Jump to content

parido

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by parido

  1. Καλησπέρα παιδια, το πρόβλημα με το 4G λύθηκε. Μολις αγορα μια καινούργια sim και έπιασε 4G.. Ευχαριστω για τη βοήθεια!
  2. Οκ, σε ευχαριστώ πολύ. Θα την αλλάξω και θα σας ενημερώσω
  3. Ναι έχω ενεργοποιήσει και την κάρτα και έχω επιλεγμένο προτιμώμενο δίκτυο το LTE. Ψάχνω να βρω κάποιον με 4G για να βάλω την κάρτα μου να δω τι παιζει. Εσύ που το είχες πάθει τι έκανες; Είχε πρόβλημα η κάρτα σου; ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης έχω δοκιμάσει δυο καρτες.... Μια cote και μια voda. Αλλά σε καμια απο τις δυο δεν έπιασε. Στην μια περιοχή που ήμουν είχε σίγουρα 4G η voda.
  4. Καλημέρα σε όλους, Διάβασα κάποιες σελίδες του thread και είδα ότι κάποιο ανέφεραν ότι δεν έχουν πιάσει 4g/lte αλλα τελικά μετά απο λίγο σε κάποια περιοχή έπιασαν.. Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Το έχω σχεδόν 6 μήνες το κινητό και δεν έχω δει ποτέ μου το σήμα του 4G... μάξιμουμ Η+ Επισυνάπτω φωτογραφίες να δείτε... Η κάρτα sim ειναι ενεργοποιημένη, έχω δοκιμάσει και μια διαφορετική (vodafone cu) και το μονο που μου εχει μεινει ειναι να βρω μια καρτα καποιου αλλου που να εχει 4G επιβεβαιωμένα ή/και να δοκιμάσω την κάρτα μου σε κινητό που δουλεύει το 4G. Αν έχει κανείς να προτείνει κάτι.. :blink:
  5. dokimase na ruthmiseis ton upologisti sou etsi wste ta update na ginontai automatic kai oxi mesa apo to site kai tha sou ta katebasei ta updates
  6. καλησπερα παιδια!θα ηθελα να μαθω τι εκδοση εχει βγει για το κιν μασ και τι παραπανω προσφερει! εχω την 4.44(απο τοτε που εμαθα για αυτην εχω να ασχοληθω με το site)θα εκτιμουσα αν μου απαντουσατε!επισησ να απαντησω σε κατι που πηρε το ματι μου στισ προηγ σελιδεσ,το κιν μασ διαβαζει αρχεια .txt. ειχα περασει ενα αρχειο με υπερυθρεσ οταν το ειχα πρωτοπαρει και το ανοιγε κανονικα
  7. Παιδια ειχα βρει καπου ενα προγραμματακι που μετατρεπεισ τα wav σε midi, αλλα δεν θυμαμαι που και δεν τη βρισκω τωρα. εχει κανεισ υποψην του για το προγραμματακι η κανα link?Ευχαριστω!!!!
  8. δειτε ενα ωραιο site με κινητα http://www.gsmarena.com/
  9. ναι μπορουμε! με συνδεδεμενα τα ακουστικα θα πασ στην αναπαραγωγη θα πατησεισ επιλογ και μεγαφωνο!
  10. γεια σας παιδια! ακουστε κατι ενδιαφερον. πριν 1-2εβδομαδεσ εκανα ανβαθμιση στην 4.28. η κοπελα τησ νοκια μου ειχε πει οτι δεν θα μπορω να στελνω mms γιατι εχω cosmote! Ομωσ εχθες δοκιμασα να στειλω ενα και σταλθηκε κανονικα! Ρωτησα κ τον παραλήπτη και το ειχα παρει... Εχω την αοσθηση οτι αυτοι στην νοκια δεν ξερουν κ πολλα...
  11. θα κατεβασω την 6.03! με το oxygen δεν θα ασχοληθω γιατι κ η 2.3 τα κανει ολα εκτος απο τα java. Ευχαριστω πολυ φιλαρακι!!! ελπιζω ολα να πανε καλα!
  12. καλησπερα παιδια! Πηγα για αναβαθμιση στη νοκια και αρχισα να μιλαω με την κοπελα που βρισκοταν εκει για το κιν. Οτι προβλημα τησ ειπα οτι εχει(και η 3.15 και η 4.28) μου ειπε οτι δεν τα εχει ξανακουσει(δεν περιμενα να το παραδεχτει κι ολασ)! προβλημα 1ο (οχι κ τοσο σημαντικο): μου ειπε οτι το μονο προβλημα με την 4.28 ειναι οτι με την cosmote δεν θα μπορω να στειλω mms, ισχυει?δεν εχω δοκιμασει ακομα, δεν τρελαινομαι κιολας. 2ο και σημαντικο προβλημα!!!!: Απο τοτε που εκανα την αναβαθμιση δεν μπορω να περασω τιποτα στα java (ουτε παιχνιδια ουτε εφαρμογεσ) στο κιν. Προσπάθησα με το PC SUITE (την εκδοση που εχει το cd που μασ εδωσαν μαζι), με το προγραμματακι που εχουν μεσα οι irda για το 6230 και με την trial εκδοση του oxygen 2.3. Επισης δεν μου εμφανιζεται το τηλεφωνακι (στο PC suite) που εμφανιζοταν οταν γινοταν η συνδεση με irda (που μπορεις να κανεισ browsing στο κιν) Οταν προσπαθησα να περασω τισ εφαρμογες απο το Nokia application Installer (που για να συνδεθω εφτυνα αιμα) μου εγραφε οτι η μνημη δεν επαρκει!?!? Στο Oxygen εκανα δεξι κλικ και Load file to phone, εδειχνε οτι περνουσε στο κιν αλλα δεν το εβλεπα πουθενα! Ειπα μηπως φταινε οι εκδοσεις των λογισμικων αλλα δεν ξερω. Οι irda δεν μου φαινονται να εχουν προβλημα αφου ολα τα αλλα(επαφες,μηνυματα κλπ) τα περνανε κανονικα. Αν ξερει καποιος κατι θα το εκτιμουσα αν μου απαντουσε. ευχαριστω!!!!
  13. oson afora to password mou anoigei ena site alla den xerw pou kai ti na pathsw gia na to brw,den mou bgazei mia lexh mono. kai to trito link paizei na mh douleuei swsta. anyway,tha psaxw sto kazaa euxaristw!!!!
  14. παιδια μπορει καοπιοσ να μου δωσει ενα link για να κατεβασω το oxygen. (full version) pros dimitrisgr ειχα βρει στην σελ 158 κατι link απο ενα αραβικο site για το oxygen,αλλα δεν καταλαβαινω τι πρεπει να βαλλω για password για να κανω extract. μπορεισ να μου πεισ ποιοσ ειναι ο password η να μου πεισ που ακριβωσ ειναι?
  15. aristero ctrl+Alt+e gia dokimase k pes
  16. thanks kounab!!!!tha dw k an den ta kataferw tha rwthsw xana
  17. paidia bohtheia!!!! pws metatrepw ena .zip arxeio se .jar?
×
×
  • Create New...