Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δειτε ενα ωραιο site με κινητα

http://www.gsmarena.com/

Greek products everyware http://www.trophea.gr

Buy a villa in Greece http://luxuryvillaingreece.com

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος parido ( 6 Οκτ. 2004 , 18:54)

ναι μπορουμε! με συνδεδεμενα τα ακουστικα θα πασ στην αναπαραγωγη θα πατησεισ επιλογ και μεγαφωνο!

Το πρόβλημα είναι ότι επιλέγω < μεγάφωνο > αλλά ο ήχος αναπαράγετε από τα ακουστικά!!!!!!! Μήπως έχετε καμία ιδέα??

M. K.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer ( 6 Οκτ. 2004 , 15:44)

Βασικα ηρεμος ειμαι...(φαντασου να μην ημουν :D )

ξερει να μου πει κανεις αν το 6260 ειναι series 40 - 60?

οπως επισης αν εχουν λειτουργικες διαφορες με το 6230

(δεν εχω την απαιτηση να γνωριζετε!!!ΗΡΕΜΑ!!!-Απλως αν εχει ακουστει κατι ή εχει πεσει στην αντιληψη κανενος)

egw xerw oti einai series 60 alla den einai o antikatastaths tou 6230 :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mspant ( 6 Οκτ. 2004 , 08:25)

Καλή σας μέρα,

έχει παρατηρήσει και άλλος το παρακάτω φαινόμενο με το 6230 (ν4.28):

ενώ το έχω ρυθμίσει να ενεργοποιεί το ξυπνητήρι κάθε μέρα στις 7 για τις μέρες Δευ-Παρ από τότε που το έχω αγοράσει (περίπου 15 μέρες) 3 φορές το έχει απενεργοποιήσει χωρίς να την παρέμβασή μου.

Ευχαριστώ

afypnish prokathorismenwn imerwn exw balei kai egw. kai mou douleuei kanonika deutera ews paraskeui 7.30. kamia fora omws prepei na to kleinw egw :P

Κατι ακουσα οτι η νεα αναβαθμηση του 6230 θα υποστηριζει themes και ηχογραφηση μεχρι 5 λεπτα αντι για 3.Ξερετε τιποτα;;;
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Παίδες καλημέρα,

Έχει δοκιμάσει κανείς ραδιόφωνο με ΒΤ-ακουστικά, ενώ είναι ακουστικά δεν δουλεύει. Ξέρει κανείς τίποτε;

Παιχνίδια με ποιό προγραμμα τα βάζουμε στο κινητό και αν μπορούμε να τα βάλουμε στην κάρτα;

Ευχαριστώ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valourdo ( 7 Οκτ. 2004 , 10:00)

Παίδες καλημέρα,

Έχει δοκιμάσει κανείς ραδιόφωνο με ΒΤ-ακουστικά, ενώ είναι ακουστικά δεν δουλεύει. Ξέρει κανείς τίποτε;

Παιχνίδια με ποιό προγραμμα τα βάζουμε στο κινητό και αν μπορούμε να τα βάλουμε στην κάρτα;

Ευχαριστώ.

Το ενσύρματο hf λειτουργεί και σαν κεραία στο κινητό σου γι αυτό και είναι υποχρεωτικό να το έχεις συνδεδεμένο στο κινητό για να ακους ράδιο.

Όλα καλά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 ( 7 Οκτ. 2004 , 04:18)

Κατι ακουσα οτι η νεα αναβαθμηση του 6230 θα υποστηριζει themes και ηχογραφηση μεχρι 5 λεπτα αντι για 3.Ξερετε τιποτα;;;

apo pou to akouses? perissoteres plirofories?

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Ειπα οτι ειναι διαθεσιμη για αναβαθμιση συσκευης, δεν νομιζω οτι με το να την κατεβασει καποιος στον υπολογιστη του θα καταφερει να αναβαθμισει την συσκευη του χωρις καταλληλο εξοπλισμο

Με φιλικη διαθεση παντα....

Πάντα καλή διαθεση :)

Ε ναι. εφ όσον είναι διαθέσιμη απλώς θα περιμένει οποιος θέλει μέχρι να φτάσει και στα ΝΟΚΙΑ κλαμπ. Υπάρχουν ομως και χρήστεσ που έχουν αυτη τη δυνατότητα

mexri na ftasei stin nokia....Pame gia allo kinito kalitera ? :)
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tntiseverywere ( 7 Οκτ. 2004 , 14:35)

mexri na ftasei stin nokia....Pame gia allo kinito kalitera ? :)

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ??? :D

Έχω το 6230 εδώ και 2 μήνες.Προχθές ο κολλητός μου αγόρασε το ίδιο και είδα προσ υπάρχει σημαντική διαφορά στην οθόνη.Η φωτεινότητα είναι λίγο χαμηλότερη ενώ η αντίθεση(contrast) σαφώς υψηλότερη.Παρότι λοιπόν και η δικία του οθόνη δεν είναι σωστά ρυθμισμένη, είναι τουλάχιστον πιο κοντά στον φυσιολογικό από τη δικιά μου.

Ερώτηση τώρα: Υπάρχει τρόπος να ρυθμίσεις το contrast ή το brightness με κάποιο τρόπο manual, όπως στη ρύθμιση αντίθεσης που υπάρχει στο μενού των φωτογραφειών (εντολή που παρόλα αυτά δε μπορεί να "σώσει" τη ρύθμιση!);;;

Αν πάω σε nokia club μου το φτιάχνουν;Παίζει να μου αλλάξοουν με την εγγύηση τη συσκευή;

Thanx!

Mia erwtisi.Prin apo ligo ebala ena paixnidi to zoyRescue me to Nokia Application installer.Molis piga na anoi3w ton fakelo me tis efarmoges to kinito ekane restart!Giati egine ayto?Meta diegrapsa thn efarmogh pali apo to application kai twra anoigei kanonika ton fakelo me tis efarmoges.

Aaaa kai kati allo,ti dir8wnei h kainourgia ekdosi firmware?Egw exw akoma thn 3.15!

Γιώργος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gwgw ( 7 Οκτ. 2004 , 15:29)

Mia erwtisi.Prin apo ligo ebala ena paixnidi to zoyRescue me to Nokia Application installer.Molis piga na anoi3w ton fakelo me tis efarmoges to kinito ekane restart!Giati egine ayto?Meta diegrapsa thn efarmogh pali apo to application kai twra anoigei kanonika ton fakelo me tis efarmoges.

Aaaa kai kati allo,ti dir8wnei h kainourgia ekdosi firmware?Egw exw akoma thn 3.15!

An diavaseis arketa pio piso tha deis kapion pou leei analitikotata ti alazei me to firmware 4.28

To vasiko einai pos veltionetai i piotita tis fotografias kai xanete to provlima pou aneferes...restart diladi me tin egatastasi kapion java...

Episeis ena mion...as poume einai oti mionete eikonika i mnimi tou kinitou...apo 9MB paei sta 4 peripou...

Afto omos mono eikonika...stin pragmatikotita exeis pali tin idia mnimi pou eixes kai prin...

Afta.... :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dionisis1973 ( 7 Οκτ. 2004 , 15:43)

agorasa prin apo dio weeks to 6230. eixa idi to 6600

iparxei kapoio site opos sto 6600 gia efarmoges na peraso sto 6230; ki AN nai poio parakalw;

euxaristo

Efarmoges GIOK!!!

Gia paixnidakia omos (kai 2-3 poli aples efarmoges) tha vreis sto http://www.9volto.gr

Fisika den tha sou kanei kopo na koitakseis kai sto thread s40 games and apps...

PS An einai paranomo to site pou edosa parakalo tous Mods na to diagrapsoun...sorry... :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος subneo ( 7 Οκτ. 2004 , 15:49)

Efarmoges GIOK!!!

Gia paixnidakia omos (kai 2-3 poli aples efarmoges) tha vreis sto http://www.9volto.gr

Fisika den tha sou kanei kopo na koitakseis kai sto thread s40 games and apps...

PS An einai paranomo to site pou edosa parakalo tous Mods na to diagrapsoun...sorry... :o

swstos...opws ipame den mporoume na kanoume kai polla me tin java sta series 40...

Έχω το 6230 εδώ και 2 μήνες.Προχθές ο κολλητός μου αγόρασε το ίδιο και είδα προς έκπληξή μου πως υπάρχει σημαντική διαφορά στην οθόνη.Η φωτεινότητα είναι λίγο χαμηλότερη ενώ η αντίθεση(contrast) σαφώς υψηλότερηαπό τη δικιά μου.Παρότι λοιπόν και η δικία του οθόνη δεν είναι σωστά ρυθμισμένη, είναι τουλάχιστον πιο κοντά στο φυσιολογικό από ότι η δικιά μου.

Ερώτηση τώρα: Υπάρχει τρόπος να ρυθμίσεις το contrast ή το brightness με κάποιο τρόπο manual, όπως στη ρύθμιση αντίθεσης που υπάρχει στο μενού των φωτογραφιών (εντολή που παρόλα αυτά δε μπορεί να παραμείνει μετά από την έξοδο από τις φωτογραφίες!);;;

Αν πάω σε nokia club μου το φτιάχνουν;Παίζει να μου αλλάξουν με την εγγύηση τη συσκευή;

Thanx!