pananton Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 ψάχνω έναν adapter usb micro - usb type c αλλά τα μόνα που βρίσκω στο ebay είναι τα usb 3.1 type c ενώ η συσκευή έχει usb type c 1..θα υπάρχει κάποιο θέμα ασυμβατότητας ή προχωράω άφοβα στην αγορά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis86 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Παιδιά ενώ στην SG με τον tracking number μου λέει ότι είναι στην Ελλάδα από 18/10 στο ELTA track n trace μου βγάζει ότι είναι Σινγκαπύρη. Το ίδιο και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με ελτα. Τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. October 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) ψάχνω έναν adapter usb micro - usb type c αλλά τα μόνα που βρίσκω στο ebay είναι τα usb 3.1 type c ενώ η συσκευή έχει usb type c 1..θα υπάρχει κάποιο θέμα ασυμβατότητας ή προχωράω άφοβα στην αγορά ? Για δες και αυτό: http://www.vickmall.com/100-official-original-xiaomi-micro-usb-to-type-c-adapter-compatible-with-all-devices-oneplus-two-mi4c-letv-zuk-z1-nexus-5x.html Το κινητό είναι άψογο αλλα περιμένα καλύτερα αποτελέσματα στην κάμερα. Η αλήθεια είναι με απογοήτευσε σε αυτο τον τομέα. Όλες οι φωτο τραβήχτηκαν μέσα στο σπίτι, με φωτισμό χωρις φλας, με φωτισμο και φλας και σε απόλυτο σκοτάδι με φλας. ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕ M2 NOTE M2 NOTE >> http://imgur.com/a/cXw81 XIAOMI MI2C >> http://imgur.com/a/bBjXe Σε σχέση με την κάμερα του ΜΙ4 έχεις εικόνα πια είναι καλύτερη; Όσοι φίλοι παραλαμβάνουν το κινητό να μας λένε πια ρομ έχει και ένα score από το Antutu... γιατί μέχρι τώρα έχω δει τεράστιο εύρος τιμών!!! Edited October 23, 2015 by kiriakosk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 ψάχνω έναν adapter usb micro - usb type c αλλά τα μόνα που βρίσκω στο ebay είναι τα usb 3.1 type c ενώ η συσκευή έχει usb type c 1..θα υπάρχει κάποιο θέμα ασυμβατότητας ή προχωράω άφοβα στην αγορά ? δε θα έχεις πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Να ρωτησω κάτι? Λέει fast charging 40% σε 60 λεπτα . αυτό δηλαδή τώρα θεωρήτε γρήγορη φορτηση ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylianosst Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Να ρωτησω κάτι? Λέει fast charging 40% σε 60 λεπτα . αυτό δηλαδή τώρα θεωρήτε γρήγορη φορτηση ? :confused: Όταν αυτό αντιστοιχεί σε 1200 mah νομίζω είναι πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 δε θα έχεις πρόβλημα ευχαριστώ!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap01 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Παιδιά ενώ στην SG με τον tracking number μου λέει ότι είναι στην Ελλάδα από 18/10 στο ELTA track n trace μου βγάζει ότι είναι Σινγκαπύρη. Το ίδιο και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με ελτα. Τι παίζει; Σε εμένα ήταν από 13/10 βράδυ σε αυτό το Status που είσαι τώρα, και ξεκόλλησε 19/10 το βράδυ, δεν έχεις νομίζω κανένα πρόβλημα Παράθεση Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Πρίν λίγο παραλάβαμε και το mi4c του φίλου Θα κάτσω να το δουλέψω λίγο για να σας πω και εγώ την άποψη μου σε σχέση και με άλλες xiaomi συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Παιδιά έχω βάλει τηνdeveloper την ελληνική Ρομ. 1. Δε έχω 4k και 2 λέει δεν υποστηριζει FM radio αυτή η συσκευή Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap01 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Παιδιά έχω βάλει τηνdeveloper την ελληνική Ρομ. 1. Δε έχω 4k και 2 λέει δεν υποστηριζει FM radio αυτή η συσκευή Για το θέμα με το FM Radio είναι κάτι που έχει αναφερθεί στην Xiaomi και θα δώσουν λύση σε κάποια μελλοντική Version (ελπίζω), δες εάν θέλεις εδώ και μπορείς και εσύ να συμπληρώσεις ότι όντως υπάρχει πρόβλημα !!. Προς το παρόν από ότι διάβασα σε κάποια άλλα post στο forum της MIUI στην Stable Version έχουν μια εφαρμογή Online Radio και από εκεί πέρα μάλλον μπορείς να ακούσεις ραδιόφωνο, δεν πιστεύω όμως να παίζει εδώ στην Ελλάδα, πέρα από το ότι αυτή η εφαρμογή θα είναι στα κινέζικα Παράθεση Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 επειδη ετοιμαζομαι να το αγορασω,εχει ραδιο ή δεν εχει. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Παιδιά ερώτηση εδώ μπορούμε να φλασαρουμε cm ας πούμε; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap01 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 επειδη ετοιμαζομαι να το αγορασω,εχει ραδιο ή δεν εχει. Θεωρητικά έχει, πρακτικά αυτή την στιγμή σε Developer Version δεν παίζει !!! ίσως μέχρι να το πάρεις να δουλεύει κανονικά, όπως είπα και παραπάνω έχει ανοίξει θέμα στο Site της MIUI και είναι υπό διερεύνηση Παράθεση Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandroskar Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 δεν ανοίγει ο σύνδεσμος ... edit: Αλλαξ πρωτόκολλο και μπήκε. θενξ τι εκανες δλδ?βοηθα και εδω..ουτε εμενα την ανοιγει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap01 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Αυτή τι στιγμή ότι και να κανείς δεν ανοίγει ή σελίδα , έχει πρόβλημα την τελευταία ώρα Παράθεση Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 στην built-in εφαρμογή sms messaging έχει βρει κανείς πως μπορούμε να το ρυθμίσουμε να στέλνει τα μηνύματα με gsm alphabet και όχι Unicode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylianosst Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Παιδιά ερώτηση εδώ μπορούμε να φλασαρουμε cm ας πούμε; Νομιζω δεν γίνεται στο mi4c .Γίνεται πχ στο mi4 .Εχουν βγάλει ανακοίνωση οτι θα υποστηρίξουν και αλλες συσκευές.Πάντως δεν χρειαζεται cm το κινητό .Σκέψου με την Ρομ που ήρθε το κινητό είχα 1.4 γιγκα Ραμ διαθέσιμα .Με την ελληνική Ρομ έχω 1.9.Εχω την 3γιγα εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap01 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Υπάρχει ήδη Unofficial CM 12.1 για το Mi4c εδώ, δεν την έχω δοκιμάσει και μάλλον δεν πρόκειται, καθώς πήρα Xiaomi κινητό μόνο και μόνο για το MIUI. Παράθεση Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Θεωρητικά έχει, πρακτικά αυτή την στιγμή σε Developer Version δεν παίζει !!! ίσως μέχρι να το πάρεις να δουλεύει κανονικά, όπως είπα και παραπάνω έχει ανοίξει θέμα στο Site της MIUI και είναι υπό διερεύνηση Σε ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση.Μολις το αγορασα απο το Vickmall. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 τι εκανες δλδ?βοηθα και εδω..ουτε εμενα την ανοιγει.. αντι για https στο συνδεσμο βαλε http χωρίς το s στο τέλος ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για δες και αυτό: http://www.vickmall.com/100-official-original-xiaomi-micro-usb-to-type-c-adapter-compatible-with-all-devices-oneplus-two-mi4c-letv-zuk-z1-nexus-5x.html Σε σχέση με την κάμερα του ΜΙ4 έχεις εικόνα πια είναι καλύτερη; Όσοι φίλοι παραλαμβάνουν το κινητό να μας λένε πια ρομ έχει και ένα score από το Antutu... γιατί μέχρι τώρα έχω δει τεράστιο εύρος τιμών!!! δεν εχω εικόνα για mi4, αλλα εγω περίμενα μεγάλη διαφορά απο το m2 note με αυτα που έλεγαν. Επίσης εχω την developer ελληνική ROM, 4Κ δεν εχει στο βιντεο, 47000+ έβγαλε στο Antutu η 2GB έκδοση, το FM Radio οπως ανέφερα και απαντήθηκε δεν λειτουργεί. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή τι στιγμή ότι και να κανείς δεν ανοίγει ή σελίδα , έχει πρόβλημα την τελευταία ώρα ανοίγει αν αλάξεις το πρωτόκολλο σε απλό κι όχι σε ασφαλή Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazydoctor Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Όσοι εχεται το κινητό τι λεει απο κάμερα γιατί απο τις φωτογραφίες που ανεβασε ο φιλος μας xasta11 απογοητευτικα .... πίστευα οτι θα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες .... Παράθεση Nokia 8210 -> Siemens M55 -> Sony Ericsson K750 -> LG Optimus One P500 -> Samsung Galaxy Core -> Xiaomi Redmi note 2 -> ????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Λοιπόν η συσκευή του φίλου ήρθε με την κινέζικη 7.0.4.0 stable Δεν έχουμε περάσει ακόμα άλλη ρομ. Είμασταν κανα δίωρο μαζί και το ψαχούλευα και τώρα το πήρα για 1-2 μέρες. Σαν ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή για πλαστικό ( σε σχέση με 3-4 αλλά κινέζικα με πλαστικό που χω πιάσει μου αρέσει περισσότερο αυτό ) Δε ξέρω τι ειπώθηκε για την κάμερα αλλά αύριο θα σας ανεβάσω δείγμα κι απο εμένα,εγώ έμεινα αρκετά πιο ευχαριστημένος απο το mi3 και mi4 που είχα Η μπαταρία αν και δεν έχει γίνει καμία φόρτιση ακόμα , το χω απο της 2 περίπου εως τώρα και κατεβάζω apps απλά για να τσεκάρω,έχω παίξει 2-3 παιχνιδάκια για λίγο,αρκετό fb/youtube και απο 86 που ήταν έχει πάει 42 αυτή την στιγμή ( δεν σημαίνει τίποτα φυσικά μιας και θεωρώ πως με τις φορτίσεις και με τα updates που έρχονται θα στρώσει περισσότερο) Δεν έχω τσεκάρει ακόμα GPS μιας και ήμουν στην δουλειά και καπάκι στο σπίτι του φίλου για το κινητό,αύριο θα τσεκάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 στην built-in εφαρμογή sms messaging έχει βρει κανείς πως μπορούμε να το ρυθμίσουμε να στέλνει τα μηνύματα με gsm alphabet και όχι Unicode? δεν υπάρχει ή βάζεις άλλο πρόγραμμα ή αν είσαι τυχερός θα βρεις καμιά modded έκδοση του προγράμματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Όσοι εχεται το κινητό τι λεει απο κάμερα γιατί απο τις φωτογραφίες που ανεβασε ο φιλος μας xasta11 απογοητευτικα .... πίστευα οτι θα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες .... + ότι δεν έχει σταθεροποιητή, λίγο να τρέμεις θα βγει κουνημένη (σε χαμηλό φωτισμό). έχει πάρα πολύ θόρυβο η φωτογραφία, εγω απογοητεύτηκα πραγματικά. Έξω στην μέρα που τράβηξα είναι super, αλλά σε χαμηλό φωτισμό καθόλου καλά αποτελέσματα. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts