SCORPIONE69 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 + ότι δεν έχει σταθεροποιητή, λίγο να τρέμεις θα βγει κουνημένη (σε χαμηλό φωτισμό). έχει πάρα πολύ θόρυβο η φωτογραφία, εγω απογοητεύτηκα πραγματικά. Έξω στην μέρα που τράβηξα είναι super, αλλά σε χαμηλό φωτισμό καθόλου καλά αποτελέσματα. Μπορείς να δεις αν έχει αισθητήρα Sony ή Samsung? Μήπως με καμιά άλλη εφαρμογή κάμερας αλλάζει το αποτέλεσμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylianosst Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Πως μπορούμε να δουμε τι κάμερα φοράει; Κάτι για το antutu είπε κάποιος αλλά δεν το λέει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Μπορείς να δεις αν έχει αισθητήρα Sony ή Samsung? Μήπως με καμιά άλλη εφαρμογή κάμερας αλλάζει το αποτέλεσμα? απο που θα το δώ? Επίσης η Xiaomi έχει αναφλερει έγκυρα ότι φοράει είτε τον έναν είτε τον άλλον? Γιατί στο site τους δεν το γράφει. Λοιπόν παιδιά ίσως και η εφαρμογή του κινητού να μην είναι και η καλύτερη. Τι να πώ, σήμερα εβγαλα καλύτερα αποτελέσματα :P, βεβαια το ανεξηγητο ειναι ότι τα εβγαλα με την stock εφαρμογη. ανεβάζω αποτελέσματα για να δείτε Edited October 23, 2015 by Xasta11 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 απο που θα το δώ? Επίσης η Xiaomi έχει αναφλερει έγκυρα ότι φοράει είτε τον έναν είτε τον άλλον? Γιατί στο site τους δεν το γράφει. Λοιπόν παιδιά ίσως και η εφαρμογή του κινητού να μην είναι και η καλύτερη. Τι να πώ, σήμερα εβγαλα καλύτερα αποτελέσματα :P, βεβαια το ανεξηγητο ειναι ότι τα εβγαλα με την stock εφαρμογη. ανεβάζω αποτελέσματα για να δείτε Έχω διαβάσει αλλού εδώ μέσα, ότι με εφαρμογή που ανεβάζει την ανάλυση με intepolation, τα αποτελέσματα άλλαζαν δραματικά. Στο INEW V3 forum που παρακολουθούσα, όλοι σύστηναν την εφαρμογή LENOVO SUPER CAMERA, τελευταία διάβασα ότι και η LG camera δίνει καλύτερα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 http://imgur.com/a/4EM9Z/all Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyk Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλημέρα ! Αυτό βγάζει το singapore post.16/10/2015 07:55 - Arrival at Destination Post (Country: GR) Στην σελίδα των ΕΛ.ΤΑ ότι είναι ακόμα Σιγκαπούρη... Μήπως γνωρίζει κανένας τι παίζει ς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap01 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλημέρα ! Αυτό βγάζει το singapore post.16/10/2015 07:55 - Arrival at Destination Post (Country: GR) Στην σελίδα των ΕΛ.ΤΑ ότι είναι ακόμα Σιγκαπούρη... Μήπως γνωρίζει κανένας τι παίζει ς Όπως είπα και εχθές, δεν παίζει κάτι ανησυχητικό, σε αυτό το στάδιο σε εμένα έκανε 6 ημέρες, είμαι σίγουρος ότι δευτέρα απόγευμα θα έχει φύγει από την Κ.Δ. Αεροδρομίου και την επόμενη θα το έχεις στα χέρια σου, υπομονή λοιπόν Παράθεση Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 http://imgur.com/a/4EM9Z/all ποιά εφαρμογή δηλαδή προτείνετε για καλύτερα αποτελέσματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) ποιά εφαρμογή δηλαδή προτείνετε για καλύτερα αποτελέσματα? μου φαινεται την καλύτερη την κάνει το mx camera που δεν εχω ανεβασει Edited October 24, 2015 by Xasta11 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menoetius Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 παιδια παρελαβα προχθες το εν λογω κινητο απο vickmall..το κυριο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι με flickering της οθονης..δεν ξερω αν φταιει η ρομ MUIU 7.0.4.0 stable αλλα το προβλημα υφισταται..χωρις να ειμαι απολυτος σιγουρος νομιζω το γεγονος συμβαινει αφοτου τρεχω το antutu..σε antutu που ετρεξα την συσκευη ειχα μεγαλες αποκλισεις..την πρωτη φορα 51.6k στην συνεχεια μου εμφανισε flickering εκανα reboot ξαναετρεξα το antutu..37k ξανα ρισταρτ 48k..μου χει βγαλει επισης 55 και 52k με μεσοδιαστηματα flickering..μηπως με το antutu υπεθερμενεται η συσκευη και το παθαινει?εχετε καμια ιδεα? μηπως να σταλει πισω στους κινεζους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylianosst Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 παιδια παρελαβα προχθες το εν λογω κινητο απο vickmall..το κυριο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι με flickering της οθονης..δεν ξερω αν φταιει η ρομ MUIU 7.0.4.0 stable αλλα το προβλημα υφισταται..χωρις να ειμαι απολυτος σιγουρος νομιζω το γεγονος συμβαινει αφοτου τρεχω το antutu..σε antutu που ετρεξα την συσκευη ειχα μεγαλες αποκλισεις..την πρωτη φορα 51.6k στην συνεχεια μου εμφανισε flickering εκανα reboot ξαναετρεξα το antutu..37k ξανα ρισταρτ 48k..μου χει βγαλει επισης 55 και 52k με μεσοδιαστηματα flickering..μηπως με το antutu υπεθερμενεται η συσκευη και το παθαινει?εχετε καμια ιδεα? μηπως να σταλει πισω στους κινεζους? Φλασαρε την ελληνική Ρομ.και αν σου κάνει τα ίδια μετα μαλλον εχεις πρόβλημα.Με την ελληνική Ρομ στο antutu εμένα δεν υπερθερμανθηκε σχεδόν καθόλου(σκορ 45-48k).32 bit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forfleamarket4 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Έμένα 3-4 φορές το έτρεξα και με την προτελευταια ελληνική και με τη τελευταία βγάζει 57κ-58κ. Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά με άλλα που βγάζουν 45-50κ? Το mi4 που είχα μέχρι να πάρω το c είχε 45κ-47κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Έμένα 3-4 φορές το έτρεξα και με την προτελευταια ελληνική και με τη τελευταία βγάζει 57κ-58κ. Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά με άλλα που βγάζουν 45-50κ? Το mi4 που είχα μέχρι να πάρω το c είχε 45κ-47κ Το δικό μου που έβγαλε 47+ έχει 2Gb ram Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Γιατί ασχολείστε με το εντελώς άκυρο antutu δεν μπορώ να καταλάβω! Είναι μέτρο σύγκρισης του User Experience? Ούτε καν. Απολαύστε τις συσκευές σας και αφήστε τα μετροπρογράμματα στην άκρη. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. October 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Γιατί ασχολείστε με το εντελώς άκυρο antutu δεν μπορώ να καταλάβω! Είναι μέτρο σύγκρισης του User Experience? Ούτε καν. Απολαύστε τις συσκευές σας και αφήστε τα μετροπρογράμματα στην άκρη. Αν δεν είναι θέμα η ισχύς του κινητού, τότε τι είναι θέμα; Σαφώς και η υλοποίηση μαζί με το software είναι σημαντικό ζητούμενο... για αυτό άλλωστε είμαστε σε αυτό το νήμα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Αν δεν είναι θέμα η ισχύς του κινητού, τότε τι είναι θέμα; Σαφώς και η υλοποίηση μαζί με το software είναι σημαντικό ζητούμενο... για αυτό άλλωστε είμαστε σε αυτό το νήμα. ;) το θέμα είναι ότι και να βγάλεις και 100Κ στο antuntu , αν το κινητό με 5 εφαρμογές να τρέχουν εμφανίζει προβλήματα ενώ ένα άλλο που βγάζει 10Κ, όχι, τι να το κάνουμε ; μην μπαίνετε σε αυτό το τριπάκι να τρέχετε κάθε λίγο και λιγάκι benchmark και να τρώγεστε γιατί χάσατε 1-2κ σε σχέση με πριν , δεν κάνει καλό :)) (σταματήσαμε να τα κάνουμε αυτά στους υπολογιστές και πιάσαμε τα κινητά μας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. October 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 μην μπαίνετε σε αυτό το τριπάκι να τρέχετε κάθε λίγο και λιγάκι benchmark και να τρώγεστε γιατί χάσατε 1-2κ σε σχέση με πριν , δεν κάνει καλό :)) (σταματήσαμε να τα κάνουμε αυτά στους υπολογιστές και πιάσαμε τα κινητά μας) Δεν διαφωνούμε, το θέμα το δικό μου είναι ότι έχω σκορ στο Αntutu από 42 έως 54Κ, μεγάλο εύρος δηλαδή... άλλωστε αρχή είναι, μόλις κατασταλάξουμε με τα σκορ, δεν νομίζω ότι θα μας απασχολεί σε λίγο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Η 2giga version με τη 3giga εχουν καμια αλλη διαφορα εκτος απο τη ραμ..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ναι και στη ROM... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ναι και στη ROM... Οθονη κτλπ ειναι ιδιο ε..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ναι και στη ROM... Οθονη κτλπ ειναι ιδιο ε..? Όχι δεν έχει καμία διαφορά στη ROM, η κωδική ονομασία της συσκευής είναι μία και για τα 2 variants (libra) και φυσικά η ρομ είναι η ίδια. Η μόνη διαφορά είναι η RAM. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ναι και στη ROM... Μην γράφεις ότι να ναι ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η 2giga version με τη 3giga εχουν καμια αλλη διαφορα εκτος απο τη ραμ..? Αν δεν σε νοιάζει η χωριτηκότητα πάρε την 2άρα. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Αν δεν σε νοιάζει η χωριτηκότητα πάρε την 2άρα. Διαφωνώ... η περίσσεια RAM χρειάζεται στο Android και τα 3GB RAM είναι σίγουρα καλύτερη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Μην γράφεις ότι να ναι ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν σε νοιάζει η χωριτηκότητα πάρε την 2άρα. LOL ρε παιδια. Τι ειναι αυτα που λετε? Το ενα ειναι 32 και το αλλο 16...Αρα το ενα εχει 32GB ROM και το αλλο 16...Γιατι με κραζετε? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) Λοιπόν οι διαφορές μεταξύ των δύο version είναι οι εξής ΚΑΙ ΜΟΝΟ: 1) 16 GB αποθηκευτικό χώρο -> 2 GB RAM 2) 32 GB αποθηκευτικό χώρο -> 3 GB RAM όλα τα υπόλοιπα από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ίδια... λοιπόν xasta11 χτες σε δάσος με ηλιόλουστη μέρα όλες οι φωτό πραγματικά ήταν φανταστικές...video δεν τράβηξα σε εσωτερικό χώρο με ελλιπή φωτισμό έχουμε ένα θεματάκι...πιστεύω όμως ότι είναι θέμα software και όχι hardware.δηλαδή με μία άλλη εφαρμογή camera θα δούμε θεαματικά αποτελέσματα..το θέμα είναι ποια εφαρμογή?πάμε για mxCamera? επίσης σύμφωνα με την xiaomi η συσκευή τελικά ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ OFFLINE FM RADIO...δοκιμάστε όσοι έχετε την επίσημη stable rom.. Edited October 26, 2015 by pananton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts