baltziak Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 στο available csc ειναι κενο! Οποτε και σε σενα ειναι κενα αυτα τα 2 (original csc , available csc) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Με συγχωρείς δεν το πρόσεξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 (edited) Παιδια εβαλα μεσω smartswitch την euro αλλα στο phone info στο lastet firmware αντι να λεει yes λεει καποια αλλα αλλα δεν υπαρχει κατι αλλο. Μπορει να τσεκαρει καποιος να μου πει? Edited March 10, 2016 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 To always on είναι διαθέσιμο μόνο στα s7 Nαι, και απ' ότι είχα διαβάσει επίσημα μάλλον δεν θα δωθεί στα προηγούμενα μοντέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Παιδια εβαλα μεσω smartswitch την euro αλλα στο phone info στο lastet firmware αντι να λεει yes λεει καποια αλλα αλλα δεν υπαρχει κατι αλλο. Μπορει να τσεκαρει καποιος να μου πει? ναι έτσι είναι. δεν λέει yes λέει κάτι aoj5/aoj2/aoj3 (με το μακρινάρι μπροστά) Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Ναι ναι. Ρε σεις μπας και επρεπε να περιμενουμε οτα και οχι smartswitch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Το να θέλει update ( που ακόμα δεν έχει πάρει ) το application , το σκέφτηκε κανεις? :blink: Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Στο smartwitch βάζετε το series number η με άλλο τρόπο; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Τιποτα σπλα μολις το ανοιγεις σου λεει οτι εχει αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Ναι ναι. Ρε σεις μπας και επρεπε να περιμενουμε οτα και οχι smartswitch? Στο ελληνικο site της samsung στην ουσια σε παρακινεί να κανεις την αναβαθμιση λογισμικου με το smartswitch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Απλά μου φαίνεται περίεργο να μην γράφει κάποια στοιχεία όπως σου λένε και τα παιδιά παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 εγω μολις το συνδεσω με το smart switch μου λεει οτι οντως υπαρχει η αναβαθμιση παταω να ξεκινησει και μετα δεν κανει τπτ...ουτε μεσω ota μου την δινει?να την περασω με odin?για ελληνικο μιλαμε (eur) Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Οριστε και το always on display απο το s7 για την κινηταρα μας. Μαζι με την αναβάθμιση σε Android 6 ειμαι υπερκαλυμμενος. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orthur.always_on_display Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 (edited) Οριστε και το always on display απο το s7 για την κινηταρα μας. Μαζι με την αναβάθμιση σε Android 6 ειμαι υπερκαλυμμενος. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orthur.always_on_display δεν πρέπει να είναι το ίδιο. στο s7 δεν καίει σχεδόν καθόλου μπαταρία, το digitizer είναι απενεργοποιημένο. Μόνο η samsung μπορεί να δώσει το συγκεκριμένο feature, ή αν κάνεις root και το περάσεις με κάποια custom rom. επίσης ο επεξεργαστής του s7 διαχειρίζεται την ενέργεια καλύτερα και είναι λιγότερο απαιτητικός..... (υποθέτω) ειδικά αυτό το knock on feature δεν θα αφήνει την μπαταρία καθόλου να μπαινει σε deep sleep. άχρηστο τελείως αφου θα ρουφάει την μπαταρία υπάρχουν και αλλα daydream apps, (που ρουφάνε όλα μπαταρία καμία σχέση με το feature του s7). Δεν πρόκειτε η samsung να το δώσει σε άλλα κινητά, γιατί θέλει να πουλήσει το νέο της μοντέλο. Κλασικά απαξιώνει τα κινητά της σε μικρό χρονικό διάστημα. Edited March 10, 2016 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Καλησπέρα. Θα ήθελα την άποψη σας σε κάτι αν γνωρίζετε. Φίλος, όχι και τόσο σχετικός με το αντικείμενο, αγόρασε τον περασμένο Οκτώβριο το s6 edge+ από ελληνικό κατάστημα. Μου το έφερε σήμερα να του περάσω mm και διαπίστωσα ότι είναι το μοντέλο 928C, και όχι το F που όπως γνωρίζω είναι το Ευρωπαϊκό μοντέλο. Διάβασα ότι το C είναι το μοντέλο Ασίας. Η απόδειξη αγοράς λοιπόν έχει κανονικά το imei αλλά το έχει σαν 928F! Η ερώτηση μου είναι λοιπόν αν καταρχήν το C μπορεί να πάρει firmware του F (με κάποιο pit file ίσως), και το πιο σημαντικό, ποιον να "ενοχλήσει" πρώτα, τη smartec και τη Samsung ή (που λογικά θα του πουν ότι δε καλύπτεται από εγγύηση) το κατάστημα;; Και αν πάρει το κατάστημα τι να απαιτήσει; αντικατάσταση; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 (edited) Καλησπέρα. Θα ήθελα την άποψη σας σε κάτι αν γνωρίζετε. Φίλος, όχι και τόσο σχετικός με το αντικείμενο, αγόρασε τον περασμένο Οκτώβριο το s6 edge+ από ελληνικό κατάστημα. Μου το έφερε σήμερα να του περάσω mm και διαπίστωσα ότι είναι το μοντέλο 928C, και όχι το F που όπως γνωρίζω είναι το Ευρωπαϊκό μοντέλο. Διάβασα ότι το C είναι το μοντέλο Ασίας. Η απόδειξη αγοράς λοιπόν έχει κανονικά το imei αλλά το έχει σαν 928F! Η ερώτηση μου είναι λοιπόν αν καταρχήν το C μπορεί να πάρει firmware του F (με κάποιο pit file ίσως), και το πιο σημαντικό, ποιον να "ενοχλήσει" πρώτα, τη smartec και τη Samsung ή (που λογικά θα του πουν ότι δε καλύπτεται από εγγύηση) το κατάστημα;; Και αν πάρει το κατάστημα τι να απαιτήσει; αντικατάσταση; δες πρώτα αν έχει πειραχτεί το knox..... τα ασιατικά μοντέλα δεν έχουν εγγύηση Ευρώπη. Αν γράφει η απόδειξη αγοράς ότι είχες το f, τότε έχει πειραχτεί το τηλέφωνο. Πιθανός knox 0x1 (δες με το samsung info περισσότερα). Τώρα αν έχει πειραχτεί κάπως από κάποιο skroutzomagazo και εκείνοι το αγοράσανε απο Ασία και το πουλάνε σαν F μοντέλο δεν ξέρω.... Κανονικά δεν θα έπρεπε κανένας να αγοράζει τηλέφωνο με διπλές ταινίες ασφαλείας ή ακόμα χειρότερα ανοιγμένα από πριν αν δεν έχει πειραχτεί το knox, μπορεί να το πάει πίσω απο εκεί που το αγόρασε, και να ενημερώσει για το θέμα. Να του δώσουν F μοντέλο ακόμα και αν ισχυριστούν ότι καλύπτουν αυτοί την εγγύηση αν πάθει κάτι..... επίσης τσέκαρε τα IMEI του κουτιού και της συσκευής αν είναι ίδια. μπορείς να πάρεις τηλέφωνο την samsung να δώσεις το ΙΜΕΙ και να σου πούνε αν εργοστασιακά είναι το F ή το C. Αν ειναι το f, τότε πειράχτηκε σίγουρα. είτε ο φίλος σου το έδωσε κάπου αλλού, είτε από εκεί που το πήρε. Edited March 10, 2016 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 (edited) δες πρώτα αν έχει πειραχτεί το knox..... τα ασιατικά μοντέλα δεν έχουν εγγύηση Ευρώπη. Αν γράφει η απόδειξη αγοράς ότι είχες το f, τότε έχει πειραχτεί το τηλέφωνο. Πιθανός knox 0x1 (δες με το samsung info περισσότερα). Τώρα αν έχει πειραχτεί κάπως από κάποιο skroutzomagazo και εκείνοι το αγοράσανε απο Ασία και το πουλάνε σαν F μοντέλο δεν ξέρω.... Κανονικά δεν θα έπρεπε κανένας να αγοράζει τηλέφωνο με διπλές ταινίες ασφαλείας ή ακόμα χειρότερα ανοιγμένα από πριν αν δεν έχει πειραχτεί το knox, μπορεί να το πάει πίσω απο εκεί που το αγόρασε, και να ενημερώσει για το θέμα. Να του δώσουν F μοντέλο ακόμα και αν ισχυριστούν ότι καλύπτουν αυτοί την εγγύηση αν πάθει κάτι..... Δεν είναι γραμμένος ο knox και το αυτοκόλλητο μέσα στο κουτί το αναγράφει πάλι σαν C (όπως και το phone info). Άρα το εν λόγο κατάστημα προμηθεύεται C και τα πουλάει σαν F (εκτός αν είναι μεμονωμένη περίπτωση και λάθος). Το θέμα είναι ότι δεν έχει εγγύηση και πως θα βρει το δίκιο του σε περίπτωση βλάβης; Να πω ότι έχω δουλέψει σε 2 "σκρουτζομαγαζα" και ξέρω τι γίνεται, αλλά κάτι τέτοιο δε είχα ακούσει ξανά. Πληροφοριακά, μιας και έχω γράψει άρθρο για το θέμα, ότι εκτός από ελάχιστες εταιρίες, τα κουτιά των συσκευών πηγαίνουν συνήθως στα μαγαζιά από τους προμηθευτές χωρίς αυτοκόλλητα! Τα αυτοκόλλητα που βλέπουμε πάνω στα κουτιά της Samsung (και σε πολλές άλλες εταιρείες) μπαίνουν ή από το κατάστημα (fail) ή από τον χονδρεμπορο. Με λίγα λόγια το εργοστάσιο δε κολλάει αυτοκόλλητο σφράγισης πάνω στο κουτί στη πλειοψηφία των συσκευών. Edited March 10, 2016 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Το c δεν έχει εγγύηση Ελλάδα.. Δεν θα σε καλύψει η Samsung σε περίπτωση βλάβης. Το μαγαζί που το πουλάει σαν f είναι το λιγότερο άσχετοι για να μην πω βαριά κουβέντα αν θεωρήσω ότι το κάνουν με δόλο. Δεν ξέρω αν μπορείς να περάσεις f χωρίς να γράψει ο Knox η να μπρικαρει. Ρώτα στο xda developers. Εγώ στη θέση σου δε θα έμπλεκα με το συγκεκριμένο για φλασαρισμα ειδικα αφού είναι και αλλουνού. Πάντως είναι περίεργο να πουλάει μαγαζί ελληνικό c μοντέλο. Όλα f είναι. Εγώ θα ζητούσα αλλαγή τηλεφώνου . Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Το c δεν έχει εγγύηση Ελλάδα.. Δεν θα σε καλύψει η Samsung σε περίπτωση βλάβης. Το μαγαζί που το πουλάει σαν f είναι το λιγότερο άσχετοι για να μην πω βαριά κουβέντα αν θεωρήσω ότι το κάνουν με δόλο. Δεν ξέρω αν μπορείς να περάσεις f χωρίς να γράψει ο Knox η να μπρικαρει. Ρώτα στο xda developers. Εγώ στη θέση σου δε θα έμπλεκα με το συγκεκριμένο για φλασαρισμα ειδικα αφού είναι και αλλουνού. Πάντως είναι περίεργο να πουλάει μαγαζί ελληνικό c μοντέλο. Όλα f είναι. Εγώ θα ζητούσα αλλαγή τηλεφώνου . Έτσι το σκέφτομαι και εγώ και όντως είναι πολύ περίεργο. Θα μιλήσω με κατάστημα, Samsung και αν δε βρω άκρη θα το προχωρήσω παραπέρα. Παρότι δεν είναι δική μου η συσκευή, θα πρέπει κάποιοι στην Ελλάδα να μην είναι επαγγελματίες μόνο στα χαρτιά. Είναι σίγουρα λοιπόν το C μοντέλο, και σίγουρα το imei στην απόδειξη είναι το ίδιο, παρότι γράφει F. Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 (edited) Μόλις ήλθε για cosmote η νέα αναβάθμιση 1370 mb περίπου. 6.0.1 G928FXXU2BPB6 Edited March 11, 2016 by giannis42 Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μόλις ήλθε για cosmote η νέα αναβάθμιση 1370 mb περίπου. 6.0.1 G928FXXU2BPB6 Φίλε μου οταν την κανεις μπορείς να αναφερεις στο phone info στο πλαίσιο που λεει original csc αν σου έχει καποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Φίλε μου οταν την κανεις μπορείς να αναφερεις στο phone info στο πλαίσιο που λεει original csc αν σου έχει καποιο? Είναι κενό. Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Είναι κενό. Και την έκανες μέσω OTA? Απλά εγω την έκανα με smartswich και ήθελα να συγκρίνω αν λενε τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Και την έκανες μέσω OTA? Απλά εγω την έκανα με smartswich και ήθελα να συγκρίνω αν λενε τα ίδια. Μέσω ΟΤΑ την έκανα. Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Χτες με 5.1 που δεν ειχα κάνει αναβαθμιση ακομα εγραψα οτι ηταν ετσι : στο δικο μου branded cosmote δεν εχω κανει ακομα αναβαθμιση και μου δείχνει orizinal csc code = cos , ενω στο available csc δειχνει κενο. Σημερα το πρωι που εκανα αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ επιβεβαιωνω και εγω οτι ειναι κενά και τα δύο πια Παράθεση Θα mini ή θα μου mini ? (στα χέρια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts