Jump to content

Sony Xperia Z5 Compact

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια απορία από τα στατιστικά της μπαταρίας, τι ακριβώς είναι η " ετοιμότητα κυψελης " ; Είναι κάπως ενεργοβορα!

Το σήμα σου. Συνήθως όταν δεν έχεις καλό σήμα είναι υψηλά.

Εστάλη από το Mate 8

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια απορία από τα στατιστικά της μπαταρίας, τι ακριβώς είναι η " ετοιμότητα κυψελης " ; Είναι κάπως ενεργοβορα!

δυστυχως και εμενα ειναι αρκετα ενεργοβορα,παντα στην δευτερη θεση πισω απο την οθονη.ναι ειναι η κεραια του σηματος.

πάντως δεν εχω κανενα απολυτος θεμα με την καταναλωση.αν δεν παιζω παιχνιδια (που δεν παιζω) ειναι μαγκας το κινητο.βγαζω αρκετε ωρες οθονη.

Παιδιά μπορείτε σας παρακαλώ να μου δώσετε καλές ρυθμίσεις για την κάμερα?Και για μέρα και για βράδυ.. Ευχαριστώ.

Έχω δύο ερωτήσεις αν γνωρίζει κάποιος.

Η συσκευή υποστηρίζει otg?

Συνδέω ένα στικακι με έναν ανταπτορα που αγόρασα αλλά δεν το βλέπει. Μήπως χρειάζεται ειδικό καλώδιο ?

Και δεύτερο. Συνδέω το κινητό με το αυτοκίνητο ώστε να το δει σαν στικακι και να παίξει τα τραγούδια που έχω στην κάρτα μνήμης. Ταυτόχρονα προσπαθεί να το φορτίσει. Επειδή όμως το ρεύμα της USB πόρτας του αυτοκινήτου δεν είναι αρκετό κάνει συνέχεια συνδέσεις - αποσυνδεσεις. Υπάρχει τρόπος να το λύσω αυτό ? Να το βλέπει αλλά να μην το φορτίζει ?

Ευχαριστώ πολύ!!

Παιδιά χωρίς να το θέλω έκανα προφίλ σε δύο παιχνίδια στο " παιχνίδια Google play "! Πες μπορώ να διαγράψω τα δύο προφίλ εκεί; Android 6.01

Καλησπέρα σε όλους!! Έλπιζω να έχετε όλοι σας ένα όμορφο καλοκαίρι!! Οι στιγμές όπως αυτή πιο κάτω μας μένουν!!

Μια φώτο απο το όμορφο μικρό μας!!

28487244085_2a7bf8b89e_c.jpgDSC_0517 by l200kerasia, on Flickr

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Καλησπέρα

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα τις τελευταίες μέρες.Επειδη βρίσκομαι σε διακοπές και ανοιγοκλεινω συχνά τα δεδομένα πολλές φορές όταν τα ανοίγω δεν ανταποκρινονται καθόλου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνδεθώ καθόλου στο ίντερνετ και η μόνη λύση είναι να κάνω επανεκκίνηση το κινητό για να λειτουργησουν ξανά και αν.Να επισημάνω ότι έκανα και factory reset και ενώ έδειξε να έχει λυθεί το πρόβλημα δυστυχώς εξακολουθεί να υπάρχει..Έχει κανείς να προτείνει κάτι;;

Καλησπέρα

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα τις τελευταίες μέρες.Επειδη βρίσκομαι σε διακοπές και ανοιγοκλεινω συχνά τα δεδομένα πολλές φορές όταν τα ανοίγω δεν ανταποκρινονται καθόλου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνδεθώ καθόλου στο ίντερνετ και η μόνη λύση είναι να κάνω επανεκκίνηση το κινητό για να λειτουργησουν ξανά και αν.Να επισημάνω ότι έκανα και factory reset και ενώ έδειξε να έχει λυθεί το πρόβλημα δυστυχώς εξακολουθεί να υπάρχει..Έχει κανείς να προτείνει κάτι;;

Εχεις Cosmote; Είχε/έχει κάποια προβλήματα τις τελευταίες μέρες. Δοκίμασε την κάρτα σου σε άλλο κινητό να δεις πως συμπεριφέρεται.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα. Και εγώ το παθαίνω φίλε Νίκο αυτό που λες, αλλά κατά πάσα πιθανότητα φταίει η κοσμοτε (όπου δεν έχω data δεν έχουν και οι τριγύρω με κοτε) . Βέβαια μια λύση που βρήκα τυχαία είναι η εξής. Ρυθμίσεις > χρήση δεδομενων > στα τρία βελάκια πατάς περιορισμός δεδομένων παρασκηνιου . Αν τα ξανά ενεργοποιησεις επανέρχονται τα data. Αν δεν πιάσει με την μια καντο δύο φορές σε συνδυασμό με μια επανεκκίνηση. Σε εμένα δούλεψε αρκετές φορές μιας και μας τα έκανε μπάχαλο η κοσμοτε τέτοιες μέρες :-)

Έχει αναφερθεί αλλά επειδή δεν μπορώ να ψάχνω, με ποια εφαρμογή μπορώ να βλέπω πόσα αδιαβαστα πχ μηνύματα έχω στο viber; Εχω ψάξει αλλά δεν το έχω βρει :-)

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Γειά σας,

μου συμβαίνει ένα πρόβληματάκι στο κινητό. Το βάζω στο 'Μην Ενοχλείτε'' και όταν έρθει ένα μύνημα ή μια κλήση, απενεργοποιήτε το μην ενοχλείτε. Το βάζω χωρίς χρονικό όριο. Νομίζω γίνετε το ίδιο με όταν το βάλω μόνο στην δόνηση(χαμηλώνω εντελώς τον ήχο).

Το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα ? Υπάρχει κάποια λύση ? Γιατί χρησιμοποιώ πολύ συχνά το αθόρυβο και το μην ενοχλείτε.

Ευχαριστώ

Έχετε κάποια λύση για αυτό το πρόβλημα εδώ ?

Ευχαριστώ

Καλησπερα.

Εχω βαλει να φορτίσει το κινητο..Παρατήρησα οτι ζεματαει τωρα που φορτίζει..Ειναι λογικο?

Δεν θυμαμαι να καιεi ξανα τοσο πολυ...Ειναι σε δωματιο με aircodition.

Φίλε μου η cosmote έχει θεματάκι τις τελευταίες μέρες...Το παθαίνω και εγώ αυτό σε κάποια συγκεκριμένα σημεία!

Τα 10GB δώρο που έδωσε ίσως δεν της έχουν κάνει καλό στο δίκτυο!!

Kia sportage ex full

Μάλλον αυτό θα είναι παιδιά, εδώ και 2 μέρες δεν μου το χει ξανά βγάλει..Απλώς μου έκανε εντύπωση διότι μετά την επανεκκίνηση εστρωνε, αλλά εφόσον συμβαίνει και σε εσάς τότε με καλυψατε!!

• 2 weeks later...

Καλησπέρα στο forum,

Ύστερα από κάποιες ενημερώσεις που έγιναν και κάποια αρχεία (γύρω στις 900 φώτο και 5-6 μικρά βίντεος) που μετέφερα διακρίνω να τρώει κάποια σκαλώματα και να κολλάει λίγο κάποιες στιγμές ενώ πήγαινε σφαίρα. Χρειάζεται φορματ? Επίσης διακρίνω πρόβλημα με bluetooth μιας και δεν μπορώ να στείλω τα αρχεία αυτά στο pc. Γνωρίζεται καμία εφαρμογή? :)

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δηλαδή το Android 7 πόσο καλύτερο να είναι? Δε μπορώ να το καταλάβω αλλά θα το δούμε!!

Η 6.0.1 έχει κάνει το κινητό καταπληκτικό πάντως και εντελώς μα εντελώς απροβλημάτιστο με διαρκεια μπαταρίας για σεμινάριο!!

Kia sportage ex full

παιδια αντιμετώπισα σημερα ξαφνικα ενα θεμα.ο υπολογιστης δεν διαβαζει το xperia.με το που βαζω το καλωδιο στο xperia κανει εναν μικρο ηχο αλλα ουτε φορτιζει ουτε το διαβαζει.

-αλλαξα τις επιλογες απο φορτιση σε μεταφορα αρχειων αλλα τιποτα,μολις επιλεγω το συσκευη ηχου εκει μοναχα φορτιζει.

-εκανα rastart υπολογιστη κ τηλεφωνο τιποτα.

-απεγκατεστησα το pc companion k το ξαναεγκατεστησα τιποτα.

-εβαλα ενα samsung στον υπολογιστη το διαβασε.

-πηγα το z5c σε εναν αλλο με windows 7 γιατι εγω εχω 10 κ το διαβασε κανονικα.

τι γινετε ρε γαμοτο;το xperia φταιει η το pc με τα 10αρια;μεχρι πριν λιγο κανονικα το διαβαζε.

παιδια αντιμετώπισα σημερα ξαφνικα ενα θεμα.ο υπολογιστης δεν διαβαζει το xperia.με το που βαζω το καλωδιο στο xperia κανει εναν μικρο ηχο αλλα ουτε φορτιζει ουτε το διαβαζει.

-αλλαξα τις επιλογες απο φορτιση σε μεταφορα αρχειων αλλα τιποτα,μολις επιλεγω το συσκευη ηχου εκει μοναχα φορτιζει.

-εκανα rastart υπολογιστη κ τηλεφωνο τιποτα.

-απεγκατεστησα το pc companion k το ξαναεγκατεστησα τιποτα.

-εβαλα ενα samsung στον υπολογιστη το διαβασε.

-πηγα το z5c σε εναν αλλο με windows 7 γιατι εγω εχω 10 κ το διαβασε κανονικα.

τι γινετε ρε γαμοτο;το xperia φταιει η το pc με τα 10αρια;μεχρι πριν λιγο κανονικα το διαβαζε.

Έχεις βάλει κλείδωμα με αποτύπωμα?

Αν ναι, πρέπει να ξεκλειδώσεις τη συσκευή (αφού τη συνδέσεις στον υπολογιστή ) για να τη δει το pc.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Έχεις βάλει κλείδωμα με αποτύπωμα?

Αν ναι, πρέπει να ξεκλειδώσεις τη συσκευή (αφού τη συνδέσεις στον υπολογιστή ) για να τη δει το pc.

Οχι με μοτιβο ειναι.

Μαλλον το pc φταει γιατι πριν λιγο του εβαλα κ ενα σκουπιδι που εχω homtom κ ουτε αυτο το διαβασε.μονο το a3 της γυναικας μου διαβαζει.

Τωρα τι επαθε το pc ο θεος κ η ψυχη του.ασχετος ειμαι σε αυτα.win10 εχει κ μεχρι προτηνος τα διαβαζε κανονικα.

Καλημερα. Πηρα το z5 compact απο Vodafone και τωρα το στηνω αλλα χωρις να εχω βαλει ακομα sim μεσα. Παρατηρω οτι ενω μου εβγαλε αρκετα updates στην αρχη δε μου εχει βγαλει το update ακομα για την 6.01

Καποια ιδεα?

Ευχαριστω

Παίδες καταλαθος έκανα εκκαθάριση δεδομένων στο Google play store αντί για εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και όταν το άνοιξα μου ζήτησε να πατήσω ξανά οκ σαν να συγχρονίστηκε από την αρχή κλπ. Έχασα κάτι με αυτό; Από παιχνίδια, εφαρμογές, λογαριασμούς κλπ;

• The title was changed to Sony Xperia Z5 Compact