Jump to content

nikos.f

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikos.f

  • Ημ. Γέννησης 28/07/1967

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Q

nikos.f's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Απόκτησα το note mi 10 lite πριν 2 μέρες.Έκανα αναβάθμιση στη 12 και έχω 2 απορίες. Άμεση κλήση και ηχογράφηση κλήσης . Δεν τα βρίσκω.Ξέρει κάποιος κάτι:
  2. Καλησπέρα.Μια μικρή βοήθεια παρακαλώ.Θέλω να βάλω έναν ήχο ειδοποιήσεων που έχω στην κάρτα μνήμης,είναι σε μορφή mp3.Μπορώ να βάλω μόνο τους προκαθορισμένους ήχους του κινητού.Καμία ιδέα ή λύση;
  3. Αν βάλεις GPS και Bluetooth πάνω από 1 μιση μερα δεν κρατάει οπότε έχε και ένα φορτιστή μαζί σου στο αυτοκίνητο.
  4. Συμφωνώ απολυτα με τον mirrorofsorrow.
  5. Ευχαριστώ πολύ.Βρήκα αυτά που ήθελα.
  6. Παιδιά υπάρχει τρόπος να ξεκινα το Garmin από το κουμπί αριστερά αντι του Nokia map.Υπάρχουν πουθενά οδηγείες για τη χρήση του Garmin στο κινητό μας;Ξέρετε πιο κουμπί κανει τι.
  7. Οκ ευχαριστώ θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Παιδιά ευχαριστώ δουλεύει.Οδηγείες χειρισμού που θα βρω; Γνωρίζει κάποιος.
  8. Είχα ρίξει και χύμα τα αρχεία στο φάκελο e:\Private της κάρτας.Και αυτό λάθος;
  9. Παιδά θεώρησα σωστό να κάνω έναν φάκελο μέσα στη καρτα μνήμης αυτό δε λενε οι οδηγείες; 1. Συνδέστε το κινητό στον υπολογιστή σε Μαζική αποθήκευση ή Mεταφορά δεδομένων και αντιγράψτε τα περιεχόμενα του φακέλου copy folders inside to MMC root και το GarminMobileXT.sis στο root directory της κάρτας σας (πχ e:\Garmin, e:\sys e:\Private κλπ.)
  10. Παιδιά βοήθεια.Μολις κάνω εγκατάσταση και πάω στο GMobileXT να τρεξω το πρόγραμμα ξεκινά για λίγο,δείχνει το λογότυπο του Garmin και η εφαρμογή κλείνει.Δεν μπορώ να πάω στο 2ο βήμα.
  11. Παιδιά είμαι πρωτάρης.Υπάχει κάποιος να με βοηθήσει για να βρω και να εγκαταστήσω το Garmin στο κινητό μου; Έχω το Nokia 6220 classic.Ευχαριστώ προκαταβολικά.Κάθε βοήθεια χρήσιμη.
  12. Τελικά δεν κρατηθηκα το πήρα.Είναι πολύ όμορφο και ελαφρύ.
  13. Παιδιά αν παρω παραεισαγωγής τι προβλήματα θα εχω;Ρωτάω γιατι βρήκα ένα σε καλή τιμή.
  14. Ναι είναι καλο κινητό.Και τι Oteshop το έχει 250 Ευρώ.
×
×
  • Create New...