Jump to content

pwilkins

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pwilkins

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

pwilkins's Achievements

  1. Αυτό το πράγμα με την αποκλειστικότητα διάθεσης στον Γερμανό και Cosmote είναι τραγικό. Νόμιζα ότι στην Αθήνα (γιατί στο Ηράκλειο που μένω προφανώς δεν έχει) θα υπήρχε σε κάποιο κατάστημα live demo συσκευή. Αυτοί οι έξυπνοι στο marketing της Sony Greece πως ακριβώς περιμένουν να πουλήσουν? Δεν έχω λόγια.
  2. Κι εγώ με z5c είμαι. Είμαι μεγάλος fan μικρών κινητών. Το θέμα μου ειναι το μέγεθος στο xz2c. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το δω από κοντά. Απαράδεκτο marketing από SONY. Ενώ είναι η μοναδική συσκευή τους με ξεκάθαρο συγκριτικό πλεονέκτημα, το δίνουν σε αποκλειστικότητα και στο Ηράκλειο Κρήτης που ζω δεν το έχει κανένας Γερμανός ή Cosmote live demo. Οπότε θέλω να μου πείτε εντυπώσεις για το πάχος. Γιατί το μεγάλο δεν το βρήκα τραγικό, λόγω καμπυλότητας δεν γίνεται αντιληπτό το μεγάλο πάχος.
  3. Περιμένουμε εντυπώσεις!!!
  4. Νομίζω δεν έχει OIS. Αλλά όπως έχω δει έχουν ανεβάσει πολύ το επίπεδο της φωτογραφίας. Το ότι το έχουν φέρει με αποκλειστικότητα στην Ελλάδα είναι κακό για την τιμή του. Αλλα δεδομένου ότι δεν θα έχουν πουλήσει ούτε ένα θα πέσει σύντομα. Επίσης δεν έχω καταφέρει να το δω από κοντά ακόμα.
  5. Πολύ νεκρό το νήμα. Δεν το έχει πάρει κανείς να πει εντυπώσεις? Έστω, ενδιαφέρεται κανένας?
  6. Καλησπέρα παιδιά, Έχω το εξής πρόβλημα. Το Ζ5 compact μου απέκτησε από μονο του ένα ράγισμα στο πλαίσιο δίπλα στο power button. Από το power button (μακρια πλευρά) μέχρι το back panel. Το κινητό δεν μου έπεσε, ούτε το λύγισα. Δεν έχει άλλωστε και άλλη ζημιά. Το έστειλα στο service και μου το έβγαλαν εκτός εγγύησης. Πήρα την SONY και παραπονέθηκα, αλλά μου είπαν ότι αν οι τεχνικοί δουν σπάσιμο, το βγάζουν αμέσως εκτός. Βέβαια αυτό δεν αποδεικνύει κακή χρήση ή ατύχημα (σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης). Τώρα τους έστειλα και ένα mail όπου παραθέτω την διαφωνία μου και απαιτώ την επισκευή. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω??
  7. Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι πολύ για το κινητό. Τώρα είμαι κάτοχος του Z1c. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο trend σε προβλήματα της συσκευής?? Π.χ. Κάποιο χρώμα που να αντιμετωπίζει προβλήματα σε σχέση με τα άλλα χρώματα (αυτό το λέω επειδή στο z1c είχε διαπιστωθεί τέτοιο θέμα)? ή οι νεότερες παρτίδες έχουν λιγότερα προβλήματα από τις πρώτες, όπως συνήθως συμβαίνει??
  8. Καλησπέρα παιδιά. Έχω την εξής απορία που δεν έχω καταφέρει να βρώ κάπου. Όλα τα ported modes αναφέρουν ότι πάιζουν σε odex/deodex roms. Αν κάνω root με kingroot σε stock rom, θα παίξουν;;;
  9. Παιδια, Το εβαλα το απόγευμα. Γενικά, από το lollipop ημουν απογοητευμένος γιατι το κινητο ηταν αισθητα πιο αργο αποτι με kitkat (ειχα κανει clean install). Πρωτη παρατηρηση που εχω να κανω ειναι οτι με το 5.1.1 το κινητο ειναι ξανα τελειως smooth, καμια καθυστέρηση (π.χ. Στον dialer). Επισης μου φανηκε καλυτερη η καμερα. Αλλα θελει πολυ τεστ ακομα. Το 5.1.1 το εκανα dirty install.
  10. Καλησπέρα, Εχω κι εγω lollipop. Εχει δοκιμάσει κανεις το wifi tethering??? Σημερα που το εβαλα πεταξε error. Λιγο που το εψαξα στο google ειδα πολλα παραπονα γι αυτο.
×
×
  • Create New...