liam69 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Ουγγαρίας Sent from my SM-N910C using Tapatalk Από μπαταρία πως είναι μετά την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Έχοντας την Νουγκατ 1,5 μηνα μπορώ να πω ότι η μπαταρία είναι χειρότερη και γενικά το τάμπλετ είχε θέματα.. .γύρισα στην MM και όλα έστρωσαν.. . Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Έχοντας την Νουγκατ 1,5 μηνα μπορώ να πω ότι η μπαταρία είναι χειρότερη και γενικά το τάμπλετ είχε θέματα.. .γύρισα στην MM και όλα έστρωσαν.. . Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως γύρισες στην MM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Κατεβασμα της ΜΜ απο sammobile και φλασαριμα με odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Κατεβασμα της ΜΜ απο sammobile και φλασαριμα με odin. Και δεν μπρικαρει το tablet που βάζεις παλιά Rom με παλιό bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Έχοντας την Νουγκατ 1,5 μηνα μπορώ να πω ότι η μπαταρία είναι χειρότερη και γενικά το τάμπλετ είχε θέματα.. .γύρισα στην MM και όλα έστρωσαν.. . Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε 713 ή το πρώτο που κυκλοφόρησε? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Εγω σε Τ810 ειμαι το ιδιο σε μπαταρια κι ολα τα αλλα καλυτερα. Φυσικα αφου την φλασαρα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Εγω σε Τ810 ειμαι το ιδιο σε μπαταρια κι ολα τα αλλα καλυτερα. Φυσικα αφου την φλασαρα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με OTA την έκανες την αναβάθμιση ή με odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Και δεν μπρικαρει το tablet που βάζεις παλιά Rom με παλιό bootloader Οχι. Η καθε στοκ ρομ εχει "πακετο" μεσα b/l & modem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Οχι. Η καθε στοκ ρομ εχει "πακετο" μεσα b/l & modem. Εγώ σε ένα s3 i9305 που το είχα κάνει το χάλασα Και ο που έχω διαβάσει downgrade δεν μπορείς να κάνεις εκτός και αν έχεις το pit file Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 (edited) Εγω σε Τ810 ειμαι το ιδιο σε μπαταρια κι ολα τα αλλα καλυτερα. Φυσικα αφου την φλασαρα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείται ότι την πέρασα καθαρή....ειχα χάσει περίπου μια ώρα σε SOT και ενδεικτικά και o μαμά browser μετα απο 1.5 μήνα λειτουργίας έκανε σκαλωματα στην κυλιση.... με MM δεν είχα τέτοια θέματα....μετα απο 1 χρόνο.. Και συνολικά νομίζω ότι η Nougat σε tablet δεν έχει να δώσει και τπτ παραπάνω.. . Ίσως της δώσω άλλη μια ευκαιρία με ένα νέο πέρασμα.. .αλλα δεν νομίζω ότι θα έχει διαφορά! Edited May 28, 2017 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Δεν εχω τη συσκευη σου, αρα δεν ειμαι 100% σιγουρος. Αλλα εχω κανει downgrade απο MM σε Λολιποπ σε νοτε4 και tab S (wifi & LTE) χωρις προβλημα. Για την Ν δεν εχω διαβασει να εχει αλλαξει κατι. Υπαρχουν παντως πολλα αναλυτικα βιντεο στο youtube. Κι εγω ετσι εμαθα τα πιο πολλα απ οσα ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Παιδιά τι χρόνους έχετε για φόρτιση από 30% έως 100%; Δοκίμασα μια δυο φορές αυτό που ζήτησες, αλλά στο τέλος ξεχνούσα να κοιτάξω και είχε ήδη φορτίσει. Λοιπόν από 33% θέλει περίπου 4 ώρες για να πάει 95%... Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Προς το παρών δε βλέπω καμία διαφορά στο Τ713 δε τη nougat... Είναι το ίδιο πολύ καλο με πριν με πιο όμορφο UI.. Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Με OTA την έκανες την αναβάθμιση ή με odin? Με odin.Ειχα Ελληνικο κι εβαλα την Γερμανικη μολις βγηκς. Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Τελικά έκανα και εγώ την αναβάθμιση με Odin το tablet πάει σφαίρα και η μπαταρία είναι πολύ καλή μέχρι στιγμής αν και θα πρέπει να κάνει δύο με τρεις κύκλους ή μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Προς το παρών δε βλέπω καμία διαφορά στο Τ713 δε τη nougat... Είναι το ίδιο πολύ καλο με πριν με πιο όμορφο UI.. Ποια πέρασες?Ή σου ήρθε ΟΤΑ? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Ποια πέρασες?Ή σου ήρθε ΟΤΑ? Same Sh1t...Different Day OTA τη πέρασα φίλε μου! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Μετά απο 24 ώρες με την nougat σε Τ710 ουγγρικό έχουμε και λέμε στο πρώτο boot η μπαταρία ήταν 92% και έως το 44% που το άφησα το βράδυ είχα 3 ώρες και 10 λεπτά ενεργή οθόνη με χρήση πλοήγηση στο διαδίκτυο και την εγκατάσταση 30 εφαρμογών και άλλο ενα ευχάριστο είναι η αναμονή από από εχτες 22:30 έως σήμερα που το είδα 17:00 ήταν εκεί 44% και φυσικά από ταχύτητα πάει σφαίρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Πιο χρησιμο θα ηταν να εβαζες διπλα και (περιπου) αντιστοιχα νουμερα απ την ΜΜ για να δουμε αν καιει παραπανω ή οχι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Πιο χρησιμο θα ηταν να εβαζες διπλα και (περιπου) αντιστοιχα νουμερα απ την ΜΜ για να δουμε αν καιει παραπανω ή οχι). Πριν 5 λεπτά το είδα πάλι και η μπαταρία είναι ακόμα 44% οπότε στην αναμονή δεν συγκρίνεται με την MM από εκεί σε τόσες ώρες θα είχε κατέβει σίγουρα 2% με 3% τώρα σε πλοήγηση στο διαδίκτυο που το δούλεψα εχτες που είναι η κύρια χρήση που του κάνω πιστεύω ότι είναι 1ωρα επιπλέον οθόνης γενικά οι συσκευές της Samsung με τον δικό της επεξεργαστή πάνε καλύτερα στην αυτονομία τώρα παίζει ρόλο και πως κάνεις την εγκατάσταση της Rom Εγώ έκανα πρώτα από recovery και τις δύο επιλογές για reset Και μετα πέρασα την Rom με Odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Δοκίμασα μια δυο φορές αυτό που ζήτησες, αλλά στο τέλος ξεχνούσα να κοιτάξω και είχε ήδη φορτίσει. Λοιπόν από 33% θέλει περίπου 4 ώρες για να πάει 95%... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο σου αλλά και για τον χρόνο σου! Σε αυτούς τους χρόνους είμαι τωρα και εγώ, αφού αντικατέστησα το προβληματικό καλώδιο φόρτισης.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Κανένα καλό tempered έχουμε? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Κανένα καλό tempered έχουμε? Same Sh1t...Different Day http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Samsung-Galaxy-Tab-S2-9-7-SM-T810-Tablet-/201477404744?hash=item2ee8fd3848 Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Μου ήρθε και εμένα σήμερα. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Εντυπώσεις αργότερα.. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts