kodorevi8ulis Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Επίσημα η xiaomi κατασκευάζει μόνο για Κίνα, Ινδία και μερικές άλλες χώρες (Βραζιλία, Ινδονησία κλπ). Εντούτοις τα κινητά που παραγγέλνουμε εμείς (wcdma + fdd lte) στην Κίνα είναι άχρηστα (εκεί tda). Οπότε στην πράξη η xiaomi παράγει κινητά για ευρωπαϊκές χώρες αλλά τα πωλούν οι resellers (κινεζομάγαζα). Το ίδιο συμβαίνει και με όλες τις υπόλοιπες κινέζικες εταιρείες βέβαια. Τα παραπάνω τα μεταφέρω με επιφύλαξη καθώς θα μπορούσαν να φτιάχνονται επίσημα για κάποια άλλη αγορά (π.χ. Ινδία) η οποία παίζει απλά στις ίδιες μπάντες με την Ευρώπη, αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος πως δεν ισχύει αυτό. Βάσει αυτού του σκεπτικού είπα μήπως για τα "ευρωπαϊκά" κινητά χρησιμοποιούν sony και για τα άλλα samsung;;;; Αλλά όπως ανέφερα και παραπάνω δεν βρήκα πηγή που να επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο. (με κάθε επιφύλαξη φυσικά αλλά εγώ αυτό κατάλαβα) δεν υπάρχει διαφορετική συσκεύη για κίνα και λοιπούς όσον αφορά το MI4C (και το mi4i?), δεν μιλάμε για π.χ. τα redmi που βγαίναν άλλα για κίνα και άλλα για λοιπούς , ένα είναι το κινητό που υποστηρίζει "σχεδόν" όλα παράδειγμα 1)Xiaomi Mi4c supports GSM, WCDMA, TD-SCDMA, CDMA, FDD-LTE and TD-LTE networks 2)Redmi Note 2 with model number of 2015052 supports GSM, TD-SCDMA and TD-LTE networks while the 2015051 model supports GSM TD-SCDMA, WCDMA, TD-LTE and FDD-LTE networks . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (με κάθε επιφύλαξη φυσικά αλλά εγώ αυτό κατάλαβα) δεν υπάρχει διαφορετική συσκεύη για κίνα και λοιπούς όσον αφορά το MI4C (και το mi4i?), δεν μιλάμε για π.χ. τα redmi που βγαίναν άλλα για κίνα και άλλα για λοιπούς , ένα είναι το κινητό που υποστηρίζει "σχεδόν" όλα παράδειγμα 1)Xiaomi Mi4c supports GSM, WCDMA, TD-SCDMA, CDMA, FDD-LTE and TD-LTE networks 2)Redmi Note 2 with model number of 2015052 supports GSM, TD-SCDMA and TD-LTE networks while the 2015051 model supports GSM TD-SCDMA, WCDMA, TD-LTE and FDD-LTE networks . Δεν το είχα παρατηρήσει αυτό. Τώρα που ξαναβλέπω την περιγραφή (π.χ. εδώ) βλέπω πως είναι όλα μαζί. Μάλλον έχεις δίκιο. Βασίστηκα στα προηγούμενα. Άρα την μια πιθανή εξήγηση την χάνουμε. Τι κάνουν δηλαδή, έχουν στην γραμμή παραγωγής χύμα και τα δύο διαφορετικά εξαρτήματα και όποιο πιάσει ο υπάλληλος ή το ρομπότ;;;;; Θα μας τρελάνουν οι κινέζοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. September 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Από minideal: http://www.minideal.net/media/wysiwyg/mi4c-screen-capture1443096817.jpg http://www.minideal.net/media/wysiwyg/mi4c-screen-capture1443096558.jpg http://www.minideal.net/media/wysiwyg/mi4c-screen-capture1443096852.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Δεν το είχα παρατηρήσει αυτό. Τώρα που ξαναβλέπω την περιγραφή (π.χ. εδώ) βλέπω πως είναι όλα μαζί. Μάλλον έχεις δίκιο. Βασίστηκα στα προηγούμενα. Άρα την μια πιθανή εξήγηση την χάνουμε. Τι κάνουν δηλαδή, έχουν στην γραμμή παραγωγής χύμα και τα δύο διαφορετικά εξαρτήματα και όποιο πιάσει ο υπάλληλος ή το ρομπότ;;;;; Θα μας τρελάνουν οι κινέζοι. ε λογικά δεν θα υπάρχει αρκετό απόθεμα για τις κάμερες για αυτό ψωνίζουν από 2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Από minideal: http://www.minideal.net/media/wysiwyg/mi4c-screen-capture1443096817.jpg http://www.minideal.net/media/wysiwyg/mi4c-screen-capture1443096558.jpg http://www.minideal.net/media/wysiwyg/mi4c-screen-capture1443096852.jpg Σαν πολύ ραμ δεν τρώει η miui? Γενικά σε όλα τα Xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Σαν πολύ ραμ δεν τρώει η miui? Γενικά σε όλα τα Xiaomi. ναι (αλλά εγώ προσωπικά κάνω disable τα περιττά που έχει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 ναι (αλλά εγώ προσωπικά κάνω disable τα περιττά που έχει) αν μπορείς πες ποια είναι τα περιττά με ενδιαφέρει. ή στείλε μου pm ώστε να μην χαλάμε το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 νομιζω οτι το 7 θα ειναι πολυ πιο καλο εως και 40% συμφωνα με ανακοινωση της εταιριας... διαβασα τα παρακατώ σε ενα comment sto gsmarena οποιος το παρει πρωτος ας μας πει αν αληθευουν η οχι .. " Today I visited official display center of Xiaomi in Jinan, China. I check the Xiaomi mi 4c, 16 GB, 2GB RAM version. The built quality doesn't give a premium look, but it is some how looks better while holding than that of Xiaomi Note2. The phone Xiaomi mi 4c, I was checking has already a few minor scratches on it where from I am sure that this doesn't come with an gorilla class protection or any other. The glass seems to be not very much finished from the corners as it looks in Xiaomi mi 4 which has nice curvical shape from the sides with good finishes. Moreover, I didn't find the display to be more pleasant it is just so so even Meizu phones have got better display than this Xiaomi Mi 4c. The most important point I want to share is this phone heated alot from the front and back when I used. I didn't play any games, I just took couples of pictures from front and rear cameras and then opened some apps that were already installed but the phone got hotter with in 3 minutes of usage. So as per my experience, the major major here is the heating problem which most of the Xiaomi phones suffer with so is the case with Xiaomi mi 4c. " Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 αυτα τα grey σχολια πρεπει να μαθεις να τα ξεχωριζεις ,ιδιαιτερα οταν ριχνει μεσα ονοματα οπως meizu κλπ ειναι ενδεικτικο οτι μαλλον για αντιπαλης εταιριας υπαλληλο μιλαμε Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 αυτα τα grey σχολια πρεπει να μαθεις να τα ξεχωριζεις ,ιδιαιτερα οταν ριχνει μεσα ονοματα οπως meizu κλπ ειναι ενδεικτικο οτι μαλλον για αντιπαλης εταιριας υπαλληλο μιλαμε το φανταστηκα απλα ηθελα να μου εδινε το φορουμ μια δευτερη αποψη... καλα γενικα τα σχολια του gsmarena δεν ειναι σοβαρα... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 " Today I visited official display center of Xiaomi in Jinan, China. I check the Xiaomi mi 4c, 16 GB, 2GB RAM version. The built quality doesn't give a premium look, but it is some how looks better while holding than that of Xiaomi Note2. The phone Xiaomi mi 4c, I was checking has already a few minor scratches on it where from I am sure that this doesn't come with an gorilla class protection or any other. The glass seems to be not very much finished from the corners as it looks in Xiaomi mi 4 which has nice curvical shape from the sides with good finishes. Moreover, I didn't find the display to be more pleasant it is just so so even Meizu phones have got better display than this Xiaomi Mi 4c. The most important point I want to share is this phone heated alot from the front and back when I used. I didn't play any games, I just took couples of pictures from front and rear cameras and then opened some apps that were already installed but the phone got hotter with in 3 minutes of usage. So as per my experience, the major major here is the heating problem which most of the Xiaomi phones suffer with so is the case with Xiaomi mi 4c. " Ο τύπος το έβγαλε μάπα τελείως όμως,χάλια ποιότητα κατασκευής,χάλια οθόνη και προστασία οθόνης και υπερ-υπερθέρμανση στον 808 σε 2 λεπτά. :rolleyes: Η ''αντικειμενικότητα'' πάει σύννεφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 από camera πως τα πάει? τώρα έχω ένα galaxy s3 και όπως καταλαβαίνεται δεν θα ήθελα υποβιβασμό σε ποιότητα.. αν όχι καλύτερο τουλάχιστον ας είναι ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Από καταστήματα επειδή έχω αγοράσει μόνο από pandawill και εμπιστευομαι υπάρχει κάποιο άλλο το ίδιο αξιόπιστο? Για εκτός Κίνας μαγαζί λογικά πιο μετά? Μετά την χθεσινή απογοήτευση με το nexus λογικά θα πάει σαν τρελό Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 από camera πως τα πάει? τώρα έχω ένα galaxy s3 και όπως καταλαβαίνεται δεν θα ήθελα υποβιβασμό σε ποιότητα.. αν όχι καλύτερο τουλάχιστον ας είναι ίδιο... Φίλε μου συγνώμη που στο λέω αλλα το s3 έχει άθλια κάμερα, δεν συγκρίνεται η κάμερα του Mi4C με του S3, κλάσεις ανώτερη ποιότητα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από καταστήματα επειδή έχω αγοράσει μόνο από pandawill και εμπιστευομαι υπάρχει κάποιο άλλο το ίδιο αξιόπιστο? Για εκτός Κίνας μαγαζί λογικά πιο μετά? Μετά την χθεσινή απογοήτευση με το nexus λογικά θα πάει σαν τρελό Δεν υπάρχει πιο έμπιστο απο το vickmall και το αμέσως επόμενο για μένα το minideal Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Φίλε μου συγνώμη που στο λέω αλλα το s3 έχει άθλια κάμερα, δεν συγκρίνεται η κάμερα του Mi4C με του S3, κλάσεις ανώτερη ποιότητα. τέλεια..δεν κρατιέμαι..με βλέπω για preorder το μαύρο 32-αρι από vickmall...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Και εγώ το ίδιο.. Ή διαδικασία είναι ή ίδια δηλαδή τους λέμε να το δηλώσουν σαν δώρω για το τελωνείο και κάνει γύρο στις 15-20 μέρες? Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Και εγώ το ίδιο.. Ή διαδικασία είναι ή ίδια δηλαδή τους λέμε να το δηλώσουν σαν δώρω για το τελωνείο και κάνει γύρο στις 15-20 μέρες? Εδω κι εναμισυ μήνα κάνει γύρω στις 7 μέρες συνολικά για να έρθει σπίτι σου με SG Post. Ναι τους το λες τυπικά αν και δεν υπάρχει θέμα με SG Post. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Και εγώ το ίδιο.. Ή διαδικασία είναι ή ίδια δηλαδή τους λέμε να το δηλώσουν σαν δώρω για το τελωνείο και κάνει γύρο στις 15-20 μέρες? Σε αυτό το θέμα το vickmall είναι πολύ μπροστά (γενικά είναι το top για εμένα και ακολουθούν honorbuy, to2c). Δεν τους λες τίποτα θα το πακετάρουν και θα γράψουν αυτοί τα δικά τους (garden 20$ κλπ), θα σου στείλουν φωτογραφίες όταν φεύγει και με sg αυτήν την περίοδο σε 10-12 μέρες θα το έχεις. Ούτε για τις rom χρειάζεται τίποτα. Θα στο στείλουν με την multi. Με το που το παίρνεις μπαίνεις recovery-wipes fr και βάζεις ελληνική και όλα κομπλέ. Σόρυ για το off topic παραπάνω. Επειδή με απασχολεί προσωπικά η συγκεκριμένη συσκευή και η κάμερα είναι ζήτημα που καίει θα ήθελα να ρωτήσω όταν με το καλό το παραλάβει κάποιος να μας ενημερώσει πέραν από εντυπώσεις ποιο εξάρτημα φοράει (samsung ή sony). Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) Ευχαριστώ πολύ Edited September 30, 2015 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylianosst Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Καλησπέρα ξέρει κάποιος αν είναι διαθέσιμο το 3/32 σε μαύρο από vickmall?η selina δεν απαντάει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Καλησπέρα ξέρει κάποιος αν είναι διαθέσιμο το 3/32 σε μαύρο από vickmall?η selina δεν απαντάει :P Το άσπρο είναι διαθέσιμο,το μαύρο ακόμα όχι Έχουν γιορτή στην Κίνα και για καμια εβδομάδα περίπου θα είναι off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 από camera πως τα πάει? τώρα έχω ένα galaxy s3 και όπως καταλαβαίνεται δεν θα ήθελα υποβιβασμό σε ποιότητα.. αν όχι καλύτερο τουλάχιστον ας είναι ίδιο... Είναι απολύτως βέβαιο πως θα βγάζει καλύτερες φώτο Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fide_lakos Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) Καλησπέρα θέλω να παραγγείλω και εγώ το κινητό από Vickmall, αλλά είναι η πρώτη φορά που παίρνω κάτι από εξωτερικό. 1.Πληρώσατε κάτι επιπλέον για φόρους ή για έξοδα μεταφοράς όσοι το αγοράσατε από το συγκεκριμένο κατάστημα, πάνω από την αναγραφόμενη τιμή 289$? 2.Επίσης θα έπρεπε να ζητήσω να κάνουν κάτι ιδιαίτερο για την παραγγελία μου (π.χ. άλλη rom, root, συγκεκριμένη συσκευασία δώρου????) Edited October 2, 2015 by Fide_lakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. October 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Είναι απολύτως βέβαιο πως θα βγάζει καλύτερες φώτο Ισχύει το ίδιο και με τις δύο κάμερες; Πες άντε η μία ξέρουμε ότι είναι η IMX 258 με την άλλη της samsung τι παίζει; http://cdn.gsmarena.com/imgroot/news/15/09/mi4c-announced/inline/-718x/gsmarena_003.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Θεωρώ πως θα έχουν μικρές διάφορες οι δύο κάμερες μεταξύ τους. Όπως είναι το galaxy s6 πχ με isocell και sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts