ddr2 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ε όχι και υπερβολή ότι το G4 και s6 σειρά είναι αρκετά ανώτερα από τα sony σε όλες τις συνθήκες. Το λένε και όλα τα review και όσα έχω δει και μόνος με φιλους και δείγματα. Ακόμα και πιο πρόσφατο lg v10 vs Z5 premium που είδα στην κάμερα ήταν καλύτερο το lg. Το πρόβλημα είναι ότι η Sony ΔΕΝ θέλει να δώσει κάμερα ώστε να ανταγωνιστεί με τους υπόλοιπους. Για μένα μεγάλο φάουλ. Για σένα μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό ότι τα υπόλοιπα είναι καλύτερα (σεβαστή η άποψη σου) αλλά για μένα η Sony στο θέμα κάμερας είναι πίσω,όπως αστείο είναι που μιλάει και για την καλύτερη κάμερα σε κινητό Ανεξάρτητα από το εάν είναι ή όχι πίσω, το σκεπτικό ότι η σόνυ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να δώσει καλύτερη κάμερα για να μην ανταγωνιστεί όσους αγοράζουν φακούς από την ίδια, σόρρυ, αλλά δεν είναι λογικό. Αν είναι πίσω στην κάμερα, άλλος είναι ο λόγος, δεν το κάνει ηθελημένα πάντως. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ανεξάρτητα από το εάν είναι ή όχι πίσω, το σκεπτικό ότι η σόνυ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να δώσει καλύτερη κάμερα για να μην ανταγωνιστεί όσους αγοράζουν φακούς από την ίδια, σόρρυ, αλλά δεν είναι λογικό. Αν είναι πίσω στην κάμερα, άλλος είναι ο λόγος, δεν το κάνει ηθελημένα πάντως. Δεν γίνεται από το Ζ μέχρι και το Ζ5 να είναι πίσω από τον ανταγωνισμό. Σε τόσες εταιρίες πουλάει φακούς.Στα κινητά της γιατί δεν δίνει κάτι που να ανταγωνιστεί με τους υπόλοιπους ? Ικανή είναι στο να έχει τους καλύτερους φακούς.Κρίμα όμως για μια τέτοια εταιρία να παρουσιάζει τα κινητά της σαν τα καλύτερα στην κάμερα και στο φινάλε να βλέπουμε το αντίθετο. Τι λόγο βρίσκει δηλαδή στο να είναι πίσω στην κάμερα στα κινητά της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Νικο, και τα 800 iso ειναι πολλα. Ετσι και αλλιως, με τετοια ρυθμιση, ο θορυβος ειναι στο θεο και ηψφωτογραφια σχεδον αχρηστη. Ακομα και με καλες compact δεν μπορεις να τραβηξεις με ασφαλεια πανω απο 400 iso χωρις πολυ φως. Και 3200 να εφτανε, τι θα το εκανες? Γιάννη διαφωνώ μαζί σου. Ανάλογα το θέμα ένα υψηλό iso μπορεί να δώσει καλά αποτελέσματα αν ξέρεις αν το εκμεταλλευτεις και αν ο αισθητήρας μπορεί. . Δείτε εδω: Στο 14.30 περίπου. . ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ε όχι και υπερβολή ότι το G4 και s6 σειρά είναι αρκετά ανώτερα από τα sony σε όλες τις συνθήκες. Το λένε και όλα τα review και όσα έχω δει και μόνος με φιλους και δείγματα. Ακόμα και πιο πρόσφατο lg v10 vs Z5 premium που είδα στην κάμερα ήταν καλύτερο το lg. Το πρόβλημα είναι ότι η Sony ΔΕΝ θέλει να δώσει κάμερα ώστε να ανταγωνιστεί με τους υπόλοιπους. Για μένα μεγάλο φάουλ. Για σένα μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό ότι τα υπόλοιπα είναι καλύτερα (σεβαστή η άποψη σου) αλλά για μένα η Sony στο θέμα κάμερας είναι πίσω,όπως αστείο είναι που μιλάει και για την καλύτερη κάμερα σε κινητό Έχω Ζ3c και edge και η απόστάση των δύο είναι πολύ μικρή. .οπότε διαφωνώ. Δε θέλω να το κάνουμε vs το θέμα πάλι απλά θέλω να πω ότι το Ζ5 θαβεται πάλι χωρίς λόγο. Δεν είναι το καλύτερο αλλά δεν είναι τόσο κακό. Θεωρώ ότι είναι μέσα στην τριάδα σε Android Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μετα απο 2 βδομαδες με το χρυσο z5 ας κανω μια ανασκοπηση και γω. Καταρχας με το που επιασα τη συσκευη ενιωσα την ποιοτητα της, μονο τα iphone και τα htc σου βγαζουν τετοια premium αισθηση . (Δεν ειχα παλι ναυαρχιδα της sony ) Δευτερη εντυπωση το σκιν της σονυ, κομψο γρηγορο και μπορεις να κανεις οτι θες πολυ απλα. Αυτονομια παλι ικανοποιημενος,τη μερα τη βγαζει ανετα και δεν το λυπαμαι. Απο καμερα εχω τις καλυτερες εντυπωσεις μεχρι στιγμης μιας και ηταν αυτο που ζητουσα απο ενα κινητο, "αληθινες" φωτογραφιες. Ερχομενος απο το samsung s6 και πιο πριν απο s4 μπορω να πω με σιγουρια οτι απο την πρωτη φωτο που εβγαλα καταλαβα τη διαφορα στην πιστοτητα των χρωματων. Συγκεκριμενα ενα πρασινο τοπιο που τραβηξα μπορουσα να ξεχωρισω ολες τις αποχρωσεις του πρασινου ενω με το s6 εμοιαζαν ολα ιδια,γενικα παρατηρησα οτι το s6 στις φωτο ειναι λες και περνας ενα κιτρινοπο φιλτρο που τις ωραιοποιει μεν αλλα δεν χρειαζεται σε ολες τις περιστασεις και στο κατω κατω αν θελω περναω εγω ενα φιλτρο που θελω. Επισης σε καταστασεις που η πηγη φωτος ειναι κοντρα τις διαχειριζεται παρα πολυ καλα,με εντυπωσιασε εδω. Στις βραδυνες τωρα δεν ξερω τι βλεπει η πλειοψηφια αλλα οσοι εχουν ασχοληθει λιγο ξερουν οτι καλυτερο δεν ειναι αυτο που φαινονται πιο φωτεινα ολα στο σκοταδι( με φουλ θορυβο φυσικα) αλλα οταν ξεχωριζει το σκοτεινο μαυρο με τα υπολοιπα πιο φωτισμενα αντικειμενα.Μπορει μα μην το διατυπωσα πολυ καλα αλλα ρωτηστε κανα φωτογραφο,αυτοι ξερουν:p Αυτα τα λιγα,ακομα να βρω tempered glass για πισω μιας και απεχθανομαι τις θηκες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μετα απο 2 βδομαδες με το χρυσο z5 ας κανω μια ανασκοπηση και γω. Καταρχας με το που επιασα τη συσκευη ενιωσα την ποιοτητα της, μονο τα iphone και τα htc σου βγαζουν τετοια premium αισθηση . (Δεν ειχα παλι ναυαρχιδα της sony ) Δευτερη εντυπωση το σκιν της σονυ, κομψο γρηγορο και μπορεις να κανεις οτι θες πολυ απλα. Αυτονομια παλι ικανοποιημενος,τη μερα τη βγαζει ανετα και δεν το λυπαμαι. Απο καμερα εχω τις καλυτερες εντυπωσεις μεχρι στιγμης μιας και ηταν αυτο που ζητουσα απο ενα κινητο, "αληθινες" φωτογραφιες. Ερχομενος απο το samsung s6 και πιο πριν απο s4 μπορω να πω με σιγουρια οτι απο την πρωτη φωτο που εβγαλα καταλαβα τη διαφορα στην πιστοτητα των χρωματων. Συγκεκριμενα ενα πρασινο τοπιο που τραβηξα μπορουσα να ξεχωρισω ολες τις αποχρωσεις του πρασινου ενω με το s6 εμοιαζαν ολα ιδια,γενικα παρατηρησα οτι το s6 στις φωτο ειναι λες και περνας ενα κιτρινοπο φιλτρο που τις ωραιοποιει μεν αλλα δεν χρειαζεται σε ολες τις περιστασεις και στο κατω κατω αν θελω περναω εγω ενα φιλτρο που θελω. Επισης σε καταστασεις που η πηγη φωτος ειναι κοντρα τις διαχειριζεται παρα πολυ καλα,με εντυπωσιασε εδω. Στις βραδυνες τωρα δεν ξερω τι βλεπει η πλειοψηφια αλλα οσοι εχουν ασχοληθει λιγο ξερουν οτι καλυτερο δεν ειναι αυτο που φαινονται πιο φωτεινα ολα στο σκοταδι( με φουλ θορυβο φυσικα) αλλα οταν ξεχωριζει το σκοτεινο μαυρο με τα υπολοιπα πιο φωτισμενα αντικειμενα.Μπορει μα μην το διατυπωσα πολυ καλα αλλα ρωτηστε κανα φωτογραφο,αυτοι ξερουν:p Αυτα τα λιγα,ακομα να βρω tempered glass για πισω μιας και απεχθανομαι τις θηκες. ενθαρυντικος μιας και με το edge δεν εχω ενθουσιαστει στο θεμα της καμερας..το ειχα πολυ ψηλα με αυτα που διαβαζα, το πηρα γιατι μαρεσε πολυ, και κατι η μπαταρια, κατι η οθονη (δε μαρεσει καθολου αυτο το λευκο που εχει) κατι το μενου (της σονυ ειναι πιο απλο και ευχρηστο αν και τα samsung εχουν βελτιωθει πολυ), κατι το lag με την εξοικονομηση (ειναι απαλευτο, και χωρις εξοικονομηση δε βγαινει ευκολα η μερα αν το χρησιμοποιεις), ειδα οτι τελικα δεν ειναι τιποτα σπουδαια αυτα τα τηλεφωνα και μαλλον αδικειται η σονυ. Εκανα ενα VS θεμα για xperia Ζ3-Ζ5 vs galaxy S6 με σκοπο ομως να ποσταρουμε και για αλλα παραπλησια, πχ αν βγει S7 με Z6 κτλ κτλ. και να δουμε τελικα ποοοοοσο κακα ειναι τα σονυ. Χαιρομαι που τα λες αυτα γιατι μου εχουν λειψει οι βουτιες στο νερο με το κινητο (βασικα μου εχει λειψει να το εχω σε τραπεζι χωρι αγχος καθως το edge 128αρι που εχω ειναι ακριβο) και ξενερωνω ναναι στην τσεπη συνεχεια και σε θηκη. Εκτιμω ακομα περισσοτερο την τακτικη της σονυ να βγαζει συχνα κινητα τα οποια ριχνουν την τιμη πιο γρηγορα..και παιρνουμε φθηνοτερες ναυαρχιδες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση; Πόση ώρα χριεάζεται για μια πλήρη φόρτιση από το 0% στο 100%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 (edited) Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση; Πόση ώρα χριεάζεται για μια πλήρη φόρτιση από το 0% στο 100%; Υποστηρίζει αλλα πρεπει να προμηθευτείς extra το αντίστοιχο power supply adaptor. Δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία. http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/quick-charger-uch10/#tabs Edited December 17, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Υποστηρίζει αλλα πρεπει να προμηθευτείς extra το αντίστοιχο power supply adaptor. Δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία. http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/quick-charger-uch10/#tabs Ευχαριστώ πολύ! Ψήνομαι για το Z5 τώρα που έχει πέσει η τιμή του, μου αρέσει πολύ το design και η ποιότητά του, η αδιαβροχοποίηση και ο ανιχνευτής δακτυλικού αποτυπώματος στο πλαινό κουμπί αλλά με προβληματίζει η υπερθέρμανση του 810 και οι κάμερές που δεν είναι οι καλύτερες της αγοράς. Ένα G4 αν έβγαινε με τα παραπάνω συν του Ζ5 θα ήταν το τέλειο τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Υπερθερμανση δεν υπαρχει στο Ζ5 και η καμερα του ειναι μια χαρα στο auto. Στο manual ακομα καλυτερη! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 (edited) Ευχαριστώ πολύ! Ψήνομαι για το Z5 τώρα που έχει πέσει η τιμή του, μου αρέσει πολύ το design και η ποιότητά του, η αδιαβροχοποίηση και ο ανιχνευτής δακτυλικού αποτυπώματος στο πλαινό κουμπί αλλά με προβληματίζει η υπερθέρμανση του 810 και οι κάμερές που δεν είναι οι καλύτερες της αγοράς. Ένα G4 αν έβγαινε με τα παραπάνω συν του Ζ5 θα ήταν το τέλειο τηλέφωνο! Κανενα πρόβλημα υπερθέρμανσης δεν εχει,τσεκάρισμανο 100% Εχει κανει εξαιρετικη δουλεια η Sony να τιθασεύσει τον 810 κατάλληλα να πάρει το 90% των δυνατοτήτων του χωρις θέματα που είχε το z3 plus η το flex 2. Δες και εδω ενα απο τα πιο αντιπροσωπευτικά και αναλυτικά review. http://www.notebookcheck.net/Sony-Xperia-Z5-Smartphone-Review.154360.0.html Edited December 17, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me8 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Όσον αφορά την κάμερα λέω να εμπιστευτώ το DxO Mark και ότι γίνει. Το ακουστικο είναι δυνατο;; έχει κανεις εμπειρία; ενα s4 mini που ειχα ηταν πολυ χαμηλο χαλια, το lumia τωρα δυνατο και καθαρο ακους μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Όσον αφορά την κάμερα λέω να εμπιστευτώ το DxO Mark και ότι γίνει. Το ακουστικο είναι δυνατο;; έχει κανεις εμπειρία; ενα s4 mini που ειχα ηταν πολυ χαμηλο χαλια, το lumia τωρα δυνατο και καθαρο ακους μια χαρα Επειδη εδω και λιγες ωρες το χρησιμοποιω, το ακουστικο του ειναι πολυ δυνατο και μπασαριστο. Μου αρεσει πολυ. Η καμερα, απο το λιγο που τη δοκιμασα μου φαινεται πολυ ικανοποιητικη. Θα ανεβασω δειγματα τις επομενες ημερες. Μοναδικο φαουλ για εμενα η θεση (παροτι αριστεροχειρας) και κυριως η αισθηση του volume rocker. Ειναι μαλακο, με κακη αισθηση, μικρη διαδρομη και για να κανει «κλικ» θελει πιεση . Κατα τα αλλα, πολυ καλο μου φαινεται!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Επειδη εδω και λιγες ωρες το χρησιμοποιω, το ακουστικο του ειναι πολυ δυνατο και μπασαριστο. Μου αρεσει πολυ. Η καμερα, απο το λιγο που τη δοκιμασα μου φαινεται πολυ ικανοποιητικη. Θα ανεβασω δειγματα τις επομενες ημερες. Μοναδικο φαουλ για εμενα η θεση (παροτι αριστεροχειρας) και κυριως η αισθηση του volume rocker. Ειναι μαλακο, με κακη αισθηση, μικρη διαδρομη και για να κανει «κλικ» θελει πιεση . Κατα τα αλλα, πολυ καλο μου φαινεται!!! Καλοριζικο Γιαννη! Για το volume rocker εχεις απολυτο δικιο κι εγω σαν αριστεροχειρας το ιδιο παρατηρησα. Aναμενουμε τις εντυπωσεις σου στο θεμα της καμερας! Με την ενταση του ηχειου στα ringtones τι παρατηρησες; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καλοριζικο Γιαννη! Για το volume rocker εχεις απολυτο δικιο κι εγω σαν αριστεροχειρας το ιδιο παρατηρησα. Aναμενουμε τις εντυπωσεις σου στο θεμα της καμερας! Με την ενταση του ηχειου στα ringtones τι παρατηρησες; Thx!! :) Σε πρωτη φαση, μου φανηκε οκ Σωτηρη. Και σαν ποιοτητα και σαν ενταση. Αλλα θα το καταλαβω καλυτερα οταν θα βρισκομαι σε εξωτερικο χωρο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καλορίζικο Γιάννη! Έκανες μια άριστη επιλογή. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση; Πόση ώρα χριεάζεται για μια πλήρη φόρτιση από το 0% στο 100%; Απο 0% - 60% μεσα σε 1ωρα ακριβως, με τον απλο φορτιστη βεβαια. Κατι ασχετο, οσοι το πηρατε ειχε ακουστικα μεσα? Εγω ημουν αποντους ατυχους που δεν ειχε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Απο 0% - 60% μεσα σε 1ωρα ακριβως, με τον απλο φορτιστη βεβαια. Κατι ασχετο, οσοι το πηρατε ειχε ακουστικα μεσα? Εγω ημουν αποντους ατυχους που δεν ειχε.Ναι, έχει. Γιατί εσένα όχι? και μια ζελατίνα οθόνης. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 (edited) Ναι, έχει. Γιατί εσένα όχι? και μια ζελατίνα οθόνης. Καπου ειχα δει σε ενα review νομιζω οτι σε καποιες χωρες δεν βαζουν ακουστικα. Φανταζομαι εχει ακουστικα των 20 ευρω μεσα και οχι τα πιο ακριβα της sony σωστα? Ευτυχως ειχα αγορασει ενα καλο ζευγαρι γιατι τα λιωνω λιγο στη μουσικη. Αυτα συγκεκριμενα http://www.skroutz.gr/s/2041693/Klipsch-Image-S4i.html Edited December 18, 2015 by THEO_LEGEND Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καπου ειχα δει σε ενα review νομιζω οτι σε καποιες χωρες δεν βαζουν ακουστικα. Φανταζομαι εχει ακουστικα των 20 ευρω μεσα και οχι τα πιο ακριβα της sony σωστα? Ούτε καν τα ξεπακετάρισα... :p Ε, δεν θα έχει τίποτα ακριβά, μην αγχώνεσαι.. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Μονο στο z2 είχε βάλει τα πολυ καλά ακουστικά,στις αλλες σειρές τα κλασικά πλανόδιων πωλητών Ομόνοιας των 5 ευρω:p:ninja: Εδω δεν έβαλε καν το φορτιστή για quick charging. Άρχισε τις τσιγκουνιές η Sony μιμούμενη τους Αμερικανούς:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 usb on the go εχει ρε παιδες? γιατι βλεπω οτι και αυτο αλλα το εχουν και αλλα οχι.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 usb on the go εχει ρε παιδες? γιατι βλεπω οτι και αυτο αλλα το εχουν και αλλα οχι.. Αν εννοείς το καλώδιο, δεν είδα να έχει Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καλησπέρα παίδες.. Έχουμε εδώ κανέναν "samsungakia" που πήγε στο z5 για αλλαγή? Και συγκεκριμένα να είχε πριν το s6? Έχω το s6 από τον Μάιο και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα του εκτός από ένα. Αυτή η ριμαδα η κάρτα μνήμης μου λείπει και άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες να το αλλάξω. Πάντα samsung από εποχή s2 εκτός από μια μικρή περίοδο που είχα δώσει το s5 και πήγα σε lg g3 32ari και το μετάνιωσα. Το σχέδιο του z5 δεν μου αρέσει όσο το s6 αλλά για την κάρτα μνήμης θα το τολμουσα την αλλαγή.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Αν εννοείς το καλώδιο, δεν είδα να έχει ναι, οπως ειχε το Ζ3, το οποιο βεβαια προσφατα το πηρα για μια φιλη και ουτε αυτο ειχε.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καλησπέρα παίδες.. Έχουμε εδώ κανέναν "samsungakia" που πήγε στο z5 για αλλαγή? Και συγκεκριμένα να είχε πριν το s6? Έχω το s6 από τον Μάιο και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα του εκτός από ένα. Αυτή η ριμαδα η κάρτα μνήμης μου λείπει και άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες να το αλλάξω. Πάντα samsung από εποχή s2 εκτός από μια μικρή περίοδο που είχα δώσει το s5 και πήγα σε lg g3 32ari και το μετάνιωσα. Το σχέδιο του z5 δεν μου αρέσει όσο το s6 αλλά για την κάρτα μνήμης θα το τολμουσα την αλλαγή.. Ειχα και τα 2 και για τα δικα μου γουστα το S6 edge ειναι καλυτερο! Αν καιγεσαι για sd card τοτε πας σε Z5, G4. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts