SeCtoR Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 ta mms pantws phgainoune sfaira kai h anafora se liga deyterolepta,poly kalh douleia apo thn TIM :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 το όριο σε όλες τις εταιρείες στο ελλάντα είναι 100kb. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 KAI OMΩΣ αντώνη,μόλις έστειλα ένα mms 276kbyte στο e-mail μου με 3video,photos....και εκτός από ότι έφυγε σφααίιιρα παραδώθηκε και αμέσως. Άσε που το έλαβα και χωρίς κανένα πρόβλημα. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟ στους τεχνικούς που τα έχουν ρυθμίσει τόσο καλά αυτά τα κωλο mmc.... Mιλάμε για κορυφαία ταχύτητα. Δοκίμασα και από cote να στείλω στο mail αλλά τίποτα.... :eek: :mad: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SeCtoR ( 9 Οκτ. 2004 , 01:05) ta mms pantws phgainoune sfaira kai h anafora se liga deyterolepta,poly kalh douleia apo thn TIM :cool: Xrewnetai h anafora??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVIAN Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (10 Οκτ. 2004 , 16:30) Xrewnetai h anafora??? No ;) Παράθεση Try Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Thanx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate_7 Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Kalispera,exo to Samsung to E700 kai emena i tim mou exei steilei to minima gia na allakso to ''homepage''! To allaksa tin proti fora tou ekana kai epanekinisi alla den doulepse!Den ksero an ftaiei epeidi ta evala kefalaia ta grammata.Ystera to ksanagirisa me tin palia rithmisi kai pali epanekinisi alla pali den katafera na steilo oute na paro mms!Eno prin mou douleue kanonika!Sas parakalo doste mia eksigisi kai mia lisi.Eyxaristo poly kai sorry an sas kourasa! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zvezda Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 paidia voh8eia kapoios na me voh8hsei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! exw to panasonic gd87 kai parolo pou evala tis nees ry8miseis gia ta mms den mporw na steilw mms enw lamvano . helpppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp Παράθεση Karavanis Andreas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gate_7 (22 Οκτ. 2004 , 19:25) Kalispera,exo to Samsung to E700 kai emena i tim mou exei steilei to minima gia na allakso to ''homepage''! To allaksa tin proti fora tou ekana kai epanekinisi alla den doulepse!Den ksero an ftaiei epeidi ta evala kefalaia ta grammata.Ystera to ksanagirisa me tin palia rithmisi kai pali epanekinisi alla pali den katafera na steilo oute na paro mms!Eno prin mou douleue kanonika!Sas parakalo doste mia eksigisi kai mia lisi.Eyxaristo poly kai sorry an sas kourasa! Μια λύση θα ήταν να διαγράψεις το profile και να δημιουργήσεις νέο με ρυθμίσεις Οriginal ή να το πας σε ένα κατάστημα ΤΙΜ αν δεν το ρισκάρεις!!! Λογική εξήγηση δεν υπάρχει..."Den ksero an ftaiei epeidi ta evala kefalaia ta grammata",γιατί δεν το έβαλες με μικρά;;; κάτι τέτοια φταίνε.... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zvezda Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 eyxaristo mixtri gia tin apantisi sou Παράθεση Karavanis Andreas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnG Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Paidia kalispera.Eimai katoxos tou cx65 kai sindromitis me simvolaio sthn TIM.Ta mms ta exw energopoihsei.Douleuoun ola sthn enteleia ektos apo tis anafores. Exw paei minimata-rythmiseis-rythmiseis mms- rythmiseis xrhsth - anafora paradosis NAI. omws anafora den mou exei erthei kammia enw ta mms exoun ftasei ston paralipti tous.Tha parakalousa kapoios pou exei thn suskeui mou na mou pei an kati allo xreiazetai na kanw gia na erxontai oi anafores! Euxaristw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Ανάλογα,από ότι έχω προσέξει οι αναφορές λειτουργούν για MMS μέχρι 100kbyte!!! Από ότι έχεις προσέξει στις ρυθμίσεις χρήστη αν βάλεις την επιλογή ελεύθερο σου επιτρέπει να στείλεις MMS μέχρι 300kbyte. Τότε μάλιστα,η αναφορά δεν λειτουργεί :cry: Δεν πειράζει,τόσο σημαντική σου είναι;;; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnG Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Stis ruthmiseis xristi exw valei eleuthero alla ta 2 mms pou exw steilei mexri stigmis einai 45-50kb.To exeis testarei auto me to eletheuro?Ti na valw?periorismeno?eidopoihsh? Euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Παιδιά, καλημέρα! Μια ερώτηση κι από μένα καθώς είμαι άσχετος με την ΤΙΜ... :o Έχω ένα Siemens CX65 με ΤΙΜ prepaid και θέλω να ενεργοποιήσω τα ΜΜS. Στέλνω MMS#S στο 345 και τηλεφωνώ στο 6935601260 για να μου στείλουν τις ρυθμίσεις ΟΤΑ. Αποθηκεύονται κανονικά, κάνω επανεκκίνηση και....τίποτα. :( Να σημειώσω ότι το μήνυμα στο 345 έχει σταλεί εδώ και 2 μέρες και τo μήνυμα για τις ρυθμίσεις σήμερα το πρώι... Thanx in advance! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnG Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Ούτε σε εμένα έπιασε με το αποθηκευμένο μήνυμα και την ίδια συσκευή.Πήρα τηλέφωνο 1260 και μου τις έδωσαν τηλεφωνικώς.Ξέρεις...πήγαινε εκεί γράψε αυτό κ.τ.λ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Λοιπόν, τελικά πήγα σε ΤΙΜ shop, οι ρυθμίσεις είναι πλέον σωστές, αλλά έχω την εξής απορία: Όταν έρχεται εισερχόμενο MMS, εμφανίζεται εικονίδιο κάτω αριστερά. Πατάω πάνω σ' αυτό και στη συνέχεια στο κουμπάκι που λέει "ΛΗΨΗ". Εκείνη την ώρα το κινητό συνδέεται για να λάβει οτ MMS. Αυτή είναι η σωστή διαδικασία? Μη μου πείτε ότι χρεώνομαι κιόλας για να δω το εισερχόμενο MMS... :confused: Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Όχι βέβαια, τσάμπα είναι :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgemv (29 Νοέ. 2004 , 23:09) Όχι βέβαια, τσάμπα είναι :o Γι' αυτό ήμουν σχεδόν σίγουρος... Απλά με ξενίζει το γεγονός ότι πρώτα έρχεται κάτι σαν "ειδοποίηση" και στη συνέχεια το κινητό συνδέεται κάπου για να κατεβάσει το μήνυμα (ενώ στο SX1 π.χ. έρχεται το μήνυμα και απλά το ανοίγεις...). Thanx για την απάντηση! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seventh_heaven (29 Νοέ. 2004 , 23:40) Γι' αυτό ήμουν σχεδόν σίγουρος... Απλά με ξενίζει το γεγονός ότι πρώτα έρχεται κάτι σαν "ειδοποίηση" και στη συνέχεια το κινητό συνδέεται κάπου για να κατεβάσει το μήνυμα (ενώ στο SX1 π.χ. έρχεται το μήνυμα και απλά το ανοίγεις...). Thanx για την απάντηση! :) Και το SX1 το ίδιο κάνει, απλά έχει ρύθμιση να το κάνει αυτόματα, χωρίς να σε ρωτάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Thanks mate! :) Κατάλαβα τη διαφορά...! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Πως μπορω να παρω τις ρυθμισεις για mms και wap αυτοματα για sonyericsson P900 μιας και απο το site της SE δεν μπορω πλεον να το κανω και στο TIM δεν το βρισκω??? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVIAN Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtsia ( 8 Δεκ. 2004 , 16:06) Πως μπορω να παρω τις ρυθμισεις για mms και wap αυτοματα για sonyericsson P900 μιας και απο το site της SE δεν μπορω πλεον να το κανω και στο TIM δεν το βρισκω??? Τι εννοεις οτι στο tim δεν το βρισκεις???Καλεσε 1260+8 για να στις στειλουν ota! ;) Παράθεση Try Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Αν σου στείλουν MMS και εσύ είτε δεν έχεις MMS συμβατό κινητό, είτε δεν έχεις GPRS (ή σωστές ρυθμίσεις) λαμβάνεις ειδοποίηση ότι σου έχουν στείλει MMS για να το δεις πχ από σελίδα στο internet, ή απλώς δε λαμβάνεις τίποτα; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με τη λήψη MMS. Πήρα το c.c. και λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Πήγα σε TIM center, κάλεσαν ξανά το c.c. κάτι έκαναν, μου ήρθαν 2 MMS που είχα στείλει στον εαυτό μου από χθες, αλλά δεν έρχονται άλλα. Τι άλλο να κάνω; :mad: Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metal4ever Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Τελικά με τίποτα δεν μπορώ να στείλω mms με p910 . Το χω γράψει και σε άλλο τόπικ , μου βγάζει error 0x103 .Οι ρυθμίσεις είναι όλες σωστές , το gprs ενεργοποιημένο τα πάντα στην εντέλεια , αλλά υπάρχει αυτό το ρημάδι που λογικά πρέπει να είναι bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts