Jump to content

Sony Xperia Z5 Compact

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας,

μου συμβαίνει ένα πρόβληματάκι στο κινητό. Το βάζω στο 'Μην Ενοχλείτε'' και όταν έρθει ένα μύνημα ή μια κλήση, απενεργοποιήτε το μην ενοχλείτε. Το βάζω χωρίς χρονικό όριο. Νομίζω γίνετε το ίδιο με όταν το βάλω μόνο στην δόνηση(χαμηλώνω εντελώς τον ήχο).

Το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα ? Υπάρχει κάποια λύση ? Γιατί χρησιμοποιώ πολύ συχνά το αθόρυβο και το μην ενοχλείτε.

Ευχαριστώ

Έβαλα την 6.0.1 τώρα και το πρόβλημα παραμένει. Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι απλό, που να μου κάνει αυτήν την δουλειά ?

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ερωτηση: κανετε ποτε το κινητο επανεκκινηση;Αν ναι καθε ποσες μερες του κανετε;

Νομίζω κάνε του κάθε 1 εβδομάδα γιατί μετά αρχίζει και τρώει μπαταρία. Το λέει και μέσα στο κινητό κάπου, σαν συμβουλή.

Κάπου διάβασα ότι όσο λιγότερα ΜP ρυθμίσεις την κάμερα του Ζ5/Z5C, τοσο καλυτερες και με λιγοτερο θορυβο φωτογραφιες θα βγαζει. Γνωρίζει κανεις αν ισχύει?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Καλησπεριζω την παρέα της Sony. Λέω να μεταφέρθω από την ενότητα του galaxy s3 εδώ. Εγώ παιδιά ψάχνω αποκλειστικά ένα κινητό μικρό διότι είμαι εν κίνηση όλη τη μέρα μου και ακόμα και το s3 ώρες ώρες το βρίζω θέλω χειρισμό με ένα χέρι. Επίσης θέλω να έχει καλή κάμερα γιατί έχω 2 παιδάκια και την χρησιμοποιώ και φτιάχνω τα άλμπουμ από αυτήν. Έχω βρει ένα παλικάρι που πουλάει ένα z5c μισού χρόνου σε καλή κατάσταση 260€.αλλά με έχετε τρομάξει εδώ μέσα το περίμενα τουμπανο σε όλα ένα τέτοιο κινητό.επειδή θα πάρω ένα εκ των 2 zc τι θα προτείνατε z3c καινούργιο γιατί δεν βρίσκω μεταχειρισμενο σε αυτά τα λεφτά η το z5c που προείπα;ευχαριστώ οποίος θέλει ας βοηθήσει.

Εννοείται το νεότερο μοντέλο. το μόνο που κερδίζει το ζ3κ είναι η μπαταρία και για μένα η εμφάνιση. Με το ζ5κ κερδίζεις σε όλα τα υπόλοιπα
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Εννοείται το νεότερο μοντέλο. το μόνο που κερδίζει το ζ3κ είναι η μπαταρία και για μένα η εμφάνιση. Με το ζ5κ κερδίζεις σε όλα τα υπόλοιπα

Ευχαριστω φιλε.αυτο θα κανω.την ειχα στο ματι την compact σειρα της sony παντα.απλα ηταν ακριβα κ δε τα διεθετα για τηλεφωνο.θα γινει η αγορα κ εδω θα ειμαστε να τα λεμε.

Καλησπεριζω την παρέα της Sony. Λέω να μεταφέρθω από την ενότητα του galaxy s3 εδώ. Εγώ παιδιά ψάχνω αποκλειστικά ένα κινητό μικρό διότι είμαι εν κίνηση όλη τη μέρα μου και ακόμα και το s3 ώρες ώρες το βρίζω θέλω χειρισμό με ένα χέρι. Επίσης θέλω να έχει καλή κάμερα γιατί έχω 2 παιδάκια και την χρησιμοποιώ και φτιάχνω τα άλμπουμ από αυτήν. Έχω βρει ένα παλικάρι που πουλάει ένα z5c μισού χρόνου σε καλή κατάσταση 260€.αλλά με έχετε τρομάξει εδώ μέσα το περίμενα τουμπανο σε όλα ένα τέτοιο κινητό.επειδή θα πάρω ένα εκ των 2 zc τι θα προτείνατε z3c καινούργιο γιατί δεν βρίσκω μεταχειρισμενο σε αυτά τα λεφτά η το z5c που προείπα;ευχαριστώ οποίος θέλει ας βοηθήσει.

Φίλε μου εννοείτε το Ζ5 και απο εμένα!! Το έχω ακριβώς 7 μήνες και η χρήση που το κάνω είναι απλή και καθημερινή οπως ολα τα κινητα....Social, email, web, φωτογραφιες, βιντεο διαφορες επεξαργασίες σε pdf... Το κινητό φυσάει πραγματικα!!

Τωρα πολλές φορές υπερβάλουμε γιατί θέλουμε να έχουμε τη κονσολα ps4 στο κινητό μας...Αυτο δε γίνεται αν και στα παιχνίδια ανταποκρίνεται μια χαρά...Απλα ναι αν παιζεις ωρες θα ζεσταθει (χωρις να είναι ανησυχιτικό αυτό)

Η Καμερά του είναι αυτή τη στιγμή μεσα στις καλύτερες σε smartphone και αν παίξεις με τις ρυθμίσεις τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά!! Η Μπαταρια είναι στις 2 με 2.5 μέρες με νορμάλ χρηση και 1,5 με υπο συνθηκες που το κινητό πιέζεται...Τα αποτελέσματα στη μπαταρία θα τα δεις αφου σετάρεις το κινητο κανονικα και μετα απο 9 με 10 φορτίσεις.....Τουλαχιστον στο δικο μου εκει πηρα το maximum!!

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Φίλε μου εννοείτε το Ζ5 και απο εμένα!! Το έχω ακριβώς 7 μήνες και η χρήση που το κάνω είναι απλή και καθημερινή οπως ολα τα κινητα....Social, email, web, φωτογραφιες, βιντεο διαφορες επεξαργασίες σε pdf... Το κινητό φυσάει πραγματικα!!

Τωρα πολλές φορές υπερβάλουμε γιατί θέλουμε να έχουμε τη κονσολα ps4 στο κινητό μας...Αυτο δε γίνεται αν και στα παιχνίδια ανταποκρίνεται μια χαρά...Απλα ναι αν παιζεις ωρες θα ζεσταθει (χωρις να είναι ανησυχιτικό αυτό)

Η Καμερά του είναι αυτή τη στιγμή μεσα στις καλύτερες σε smartphone και αν παίξεις με τις ρυθμίσεις τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά!! Η Μπαταρια είναι στις 2 με 2.5 μέρες με νορμάλ χρηση και 1,5 με υπο συνθηκες που το κινητό πιέζεται...Τα αποτελέσματα στη μπαταρία θα τα δεις αφου σετάρεις το κινητο κανονικα και μετα απο 9 με 10 φορτίσεις.....Τουλαχιστον στο δικο μου εκει πηρα το maximum!!

Ευχαριστω φιλε.μολις περιεγραψες εμενα μονο αφαιρεσε εντελος το gaming.

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι πολύ για το κινητό. Τώρα είμαι κάτοχος του Z1c. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο trend σε προβλήματα της συσκευής?? Π.χ. Κάποιο χρώμα που να αντιμετωπίζει προβλήματα σε σχέση με τα άλλα χρώματα (αυτό το λέω επειδή στο z1c είχε διαπιστωθεί τέτοιο θέμα)? ή οι νεότερες παρτίδες έχουν λιγότερα προβλήματα από τις πρώτες, όπως συνήθως συμβαίνει??

Κάποια εφαρμογή σου κρατάει "ξυπνιο" το σύστημα τσέκαρε το, κι εγώ είχα 27-30% το android system μόλις έβαλα την 6, μέχρι που έσβησα μερικές εφαρμογές κι έστρωσε, τώρα είναι στο 7%.

Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα..Εχω πανω απο 40% το android system..Πώς θα καταλαβω ποια εφαρμογη κραταει ''ξυπνιο'' το συστημα αφου ποτέ δεν κραταω ανοιχτες τις εφαρμογες?

Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα..Εχω πανω απο 40% το android system..Πώς θα καταλαβω ποια εφαρμογη κραταει ''ξυπνιο'' το συστημα αφου ποτέ δεν κραταω ανοιχτες τις εφαρμογες?

Είναι σίγουρα κάποια εφαρμογή που μένει ανοιχτή οπότε θα πας στις ρυθμίσεις, μνήμη, τελευταίες 3 ωρες και θα τις κλείσεις μια μια όλες αυτές που είναι εφαρμογές όχι του συστήματος πράγματα ε? Παράλληλα θα βλέπεις στο σύστημα ανδροιντ την διατήρηση λειτουργίας αν σταματήσει να αυξάνεται χρονικά ,(η διατήρηση λειτουργίας)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160622/7322a0e0335e21fb5938c39964255955.jpg

εμένα πχ έχω αυτή την στιγμή 52% μπαταρία και μου λέει ότι το σύστημα ανδροιντ έχει λειτουργήσει 6 λεπτά και κάτι εσένα λογικά θα φτάνει στην μια ώρα και. Οπότε όταν το χεις δουλέψει το τηλ μέχρι το 50 % τότε θα κάνεις τα παραπάνω. (δεν είναι σίγουρα Facebook viber messenger yahoo Gmail tapatalk chrome ) όταν κλείνουμε μια εφαρμογή αυτή πολλές φορές μένει ανοιχτή και τρέχει στην μνήμη πχ tuneinradio

Οι εφαρμογές ξέρεις πως κλείνουν απ την μνήμη ε;

Πας εδώ επιλέγεις την εφαρμογή και μετά το πλήκτρο (I)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160622/e5a73441e8b0ba7618962fa5096b8f68.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160622/d290679bbbe303fe3ee082ef27fcf2c1.jpg

Και μετά πατάς αναγκαστική διακοπή

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160622/4e052ba4ccde59244c3d03c82d464d19.jpg

Ελπίζω να κατάλαβες πάνω κάτω!

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Είναι σίγουρα κάποια εφαρμογή που μένει ανοιχτή οπότε θα πας στις ρυθμίσεις, μνήμη, τελευταίες 3 ωρες και θα τις κλείσεις μια μια όλες αυτές που είναι εφαρμογές όχι του συστήματος πράγματα ε? Παράλληλα θα βλέπεις στο σύστημα ανδροιντ την διατήρηση λειτουργίας αν σταματήσει να αυξάνεται χρονικά ,(η διατήρηση λειτουργίας)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160622/7322a0e0335e21fb5938c39964255955.jpg

εμένα πχ έχω αυτή την στιγμή 52% μπαταρία και μου λέει ότι το σύστημα ανδροιντ έχει λειτουργήσει 6 λεπτά και κάτι εσένα λογικά θα φτάνει στην μια ώρα και. Οπότε όταν το χεις δουλέψει το τηλ μέχρι το 50 % τότε θα κάνεις τα παραπάνω. (δεν είναι σίγουρα Facebook viber messenger yahoo Gmail tapatalk chrome ) όταν κλείνουμε μια εφαρμογή αυτή πολλές φορές μένει ανοιχτή και τρέχει στην μνήμη πχ tuneinradio

Οι εφαρμογές ξέρεις πως κλείνουν απ την μνήμη ε;

Πας εδώ επιλέγεις την εφαρμογή και μετά το πλήκτρο (I)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160622/e5a73441e8b0ba7618962fa5096b8f68.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160622/d290679bbbe303fe3ee082ef27fcf2c1.jpg

Και μετά πατάς αναγκαστική διακοπή

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160622/4e052ba4ccde59244c3d03c82d464d19.jpg

Ελπίζω να κατάλαβες πάνω κάτω!

Προσπαθω να καταλαβω ενα-ενα γιατι δεν το εχω και πολυ με τα κινητα αυτα..Αν εννοεις οτι εσενα γραφει 6 λεπτα στη διατηρηση λειτουργιας στο συστημα android και λες οτι λογικα σε μενα θα φτανει τη μια ωρα και κατι....εμενα λεει 8 ωρες και 54 λεπτα... :wacko:

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να πω καταρχην πως αυτο αρχισε να συμβαινει μετα την αναβαθμιση σε 6 και δε λυθηκε ουτε και μετα την αναβαθμιση σε 6.0.1. Επισης το τηλεφωνο το εχω μονιμα σε stamina mode.Αυτη τη στιγμη μου λεει οτι 36 εφαρμογες χρησιμοποιησαν μνημη τις τελευταιες 3 ωρες αλλα δεν ξερω ποιες να κλεισω..

Προσπαθω να καταλαβω ενα-ενα γιατι δεν το εχω και πολυ με τα κινητα αυτα..Αν εννοεις οτι εσενα γραφει 6 λεπτα στη διατηρηση λειτουργιας στο συστημα android και λες οτι λογικα σε μενα θα φτανει τη μια ωρα και κατι....εμενα λεει 8 ωρες και 54 λεπτα... :wacko:

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να πω καταρχην πως αυτο αρχισε να συμβαινει μετα την αναβαθμιση σε 6 και δε λυθηκε ουτε και μετα την αναβαθμιση σε 6.0.1. Επισης το τηλεφωνο το εχω μονιμα σε stamina mode.Αυτη τη στιγμη μου λεει οτι 36 εφαρμογες χρησιμοποιησαν μνημη τις τελευταιες 3 ωρες αλλα δεν ξερω ποιες να κλεισω..

8ωρες; Άρα δεν "κοιμάται" ποτέ! :eek: Να υποθέσω την πέρασες με ΟΤΑ; Δεν έκανες δλδ καθαρή εγκατάσταση με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να σβηστούν όλα; Αν όχι θα σου πρότεινα να το κάνεις αυτό και μετά να περάσεις πάλι μια μια τις εφαρμογές που θέλεις ίσως δεν έχει κάτσει καλά η 6 και θα δυσκολευτεις να βρεις τον λόγο!

Γι αυτό πάρε backup και κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξαναστησε το τηλ

Edited by jmarousakis

Δεν ξερω τι σημαινει ΟΤΑ.. :lol: Μου ηρθε ενημερωση στο κινητο και την εγκατεστησα.Οκ,θα προσπαθησω να βρω καποιον που ξερει απο αυτα για να το κανω.Ευχαριστω πολυ γοα το χρονο σου!!!Να σαι καλα!!!

Δεν ξερω τι σημαινει ΟΤΑ.. :lol: Μου ηρθε ενημερωση στο κινητο και την εγκατεστησα.Οκ,θα προσπαθησω να βρω καποιον που ξερει απο αυτα για να το κανω.Ευχαριστω πολυ γοα το χρονο σου!!!Να σαι καλα!!!

Αυτό που σου ήρθε σημαίνει OTA (Over The Air εγκατάσταση νέας έκδοσης) κι όχι πχ απ το pc. Ουσιαστικά τώρα πρέπει να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, να τα σβήσεις όλα δλδ γιατί μάλλον δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση

Παιδιά μόλις πριν λίγο το πήρα το τηλέφωνο κ φαίνεται αστραπιαιο μπροστά στο s3 που είχα.δεν έχω προλάβει ακόμα να κάνω πολλά πολλά.αλλα μια γρήγορη απορία που έχω,στην μπαταρια-ρυθμισεις-βελτιστοποιηση εφαρμογών τις εφαρμογές μου αλλά κ του συστήματος τις τικάρω η εάν τις τικαρεις εξαιρούνται από την βελτιστοποιηση;δε το έχω πολυκαταλαβει τι κάνω εκεί.

Παιδιά μόλις πριν λίγο το πήρα το τηλέφωνο κ φαίνεται αστραπιαιο μπροστά στο s3 που είχα.δεν έχω προλάβει ακόμα να κάνω πολλά πολλά.αλλα μια γρήγορη απορία που έχω,στην μπαταρια-ρυθμισεις-βελτιστοποιηση εφαρμογών τις εφαρμογές μου αλλά κ του συστήματος τις τικάρω η εάν τις τικαρεις εξαιρούνται από την βελτιστοποιηση;δε το έχω πολυκαταλαβει τι κάνω εκεί.

Οσες τικαρεις ΔΕΝ θα εχουν βελτιστοποιηση. Οποτε, δεν τικαρεις κατι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου φίλε.

Να σαι καλα, με γεια το κινητο!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Αδιανόητα μεγάλη βελτίωση σε ταχύτητα και battery life μετά το καθαρό πέρασμα της 6.0.1. Μπράβο στη σονυ

Oneplus 5 - 128GB

Αδιανόητα μεγάλη βελτίωση σε ταχύτητα και battery life μετά το καθαρό πέρασμα της 6.0.1. Μπράβο στη σονυ

Το είχες περάσει πρώτα από πάνω;

Note 4 & Tapatlk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το είχες περάσει πρώτα από πάνω;

Note 4 & Tapatlk

Ναι, και μετα εκανα repair με το xperia tool.

Oneplus 5 - 128GB

Μια ερώτηση. Λογικά δεν αφορά το κινητό αλλά την έκδοση του αντροιντ. Τις τελευταίες μέρες δεν μου κρατάει κανέναν κωδικό σε κανέναν browser. Οπότε τον κλείνω και τον ξαναανοιγω πρέπει να ξανά βάλω το κωδικό μου. Χρησιμοποιώ dolphin, mozila, crome και σε όλους το ίδιο. Έχει κανένας καμία ιδέα μπας και αποφύγω την επαναφορά;
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

• The title was changed to Sony Xperia Z5 Compact