Flandre Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους! Θέμα σαν αυτό που αναφέρεις δεν μου έχει κανει ποτέ, αλλά android είναι αυτό τέτοια τυχαία θέματα συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες :) Παρακολούθησε το λίγο ακόμα και αν εξακολουθεί να το κάνει τότε doa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Ευχαριστώ πολύ, θα κοιτάξω απο την αρχή οτι έχω εγκαταστήσει μην δημιουργεί πρόβλημα αλλιώς doa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Πάντως και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα samsung galaxy galaxy ace 2 και τελικά έκανα επιστροφή και μου έδωσαν ένα καινούριο και ησύχασα.πάντως και εγώ ενδιαφέρομαι για αυτό το τηλέφωνο.ήπια χρήση θα κάνω και καμιά φώτο που και που.θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους για το gps.είναι καλο;γιατί το χρησιμοποιώ αρκετά στο τηλέφωνο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flandre Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Δυστυχώς δεν χρησιμοποιώ GPS καθόλου :O και έτσι δεν έχω ιδέα αν είναι καλό η όχι. Έχω δει να ανεβάζουν στο forum screenshots από testing apps, κατέβασα μια και ιδού 2 screens (Με την επιλογή τοποθεσίας στο "Μόνο συσκευή"). Εσωτερικός χώρος Έξω Και στις δυο περιπτώσεις έκανε περίπου 40-50+ δευτ. να εμφανίσει αυτά τα αποτελέσματα, ξεκινούσε με πολύ χειρότερο accuracy (30-40m) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Τελικά η κάμερα κολλαγε με την εφαρμογή audiko ringtones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gino27 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα! Μια ερωτηση,εχει αγορασει κανεις απο το Vodafone e-shop?Το προβλημα μου ειναι το εξης: Εχω παραγγελει στις 21/12 το Ultra smart 6 και μεχρι σημερα δεν το εχουν στειλει καν.Το τμημα εξ.πελατων μου λεει δεν ξερουμε τι γινεται με την αποθηκη τους.Καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα! Μια ερωτηση,εχει αγορασει κανεις απο το Vodafone e-shop?Το προβλημα μου ειναι το εξης: Εχω παραγγελει στις 21/12 το Ultra smart 6 και μεχρι σημερα δεν το εχουν στειλει καν.Το τμημα εξ.πελατων μου λεει δεν ξερουμε τι γινεται με την αποθηκη τους.Καμια ιδεα κανεις? Αν δεν κάνω λάθος, μόλις κάνεις την παραγγελία, σου στέλνουν email επιβεβαίωσης με tracking number και μέσω μιας σελίδας τους κοιτάς σε τί στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σου. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gino27 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Αν δεν κάνω λάθος, μόλις κάνεις την παραγγελία, σου στέλνουν email επιβεβαίωσης με tracking number και μέσω μιας σελίδας τους κοιτάς σε τί στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σου. Ο αριθμος που μου εδωσαν ειναι απλα κωδ. παραγγελιας για να μπορω να διευκρινιζω στην εξ. πελατων την παραγγελια μου,δεν ειναι Tracking number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Εχω ήδη το κινητο. Για την αναβάθμιση απο 5.0.2 λέει σφάλμα δικτύου, οποτε να δοκιμάσω παλι απο την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ τηλ.? Επισης θελω την εφαρμογή dice player αλλα δεν την εμφανίζει στο play store οποτε τι κανω? ευχαριστω. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Για την αναβάθμιση θέλει μπαταρία πανω απο 40% και για την εφαρμογή αν δεν στην βγάζει δεν θα είναι συμβατή μάλλον γιατί μονο τότε δεν τις εμφανίζει απο οτι ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flandre Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) Το dice player μπορείς να προσπαθήσεις να βρεις το apk από κάποιο αξιόπιστο site και να το κάνεις sideload. Για την αναβάθμιση μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο της αναβάθμισης και να διαλέξεις "αναβάθμιση εκτός δικτύου". Στο site της ZTE βρήκα αυτό το αρχείο http://www.ztedevice.com/support/ea231f77-1753-44b6-8da2-ed7013f356db.html?type=software Ο κωδικός του είναι αυτός που έχει η συσκευή μετά το 5.1.1 update (VDF-995NB01-GR_MR02b). Κατέβασέ το, βάλτο στην SD και δοκίμασε την επιλογή "αναβάθμιση εκτός δικτύου". Δεν ξέρω να σου πω αν λειτουργεί η όχι η διαδικασία γιατί εμένα την έκανε κανονικά με ΟΤΑ, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα όμως :) Edit: Κατέβασα το αρχείο, και έχει μέσα ένα PDF με οδηγίες και το update.zip:) Το μειονέκτημα με αυτή τη μέθοδο είναι ότι από ότι λέει γίνεται μέσω recovery και χάνεις όλα τα δεδομένα, backup λοιπόν. Edited December 30, 2015 by Flandre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Κατέβηκε με την επόμενη σύνδεση και οκ, το dice το βρήκα από την επίσημη σελίδα της εφαρμογής. Σε ότι αφορά τις ενημερώσεις με εικονίδιο για κλήσεις, μηνύματα, δεν βλέπω τίποτα με την 5.1.1. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Πάντως έχω το τηλέφωνο περίπου ένα μήνα τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, ειδικά για την τιμή του (169 ευρώ) και όχι μόνον. Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGiannis Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Καλημέρα, μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως βγαίνει η μπάρα του google με την αναζήτηση και το μικρόφωνο; Δεν το έχω βρει ακόμη! Πας μέσα στις εφαρμογές, βρίσκεις το google ή google search, δεν θυμάμαι τώρα και το κάνεις απενεργοποίηση. Το σβήνει σαν εφαρμογή, αλλά μένει μία κενή μπάρα. Κάνεις επανεκκίνηση το τηλέφωνο και εξαφανίζεται και η κενή μπάρα. ΟΜΩΣ ο χώρος που καταλάμβανε παραμένει κενός, δηλαδή δεν μπορείς να τον ανακτήσεις και να ανεβάσεις τα εικονίδια προς τα πάνω. Δυστυχώς Παράθεση We live only once, so we must live good! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZeroX Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Εχει δοκιμάσει κανεις Gamepad μεσω USB? Απαιτεί Root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Πας μέσα στις εφαρμογές, βρίσκεις το google ή google search, δεν θυμάμαι τώρα και το κάνεις απενεργοποίηση. Το σβήνει σαν εφαρμογή, αλλά μένει μία κενή μπάρα. Κάνεις επανεκκίνηση το τηλέφωνο και εξαφανίζεται και η κενή μπάρα. ΟΜΩΣ ο χώρος που καταλάμβανε παραμένει κενός, δηλαδή δεν μπορείς να τον ανακτήσεις και να ανεβάσεις τα εικονίδια προς τα πάνω. Δυστυχώς Σε ευχαριστώ, βέβαια έβαλα τον nova launcher και το πρόβλημα έχει λυθεί, άσε που πάει και σφαίρα το κινητό πλέον:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flandre Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Εχει δοκιμάσει κανεις Gamepad μεσω USB? Απαιτεί Root? Δοκίμασα τον Xbox360 Wired controller που έχω στο PC και σε όσα παιχνίδια υποστηρίζουν gamepad (τουλάχιστον σε αυτά που δοκίμασα εγώ :p - Dokuro - Sword of Xolan - Dungeon Quest) δουλεύει άψογα και χωρίς root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Η vodafone έβγαλε και θήκη για το συγκεκριμένο κινητό http://www.vodafone.gr/portal/resources/products/1123100002722.png http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-book-case-for-Vodafone-Smart-ultra-6?menuId=629 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Πάντως έχω το τηλέφωνο περίπου ένα μήνα τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, ειδικά για την τιμή του (169 ευρώ) και όχι μόνον. Που το πηρες τοσο φιλεμου ?? Η Vodafone το εχει 199 στο site της Η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη ή αποσπωμενη? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Που το πηρες τοσο φιλεμου ?? Η Vodafone το εχει 199 στο site της Η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη ή αποσπωμενη? Ευχαριστω. Μέχρι εχθές το είχε 169 ευρώ λόγω των γιορτών, σήμερα το ανέβασε και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Μέχρι εχθές το είχε 169 ευρώ λόγω των γιορτών, σήμερα το ανέβασε και πάλι Μαλλον.... http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-ultra-6 Ξερει καποιος ποιος ειναι ο κατασκευαστης του ? Edited January 9, 2016 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη ή αποσπωμενη? Ευχαριστω. Ενσωματωμενη ειναι κατασκευαστης η ζτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ενσωματωμενη ειναι κατασκευαστης η ζτε Ευχαριστω.Απο αποψη αποκρισης στην οθονη αφης πως ειναι το τηλεφωνο ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flandre Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Η αφή είναι πολύ καλή, τόσο σε απόκριση όσο και σε αίσθηση. Κατά τη γνώμη μου η πίσω πλευρά γλιστράει λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε αλλά τίποτα που να μην λύνεται με μια θήκη (ή με λίγο επιπλέον προσοχή :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Η αφή είναι πολύ καλή, τόσο σε απόκριση όσο και σε αίσθηση. Κατά τη γνώμη μου η πίσω πλευρά γλιστράει λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε αλλά τίποτα που να μην λύνεται με μια θήκη (ή με λίγο επιπλέον προσοχή :)) Σε ευχαριστω πολυ . Τιμια αγορα για την τιμη του θα μπορουσε καποιος να πει . Το ZTE S6 lux δεν το βλεπω στην ελληνικη αγορα ... Το ΖΤΕ 6 ειναι στα ιδια λεφτα που εχει η vodafone το Ultra https://www.skroutz.gr/s/6666490/ZTE-Blade-S6-16GB.html Edited January 9, 2016 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts