monster1971 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Συν την φωτεινοτητσ τις οθονης και τις καμερας που ειναι ανταξιας ακριβοτερων μοντελων.και το λεω απο εμπειρια.Ειμαι ψειρας στην κάμερα. Οσο καλο και αν ηταν,αν ειχε την καμερα του Ζ2 που ειχα η των γνωστών κιβεζικων θα προσπερνουσα.Γενικως για μενα το καλυτερο 5ιντσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Παιδιά μην τρελαίνεστε, γιατί και το J5 στην Κίνα είναι φτιαγμένο. Την μπαταρία την τρώει ο επεξεργαστής καθώς αν έχει ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα κ.λ.π. το ulefone Paris που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω είναι Octa Core με 2250 μπαταρία τι να σου κάνει? Όντως το πρόβλημα είναι η μικρή μνήμη γι αυτό άλλωστε δεν θα πάρει και την 6αρα από τι λένε έως τώρα. Γι αυτό χαρείτε την ωραία του οθόνη την αυτονομία του και από εφαρμογές όσες χωράνε.... Έτσι η Samsung σου πλασάρει μια καλή οθόνη και σε έχει και μόνιμο πελάτη της, μην μου πείτε ότι δεν μπορούσε να βάλει 16αρα μνήμη σε ενα τόσο ωραίο κινητό? Άρα υπάρχει λόγος, τώρα που θα κυκλοφορήσει η 6.0 Marshmallow ξανά αγορά νέου smartphone έως τέλος του έτους. Έτσι μέσα σε ένα χρόνο περίπου μας τα παίρνει διπλά, ξέρουν καλά την δουλειά τους.... αν νομίζετε ότι τους πιάσαμε κορόιδο.... είμαστε μακριά νυχτωμένοι!!!!! είμαι κι εγώ παθός και ξέρω. Edited January 16, 2016 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Έχω 20 κατεβασμένες εφαρμογές. Καμμιά δεν ξεπερνάει τα 90 - 100 ΜΒ με εξαίρεση το ΦΒ (179 ΜΒ). Απ' αυτές οι 12 είναι κάτω από 20 ΜΒ. Αυτό να το ψάξεις φίλε γιατί εγώ έχω κατεβασμένες 23 εφαρμογές με fb 289mb και viber κοντά στα 100mb και πολύ λιγότερες από τις 12 τις δικές σου με κάτω από 20 mb και εχω 3 gb μνημης ελεύθερα. Edited January 16, 2016 by lakostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Δηλαδή αυτό ακούγεται; Δεν θα πάρει την Μ λόγο μνήμης; Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι κανένα τηλέφωνο από εδώ και μπρος δεν θα έχει κάτω από 16 gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 ενταξει και εγω το θεωρω αρκετα υποτιμημενο το κινητο...ειναι απο τις καλυτερες προσπαθειες της samsung μιας και απο οτι χω καταλαβει σε καθε συσκευη ολο κ καπου τα θαλασσωνει...στο συγκεκριμενο δεν μπορεις(περα απο την μνημη για οποιον την χρειαζεται και λιγο για μενα το αργο autofocus στην καμερα,λεπτομερειες δηλαδη) να του βρεις καποιο σοβαρο ψεγαδι....κατα την γνωμη μου στην αγορα υπαρχουν καθε περιοδο καποιες συσκευες που ειναι υποτιμημενες απο το αγοραστικο κοινο αλλα στην πραγματικοτητα παιζουν στα ισα πολυ ακριβοτερα κινητα και εδω εχουμε μια τετοια περιπτωση...για παραδειγμα με το p8 lite που τ συγκρινουν η οθονη του j5 κανει μπαμ απο μακρια οτι ειναι πολυ καλυτερη.. Aπο την αλλη πλευρά,ειδα προχθες το meizu m2 mini στo media markt(στα 159ευρω) και επειδη μου αρεσε πολυ εξωτερικα πριν καν ερθει στην ελλαδα,και επειδη σε χαρακτηριστικα μοιαζει στο j5 μου μπηκαν σκεψεις μηπως εδωσα τζαμπα περισσοτερα λεφτα για να αγορασω το J5... ιδιες καμερες,με το meizu να εχει ωστοσο μνημες 2gb και 16gb και gorilla glass..δεν εχει ομως ραδιο ,δεν πιανει την 800αρα μπαντα και εχει βεβαια χειροτερη μπαταρια...δηλαδη καθε φορα κατι κερδιζεις και κατι χανεις.. Τελος να πω για μενα οτι οι αλλαγες σε νεες εκδοσεις του λογισμικου περισσοτερο προβληματα προκαλουν παρα βοηθουν..αυτο το λεω κκαι απο εμπειρια με προηγουμενη συσκευη..με το που του περνας νεα εκδοση οχι μονο δεν βελτιωνεται αλλα αρχιζει κ τρελενεται..για εμενα τα κινητα εχoυν φτιαχτει ετσι ωστε να κουμπωνουν με το λογισμικο που εχουν απο την μανα τους..οποιαδηποτε αλλαγη συνηθως αποσυντονιζει το ολο συστημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Καλημέρα. Εγω εχω στο τηλ καμια 15αρια εφαρμογες ,το igo ,και το sygic και 1.5 γιγα ελευθερο.Το τηλ ειναι αξιοπιστο οσο δεν παει.....το αργο φοκους στην κάμερα ειναι το βραδυ.Την ημέρα σκοτωνει.Εγω τραβηξει σε καλο φωτισμο φωτο ενω τραβαω βιντεο και ολες τζιτζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Ψυχραιμία παίδες Οπότε "βαρύνει" υπερβολικά το κινητό , 16αρα εξωτερική μνήμη ,root και η ζωή συνεχίζεται .... Αν και μου ήρθε ως δώρο το κινητό ,αν ήταν να το πληρώσω πάλι αυτό θα αγόραζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timis Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 για το viber δοκιμασα αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andqlimax.pushfixer.noroot εγκατασταση και μετα ρεσταρτ, μου φαινεται οτι δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 για το viber δοκιμασα αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andqlimax.pushfixer.noroot εγκατασταση και μετα ρεσταρτ, μου φαινεται οτι δουλευει Νομίζω το είχα δοκιμάσει στην αρχη αλλά έκανε κάτι κολληματακια το κινητό. Δεν το έψαξα παραπάνω να σου πω την αλήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Και στο duos εμφανίζεται το θέμα με το viber; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linosmas Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Αυτό να το ψάξεις φίλε γιατί εγώ έχω κατεβασμένες 23 εφαρμογές με fb 289mb και viber κοντά στα 100mb και πολύ λιγότερες από τις 12 τις δικές σου με κάτω από 20 mb και εχω 3 gb μνημης ελεύθερα. Δεν μπορώ να φανταστώ τί "τρώει" τόσο μνήμη. Αν κανείς φίλος έχει καμμιά ιδέα, ας μας πει. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωπα, κάτι βρήκα. Εκεί που έχει με χρώματα χωρισμένη τη μνήμη, τα "διάφορα αρχεία" πιάνουν 1,28 GB, ενώ μέσα αν τα αθροίσω δεν είναι ούτε 20 ΜΒ. Τί λέτε να παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Και στο duos εμφανίζεται το θέμα με το viber; Στο δικό μου dual sim το Viber παίζει άψογα. Αγορασμένο από μεγάλο μαγαζί όχι σκρουτζομαγαζο. Αν και δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 (edited) Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και από που να το πάρω γιατί το θέλω γισ την δικιά μου και δεν θέλω τέτοια προβλήματα με το viber. Και αυτό με το viber γίνεται πάντα ή καμιά φορα? Edited January 18, 2016 by zipperant Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ψυχραιμία παίδες Οπότε "βαρύνει" υπερβολικά το κινητό , 16αρα εξωτερική μνήμη ,root και η ζωή συνεχίζεται .... Αν και μου ήρθε ως δώρο το κινητό ,αν ήταν να το πληρώσω πάλι αυτό θα αγόραζα Kαι αν το κανουμε root ειναι σιγουρο οτι θα μπορουμε να στελνουμε τις εφαρμογες στην καρτα ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Kαι αν το κανουμε root ειναι σιγουρο οτι θα μπορουμε να στελνουμε τις εφαρμογες στην καρτα ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ;:) Εννοείται φίλε μου. Και θα μπορείς να μεταφέρεις και εφαρμογές που πριν δεν μετακινουνταν στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Απλά χρειάζεται μετατροπή χώρου σε ext2 ή ext3 και link2sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 (edited) Απλά χρειάζεται μετατροπή χώρου σε ext2 ή ext3 και link2sd Δες εδώ http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd Μόνο εδώ που λέει Χρήση Link2SD (Τρέχουμε την εφαρμογή Link2SD, και επιλέγουμε ext3, όταν ερωτηθούμε τι filesystem έχει το 2ο partition της κάρτας μας. Έπειτα κάνουμε επανεκκίνηση της συσκευής μας) εμένα μου δούλεψε όταν επέλεξα ext2 και όχι ext3 Edited January 18, 2016 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Και εγώ όσα έχω φτιάξει με ext2 τα έχω φτιάξει. Δεν έχει τύχει καν να δοκιμάσω στο ext3, αλλά αφού αναφέρετε επίσημα το αναφέρω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Και εγώ όσα έχω φτιάξει με ext2 τα έχω φτιάξει. Δεν έχει τύχει καν να δοκιμάσω στο ext3, αλλά αφού αναφέρετε επίσημα το αναφέρω και εγώ. το 2ο Partition μπορούμε να το φτιάξουμε και σε ext3 δεν υπάρχει πρόβλημα, όμως όταν τρέχουμε την εφαρμογή Link2SD, επιλέγουμε ext2 και όλα οκ. Πιστεύω να βοήθησα (προσοχή θέλει ρουτ με ότι συνεπάγεται η απόφαση δική σας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magic1974 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλησπέρα και καλή χρόνια σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν έχω χρόνο λόγο 3παιδιων με τις ειδοποιήσεις από κλήσεις μηνύματα σοσιαλ μιντια έχεε κάποιο απ να προτείνεται------- Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Για ειδοποιησεις πολυ καλο ειναι το no led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magic1974 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Για ειδοποιησεις πολυ καλο ειναι το no led. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 ΕΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑΑΑ.......http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_j5_(2016)-7869.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) ΕΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑΑΑ.......http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_j5_(2016)-7869.php Πάλι χωρίς πυξίδα. Αν είναι δυνατόν. Το L3 II των 60 ευρώ είχε πυξίδα. Edited January 19, 2016 by LotusEater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ούτε υπέρυθρες και φυσικά η τιμή του δεν πρόκειται να είναι τόσο χαμηλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts