Jump to content

Sony Xperia Z5

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει περίπτωση κάποιος που έχει την συσκευή να έχει και κάμερα panasonic με wifi?

Μου έχουν σπάσει τα νεύρα,2 μέρες τώρα έχω συνδέσει την κάμερα με ότι συσκευή μπορείτε να φανταστείτε από tablet κινεζοκινητά,εκτός από το Ζ5 :mad:

Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να ξανά στήσω το κινητό από την αρχή,έχετε καμιά ιδέα;

Το wifi έχει cache και λοιπά μπας και έχει φάει κανένα κόλλημα με την συγκεκριμένη σύνδεση;

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχεις δοκιμάσει μια επανεκκίνηση του τηλεφωνού;

Η απο την αρχή σεταρισμα του WiFi με κατάργηση του στο κινητό και εκ νεου εισαγωγή κωδικών και pair με την κάμερα.

Cache δεν νομίζω να εχει εκκαθάριση δεδομένων εκτος αν παρέχουν τρίτα app τέτοια λειτουργία.

Sent from my iPad Air 2

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ναι εννοείται τα έχω κάνει όλα αυτά, γιαυτό ξεμεινα από λύσεις.

Το μόνο που μου με μένει πριν το hard reset μου φαίνεται, είναι να βρω ένα άλλο Ζ5 και να δοκιμάσω και εκεί.

Ναι εννοείται τα έχω κάνει όλα αυτά, γιαυτό ξεμεινα από λύσεις.

Το μόνο που μου με μένει πριν το hard reset μου φαίνεται, είναι να βρω ένα άλλο Ζ5 και να δοκιμάσω και εκεί.

Μήπως θέλει ένα update firmware και η κάμερα; Το χα πάθει με τηλεόραση Samsung και με το που της κατέβασα νέο update συνδέθηκε

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Μπα όχι, φοράει το τελευταίο. Εξάλλου συνδέεται με οτιδήποτε άλλο εκτός από το δικό μου.

Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά,

Εδώ και 2 μέρες κι εγώ κάτοχος του Ζ5. Οι πρώτες εντυπώσεις επιφυλακτικές αλλά πιστεύω ότι θα αλλάξούν μόλις το γνωρίσω καλύτερα.

Έχω όμως μια απορία και θα ήθελα τη βοήθειά σας:

Το κινητό το αγόρασα από σκρουτσομάγαζο, συγκεκριμένα στις 30/4.

Ψάχνοντας το μπήκα στο Xperia Care μου λέει ότι η εγγύηση ισχύει έως 23/12/17.

Αυτό σημαίνει ότι όντως έως την ημερομηνία αυτή ισχύει η εγγύηση ή είναι by default και στο service θα αναγνωρίσουν αυτή του παραστατικού αγοράς?

Επίσης, χρειάζεται να δηλωθεί ηλεκτρονικά το προϊόν στη Sony?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα σας,

Σχετικά με το θέμα της εγγύησης έλαβα απάντηση από τη Sony Hellas και την παραθέτω:

"...Αγαπητέ Κύριε,

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Sony Xperia.

Σχετικά με το αίτημά σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εγγύηση του Sony Xperia Z5 κινητού σας τηλεφώνου είναι για δύο (2) χρόνια από την ημερομηνία αγοράς του. Απαραίτητη σε περίπτωση αναζήτησης τεχνικής υποστήριξης από τα επισκευαστικά κέντρα της εταιρίας μας η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς στην οποία αναγράφεται η ημερομηνία και ο αριθμός IMEI της συσκευής.

..."

Οχι φιλε μου. Η εγγυηση ειναι για 2 χρονια απο την ημερομηνια αγορας.

Απο αυτο που γραφεις, εγω καταλαβαινω οτι η συσκευη ειχε ενεργοποιηθει πρωτη φορα το Δεκ.15 και γι αυτο σου γραφει εγγυηση μεχρι 2 χρονια απο την πρωτη ενεργοποιηση της. Δεν ειναι καινουριο δηλαδη.

Στη θεση σου θα μιλουσα με το μαγαζι που το αγορασες, αφου πρωτα επιβεβαιωνα το παραπανω απο την αντιπροσωπεια της σονυ.

Απο ποιο μαγαζι το πηρες? Νομιζω καλο θα ηταν να αναφερθει.

Φίλε μου,

Ο λόγος που δεν ανέφερε εξ αρχής το κατάστημα είναι γιατί ήθελα πρώτα να βεβαιωθώ σχετικά.

Είναι θέμα στάσης!

Σ'ευχαριστώ πάντως.

Καλησπέρα σας,

Σχετικά με το θέμα της εγγύησης έλαβα απάντηση από τη Sony Hellas και την παραθέτω:

"...Αγαπητέ Κύριε,

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Sony Xperia.

Σχετικά με το αίτημά σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εγγύηση του Sony Xperia Z5 κινητού σας τηλεφώνου είναι για δύο (2) χρόνια από την ημερομηνία αγοράς του. Απαραίτητη σε περίπτωση αναζήτησης τεχνικής υποστήριξης από τα επισκευαστικά κέντρα της εταιρίας μας η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς στην οποία αναγράφεται η ημερομηνία και ο αριθμός IMEI της συσκευής.

..."

Φίλε μου,

Ο λόγος που δεν ανέφερε εξ αρχής το κατάστημα είναι γιατί ήθελα πρώτα να βεβαιωθώ σχετικά.

Είναι θέμα στάσης!

Σ'ευχαριστώ πάντως.

Καλησπερα.

Δεν εξηγουν ομως γιατι στο τηλεφωνο αναφερεται αλλη, βραχυτερη ημερομηνια.

Το οτι θα ειχες εγγυηση για 2 χρονια απο την αγορα, ηταν δεδομενο.

Αυτο που εγω υποψιαζομαι ειμαι οτι η συσκευη σου δεν ηταν καινουρια.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Λογική σκέψη αλλά ταινία ασφαλείας, κανένα σημάδι χρήσης κ.λπ, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για επιστροφή της συσκευής, σωστά?

Λογική σκέψη αλλά ταινία ασφαλείας, κανένα σημάδι χρήσης κ.λπ, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για επιστροφή της συσκευής, σωστά?

Δεν θέλω να σε μπριζώσω, αλλά στη θέαη σου θα ρωτούσα τη σόνυ, για ποιο λόγο αναφέρεται η ημερομηνία λήξης εγγύησης στο τηλέφωνο, δηλαδή πώς προκύπτει αυτή η ημερομηνία.

Αν σου πούν ότι σχετίζεται με την νημερορμηνία ενεργοποίησης, τότε το τηλέφωνο , το λιγότερο, επιστρέφεται.

και εμενα οταν το ενεργοποιησα ελεγε οτι ληγει η εγγυση 24/12/2017 τι συμενει αυτο η αποδειξει ομως βγηκε τον 3/16 κοιταχτε να δειτε και εγω στην πρωτη φωρτηση το κινητο ειχε 55% μπαταρια με την αποδειξει αγορας καλυπτεται κανονικα και οχι τι λεει το εργοστασιο

Κάποιος που το αγόρασε από την sony ή από ελληνικά μαγαζιά επίσημα υπάρχει για να μας πει τι γράφει στο xperia care του;

To δικό μου, αγορασμένο από you.gr, ελληνική συσκευή, γράφει ότι η εγγύηση είναι μέχρι 17-12-2017.

Η συσκευή αγοράστηκε , ανοίχτηκε και ενεργοποιήθηκε από εμένα στις 17-12-2015.

Γι αυτό πιστεύω ότι η αναγραφή στο xperia care δημιουργείται με την πρώτη ενεργοποίηση της συσκευής.

Εκτός και αν μιλάμε για διαβολική σύμπτωση.

Κι εμένα για το Ζ3 λέει το Xperia care μέχρι 16/11/2016 ακριβώς δύο χρόνια απ την απόδειξη, αρα θέλει ψάξιμο παιδιά, μήπως είναι refurbished συσκευή δεν ξέρω...

Λοιπόν έχω Ζ5 premium dual από σκρουτζομαγαζο και όχι ελληνική συσκευή καθώς δεν το εισάγει η sony επίσημα Ελλάδα αλλά είναι ευρωπαϊκό . Η συσκευή ενεργοποίηθηκε πρώτη φορά 13-4-2016. Το xperia care αναγράφει ότι η εγγύηση λήγει 14-4-2017 δηλαδή ένα χρόνο ακριβώς μετά την ενεργοποίηση της συσκευής .

Αν αφήσουμε το παραπάνω και πάρουμε την ημερομηνία λήξης που αναγράφει 14-4-2017 και πάμε δύο χρόνια πίσω πρακτικά δεν βγάζει νόημα γιατί η συσκευή δεν υπήρχε τον Απρίλιο του 15' καθώς βγήκε τον Σεπτέμβριο του 15'.

Άπο ότι καταλαβαίνω εμένα βγάζει ένα χρόνο εγγύησης από την μέρα ενεργοποίησης. Μόνο η sony hellas μπορείς να λύσει 100% με σιγουριά την απορία.

Εσενα Βαγγελη μπορει να σου βγαζει ενα χρονο, αν πχ η συσκευη σου προοριζοταν για περιοχη οπου ισχυει 1 χρονος εγγυησης (πχ αγγλια). Παντως, οπως καταλαβαινεις η ημερομηνια του xperia care (ημερα-μηνας) σχετιζεται αμεσα με την ημερομηνια ενεργοποιησης και αγορας.

Αν το προσεξουν οι φιλοι, ειμαι σιγουρος οτι κατι τρεχει.

Εμένα στο Z3 μου βγάζει 19/02/2017. Το κινητό μου το έδωσαν σαν αντικατάσταση από την αρβατο και έχει ημ. παραγωγής καλοκαίρι του 15.. Δεν βγαίνει άκρη!!

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Κάποιος που το αγόρασε από την sony ή από ελληνικά μαγαζιά επίσημα υπάρχει για να μας πει τι γράφει στο xperia care του;

Το έγραψα και πιο πάνω. Το αγόρασα 28/12 από μεγάλη αλυσίδα προϊόντων τεχνολογίας,είναι ελληνικής αντιπροσωπίας και στο xperia care γράφει την ίδια ημερομηνία.

Sent from my E6653 using Tapatalk

• Administrators

Τι περιθώριο; Δεν υπάρχει καν λόγος επιστροφής και κακώς ασχολείστε με αυτά, το παραστατικό αγοράς είναι αρκετό για να σε καλύψει στην προβλεπόμενη εγγύηση.

Modpic.gif

Προφανώς και είναι αρκετό το παραστατικό αγοράς.. Ποιο πολύ για την απορία που έχει δημιουργηθεί το ψάχνουμε!

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Καλησπέρα,

Η Sony Hellas επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για την ενεργοποίηση της συσκευής, δηλ., η ημερομηνία στο Xperia Care αφορά 24 μήνες μετά την πρώτη ενεργοποίησης της συσκευής.

Αυτά για την ιστορία!

Καλησπέρα,

Η Sony Hellas επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για την ενεργοποίηση της συσκευής, δηλ., η ημερομηνία στο Xperia Care αφορά 24 μήνες μετά την πρώτη ενεργοποίησης της συσκευής.

Αυτά για την ιστορία!

Μαλιστα.

Τι θα κανεις τωρα με το μαγαζι;;

(δεν μας λες και το ονομα του τωρα; :p )

καλησπέρα έχω ένα θεματάκι με τα δικαιώματα εφαρμογών στο z5.

δεν μπορώ να αλλάξω τα δικαιώματα σε εφαρμογές και μου πετάει το εξής μήνυμα: "Για να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση αδειας, θα πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε την επικάλυψη οθόνης από τις Ρυθμίσεις-> Εφαρμογές."

Δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό με τίποτα και μερικές εφαρμογές δεν μου δουλεύουν. Τι να κάνω?

Πριν μέρες μπορούσα να αλλάξω τα δικαιώματα κανονικά.

edit το βρήκα, το κωλόtwilight έφταιγε... μου έκανε νερά και άλλη μια φορά στην εγκατάσταση εφαρμογής!

Edited by p_under

Μαλιστα.

Τι θα κανεις τωρα με το μαγαζι;;

(δεν μας λες και το ονομα του τωρα; :p )

Σωστά!

Το κατάστημα είναι το Kinitomania.com

Σωστά!

Το κατάστημα είναι το Kinitomania.com

Γράψε και στο skroutz μια κριτική με όλα αυτά να τους πονέσει λίγο να δούμε τι θα πουν...

• The title was changed to Sony Xperia Z5