μονο που υπάρχει τεραστια υποστήριξη απο την ελληνική κοινότητα της xiaomi θα διαλεγα το redmi note 2.(πρωην ευχαριστημενος κάτοχος xiaomi) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Έχω προσωπική εμπειρία απο huawei honor 6 και μπορω να στο προτείνω με κλειστά ματια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Γεια σας, θα ήθελα ενα ταβλετ απλό μονάχα για browsing και το πιο απαραίτητο GPS offline. Θα χρησιμοποιείται κυρίως για GPS και που και που λιγο browsing. https://energybay.gr/eshop/product/tablet-mls-iqtab-elegant-10/ Τι λέτε γι' αυτό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Ράδιο ποια από τις παραπάνω συσκευές δεν έχει; Δεν είναι dealbreaker απλά δεν ειχα παρατηρησει ότι έλειπε σε κάποια. Γενικά εμένα μου αρέσει το letv και τα 32 γβ μου αρκούν και με το παραπάνω οπότε το sd slot δεν με ενδιαφέρει. Τα 3 γιγα ραμ, το όμορφο σχέδιο και οι μικρότερες διαστάσεις του νμζ θα με κάνουν να το προτιμήσω. Aπό φωτογραφική το letv και το xiaomi έχουν και τα 2 καλές όπως είδα, μου φάνηκαν ίσως και λίγο καλύτερες του letv στην νύχτα.Επίσης στα 2 hands on στο xiaomi έλεγε πως έβγαινε τσίμα τσίμα μια μέρα με μπαταρία και το letv άντεχε 4.5 ώρες sot και έως 2 μέρες. Πιο πολύ ήθελα να δω αν υπήρχε καμιά ένσταση για το letv. Aσε που είχα ήδη xiaomi hongmi 1s που είναι ίδιο στυλιστικά με το note 2 prime και μου κακοφαίνεται, το θεωρώ σαν να παίρνεις το ίδιο ζευγάρι παπούτσια ξανα :P Edited October 23, 2015 by Slester Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Θα προτεινατε να γινει αλλαγη Oppo 7a για ενα Meizu Mx5 ή δεν αξιζει; Στα μειον του Meizu, δεν εχει επεκταση χωρου και γρηγορη φορτιση, η οποια με εχει βολεψει. Επισης δε ξερω εαν ο οκταπυρηνος επεξεργαστης που φοραει ειναι οντως τοσο δυνατος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλησπέρα, συγγενής μου (που δεν το έχει πολύ με την τεχνολογία) θέλει να αγοράσει να αγοράσει smartphone για βιντεοκλήσεις μέσω Skype. Μέχρι στιγμής τις κάνουμε από το Nexus 5 μου, από το οποίο είμαι αρκετά ευχαριστημένος, αλλά δεν το λες και φτηνό κινητό... υπάρχει κάτι αξιοπρεπές σε budget €100-120 max; Κοίταγα το Moto G (επειδή είμαι fan του καθαρού Android χωρίς bloatware), αλλά τα specs (1GB RAM, 0.3MP front camera) είναι λίγο της πλάκας και δεν μου φαίνεται πολύ future-proof... Με ενδιαφέρει να ακούσω και προτάσεις από Κίνα. Φαντάζομαι με κινέζικο ξεχνάω τις αναβαθμίσεις στο Android, καθώς και το rooting. Κατά προτίμηση να έχει σχετικά πρόσφατο Android (5.1/6.0), 2GB RAM, μεγάλη οθόνη (4,5-5 ίντσες), αξιοπρεπή ανάλυση στην front camera και USB Type C αν γίνεται (είπαμε, προορίζεται για άσχετο με την τεχνολογία). Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Δεν υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό αυτά τα θέματα που αναφέρεις. [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 καλησπέρα παιδιά ψάχνω για κινητό μέχρι 300Ε σκέφτομαι για το lg g3 αλλά είναι του 2014 Android 4.4.2 KitKat δέχεται αυτόματα τις ενημερώσεις?? έχετε κάτι καλύτερο υπόψιν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rott555 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλησπέρα, αναζητώ ένα κινητό και είμαι ανάμεσα στο J5 (180€) και στο Moto g 2d gen (165€), τα έβαλα και συγκριτικά εδώ: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7184&idPhone2=7137 Το J5 έχει καλύτερη κάμερα, και είναι στο 1.5 GB RAM, αλλά το Motorola έχει Gorilla Glass και αν κατάλαβα καλά, καλύτερα ηχεία. Από την άλλη δεν αφαιρείται η μπαταρία του και αυτό ίσως μακροπρόθεσμα δημιουργήσει προβλήματα. Η χρήση που θέλω να του κάνω είναι εφαρμογές όπως Facebook, Viber, Whatsapp, Gmail, μουσική, χάρτες και κάποιες φωτογραφίες. Τι προτείνετε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλησπέρα, αναζητώ ένα κινητό και είμαι ανάμεσα στο J5 (180€) και στο Moto g 2d gen (165€), τα έβαλα και συγκριτικά εδώ: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7184&idPhone2=7137 Το J5 έχει καλύτερη κάμερα, και είναι στο 1.5 GB RAM, αλλά το Motorola έχει Gorilla Glass και αν κατάλαβα καλά, καλύτερα ηχεία. Από την άλλη δεν αφαιρείται η μπαταρία του και αυτό ίσως μακροπρόθεσμα δημιουργήσει προβλήματα. Η χρήση που θέλω να του κάνω είναι εφαρμογές όπως Facebook, Viber, Whatsapp, Gmail, μουσική, χάρτες και κάποιες φωτογραφίες. Τι προτείνετε; Δεν συγκρίνονται φιλε τα ειχα και τα 2 τωρα εχω το j5 και δεν το αλλαζω με τιποτα;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe88 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 παιδιά καλησπέρα ψάχνω κινητό από oteshop ή κατάστημα cosmote μέχρι 150 ευρώ με τουλάχιστον 5'' έχετε να προτείνετε κάποιο? Σκέφτομαι για lumia γιατί σε αυτές τις τιμές δεν παίζονται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalou13 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 καλησπερα σας, ειπα να μπω σε recovery mode στο συγκεκριμενο μοντελο και μου εβγαλε κινεζικο, γνωριζει κανεις πως μπορουμε να το αλλαξουμεσε αγγλικο; επισης προσπαθω να κανω unroot(root ειχα κανει με root genius) αλλα αποτυχια,υπαρχει κανενας αλλος τροπος; Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1 Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boxeur Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Είμαι σε δίλημμα, καθώς από τη μια δε θέλω να περιμένω 1 μήνα για τη συσκευή να έρθει από Κίνα και σκεφτομαι μηπως ειναι καλη επιλογή το j5 απο skroutz sta 180 ευρω. Επίσης οι 5.5" του xiaomi με ψιλοχαλάνε αλλά είναι πολύ καλή συσκευή. Τι προτείνετε; Oneplus 8T - Poco F2 Pro - Redmi 8 - Redmi Note 4X - Samsung Galaxy J5 - Coolpad F1 - Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodor77 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Αδερφε αν παιζει ρολο και εγω σε αυτο το διλλημα ειμουνα και σημερα αποφασισα να παρω το XIAOMI Redmi Note 2 , το εχει ενας γνωστος που δεν το ηξερα και τελικα το τηλ ειναι απλα ΑΠΙΘΑΝΟ . Και δεν χρειαζετε να περιμενεις 1 μηνα . http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-32-4g-fdd-lte.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Τα 2 κινητά έχουν χαοτική διαφορά. To note έχει καλύτερη cpu, gpu, ram, ανάλυση οθόνης πράγμα που θα κάνει την συσκευή να αντέχει και σε διάρκεια χρόνου ενώ κοστίζει και λιγότερα λευτα! Ασε που και το samsung j5 έχει πάλι αυτό το καλούπι της σαμσουνγκ που πλεον προκαλεί εμετό! Περίμενε 20 μερούλες για να ευχαριστιέσαι σε βάθος χρόνου :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Είμαι σε δίλημμα, καθώς από τη μια δε θέλω να περιμένω 1 μήνα για τη συσκευή να έρθει από Κίνα και σκεφτομαι μηπως ειναι καλη επιλογή το j5 απο skroutz sta 180 ευρω. Επίσης οι 5.5" του xiaomi με ψιλοχαλάνε αλλά είναι πολύ καλή συσκευή. Τι προτείνετε; Πάρε το redmi note 2 από ευρωπαϊκή αποθήκη (με καπέλο ~30-40€ σε σχέση με την τιμή Κίνας) και θα το έχεις σε ελάχιστες εργάσιμες. Δεν αξίζει να δώσεις λεφτά στην samsung όταν το redmi note 2 υπερτερεί στα πάντα όλα... Edited October 24, 2015 by gdp77 http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis074 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Μια ερωτηση και απο μενα παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα.ημουν κ γω αναμεσα στα 2 αυτα κινητα και εκλεινα προς Xiaomi αλλα ειδα χθες το Xiaomi Mi4i http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4i-mi-4i-smartphone-5-0-inch-fhd-screen-snapdragon-615-64-bit-octa-core-android-5-0-2g-16gb-13mp-camera.html τι λετε αξιζει ή να μεινω στο redmi note 2(με χαλαει η 5,5' οθονη). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts