apollodelphi Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ναι ισως παιζει ρολο τελικα και το κινητο και το sw της καμερας στο αν θα δωσει χρονους κλειστρου αυτη η εφαρμογη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Την τελευταία (3.0.2) έχω, παίζει ρόλο η εκάστοτε συσκευή από ότι έχω καταλάβει. κοιτα να δεις ενα περιεργο, στο edge με αφηνει σε πληρη αναλυση να ορισω χρονο κλειστρου κτλ: 2016-02-04_05-08-05 by Nikos Bletas, on Flickr την τραβηξα τωρα και εβαλα 1/2 χρονο και iso 200, δε με ενδιεφερε το αποτελεσμα, ηθελα να δω αν βγαζει. Στις ρυθμισεις της εφαρμογης εν τω μεταξυ δεν μου ελεγε καπου για αλλη αναλυση σε περιπτωση αργου κλειστρου. Στο ταμπλετ μου ομως, το galaxy tab S, μου γραφει για 3ΜΡ νομιζω σε αργο κλειστρο, δε θυμαμαι ακριβως ποσα αλλα οχι 8ΜΡ που ειναι η καμερα. Ισως ειναι θεμα συσκευης λοιπον, δεν ξερω.. Δεν το ειχα ψαξει καθως περιμενω να παρω χρονο κλειστρου στο ανδροιδ 6 απο την samsung Που θαα το δωσει σιγουρα.Τωρα εδω δεν ξερω, μαλλον υπαρχει περιορισμος. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Και κατι ακομα, εχει χρησιμοποιησει κανενας την εφαρμογη fv5 για τις φωτογραφιες? Σου δινει τις επιλογες για κλειστρο wb κτλ? την εχω την εφαρμογη στο Ζ3c ΠΛηρωμενη και δινει αλλα γενικα προτιμω τη μαμισια εφαρμογη. Είχα και z3c και τώρα το z5c Χρόνο κλείστρου ΔΕΝ δινει. Για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Είχα και z3c και τώρα το z5c Χρόνο κλείστρου ΔΕΝ δινει. Για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπώσεις. για να μην ανεβαζω Print screen, χρονο κλειστρου το camera FV δινει, δεν νομιζω ομως οτι λειτουργει σωστα. πχ δινει 5sec αλλα μεχρι μισο λειτουργει. Επισης στις ρυθμισεις της εφαρμογης δινει αναλυση 2ΜΡ για χρονο μακρας εκθεσης. αυτα για Ζ3c τωρα που το ανοιξα να το δω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 για να μην ανεβαζω Print screen, χρονο κλειστρου το camera FV δινει, δεν νομιζω ομως οτι λειτουργει σωστα. πχ δινει 5sec αλλα μεχρι μισο λειτουργει. Επισης στις ρυθμισεις της εφαρμογης δινει αναλυση 2ΜΡ για χρονο μακρας εκθεσης. αυτα για Ζ3c τωρα που το ανοιξα να το δω. Δεν χρειάζεται να ανεβάσεις τιποτα, την εχω την εφαρμογή αγορασμένη. Το ιδιο πραγμα λεμε. δινει εικονικα αλλα στην πραξη κανει οτι του καπνίσει, με ιδιο ισως και χειρότερο αποτέλεσμα απο τη στοκ καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Δεν χρειάζεται να ανεβάσεις τιποτα, την εχω την εφαρμογή αγορασμένη. Το ιδιο πραγμα λεμε. δινει εικονικα αλλα στην πραξη κανει οτι του καπνίσει, με ιδιο ισως και χειρότερο αποτέλεσμα απο τη στοκ καμερα Ναι ενώ στο edge παίζει σωστά.προφανώς στα σονυ πρέπει να δεις πόσο πάει στην πράξη Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Εικονικά αλλάζεις και iso με τριτες εφαρμογές, μέχρι να δεις στο exif ότι επέλεξε όσο ήθελε μόνο του. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Εικονικά αλλάζεις και iso με τριτες εφαρμογές, μέχρι να δεις στο exif ότι επέλεξε όσο ήθελε μόνο του. Οπότε μόνο ότι κάνεις με stock camera ?!?! Τριτες εφαρμογές δεν χρειάζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ωραια θα ηταν η sony με την ΜΜ να εδινε παραπάνω δυνατότητες στο χειροκίνητο και γιατι οχι και raw υποστήριξη..Αλλα δυστυχως δεν διαβαζω καπου στο ιντερνετ πουθενα κατι σιγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diaboliakos Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Μετά από δύο χρόνια με το Ζ1 compact κι έχοντας μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από όλες τις απόψεις, ήρθε η ώρα και για εμένα να πάρω τον διάδοχο! Δεν ήταν ακριβώς η ώρα να αλλάξω το κινητό αν και ήταν στα πλάνα μου, αλλά μετά την lollipop το κινητό δυστυχώς έβγαλε πολλά προβλήματα, περισσότερο από άποψη μπαταρίας (έπρεπε να είμαι με έναν φορτιστή στο χέρι και δεν ήμουν συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο). Την Τρίτη θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Είναι πολύ όμορφο πάντως, το παρήγγειλα σε λευκό και μου αρέσει που το bezel μπροστά είναι κι αυτό σε λευκό. Τα υπόλοιπα όταν θα το έχω στην κατοχή μου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Μετά από δύο χρόνια με το Ζ1 compact κι έχοντας μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από όλες τις απόψεις, ήρθε η ώρα και για εμένα να πάρω τον διάδοχο! Δεν ήταν ακριβώς η ώρα να αλλάξω το κινητό αν και ήταν στα πλάνα μου, αλλά μετά την lollipop το κινητό δυστυχώς έβγαλε πολλά προβλήματα, περισσότερο από άποψη μπαταρίας (έπρεπε να είμαι με έναν φορτιστή στο χέρι και δεν ήμουν συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο). Την Τρίτη θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Είναι πολύ όμορφο πάντως, το παρήγγειλα σε λευκό και μου αρέσει που το bezel μπροστά είναι κι αυτό σε λευκό. Τα υπόλοιπα όταν θα το έχω στην κατοχή μου! :) Αντε με το καλό να παραλαβεις.. απο που το παρηγγειλες; Εγω πάλι το ακριβώς αντίθετο απο σενα οσον αφορά το χρώμα, πήρα το graphite black διοτι δεν φαίνονται τα ασύμμετρα bezel (το κατω ειναι αισθητά μικρότερο απο το πανω). Φυσικά γούστα είναι αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diaboliakos Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Από Σκρουτζομάγαζο το πήρα, όπως και το Ζ1 compact. Προσωπικά δε με πειράζει η άνιση κατανομη των bezel. Για κάποιο λόγο, πάντα προς το λευκό έτεινα. Και το Sole, και το Ζ1 compact και τώρα το Ζ5! Το μαύρο δεν είναι ακριβώς μαύρο, είναι ανθρακί προς γκρι θα έλεγα. Το είδα από κοντά και δεν μου άρεσε σαν επιλογή. Αλλά όπως είπες κι εσύ, γούστα είναι αυτά. Δεν έχει σημασία το χρώμα, αλλά το τούμπανο κινητό! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Από Σκρουτζομάγαζο το πήρα, όπως και το Ζ1 compact. Προσωπικά δε με πειράζει η άνιση κατανομη των bezel. Για κάποιο λόγο, πάντα προς το λευκό έτεινα. Και το Sole, και το Ζ1 compact και τώρα το Ζ5! Το μαύρο δεν είναι ακριβώς μαύρο, είναι ανθρακί προς γκρι θα έλεγα. Το είδα από κοντά και δεν μου άρεσε σαν επιλογή. Αλλά όπως είπες κι εσύ, γούστα είναι αυτά. Δεν έχει σημασία το χρώμα, αλλά το τούμπανο κινητό! :D Εννοούσα τη μούρη βασικά που ειναι ολόμαυρη.. ανθρακι/γκρι οπως σωστά λες είναι τα πλαϊνά bezel και το πίσω κάλυμμα. Το κινητό ειναι υπερτουμπανο και θα σε καλύψει στα παντα Εμένα 2-3 μικροπραγματα που με ενόχλησαν ευτυχώς ειναι software-ικα και λύνονται με εφαρμογές απο το play. Συγκεκριμένα: -η εναλλαγή προφιλ απο δυνατό σε αθόρυβο/δόνηση απαιτεί τη χρήση των volume buttons -ο στοκ dialer εχει πολύ μικρο καντραν, τα νούμερα ειναι μικρά και πολύ κοντά μεταξύ τους Τελος, το SAR ειναι ελαφρώς τσιμπημένο. 1,07 κεφάλι και 0,70 σώμα Αυτο αντισταθμιζεται βέβαια με την πολυ καλή ποιότητα σήματος, μεσα στο σπιτι εχω σταθερά 4 γραμμές σήμα (φουλ) όταν με το προηγούμενο μου κινητό (G4) ειχα αυξομειώσεις κι έπαιζα στις 2-3 γραμμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diaboliakos Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Εννοούσα τη μούρη βασικά που ειναι ολόμαυρη.. ανθρακι/γκρι οπως σωστά λες είναι τα πλαϊνά bezel και το πίσω κάλυμμα. Το κινητό ειναι υπερτουμπανο και θα σε καλύψει στα παντα Εμένα 2-3 μικροπραγματα που με ενόχλησαν ευτυχώς ειναι software-ικα και λύνονται με εφαρμογές απο το play. Συγκεκριμένα: -η εναλλαγή προφιλ απο δυνατό σε αθόρυβο/δόνηση απαιτεί τη χρήση των volume buttons -ο στοκ dialer εχει πολύ μικρο καντραν, τα νούμερα ειναι μικρά και πολύ κοντά μεταξύ τους Τελος, το SAR ειναι ελαφρώς τσιμπημένο. 1,07 κεφάλι και 0,70 σώμα Αυτο αντισταθμιζεται βέβαια με την πολυ καλή ποιότητα σήματος, μεσα στο σπιτι εχω σταθερά 4 γραμμές σήμα (φουλ) όταν με το προηγούμενο μου κινητό (G4) ειχα αυξομειώσεις κι έπαιζα στις 2-3 γραμμές. Προσωπικά ο λόγος που επιλέγω και πάλι τη συγκεκριμένη εταιρία είναι επειδή φτιάχνει πραγματικά ναυαρχίδες σε μικρό μέγεθος. Και το Ζ1 και το Ζ3 και το Ζ5 τώρα, πραγματικά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα μεγάλα αδερφάκια. Τα μεγέθη που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή είναι τεράστια και δεν θέλω να έχω τις παντόφλες που κυκλοφορούν στην τσέπη μου (χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ από κανέναν, αυτά είναι γούστα κι αν σε κάποιον αρέσουν τα μεγάλα κινητά, καλώς να τα χαρεί). Μιρκό, εργονομικό και πάνω απ όλα με διάρκεια μπαταρίας. Όσον αφορά το θέμα του αθόρυβου που αναφέρεις, προερχόμενος από κινητό της ίδιας εταιρίας, έχω συνηθίσει να αλλλάζω το προφίλ από τα volume buttons, οπότε και δε με ξενίζει. Παράτησες το G4 και πήγες σε μικρότερο; Δεν είναι πολύ σύνηθες φαινόμενο αυτό, μάλλον το αντίθετο βλέπω να συμβαίνει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παράτησες το G4 και πήγες σε μικρότερο; Δεν είναι πολύ σύνηθες φαινόμενο αυτό, μάλλον το αντίθετο βλέπω να συμβαίνει! :) Μου έφυγε η κάψα για την κάμερα γι αυτο.. προτίμησα την πρακτικότητα και τη μπαταρία του μικρού. Στο lg έβγαζα 4 ωρες οθόνη με ήπια χρήση, στο z5c βγάζω 4 με λιώσιμο και φουλ χρήση. Έχω βγάλει και 6ωρα οθόνης με πιο συντηρητική χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diaboliakos Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Μου έφυγε η κάψα για την κάμερα γι αυτο.. προτίμησα την πρακτικότητα και τη μπαταρία του μικρού. Στο lg έβγαζα 4 ωρες οθόνη με ήπια χρήση, στο z5c βγάζω 4 με λιώσιμο και φουλ χρήση. Έχω βγάλει και 6ωρα οθόνης με πιο συντηρητική χρήση. Έχουν ακουστεί πολλά για την κάμερα του G4 και ότι είναι πολύ καλή, αλλά δε νομίζω να έχει άσχημη κάμερα το Ζ5. Και σε αυτόν τον τομέα δε νομίζω να τα πηγαίνει άσχημα. Βέβαια, δεν έχω και τις τρελές απαιτήσεις από την κάμερα ενός κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Έχουν ακουστεί πολλά για την κάμερα του G4 και ότι είναι πολύ καλή, αλλά δε νομίζω να έχει άσχημη κάμερα το Ζ5. Και σε αυτόν τον τομέα δε νομίζω να τα πηγαίνει άσχημα. Βέβαια, δεν έχω και τις τρελές απαιτήσεις από την κάμερα ενός κινητού. Ειναι αρκετά ανώτερη σε λήψεις με χαμηλό φωτισμό και διαθέτει φουλ manual ρυθμίσεις το lg. Την ημέρα βγάζουν και τα δυο άριστες φωτο, μην πω οτι τα χρώματα του κομπακτ ειναι πιο ρεαλιστικά με πιο σωστή απόδοση. Εφοσον δεν έχεις τρελές απαιτήσεις θα σε υπερκαλύψει η απόδοση του μικρού :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diaboliakos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ειναι αρκετά ανώτερη σε λήψεις με χαμηλό φωτισμό και διαθέτει φουλ manual ρυθμίσεις το lg. Την ημέρα βγάζουν και τα δυο άριστες φωτο, μην πω οτι τα χρώματα του κομπακτ ειναι πιο ρεαλιστικά με πιο σωστή απόδοση. Εφοσον δεν έχεις τρελές απαιτήσεις θα σε υπερκαλύψει η απόδοση του μικρού :) Την Παρασκευή που είχαμε βγει έξω, βγάλαμε φωτογραφίες στο μαγαζι που πήγαμε. Στο αυτόματο το κινητό έβγαζε απαράδεκτες φωτογραφίες, και με το ghost effect που είχαν σαν πρόβλημα τα Ζ1. Όταν όμως το έβαλα στο manual, πείραξα λίγο το ΙSO και τις ρυθμίσεις φωτισμού, έβγαλε πολύ εξιοπρεπείς φωτο. Μετά από δυο γεννιές, νομίζω θα έχει κάνει βελτιώσεις στα της φωτογραφικής. Αλλά και πάλι, δεν πάω για το πούλιτζερ από φωτογραφία που θα τραβήξω από το μικρό! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diaboliakos Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μόλις το παρέλαβα! Το κινητό αφήνει απλά τις καλύτερες εντυπώσεις! Πολύ βολικό στο χέρι, μεγάλη και ευπρόσδεκτη η αύξηση των διαστάσεων της οθόνης στο ίδιο σασί με το Ζ1, στιβαρό (δεν μου αρέσει τα κινητά να είναι πανάλαφρα, αισθάνομαι ότι είναι ψεύτικα). Το λευκό του πάει πάρα πολύ, αν και αυτά είναι προσωπικά γούστα του καθενός. Ερχόμενος από κινητό της ίδιας εταιρίας, βλέπω πολλές αλλαγές στα σημεία, ακόμα και στο μενού όπου έχουν γίνει κάποιες μικρές αλλαγές αλλά σημαντικές για την εμπειρία χρήσης. Όσο για την μπαταρία του, φαίνεται να είναι θηρίο! Το άνοιξα με 43% και μετά από δύο μεγάλες ενημερώσεις συστήματος είναι στο 39%! Περισσότερο feedback όταν το έχω στην κατοχή μου μερικές ημέρες για να είναι λίγο πιο "αντικειμενική" :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μόλις το παρέλαβα! Το κινητό αφήνει απλά τις καλύτερες εντυπώσεις! Πολύ βολικό στο χέρι, μεγάλη και ευπρόσδεκτη η αύξηση των διαστάσεων της οθόνης στο ίδιο σασί με το Ζ1, στιβαρό (δεν μου αρέσει τα κινητά να είναι πανάλαφρα, αισθάνομαι ότι είναι ψεύτικα). Το λευκό του πάει πάρα πολύ, αν και αυτά είναι προσωπικά γούστα του καθενός. Ερχόμενος από κινητό της ίδιας εταιρίας, βλέπω πολλές αλλαγές στα σημεία, ακόμα και στο μενού όπου έχουν γίνει κάποιες μικρές αλλαγές αλλά σημαντικές για την εμπειρία χρήσης. Όσο για την μπαταρία του, φαίνεται να είναι θηρίο! Το άνοιξα με 43% και μετά από δύο μεγάλες ενημερώσεις συστήματος είναι στο 39%! Περισσότερο feedback όταν το έχω στην κατοχή μου μερικές ημέρες για να είναι λίγο πιο "αντικειμενική" :p Καλορίζικο καλοτάξιδο! Θα το ευχαριστηθείς το τερατάκι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Μόλις το παρέλαβα! Το κινητό αφήνει απλά τις καλύτερες εντυπώσεις! Πολύ βολικό στο χέρι, μεγάλη και ευπρόσδεκτη η αύξηση των διαστάσεων της οθόνης στο ίδιο σασί με το Ζ1, στιβαρό (δεν μου αρέσει τα κινητά να είναι πανάλαφρα, αισθάνομαι ότι είναι ψεύτικα). Το λευκό του πάει πάρα πολύ, αν και αυτά είναι προσωπικά γούστα του καθενός. Ερχόμενος από κινητό της ίδιας εταιρίας, βλέπω πολλές αλλαγές στα σημεία, ακόμα και στο μενού όπου έχουν γίνει κάποιες μικρές αλλαγές αλλά σημαντικές για την εμπειρία χρήσης. Όσο για την μπαταρία του, φαίνεται να είναι θηρίο! Το άνοιξα με 43% και μετά από δύο μεγάλες ενημερώσεις συστήματος είναι στο 39%! Περισσότερο feedback όταν το έχω στην κατοχή μου μερικές ημέρες για να είναι λίγο πιο "αντικειμενική" :p Σε σχεση με το Ζ1c σιγουρα θα δεις διαφορα μεγαλη. Εδω ειδαμε με το Ζ3c. Πιστευω οτι η βελτιωση στην καμερα ειναι μεγαλη, και στο φλας οπου ηταν μαπα του δικου σου. Απο εκει και περα η μπαταρια ειναι μαλλον 40% πιο αποδοτικη απο το παλιο σου, περιπου. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Θυμάται κανείς που μπορώ να βρω κάτι μικρά δαχτυλιδάκια σιλικόνης που πουλάνε σε ειδη κουζίνας κλπ; Για να το βάλω πίσω στη κάμερα μη γρατζουνιστεί... Και πως κολλάνε! Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diaboliakos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Σε σχεση με το Ζ1c σιγουρα θα δεις διαφορα μεγαλη. Εδω ειδαμε με το Ζ3c. Πιστευω οτι η βελτιωση στην καμερα ειναι μεγαλη, και στο φλας οπου ηταν μαπα του δικου σου. Απο εκει και περα η μπαταρια ειναι μαλλον 40% πιο αποδοτικη απο το παλιο σου, περιπου. Με 40% μεγαλύτερη αυτονομία είμαι υπερκαλυμμένος! Το κινητό είναι εκτός πρίζας από τις εφτά το πρωί και με το ραδιόφωνο να παιζεί την περισσότερη μέρα και είναι μόλις στο 82% (Βέβαια δεν του έχω βάλει ακόμα SIM και ξέρω ότι όταν θα ψάχνει σήμα και δεδομένα, θα πέφτει πιο πολύ, αλλά θέλω να το παραμετροποιήσω πλήρως πρωτού βάλω κάρτα μέσα). Μια συνάδελφος στη δουλειά πήε το S6 edge και το περιεργάστηκα λίγο σήμερα. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Δεν ξέρω ειλικρινά πως συνηθίζεται τόσο μεγάαλο κινητό, ειδικά για χρήση με το ένα χέρι. Ήδη η οθόνη του Ζ5 μου φαίνεται μεγάλη και είναι μόνο 0,3 ίντσες μεγαλύτερο από το Ζ1. Ξεκάθαρα κατ εμέ, αυτές είναι οι ιδανικές διαστάσεις για κινητό χωρίς περιορισμούς και μπράβο στη Sony που σκέφτεται μια μερίδα κοινού που δεν αγαπάει την "παντοφλοποίηση" :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Με 40% μεγαλύτερη αυτονομία είμαι υπερκαλυμμένος! Το κινητό είναι εκτός πρίζας από τις εφτά το πρωί και με το ραδιόφωνο να παιζεί την περισσότερη μέρα και είναι μόλις στο 82% (Βέβαια δεν του έχω βάλει ακόμα SIM και ξέρω ότι όταν θα ψάχνει σήμα και δεδομένα, θα πέφτει πιο πολύ, αλλά θέλω να το παραμετροποιήσω πλήρως πρωτού βάλω κάρτα μέσα). Μια συνάδελφος στη δουλειά πήε το S6 edge και το περιεργάστηκα λίγο σήμερα. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Δεν ξέρω ειλικρινά πως συνηθίζεται τόσο μεγάαλο κινητό, ειδικά για χρήση με το ένα χέρι. Ήδη η οθόνη του Ζ5 μου φαίνεται μεγάλη και είναι μόνο 0,3 ίντσες μεγαλύτερο από το Ζ1. Ξεκάθαρα κατ εμέ, αυτές είναι οι ιδανικές διαστάσεις για κινητό χωρίς περιορισμούς και μπράβο στη Sony που σκέφτεται μια μερίδα κοινού που δεν αγαπάει την "παντοφλοποίηση" :p στησε το με σιμ, δεν εχει νοημα να το εχεις 2 μερες χωρις σιμ. μια ωρα θες για εφαρμογες και μετα το λειτουργεις.. θεωρω οτι περιπου τοσο ειναι η διαφορα απο το Ζ1c και με βαση οσα εχω διαβασει. Εσυ θα μας πεις σε λιγο καιρο. Οσο για το edge, δεν ειναι τοσο μεγαλο, αλλα σιγουρα το Ζ5c ειναι πιο βολικο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Σε σχεση με το Ζ1c σιγουρα θα δεις διαφορα μεγαλη. Εδω ειδαμε με το Ζ3c. Πιστευω οτι η βελτιωση στην καμερα ειναι μεγαλη, και στο φλας οπου ηταν μαπα του δικου σου. Απο εκει και περα η μπαταρια ειναι μαλλον 40% πιο αποδοτικη απο το παλιο σου, περιπου. ειναι υπερβολικο το 40% πιστευω μετα απο σχεδον 20 μερες χρησης αλλα η διαφορα σε καμερα και φλας ειναι τεραστια πραγματικα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts