Jump to content

Sony Xperia Z5

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι κανονικά εσένα δεν ήρθε ακόμα; Για τσέκαρε με το companion μήπως στο βγάλει εκεί
IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :)

Τίποτα και το περίεργο είναι πως το κινητό το έχω αγοράσει από την Vodafone, δηλαδή επίσημης εισαγωγής και το software update τρέχει κανονικά δηλαδή δεν το έχω απενεργοποιημένο.

edit : Kαι δεν είναι root το έχω μαμίσιο. Να κάνω repair?

Πιθανόν να είναι branded στη Vodafone οπότε το update ελέγχεται και από τη Vodafone με συνέπεια να καθυστερεί το update. Υπομονή και θα σου έρθει.
IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :)

Τίποτα και το περίεργο είναι πως το κινητό το έχω αγοράσει από την Vodafone, δηλαδή επίσημης εισαγωγής και το software update τρέχει κανονικά δηλαδή δεν το έχω απενεργοποιημένο.

edit : Kαι δεν είναι root το έχω μαμίσιο. Να κάνω repair?

Δεν εχει ερθει για Vodafone ακομη.....

Υπομονή..

sks13 :alien:

σας ευχαριστω για τις απαντησεις..μαλλον τα νουμερα του Ζ2 δε θα τα δουμε ποτε

Είναι θέμα μαθηματικών. ;)

Note 4 & Tapatlk

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά βγήκε η ελληνική της vodafone.

Δεν μου ήρθε ακόμα αλλά μιας και κοντρολάρει η vodafone το roll out κοίταξα στο επίσημο site τι παίζει

https://vodafone.intelliresponse.com/?requestType=NormalRequest&id=2513&source=5&question=Sony%20Xperia%20Z5%20-%20Software%20Update

Μήπως τα έχουν ψιλομπερδέψει? Σαν μοντέλο βγάζει το D6653 που είναι το Z3, Android security patch βγάζει 1 Φεβρουαρίου που είναι ούτως ή άλλως το υπάρχων build number επίσης το υπάρχων κι όχι το καινούργιο

edit : και ημερομηνία 13 Ιουλίου (!)

Edited by PlayStation4

Ανοίξτε Xperia firm αν εχει βγει για Vodafone.

Επίσης δοκιμάστε με Xperia Companion μέσω PC.

Sent from my iPad Air 2

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Όσοι έχετε ξένα firmware έχετε βρει τρόπο για sms 160 χαρακτήρων ?

Με άλλα application όπως το Handcent Sms

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Τελικά τα κατάφερα, έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση το Xperia Companion κι ήρθε.

Ήταν μεγαλούτσικη αναβάθμιση αλλά δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά εκτός από την επαναφορά του STAMINA

Πήρα την 6.0.1! Πλέον δεν δείχνει στην χρήση μπαταρίας πόση ώρα είναι το κινητό σε άδρανεια; "κινητό σε αδράνεια"; Επίσης διάβασα ότι στη 6.0.1 έχει διπλό tap στην οθόνη για κλείσιμο οθόνης εκτός από το άνοιγμα που είχε μέχρι τώρα, ούτε αυτό το βρίσκω. Ξέρει κανείς που είναι;

διάβασα ότι στη 6.0.1 έχει διπλό tap στην οθόνη για κλείσιμο οθόνης εκτός από το άνοιγμα που είχε μέχρι τώρα, ούτε αυτό το βρίσκω. Ξέρει κανείς που είναι;

Είναι στα Settings του Home Launcher!

http://static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2016/03/Concept_4-315x560.png

παιδια μην γεμιζουμε με post γιατι δεν εχει ερθει τσεκαρετε πρωτα στην σελιδα εδω https://xpericheck.com/device/E6653 και θα ξερετε για πες χωρες εχει βγει σημερα εγω με την 1298-7321 Customized GR 32.2.A.0.224-R7C FTF που φωραει το κινητο μου την εχω και στην υπογραφη μου την σελιδα και σε αφηνει να την κατεβασεις και σε FTF και εχει και της cosmote και vodafone gr μην γραφετε τα ιδια και τα ιδια

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για service εδω για αθηνα επισημο και οποιος θελει του στελνω και το pdf που μου εχει στιλει η sony περα απο την ARVATO TELESERVICE υποαρχουν και τα υπολιπα service για αθηνα για θεσαλονικη και αλες περιοχες πες τε μου να τα βαλω

ΚΕΝΤΡΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΕ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 29 (ΚΥΨΕΛΗ) ΑΘΗΝΑ 2108229811

WAPPY (ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΕΥ.)

ΠΑΤΗΣΙΩΝ & ΣΠΑΡΤΗΣ 6

(ΠΛ.ΑΜΕΡΙΚΗΣ) ΑΘΗΝΑ 210 - 8678178

ΚΑΛΑΝΟΨΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ 81 (ΊΛΙΟΝ) ΑΘΗΝΑ 210 2630951

MEGA SERVICE ΛΕΩΦ.ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 5 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 2106195953

ΚΑΠΑ TECH Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 246 (ΝΥΜΦΑΙΟΥ) ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2102620511

COMETRON ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Ε.Π.Ε Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 11 & ΣΟΥΡΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

2106824564 -

2106450363

OMNITECH Α.Ε. ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 231 ΓΕΡΑΚΑΣ 210-6619010

Καλησπέρα παιδιά!

εχει φορέσει κανενας την έκδοση central europe 5;

Θα την φορεσω σε παλια εκδοση (5αρα) για να κανω backup τα DRM Keys και ελεγα να μην ξαναφλασαρω την Customised GR που φοραω ήδη, αλλά να κάνω ενα update μεσα απο το companion.

Τι λετε; Θα εχω κανενα πρόβλημα με την λειτουργία της συσκευής στα ελληνικά δίκτυα;

Η Branded της Cosmote τι παραπάνω έχει; Ενδέχεται να έχω καλύτερο σήμα με αυτήν απο ότι με κάποια άλλη;

θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ.

Καποιος που ξερει καποιο mail της sony,γιατι εδω παταω αποστολη αλλα τιποτα?

http://support.sonymobile..../?region=el_GR

Έχω ένα πρόβλημα με αρβατο και Xperia z

παιδια μην γεμιζουμε με post γιατι δεν εχει ερθει τσεκαρετε πρωτα στην σελιδα εδω https://xpericheck.com/device/E6653 και θα ξερετε για πες χωρες εχει βγει σημερα εγω με την 1298-7321 Customized GR 32.2.A.0.224-R7C FTF που φωραει το κινητο μου την εχω και στην υπογραφη μου την σελιδα και σε αφηνει να την κατεβασεις και σε FTF και εχει και της cosmote και vodafone gr μην γραφετε τα ιδια και τα ιδια

τι διαφορά εχει η gr που φοράς εσυ με τις ξένες? αξίζει τον κόπο να αλλάξω σε ελληνική?

τι διαφορά εχει η gr που φοράς εσυ με τις ξένες? αξίζει τον κόπο να αλλάξω σε ελληνική?

Καμία διαφορά δεν υπάρχει. Απλά για κάθε αγορά βγαίνει και "διαφορετική" έκδοση του ίδιου λογισμικού. Πρακτικά όμως είναι εντελώς ίδια.

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λύθηκαν όλα τα προβλήματα που είχα με τα ακουστικά όλα οκ

Ευχάριστο αυτό, αν και δεν είχα θέμα, γιατί έτσι και αλλιώς σπάνια ακούω με ενσύρματα ακουστικά.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Είναι στα Settings του Home Launcher!

http://static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2016/03/Concept_4-315x560.png

Που ειναι αυτες οι ρυθμισεις?Δεν τις βρισκω πουθενα!!

Poco X3 nfc 6/128

Που ειναι αυτες οι ρυθμισεις?Δεν τις βρισκω πουθενα!!

Στην αρχική οθόνη σε κάποιο κενό κρατάς πατημένο το δάχτυλο στην οθόνη και κάτω βγάζει αριστερά να προσθέσεις widget και κάτω δεξιά έχει ρυθμίσεις εκεί πατάς

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

• The title was changed to Sony Xperia Z5