Cadfael Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Το έβγαλαν με Snapdragon 652 (απο Exynos 5433 που είχαν) Άρα μάλλον δεν πρόκειται να βγει νέο μοντέλο στη σειρά S. Έχει σημαντικές διαφορές στη συμπεριφορά από τον exynos; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δεν ξερω αλλα λιγο που εψαξα δεν βρήκα συγκριτικό!Αλλα εγώ ειμαι ευχαριστημένος. Παρατήρησα κάτι, οταν εχω συνδεδεμένο το tablet με το ηχοσύστημα με bluetooth και σερφαρω με wifi σέρνεται στο internet.Ενω αν κλείσω το bluetooth φορτώνει γρήγορα τις σελίδες.Το κάνει σε κανένα αλλο αυτό; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλημέρα έχω παρατηρήσει όταν το ανοίγω πριν γράψει samsung tab s2 η όταν είναι σβηστο και βαζω να το φορτισω πριν βγάλει την μπαταρία βγάζει στιγμιαία στα δεξια καθετες ασπρες γραμμές το ταμπλετ είναι καινούργιο ουτε μηνα και το κάνει τελευταίες δυο μερες.. Δεν έχω κάνει ούτε αναβάθμιση ουτε τίποτα τελευταία.. Να το παω service η να περιμένω να χειρότερευσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Δεν γνωρίζω κάτι για αυτό που ρωτάς, ωστόσο αν δεν τις εμφανίζει στην κανονική λειτουργία δεν θα ανησυχούσα. Η δική μου απορία: Έχετε προσέξει ότι το skype ακόμα και αν είναι στο background (κλειστό, καμία κλήση, κανένα notification) τρώει περίπου 200-250 mAh; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Δεν γνωρίζω κάτι για αυτό που ρωτάς, ωστόσο αν δεν τις εμφανίζει στην κανονική λειτουργία δεν θα ανησυχούσα. Η δική μου απορία: Έχετε προσέξει ότι το skype ακόμα και αν είναι στο background (κλειστό, καμία κλήση, κανένα notification) τρώει περίπου 200-250 mAh; Ευχαριστώ, το εχω απενεργοποιησει το Skype αμα ειναι καντο να μην τρωει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven77 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Το καινουριο samsung tab s2 βγαινει με marshmallow android. Εμας με τα s2 τα προηγουμενα εχουμε κανα νεο αν και ποτε θα αναβαθμιστουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Έχει έρθει ειδοποίηση σε αρκετό κόσμο, εμένα στις 17 Μαΐου. Προφανώς θα έρθει κάποια στιγμή και εσένα, υπομονή. Κάνε και κανένα χειρωνακτικό έλεγχο πού και πού. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven77 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) Έχει έρθει ειδοποίηση σε αρκετό κόσμο, εμένα στις 17 Μαΐου. Προφανώς θα έρθει κάποια στιγμή και εσένα, υπομονή. Κάνε και κανένα χειρωνακτικό έλεγχο πού και πού. Εμενα εχει ως csc country portugal. Εσενα τι χωρα ηταν; Edited June 8, 2016 by raven77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Εμενα εχει ως csc country portugal. Εσενα τι χωρα ηταν; Κι εμενα τι ιδιο ειναι,σου εχει ερθει? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven77 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Κι εμενα τι ιδιο ειναι,σου εχει ερθει? Δε μου εχει ερθει και δεν εχω ιδεα ποτε και αν θα ερθει. Με τη Samsung που μιλησα δεν είχαν ιδεα αν θα αναβαθμιστεί. Ηρθε σε εσενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Δε μου εχει ερθει και δεν εχω ιδεα ποτε και αν θα ερθει. Με τη Samsung που μιλησα δεν είχαν ιδεα αν θα αναβαθμιστεί. Ηρθε σε εσενα; Οχι ακομα φιλε,αλλα σαμσουνγκ ειναι αυτη,υπομονη! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Έχει βγει η marshmallow για κάποιες χώρες μόνο. Για όποιον τη θέλει άμεσα ας μπει στο sammobile και ας κατεβασει το image και το φλασαρει μέσω Odin στο tablet. Δεν γράφει ο knox . εγγύηση έχεις κανονικά. Μόνο που χάνονται όλα τα δεδομένα και πρεπει να το στησεις απο την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 αξίζει το καινούργιο που βγήκε με τον "καινούργιο" επεξεργαστή Snapdragon 652? γιατί θα έχει και χειρότερη gpu. έπρεπε να βγάλει το s3 με snapdragon 820 και 4giga ram, όπως και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερα ηχεία. θα ήταν τούμπανο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 αξίζει το καινούργιο που βγήκε με τον "καινούργιο" επεξεργαστή Snapdragon 652? γιατί θα έχει και χειρότερη gpu. έπρεπε να βγάλει το s3 με snapdragon 820 και 4giga ram, όπως και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερα ηχεία. θα ήταν τούμπανο! Αυτήν την απορία εχω και εγώ.δεν μπορεί παράλληλα με την ναυαρχίδα smartphone να βγάζει και μια ναυαρχίδα tablet!!!! Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Καλησπέρα, Πώς πρέπει να το ψάξει κάνεις το καινούριο και πως μπορεί να καταλάβει από την αγγελία στο x, Ψ σκρουτζομάγαζο να καταλάβει ότι πρόκειται για το καινούριο και όχι για το παλιό; κάποιος κωδικός ίσως; ενδιαφέρομαι για την έκδοση με τη SIM Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Οι κωδικοί του "παλιού" (tab s2 -2015) με τον exynos είναι οι T810 και Τ815. Στο καινούργιο με τον sd652 είναι οι Τ813Ν και Τ819Ν. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Καλά, έχω νέο θέμα, τρελό drain μπαταρίας από το google play services ή google services (νομίζω άλλοτε το ονομάζει έτσι και άλλοτε αλλιώς, μιλώ πάντως για την app με το χρωματιστό puzzle) που έφτασε να μου κάνει χτες 2,000 mAh (!!) ήτοι κοντά στο 30%, και προχτές 850. Και δεν έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις μου ή αλλού. Έριξα μια ματιά και στο δίκτυο, σε διάφορες σελίδες, δεν υπάρχει μια και συγκεκριμένη απάντηση αν και το αναφέρουν ως πρόβλημα πολλοί. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δε μου εχει ερθει και δεν εχω ιδεα ποτε και αν θα ερθει. Με τη Samsung που μιλησα δεν είχαν ιδεα αν θα αναβαθμιστεί. Ηρθε σε εσενα; Κατεβαζω τωρα την 6! Ειναι 1,074,22 μβ αρχειο! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Μια ερωτηση για οποιον ξερει και μπορει να βοηθησει! Κατεβασα και εγκατεστησα την 6 και θελω να βαλω να ανοιγει η οθονη με δακτυλικο αποτυπωμα,και η συσκευη μου βαζει να ορισω ενα πιν για να προχωρησω παρακατω,μετα μου γραφει οτι οταν γινεται επανεκκινηση της συσκευης,η οταν κλειδωνει θα μπορω να την ανοιγω με πιν λογω της πολιτικης ασφαλειας! Μπορει καποιος να με κατατοπισει πως μπορω να ρυθμισω το ταμπλετ ετσι ωστε να ανοιγει με δακτυλικα αποτυπωματα? Ευχαριστω προκαταβολικα!!! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Η πολιτική τους είναι το τάμπλετ να επανέρχεται από ύπνο (όταν κλειδώνει η οθόνη) με δακτυλικό, αλλά αν κάνεις επανεκκίνηση ζητά το πιν (εκείνο που έβαλες ως εναλλακτικό στο δακτυλικό, για τις περιπτώσεις που το δάκτυλό σου είναι λερωμένο κλπ.) Δεν πρόκειται δηλ. για κάποιο πρόβλημα, έτσι είναι ρυθμισμένο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Η πολιτική τους είναι το τάμπλετ να επανέρχεται από ύπνο (όταν κλειδώνει η οθόνη) με δακτυλικό, αλλά αν κάνεις επανεκκίνηση ζητά το πιν (εκείνο που έβαλες ως εναλλακτικό στο δακτυλικό, για τις περιπτώσεις που το δάκτυλό σου είναι λερωμένο κλπ.) Δεν πρόκειται δηλ. για κάποιο πρόβλημα, έτσι είναι ρυθμισμένο. Ευχαριστω πολυ φιλε!:) Οπως πολυ σωστα γραφεις και διαπιστωσα,επανερχομενο απο υπνο ανοιγει με δακτυλικο αποτυπωμα,ενω οταν το εκλεισα μονος μου,η εκανα επανεκκινηση μου ζητησε το πιν που εχω βαλει! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven77 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Κατεβαζω τωρα την 6! Ειναι 1,074,22 μβ αρχειο! Σου ηρθε σαν αναβαθμιση; εμενα δεν εχει ερθει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Σου ηρθε σαν αναβαθμιση; εμενα δεν εχει ερθει τιποτα Σημερα το μεσημερακι μου ηρθε,την κατεβασα και ολα οκ μεχρι τωρα! Κι εσενα δεν νομιζω να σου αργησει!;) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven77 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Σημερα το μεσημερακι μου ηρθε,την κατεβασα και ολα οκ μεχρι τωρα! Κι εσενα δεν νομιζω να σου αργησει!;) Πορτογαλια ειχεσ πει εχει σαν χωρα και το δικο σου αν θυμαμαι καλα.. για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Πορτογαλια ειχεσ πει εχει σαν χωρα και το δικο σου αν θυμαμαι καλα.. για να δουμε Ναι ιδια χωρα εχουμε,γι'αυτο σου λεω πως δεν θα σου αργησει!;) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts