kostaswtb Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 http://www.pandawill.com/lenovo-p70t-smartphone-64bit-mtk6732-2gb-16gb-50-inch-hd-screen-4000mah-battery-black-p99540.html Αυτο πως το βλεπετε ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greekspinner Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Γειά σας ,είμαι κάτοχος του HTC One M8 εδώ και 4 ημέρες και μπορώ να πω ότι δεν έχω ξαναδεί καλύτερο κινητό μέχρι τώρα αλλά βλέπω συχνά αρκετά άτομα που έχουν το iPhone 6 να λένε πως το iPhone 6 είναι πιο γρήγορο κινητό με καλύτερη οθόνη και καλύτερο λογισμικό και μπορώ να πω πως αυτό μου έριξε αρκετά την ψυχολογία...μπορεί κάποιος να μου πει την άποψή του σχετικα με το εαν το iPhone 6 είναι καλύτερο από το HTC One M8 ή όχι?Ευχαριστώ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Ενδιαφέρον θέμα. Θα περιμένω και εγώ τις απόψεις αυτών που είχαν/έχουν στην κατοχή τους τις δύο αυτές συσκευές. iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Χάχαχα!Καλό:w00t::w00t:Από την δική μου εμπειρία οι περισσότεροι που έχουν iPhone δεν ξέρουν πως να προσθέσουν ένα λογαριασμό e-mail οπότε δεν έχουν και δικαίωμα γνώμης σε τέτοιες συγκρίσεις.Έχουν χρήμα και το επέλεξαν επειδή είναι ακριβό, είναι status symbol και άρα για αυτούς το καλύτερο.Ασφαλώς υπάρχουν και εξαιρέσεις. Σε κάθε περίπτωση έχεις ένα από τα καλύτερα android smartphones, απόλαυσε το και άστους να λένε ότι θέλουν. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Γειά σας ,είμαι κάτοχος του HTC One M8 εδώ και 4 ημέρες και μπορώ να πω ότι δεν έχω ξαναδεί καλύτερο κινητό μέχρι τώρα αλλά βλέπω συχνά αρκετά άτομα που έχουν το iPhone 6 να λένε πως το iPhone 6 είναι πιο γρήγορο κινητό με καλύτερη οθόνη και καλύτερο λογισμικό και μπορώ να πω πως αυτό μου έριξε αρκετά την ψυχολογία...μπορεί κάποιος να μου πει την άποψή του σχετικα με το εαν το iPhone 6 είναι καλύτερο από το HTC One M8 ή όχι?Ευχαριστώ προκαταβολικά! Aν σου έριξε την ψυχολογία αυτό τότε πολύ ευμετάβλητη ψυχολογία έχεις...Το μόνο καλύτερο που χωρίς ναι μεν αλλά που έχει το 6 είναι η φωτογραφική. Του Μ8 είναι υπό συνθήκες καλύτερο...Σαν συσκευές είναι ανάλογα τα γούστα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetrekfun Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 (edited) Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω κινητο για κοπελα με τα παρακατω χαρακτηριστικα.Καμερα,καμερα,καμερα, ποιοτητα οθονης και μεχρι 350 ευρω τιμη.Οσο για εφαρμογες πιστευω οτι σε αυτη την τιμη οι κλασικες εφαρμογες θα παιζουν απροβληματιστα(facebook,messenger,youtube).Οπως καταλαβατε επειδη εχει μανια με τις φωτο θελει κατι αξιολογο σε αυτον τον τομεα. Edited June 22, 2015 by thetrekfun δεν φαινοταν ολο το μηνυμα nokia3310,nokia3330,nokia3200,nokia7610,nokia7370,sonyerricsonk800i:w00t:,samsung s8300,nokiaN82,lg viewty,htc hero,s2, xiaomi Mi3,LgG4,Honor 8,Htc U11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 (edited) Huawei honor 6 Samsung S6 Huawei P8 Edited June 20, 2015 by celtic1453 In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Είμαι στην αναζήτηση Android smartphone με τα εξής κριτήρια: - 5.0" - 5.2" (βαριά 5.5") - ικανοποιητική μπαταρία - αξιοπρεπή κάμερα - καλά τεχνικά χαρακτηριστικά για να κρατήσει 2 χρόνια απροβλημάτιστα (δυνατό επεξεργαστή, τουλάχιστον 2 GB Ram, κλπ) - budget από 200-400Ε. Στην αρχή προσανατολιζόμουν μεταξύ Sony Z3 και HTC One M8 (ή HTC One M8s?). Βλέπω όμως ότι και αυτά έχουν τα μειονεκτήματά τους (όχι καλές κάμερες) και μου κάθεται άσχημα να σκάσω 350-400 για κάτι που δεν είναι τούμπανο σε όλα. Άρα πλέον σκέφτομαι και τη λύση των επώνυμων κινέζικων, απλά εκεί κάπου χάνομαι. Θα έπαιρνα κάτι μεταξύ Huawei, Xiaomi, OnePlusOne ή Lenovo αλλά με λιγότερα λεφτά (max 250). Ποια μοντέλα θεωρούνται vfm από κάθε εταιρεία που να με καλύπτει? Αν μπορεί κάποιος να τα κατηγορηιποιήσει ανά εταιρεία/μοντέλο με + και - θα ήταν ιδανικό! :) Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Από επώνυμες κινέζικες,παίζει τον τελευταίο καιρό το xiaomi mi4 με τα 3 GB ram αλλά χωρίς 4G στα 200 ευρώ ,είτε και με 4G στα 270 ευρώ περίπου , τώρα πάνω κάτω στα 250 που ζήτησες στις άλλες εταιρίες που ανέφερες δεν έχω ψάξει. 5άρα οθόνη 3GB ραμ Snapdragon 801 Quad-core 2.5GHz επεξεργαστής 3080mAh μπαταρία. και πολύ καλή κάμερα στα 13 πίσω και 8 μπροστά MP ( αν και δεν μετράνε μόνο τα MP αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ) Το μόνο αρνητικό για μένα ( ανάλογα το τι θέλει ο καθένας είναι αυτό βέβαια ) είναι ότι δεν παίρνει κάρτα μνήμης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 ντάξει η κάρτα μνήμης δε με απασχολεί τόσο, αρκεί να μην είναι και 16GB μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 ντάξει η κάρτα μνήμης δε με απασχολεί τόσο, αρκεί να μην είναι και 16GB μόνο.. 16gb είναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 αν όχι το xiaomi mi4, ποιο άλλο με τα ίδια χαρακτηριστικά? Το ZTE Nubia Z7 mini τι λέει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarame Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Καλησπερα σε ολους, ποια ειναι η γνωμη σας για τα παραπανω κινητα ειμαι αναμεσα στα 3 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 ποιο ακριβως vibe x2 και πoιο ακριβως mi4. δωσε λινκ να καταλαβουμε ποια ακριβως εκδοση. ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 βασικά είναι εύκολη η επιλογή αν δεν σε ενδιαφέρει η dual sim λειτουργία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 (edited) Aν σε ενδιαφερει το dual sim δες και εδω: https://www.fastcardtech.com/goods.php?id=13669 Η συγκεκριμενη προσφορα του m1 note ειναι σουπερ.......με 144 ευρω το 16αρι και 170 το 32αρι τετοια συσκευη δεν βρισκεις...γιαυτο και το παρηγγειλα κι ολας και το περιμενω (εγινε shipped σε 24 ωρες απο την παραγγελια μου με NL post)!! Δικαρτο, με τελευταιας γενιας 8πυρινο soc, 2gb Ram, 5.5 ιντσες full hd οθονη εξαιρετικης ποιοτητας οπου και να το ψαξεις και απο επωνυμη και αξιοπιστη κινεζικη εταιρια........κλοπη ειναι!!! Αλλιως Mi4 στα σιγουρα, επισης σε τρομερη τιμη τελευταια!!! Edited June 20, 2015 by akis44 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 fastcardtech οχι καλες κριτικες ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Eγω μια χαρα βλεπω και παραλαμβανουν τα παιδια τα δικα μας εδω.....απροβληματιστα!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6191145# Τωρα αν εννοεις after sales για εμενα στα Κινεζικα οποιος αγοραζει πρεπει να εχει στο νου του οτι ουσιαστικα διαθετει περιορισμενη εγγυηση απο οπου και αν αγοραζει....γιαυτο εγω προσωπικα οταν αγοραζω απο Κινα με ενδιαφερει πανω απο ολα να μου στειλουν την συσκευη χωρις κανενα θεμα και κυριως να την παρω οσο πιο φθηνα γινεται!!!! Πρωσωπικη γνωμη εκφραζω παντα......απο την στιγμη που στελνουν κανονικα και οι συσκευες ειναι καινουργιες...το aftersales ειναι αλουνου παπα ευαγγελιο!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 (edited) Καλημέρα στο φόρουμ. Έχω στα χέρια μου το redmi 2 (με τα 2GB Ram και 16GB internal storage) που παρήγγειλα για ένα φίλο. Είχα και το παλιό hongmi και ουσιαστικά βλέπω ότι αυτό είναι το ίδιο με πιο μαζεμένες διαστάσεις (ελαφρώς) διπλάσια μνήμη και qualcomm soc. Δουλεύει ωραία και στρωτά, το gps πολύ καλό κλπ κλπ. Το θέμα είναι ότι θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο για συγγενικό πρόσωπο και ενώ από τη μία μου άρεσε το redmi 2, βλέπω και το elephone p6000 που με λιγότερα λεφτά δίνει αρκετά δυνατότερο soc και από αυτά που διαβάζω με μεγάλη διαφορά σε gpu. Αν εξαιρέσουμε τη διαφορά των 0,3" ποιό προτείνετε; ΥΓ Να πω ότι υπάρχει και η σκέψη για το ULEFONE BE X το οποίο μοιάζει με τρομερή περίπτωση σε σχέση με την τιμή. Το μόνο που με φοβίζει είναι ακριβώς ότι είναι τόσο χαμηλή και σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποια παγίδα... Edited June 21, 2015 by ggtaxo I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Εχω το m8 και έχω δουλέψει πολύ το iPhone 6. Σε θέμα ταχύτητας είναι ισαξια τα τηλέφωνα αλλά αν σκεφτείς πόσο πιο πολύπλευρο είναι το Android σε σχέση με το ios δίνω προβάδισμα στο m8. Το 6 έχει προβάδισμα εννοείται σε κάμερα, αλλά δεν μπορώ να χωνεψω τη μπαταρία του, την ποιότητα του σήματος, τη μικρή μη επέκτασιμη μνήμη και την τεράστια διαφορά στον ήχο και μάλιστα για μια συσκευή που κάνει 250 ευρώ παραπάνω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 (edited) καλο για την κατηγορια του το ulefone be x αλλα εφοσον εχεις τα χρηματα, παρε με 2gb ram και 16gb rom. το p6000 ειναι το πιο vfm κινητο στην κατηγορια του και ειναι οπως παρατηρησες κι εσυ γενικα ισχυροτερο απο το redmi. απο τις 3 συσκευες που εγραψες, +1 για p6000 αλλα διαβασε τα θεματα και των 2 συσκευων. στο θεμα του p6000 απο το σχολιο #520 και μετα, δηλαδη απο τοτε που πλεον ερχεται με android 5.0. ερχεται και το p4000 με μεγαλη μπαταρια. μοιαζει αρκετα με το p6000. ειναι νεο-αδοκιμαστο. αυτο θα προτιμουσα κι ας ειναι 10$ πιο πανω απο το p6000. ακομα μεγαλυτερη μπαταρια (αν και μη αφαιρουμενη), android 5.1 και το πιθανοτερο καλυτερη καμερα (samsung). υπαρχει και ενα μπερδεμα καθως αντι 1gb ram και 8gb rom που ειχε αρχικα ανακοινωθει τελικα θα ειναι με 2gb ram και 16gb rom. δες και αυτο το link: http://www.kimovil.com/en/compare/elephone-p4000,elephone-p6000,xiaomi-redmi-2-2gb (το p6000 παιρνει 2 micro sim. οχι μια mini και μια micro που αναγραφεται λανθασμενα) Edited June 21, 2015 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest philliako Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Εγω θα σου προτεινα το αξιοπρεπέστατο LG G3 την εκδοση των 32GB με 3GB Ram, πολυ καλη καμερα και οθοναρα. Ειναι 5,5 ιντζες αλλα στο μεγεθος ισως να ειναι ιδιο με το HTC M8. Η μπαταρια ειναι ενα μικρο μειων αλλα αν δεν εισαι πολυ απαιτητικος χρηστης σου βγαζει την μερα. Και στο σκρουτζ νομιζω εχει 320. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Ναι σίγουρα, τα χαρακτηριστικά του είναι δυνατά, αλλά θα πήγαινα σε 5.5" μόνο αν δεν υπήρχε τίποτα αξιόλογο στις 5" - 5.2". Βλέπω αρκετά Dual sim κινέζικα. Δεν καταναλώνουν πιο πολύ μπαταρία? Δε μου είναι τόσο απαραίτητο το dual sim αλλά δε θα απέκλεια ένα κινητό επειδή είναι dual sim. Αρκεί μη χάνω κάτι π.χ. σε μπαταρία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Κατ' αρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ για την γρήγορη και λεπτομερή απάντηση. Το xiaomi redmi 2 σίγουρα δεν είναι vfm. Στα 140+ βρίσκεις πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά. Απλά επειδή είχα xiaomi και έχω ακόμα (το ΝΟΤΕ 3G) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ποιότητα και κυρίως την φοβερή υποστήριξη που έχουν, τόσο σε λειτουργικό (miuiHellas) όσο και σε αξεσουάρ (θήκες, tempered glass προστασία κλπ). Αν δεν ήταν δηλαδή xiaomi δε θα κοιτούσα καν κάτι με SD410... Από την άλλη όπως λες το P6000 είναι τρελό vfm, οπότε με ενδιαφέρει να είναι και αξιόπιστο. Έχω ξεκινήσει να διαβάζω το θέμα και θα το δω με περισσότερη προσοχή. Το p4000 δεν το είχα υπόψιν. Τώρα το είδα, αλλά βλέπω ότι ο 6735 που φοράει υστερεί κάπως σε gpu (T720 έναντι Τ760 του p4000) και κατά τα άλλα η διαφορά είναι στο 4G που δε με πολυαπασχολεί δεδομένου του άθλιου δικτύου mobile internet στην Ελλάδα. Εδώ και το 3G το κυνηγάμε... Η μπαταρία βέβαια είναι σχεδόν διπλής χωρητικότητας!!! Οπότε με βλέπω για Elephone μεριά. Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση. I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 (edited) σιγουρα η xiaomi εχει πολυ καλη κοινοτητα. απο την αλλη, το p6000 εχει κανει ηδη 2 updates κατευθειαν απο την εταιρια διορθωντας και βελτιστοποιωντας πραγματακια και θεωρω θα κανει κι αλλο παρολο που δεν εχει κατι που να ειναι ενοχλητικο-αποτρεπτικο για αποκτηση του. γνωμη μου το παιρνεις, του περνας αν θες σε 1 λεπτο το δωρεαν nova launcher, του κανεις τα 2 update (αυτοματα μεσω wifi) και εισαι οκ. ευελπιστω οτι σε καποιο update θα του προσθεσουν και screen gestures, κυριως tap-to-wake. για παρελκομενα που ανεφερες, εχει και tempered glass και θηκες / θηκες. για το p4000. μπορει τη διαφορα στα γραφικα και στον επεξεργαστη να μην την αντιληφθεις, ενω στην μπαταρια (και ευελπιστω και στην καμερα) θα την αντιληφθεις αμεσα-ξεκαθαρα. εγω θα πηγαινα για το p4000 :happy: Edited June 21, 2015 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts