telefoneri Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 το elite 2 δεν εχει 4g και η μπαταρια του πολυ αμφιβαλλω οτι ειναι 3800mah που ισχυριζεται η εταιρια @kalvar προτιμω το p8000 αλλα επικοινωνησε και βεβαιωσου οτι εχει-δουλευει το "breathing light" (notification led) διοτι εβγαλε ανακοινωση η εταιρια οτι καποια τεμαχια δεν ειχαν. αν το επιλεξεις ζητα να το διπλοτσεκαρουν στο καταστημα. ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 (edited) 5" p6000 pro (εκδοση 3gb ram) $140/€123 + $ για θηκη, tempered glass κτλ http://www.pandawill.com/elephone-p6000-pro-smartphone-3gb-16gb-mtk6753-octa-core-50-inch-lg-screen-black-p103836.html 5.5" p7000 $210/€185 + $10 για δευτερο ετος εγγυηση, tempered glass κτλ http://www.to2c.com/elephone-p7000-3gb-ram-16gb-rom.html και τα δυο ειναι value for money επιλογες, δικαρτα και υποστηριζουν μπαντες 1/3/7/20 (800/1800/2100/2600) Edited August 22, 2015 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Moto x 2014 Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 το elite 2 δεν εχει 4g και η μπαταρια του πολυ αμφιβαλλω οτι ειναι 3800mah που ισχυριζεται η εταιρια @kalvar προτιμω το p8000 αλλα επικοινωνησε και βεβαιωσου οτι εχει-δουλευει το "breathing light" (notification led) διοτι εβγαλε ανακοινωση η εταιρια οτι καποια τεμαχια δεν ειχαν. αν το επιλεξεις ζητα να το διπλοτσεκαρουν στο καταστημα. Κι εγω αυτο προτείνω και προτιμω. Σε επικοινωνια που ειχα με την elephone hellas και το ρωτησα με διαβεβαιωσαν οτι εχει notification led. Φυσικα και θα τους βαλω να το τσεκαρουν αν τελικα παρω αυτο. Νομιζω οτι τα πρωτα κομμάτια δεν ειχαν. Αυτά που ερχονται τωρα θα εχουν μου ειπε η elephone. Θα δειξει... Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsyfos Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Ήρθε η ώρα να αλλάξω κινητό και δεν ξέρω τι να επιλέξω. Είμαι ανάμεσα σε LG g3, Nokia lumia 930, Sony aqua m4, και Samsung galaxy A5. Αν έχετε κ κάτι άλλο να προτείνετε το δέχομαι.Ίσως είμαι λίγο επιφυλακτικός για το Nokia λόγω windows, επειδή δεν τα έχω χρησιμοποιήσει. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Ήρθε η ώρα να αλλάξω κινητό και δεν ξέρω τι να επιλέξω. Είμαι ανάμεσα σε LG g3, Nokia lumia 930, Sony aqua m4, και Samsung galaxy A5. Αν έχετε κ κάτι άλλο να προτείνετε το δέχομαι.Ίσως είμαι λίγο επιφυλακτικός για το Nokia λόγω windows, επειδή δεν τα έχω χρησιμοποιήσει. Ευχαριστώ To LG3 μια χαρά είναι αλλά να κοιτάξεις την έκδοση 32GB.Aξίζουν τα 25€ παραπάνω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Μα ειναι δυνατον να συγκρινεις lego με lenovo;;;; η μια εταιρια ειναι κολοσσός και την αλλη δεν την ηξερε κανεις και αμφιβαλω αν την εμαθε. Την μαθαμε ολοι οταν εβαλε κοψοχρονια ενα 5,5 ιντσο το lead 1 το οποιο πουλησα με το που το επιασα στα χερια μου. δυο φιλων επισης χαλασαν στους 5 μηνες. Το elite 2 το ειδα αλλα δεν μου εκανε μεγαλη εντυπωση. Ειναι δικη σου επιλογη αλλα προτιμισε κατι γνωστο. O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsyfos Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Θεωρητικα το G3 ειναι καλυτερο απο τα αλλα. Απλα 8α ηθελα μια γνωμη και για το nokia και τα windows αν αξιζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eya1974 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις,το xiaomi redmi note 2,τι σας λεει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Οταν μιλαμε για xiaomi,lenovo κτλπ.....ας αφησουμε elephone,thl,leagoo και λοιπες δευτερες κατηγοριες.. Το elite 2 παρα πολυ ωραιο,καλη μπαταρια,δυνατο σημα...Αλλα να συγκρινουμε leagoo με lenovo...συγκρινεις Lada με Bmw??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgioV Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Περιμενα να ανακοινωθει το note5 για να το αγορασω ωστοσο οπως εγινε γνωστο δεν προκειται να κυκλοφορησει στην ευρωπη...Για αυτο το λογο προσανατολιζομαι πλεον στο galaxy s6...το προβλημα ειναι ομως χρησιμοποιω αρκετα το s pen (ειμαι ηδη κατοχος παλαιοτερου note) Για αυτο το λογο αναρωτιεμαι εαν υπαρχουν εφαρμογες για την galaxy s σειρα με τις οποιες θα μπορεσω να επιτελεσω ορισμενες απο τις λειτουργιες του s pen ακομα και χωρις να το εχω στην κατοχη μου. Μπορει να με ενημερωσει καποιος ???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Γιατί δεν παίρνεις το note 4? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις,το xiaomi redmi note 2,τι σας λεει? Αυτη ειναι και για εμενα η σωστοτερη συγκριση που εχω βαλει και σε αλλο θεμα Lenovo note k3 Xiaomi redmi note 2 Meizu m2 note O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Δεν ειναι ο μονος που προτεινει Lenovo O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgioV Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Διοτι εξ'αρχης το διλημμα ηταν note5 ή galaxy s6...Πλεον ομως με βαση τις εξελιξεις μαλλον θα παρω το s6 για αυτο και αναρωτιεμαι αν μπορω με καποιο τροπο να καλυψω το ''κενο'' του s-pen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0stas1988 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καλημέρα παιδιά, μετά από 4 χρόνια με το τούμπανο Galaxy S2 :D πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω κινητάκι με κάτι εξίσου αξιόπιστο. θέλω λοιπόν την γνώμη σας για 2 κινητάκια και τις πρότασης σας για οποιοδήποτε σε αυτά τα λεφτά με μια μικρή απόκλιση θετική είτε αρνητική. http://www.gsmarena.com/zte_nubia_z9_max-7116.php http://www.gsmarena.com/oneplus_2-6902.php Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καλημέρα παιδιά, μετά από 4 χρόνια με το τούμπανο Galaxy S2 :D πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω κινητάκι με κάτι εξίσου αξιόπιστο. θέλω λοιπόν την γνώμη σας για 2 κινητάκια και τις πρότασης σας για οποιοδήποτε σε αυτά τα λεφτά με μια μικρή απόκλιση θετική είτε αρνητική. http://www.gsmarena.com/zte_nubia_z9_max-7116.php http://www.gsmarena.com/oneplus_2-6902.php Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. ASUS Zenphone 2, με τα 4gb RAm Huawei P8 Oneplus2 Δες και τα Σονυ In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0stas1988 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 ASUS Zenphone 2, με τα 4gb RAm Huawei P8 Oneplus2 Δες και τα Σονυ από ταχύτητες επεξεργαστών τι λένε φιλε μου ποιο είναι το ποιο γρήγορο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Για iphone προσωπικά δεν άφηνα το g. Ούτε φυσικά και για Motorola moto g η κάποιο wp. Στο p8 όμως θα έλεγα ναι. ψάξου καλύτερα σε καταστήματά μήπως πετύχεις καμία καλύτερή τιμή για επισκευή. Δεν χρειάζεται να είναι αντιπροσωπεία,η κάποιο επώνυμο πολυκατάστημα,υπάρχουν άλλα καταστήματά μικρότερα πού μπορείς να κάνεις την δουλειά σού φθηνότερα. Για δες και στο 9volto στον Πειραιά. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazbulls22 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Το Meizu M1 Note τι σας λεει παιδια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacklst Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Για iphone προσωπικά δεν άφηνα το g. Ούτε φυσικά και για Motorola moto g η κάποιο wp. Στο p8 όμως θα έλεγα ναι. ψάξου καλύτερα σε καταστήματά μήπως πετύχεις καμία καλύτερή τιμή για επισκευή. Δεν χρειάζεται να είναι αντιπροσωπεία,η κάποιο επώνυμο πολυκατάστημα,υπάρχουν άλλα καταστήματά μικρότερα πού μπορείς να κάνεις την δουλειά σού φθηνότερα. Για δες και στο 9volto στον Πειραιά. Είχα ψάξει αλλά το κόστος σε πολλά καταστήματα εβγαινε το ίδιο. Και τελικά το έδωσα στον Γερμανό. Πάντως θα ήθελα μια αλλαγή. Αν και γενικά είμαι ευχαριστημένος απ'το lg γιατί δεν έχει φάει ποτέ κάποιο σοβαρό κόλλημα, με χαλάει η κάμερα του ιδίως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (ειδικά στη μπροστινή δε βλέπεις τίποτα) κι επειδη θα ήθελα στο μέλλον να πάρω κάποιο πιο καινούργιο iphone ίσως είναι καλύτερα να αρχίσω απ'αυτό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Σε iphone φιλέ μου,μόνο στο 6 σε προτρέπω να πας Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacklst Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Σε iphone φιλέ μου,μόνο στο 6 σε προτρέπω να πας σε μια αλλη ζωη που θα μπορουσα να δωσω πανω απο 600 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Διοτι εξ'αρχης το διλημμα ηταν note5 ή galaxy s6...Πλεον ομως με βαση τις εξελιξεις μαλλον θα παρω το s6 για αυτο και αναρωτιεμαι αν μπορω με καποιο τροπο να καλυψω το ''κενο'' του s-pen... Να το κανείς τριλλημα και να πάρεις το Note 4 που είναι εξαιρετική συσκευή. Δε νομίζω πάντως να υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές που ζητάς. [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Παρακαλώ τα φώτα σας. Ulephone be touch2 - Elephone 8000 - MEIZU note 2 - Lenovo K3 ή ποιά άλλη συσκευή αξίζει περισσότερο τα λεφτά της σε αυτή την κατηγορία? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts