Jump to content

Sony Xperia Z5 Compact

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Εχει αναφερθεί και από άλλους, το ένα εχει να κάνει με το serial number της συσκευής σου και το άλλο με την ημερομηνία αγοράς. Αν εχεις απόδειξη, καλύπτεται κανονικά η συσκευη σου για δυο χρόνια από την ημερομηνία αγοράς. Αν δεν εχεις απόδειξη καλύπτεται βάσει του Xperia care.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Α δεν το γνωριζα. Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση, γιατι ειχα σκαλωσει :-)
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Ναι αυτό το ξέρω.. Έλεγα μήπως ήταν και αυτό... Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό το πράμα ρε παιδιά. Μιλάμε τα εχω δει όλα... Το έχω τόσους μήνες και ακόμα δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα αυτό το πράμα...

Ας πούμε κάθομαι να παίξω το Angry Birds 2 και το κινητό περνει πραγματικά φωτιά... Τοσο βαρύ είναι το παιχνίδι και το κινητό δεν το σηκώνει? Και μάλιστα λαγκαρει απίστευτα εκείνη την ώρα...

Αμα βγω από το παιχνίδι εκείνη την ώρα για να μπω στον launcher του κινητού οι εφαρμογές ανοίγουν σταδιακά..

Υπομονή απλα μέχρι να πέσει η τιμή στο Xperia X.

Φιλε μου, δεν ακουγονται φυσιολογικα αυτα που λες. Στο Ζ5 , παιζω real racing 3 χωρις κανενα απολυτως λαγκ (αυτο ελειπε αλλωστε) οχι ....angry birds...

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Γειά σας,

μου συμβαίνει ένα πρόβληματάκι στο κινητό. Το βάζω στο 'Μην Ενοχλείτε'' και όταν έρθει ένα μύνημα ή μια κλήση, απενεργοποιήτε το μην ενοχλείτε. Το βάζω χωρίς χρονικό όριο. Νομίζω γίνετε το ίδιο με όταν το βάλω μόνο στην δόνηση(χαμηλώνω εντελώς τον ήχο).

Το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα ? Υπάρχει κάποια λύση ? Γιατί χρησιμοποιώ πολύ συχνά το αθόρυβο και το μην ενοχλείτε.

Ευχαριστώ

Φιλε μου, δεν ακουγονται φυσιολογικα αυτα που λες. Στο Ζ5 , παιζω real racing 3 χωρις κανενα απολυτως λαγκ (αυτο ελειπε αλλωστε) οχι ....angry birds...

Καλησπερα. Μιλας για Z5 και οχι για Z5 Compact.

Επισης αμα δεις μετα απο την απαντηση μου αυτην εχουν απαντησει και αλλα παιδια πως δεν ειμαι ο μονος..:D

Έβαλα την 6.0.1. Έχει νέα γραφικά και την stamina. Ψάχνω να δώ και άλλες διαφορές και σε 3-4 μέρες θα έχω άποψη και για τη γενική χρήση και αίσθηση...

Καλησπερα. Μιλας για Z5 και οχι για Z5 Compact.

Επισης αμα δεις μετα απο την απαντηση μου αυτην εχουν απαντησει και αλλα παιδια πως δεν ειμαι ο μονος..:D

Ε, τι να σου πω. Δεν νομιζω οτι εχουν τοση διαφορα. Ιδιο επεξεργαστη εχουν.

Ε, τι να σου πω. Δεν νομιζω οτι εχουν τοση διαφορα. Ιδιο επεξεργαστη εχουν.

Μονο και μονο που εχεις παραπανω 1 GB στην RAM αρκεί.

Μονο και μονο που εχεις παραπανω 1 GB στην RAM αρκεί.

Αυτο δεν ειναι λογος φιλε μου να μην μπορεις να παιξεις angry birds και να εχεις λαγκ.

Ουτε λογος να παιρνει φωτια το κινητο σου.

Αυτο δεν ειναι λογος φιλε μου να μην μπορεις να παιξεις angry birds και να εχεις λαγκ.

Ουτε λογος να παιρνει φωτια το κινητο σου.

Μπορει να σου φαινεται αστειο η δεν ξερω και εγω τι..Αλλα επειδή μιλαω για το 2 ειναι παρα πολυ βαρύ με τα γραφικα που εχει.

Ομως και εγω πιστευω πως ειναι για γέλια σε ενα Z5 Compact να γινετε κατι τετοιο..Το κινητο το ειχα παει στις αρχες στην Omnitech

και δεν ειχε τιποτα.Ετσι ειπαν τουλαχιστον.

Ομως για το θεμα οτι παιρνει φωτια το λενε οι περισσότεροι εδω μεσα.

Μετα από 7 μήνες χρήσης η μπαταρία σταθερά στις 2 μέρες με 4,30 ώρες οθόνη (συγγνώμη ξέχασα να το τραβήξω screenshoot)

http://s33.postimg.org/ud92xuphb/13460951_10209383688165166_1223718723_o.jpg

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Μετα από 7 μήνες χρήσης η μπαταρία σταθερά στις 2 μέρες με 4,30 ώρες οθόνη (συγγνώμη ξέχασα να το τραβήξω screenshoot)

http://s33.postimg.org/ud92xuphb/13460951_10209383688165166_1223718723_o.jpg

Κάποια εφαρμογή σου κρατάει "ξυπνιο" το σύστημα τσέκαρε το, κι εγώ είχα 27-30% το android system μόλις έβαλα την 6, μέχρι που έσβησα μερικές εφαρμογές κι έστρωσε, τώρα είναι στο 7%.

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Κάποια εφαρμογή σου κρατάει "ξυπνιο" το σύστημα τσέκαρε το, κι εγώ είχα 27-30% το android system μόλις έβαλα την 6, μέχρι που έσβησα μερικές εφαρμογές κι έστρωσε, τώρα είναι στο 7%.

Θα το κοιτάξω φίλε μου ευχαριστώ πολύ αλλά και έτσι μια χαρά είναι πιστεύω...

Kia sportage ex full

Γειά σας,

μου συμβαίνει ένα πρόβληματάκι στο κινητό. Το βάζω στο 'Μην Ενοχλείτε'' και όταν έρθει ένα μύνημα ή μια κλήση, απενεργοποιήτε το μην ενοχλείτε. Το βάζω χωρίς χρονικό όριο. Νομίζω γίνετε το ίδιο με όταν το βάλω μόνο στην δόνηση(χαμηλώνω εντελώς τον ήχο).

Το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα ? Υπάρχει κάποια λύση ? Γιατί χρησιμοποιώ πολύ συχνά το αθόρυβο και το μην ενοχλείτε.

Ευχαριστώ

Ξέρει κάποιος να πει κάτι πάνω σε αυτό ?

Γειά σας,

Ευχαριστώ

Το έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα. Το είχα αναφέρει κι εγώ αλλά δεν πήρα απάντηση αν το έχουν και άλλοι

Το δοκιμασα και εμενα παραμενει στο μην ενοχλειτε και στην δονηση. Και σε μηνυμα και σε κληση και σε viber. εχω την 6 αν παιζει καποιον ρολο (οχι 6.0.1)
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Λόγω βροχούλας είπα να παίξω λίγο με το κινητάκι..

27035191194_52b2250b96_h.jpg20160613_163303 by l200kerasia, on Flickr

27572700671_35987585d9_h.jpg20160613_170049 by l200kerasia, on Flickr

Kia sportage ex full

Το δοκιμασα και εμενα παραμενει στο μην ενοχλειτε και στην δονηση. Και σε μηνυμα και σε κληση και σε viber. εχω την 6 αν παιζει καποιον ρολο (οχι 6.0.1)

και εγώ 6.0 έχω. Η 6.0.1 έρχετε αυτόματα ?

και εγώ 6.0 έχω. Η 6.0.1 έρχετε αυτόματα ?

Και εγω την ιδια απορια εχω. Δεν γινεται να την κατεβασω να την φλασαρω? πρεπει να περιμενω το xperia companion να μου δωσει το οκ?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Και εγω την ιδια απορια εχω. Δεν γινεται να την κατεβασω να την φλασαρω? πρεπει να περιμενω το xperia companion να μου δωσει το οκ?

Εννοείται μπορείς να κατεβάσεις και φλασαρεις εφόσον εχει βγει Xperia firm

Χωρίς να περιμένεις το Xperia Companion η OTA.

Sent from my iPad Air 2

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Νομίζω είχες δίκιο...Απο 2 μέρες πήγα στις 2,5 με ενα μικρό ψαξιμο!!

http://s32.postimg.org/m99n84pb9/13453237_10209396801532992_1622572510_o.jpg

Kia sportage ex full

Νομίζω είχες δίκιο...Απο 2 μέρες πήγα στις 2,5 με ενα μικρό ψαξιμο!!

http://s32.postimg.org/m99n84pb9/13453237_10209396801532992_1622572510_o.jpg

Ωραίος! ;)

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Επειδη σκεφτομαι να παρω το κινητο, μια ερωτηση:

Εχει στο notification panel/bar, quick toggles για να ανοιγεις/κλεινεις με ενα κλικ τα mobile data και το gps;

Ευχαριστώ

Επειδη σκεφτομαι να παρω το κινητο, μια ερωτηση:

Εχει στο notification panel/bar, quick toggles για να ανοιγεις/κλεινεις με ενα κλικ τα mobile data και το gps;

Ευχαριστώ

Φυσικα και εχει.

• The title was changed to Sony Xperia Z5 Compact