samuras Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Έλεγα μήπως είχε ξεμπλοκάρει η paypal για αγορές οπότε να έκανα έτσι την πληρωμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ναι το προσθεσα μετά το honor :p Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια :) θα περιμένω και για το honor αν έχουμε κάποια γνώμη και θα αποφασίσω ανάμεσα σε meizu και honor 6 plus :) Τίποτα γι' αυτό υπάρχει και το φόρουμ,όποιο κι αν πάρεις καλοδούλευτο. :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartan_gadjet Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Θα συμφωνήσω για το G2 ,άλλο σκυλί κι αυτό :) Αν και είπε ότι το βιάζετε χμμ μεταχειρισμένο δεν θα κοίταξα. προκατάληψη. το βιάζομαι γιατό φευγω αό την άλλη.. να παω για το lenovo λέτε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Αν σε ενδιαφερει η εμφανιση και ποιοτητα το meizu πολυ ανωτερο. Αυτο το Lenovo Samsuγκιζει (s4 κακης ποιοτητας) και δεν μου αρεσαν καθολου τα πλαστικα του. Μιλαω μονο εμφανησιακα O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 δεν θα εχεις προβλημα με τελωνειο αλλα γιατι απο gearbest (καλυτερα vickmall) και γιατι κινεζια κινητο? σε αυτα τα λεφτα κοιτα το meizu m2 note Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ναι άφοβα προχώρα σε αγορά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kretian Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Μόλις έσπασα το Note 10.1 2014 που είχα (ατύχημα) και μου ειναι χρησιμη η πένα τυπου stylus ή τυπου AnyPen .Έχετε κάποια πρόταση ? Σημαντικό να υποστηρίζει 4G. 10"κατα προτίμηση η οθόνη. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkouroub Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ενας φιλος θελει να αγορασει ενα φθηνο αξιοπιστο κινεζικο κινητο και με παροτρυνση δικη μου ειναι αναμεσα στα: -Xiaomi redmi 2 (enhanced) και -Meizu m2 (οχι το note) Εγω βλεπω παραπλησια χαρακτηριστικα και λιγο υπερ του Xiaomi λογω ελληνικης κοινοτητας και Miui. Η αγορα θα γινει απο Κινα. Παρακαλω για τις αποψεις σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Θέλει μέχρι αυστηρά μέχρι 5'' ο φίλος σου? Αν όχι αξίζει να πάρει το redmi note 2 αλλιώς ανάμεσα σε αυτά τα δύο με πολύ δυσκολία στην απόφαση θα πήγαινα για redmi 2 όμως και το meizu είναι πολύ καλή επιλογή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkouroub Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ναι φίλε μέχρι 5 ίντσες και μάλιστα πολλές του φαίνονται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Μόλις έσπασα το Note 10.1 2014 που είχα (ατύχημα) και μου ειναι χρησιμη η πένα τυπου stylus ή τυπου AnyPen .Έχετε κάποια πρόταση ? Σημαντικό να υποστηρίζει 4G. 10"κατα προτίμηση η οθόνη. Ευχαριστώ. Σαν τι προταση θες? Ή θα ξαναπαρεις αυτο που ειχες ή θα αναιβεις στις 12.8 ιτσες για το 13αρι note της Samsung,ολες οι υπολοιπες επιλογες με digitizer stylus ειναι σε windows και οι LTE εκδοσεις(οσα εχουν) ειναι πολυ ακριβες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Τελικά παράγγειλα το iphone 6 με σκοπό αν δεν το κρατήσω να μπορώ πιο εύκολα να το πουλήσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 δε φαίνονται μόνο.....οριακά ίσως είναι κιόλας....απο κει και πάνω τα λένε ταμπλετάκια! :lol: :X :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karasss Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Καλησπέρα παιδιά θέλω να πάρω ενα κινητό για την κοπέλα μου. Δεν έχω θέμα με το μέγεθος. Η χρήση είναι Facebook,snapchat,viber,browsing και κανα απλό παιχνίδι . Το μόνο που θέλω είναι να μην έχει πολλά κολλήματα και να ειναι γενικά ικανοποιητικό στην χρήση. Έχω δει απο άλλα ποστ το xiaomi redmi note 2 . Εχετε να προτείνετε κάποιο άλλο? Τέλος λόγω καπιταλ κοντρολ το paypal δεν χρησιμοποιείται , έχω κανει αρκετές αγορές απο το vickmall οπου θεωρώ αξιόπιστο αλλά ολες μέσω paypal. Αν κάνω αγορά με την alpha visa μου τώρα θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? Έχει κανει κανείς κάποια αγορα έτσι. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Εκτός από το Xiaomi Redmi Note 2 δες και το Meizu M2 Note http://www.vickmall.com/meizu-m2-note-note2-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-5-octa-core-1-3ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone-pink.html. Πάντως εγώ το Xiaomi θα έπαιρνα φυσικά που έχει και το SoC 6795 της Mediatek αλλά επειδή το Meizu βγαίνει και σε ροζ και θα πάει σε κοπέλα το σκέφτηκα. Όσον αφορά για την visa δεν γνωρίζω. :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkouroub Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 lol phampletakia.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 καλησπερα μετα απο αρκετο ψαξιμο ειμαι πολυ κοντα στο συγκεκριμενο κινητο με τα 3 γιγα μνημη. απλα ηθελα να ρωτησω αν σε αυτα τα λεφτα 128 ευρω περιπου υπαρχει κατι καλυτερο.ακουσα οτι απο ποιοτιτα κατασκευης τα elephone δεν ειναι και πολυ καλα.....θα ηθελα την γνωμη σας παιδια πριν αποφασισω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Το 6000 που χω στην κατοχή μου βγήκε απ τα καλύτερα μοντέλα τους. Βελτίωσαν στο pro την κάμερα στο οποίο είχε θεμα κ τις μηχανές του επεξεργαστή που πάντως ήταν ικανοποιητικοτατες. Αυτα που με χαλανε πολυ ειναι το θέμα του βάρους (165gr) και ή μεγάλη ανακρίβεια του GPS. Δες το meizu m2 mini, αν κ του λείπει ή 800ρα συχνότητα για το 4G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 σε αυτη την κατηγορια τιμης ιντσων το meizu m2. αν ανεβεις και στα δυο το xiaomi redmi note2 O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Ενδιαφέρομαι για αγορά tablet που προορίζεται για δώρο σε ανιψιά μου για το επιτυχές αποτέλεσμα στις πανελλήνιες. Σημειωτέον, ότι οι γονείς της θα της αγοράσουν σταθερό υπολογιστή, οπότε θα με ενδιέφερε να πληροί τις υποχρεώσεις της στη σχολή αλλά και για διασκέδαση. ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 καλοριζικο. η σωστοτερη επιλογη;) O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 καλησπερα παιδια ειπα μετα την πωληση του Α5 να παω σε ενα πολυ καλο τηλεφωνο για να με βγαλει 2χρονια στα χερια μου χωρις αλλαγες σκεφτομαι η να παω στο P8 η να δωσω κατι παραπανω για iphone 6 τι θα προτεινατε? ευχαριστω προκαταβολικα για τα παιδια που θα μπουν στον κοπο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikroj Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω ένα ανδροιδές στα ~150eu (το πολύ). Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο εκτός από το να είναι (σχετικά) smooth για να τρέχω μερικές εφαρμογές. Ευχαριστώ! Ο καρκίνος του Internet: Google. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 (edited) Το θελω για ενα φιλο. Δεν εχει ιδεα απο τεχνολογια αλλα σιγα-σιγα μαθαινει. Τοσα χρονια ειχε ενα απλο κινητο των 20 ευρω. Ο λογος που θελει κινητο ειναι για να βγαζει φωτογραφιες και να χρησιμοποιει το gps για ταξιδια και το google earth. Κανενας αλλος.. Απλα απο το να παρει ξεχωριστο gps και φωτογραφικη μηχανη θα κοστισει αρκετα περισσοτερα. Οποτε ψαχνει ενα κινητο τηλεφωνο να του προσφερει και τα δυο μαζι. Δε ξερω εαν ο φιλος το θελει αμεσα, αλλα καλη επιλογη ειναι και καποιο κινεζικο απο Ευρωπαϊκη αποθηκη οπως το Xiaomi Redmi 2. Εχετε κατι κατα νου; Edited September 3, 2015 by Lux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Δες το motorola moto e 2 generation. Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts