ChaosAD Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Σημερα το πρωι ηρθε αναβαθμηση ΟΤΑ για Voda 1441.13MB. Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Χτες με 5.1 που δεν ειχα κάνει αναβαθμιση ακομα εγραψα οτι ηταν ετσι : στο δικο μου branded cosmote δεν εχω κανει ακομα αναβαθμιση και μου δείχνει orizinal csc code = cos , ενω στο available csc δειχνει κενο. Σημερα το πρωι που εκανα αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ επιβεβαιωνω και εγω οτι ειναι κενά και τα δύο πια Οπότε έτσι ειναι η εκτος αν θέλει κάποια αναβάθμιση το πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μήπως έχει κανένας ιταλική συσκευή?γιατί η δικιά μου μέσω ota δεν έχεις έρθει τίποτα από 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μήπως έχει κανένας ιταλική συσκευή?γιατί η δικιά μου μέσω ota δεν έχεις έρθει τίποτα από 6.0.1 Η αν μπορει να μου δωσει ενα link για να περασω ελληνικη rom χωρις να γραψει ο knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μήπως έχει κανένας ιταλική συσκευή?γιατί η δικιά μου μέσω ota δεν έχεις έρθει τίποτα από 6.0.1 φιλε μου εχω εχω ιταλικο αλλα μαλλον το δικο μου ειναι vodafone branded μιας και εχω μια εφρμογη της vodafone που δεν μπορώ να το διαγράψω!!μου ηρθε ota σημερα 1443mb!!! εχει γινει ο τηλεφωνο τουμπανω μιλαμε με 1.8gb ελεύθερο!!το multitasking εχει βελτιωθεί παρα πολυ μιλαμε!!!(το θυμομουν απο οταν ειχαι το s6 με marsmalow beta!!!)και αυτο που θυμάμαι ειναι οτι καποιες εφαρμογες δεν δουλεύουν σωστα!!π.χ samsung info τα δείχνει λειψά θελει update η εφαρμογη και greek wpa δεν βρισκει wifi!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 φιλε μου εχω εχω ιταλικο αλλα μαλλον το δικο μου ειναι vodafone branded μιας και εχω μια εφρμογη της vodafone που δεν μπορώ να το διαγράψω!!μου ηρθε ota σημερα 1443mb!!! εχει γινει ο τηλεφωνο τουμπανω μιλαμε με 1.8gb ελεύθερο!!το multitasking εχει βελτιωθεί παρα πολυ μιλαμε!!!(το θυμομουν απο οταν ειχαι το s6 με marsmalow beta!!!)και αυτο που θυμάμαι ειναι οτι καποιες εφαρμογες δεν δουλεύουν σωστα!!π.χ samsung info τα δείχνει λειψά θελει update η εφαρμογη και greek wpa δεν βρισκει wifi!!! Ε τοτε εμενα που εχει μεσα εφαρμογες τις ΤΙΜ wind δλδ δεν θα αργησει να ερθει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Εμείς με τα ολλανδικά πως μπλεξαμε έτσι...πφφφφ...υπομονή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Εμείς με τα ολλανδικά πως μπλεξαμε έτσι...πφφφφ...υπομονή.. Δεν την έχεις πάρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosx68 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Εμείς με τα ολλανδικά πως μπλεξαμε έτσι...πφφφφ...υπομονή.. Ούτε το τσέχικο της t-mobile το έχει πάρει ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanm Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πήρα την τσεχική marshmallow, η οποία καθησε τόσο καλά που δεν θέλω να κάνω hard reset και ξαναστήσιμο. Μια επιλογούλα στην προσβασιμότητα μου άρεσε πολυ, μπορείς να ανοίγεις την οθόνη με gesture πανω απο τον proximity sensor. Αυτό είναι ωραίο σε συνδυασμό με την καινούργια επιλογή να μην μπορεί να ανοίγει η οθόνη σε τσέπες και τσάντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Την επιλογή αυτή την έχει και στην 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 To δικό μου Edge+ έχει CSC TTR και CSC Country, Austria. To Smartswitch δεν έχει ακόμα firmware. Γνωρίζουμε κάτι; Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Φίλε δεν έχουν πάρει πολλές χώρες ακόμα,από εβδομάδα ίσως γιατί βλέπω δίνει κατά ριπας σε s7 και s7 edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πήρα την τσεχική marshmallow, η οποία καθησε τόσο καλά που δεν θέλω να κάνω hard reset και ξαναστήσιμο. Μια επιλογούλα στην προσβασιμότητα μου άρεσε πολυ, μπορείς να ανοίγεις την οθόνη με gesture πανω απο τον proximity sensor. Αυτό είναι ωραίο σε συνδυασμό με την καινούργια επιλογή να μην μπορεί να ανοίγει η οθόνη σε τσέπες και τσάντες. Αυτό υπάρχει από τότε που βγήκε το S6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 To δικό μου Edge+ έχει CSC TTR και CSC Country, Austria. To Smartswitch δεν έχει ακόμα firmware. Γνωρίζουμε κάτι; off topic, αλλα η Αυστρια μας εκλεισε τα συνορα. Η Samsung δεν θα δωσει update :lol: Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanm Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Αυτό υπάρχει από τότε που βγήκε το S6. Ουπς, δεν το ήξερα :lol: Πάντως το βρήκα πολύ βολικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Παιδες καλησπερα... Θελω να περάσω με odin σε ενα branded s6 edge+ cosmote την τελευταία Ελληνική MM , θα γράψει το knox ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Όχι φίλε δεν γράφει έχω αλλάξει πάνω από 4 firmware την τελευταία εβδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Όχι φίλε δεν γράφει έχω αλλάξει πάνω από 4 firmware την τελευταία εβδομάδα Να εισαι καλα φιλε μου... σε ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Παιδες καλησπερα... Θελω να περάσω με odin σε ενα branded s6 edge+ cosmote την τελευταία Ελληνική MM , θα γράψει το knox ? Μπορεί κάποιος να δώσει ένα link να το κάνουμε και εμείς οι άσχετοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Μπορεί κάποιος να δώσει ένα link να το κάνουμε και εμείς οι άσχετοι; οριστε παιδια εδω ειναι οποις θελει την κατεβαζει και την περναει!!!!εχει και οδηγίες;) http://www.sammobile.com/firmwares/download/66612/G928FXXU2BPB6_G928FEUR2BPB6_EUR/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 οριστε παιδια εδω ειναι οποις θελει την κατεβαζει και την περναει!!!!εχει και οδηγίες;) http://www.sammobile.com/firmwares/download/66612/G928FXXU2BPB6_G928FEUR2BPB6_EUR/ Είσαι ωραίος ευχαριστώ πολύ.. Ελπίζω να μην πειράζει τον knox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Καλημέρα σήμερα πήρε 6.0.1 και η Ολλανδική PHN για όποιον ενδιαφέρεται ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Άντε καλή μου Samsung και για την BTU. Τόσο καιρό ήταν η πρώτη που έπαιρνε όλες τις αναβαθμίσεις (όντας Αγγλική) και τώρα την αφήσατε στο τέλος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Νομίζω ότι είναι θέμα ωρών ή ημερών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts