Dsoirnf Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Καθόλη τη διάρκεια της μέρας τ κάνει αυτο. Τώρα αυτό που λέει ο φίλος sokratis με καθησυχαζει λίγο. Νομίζα ότι βγήκε προβληματικο. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 δεν νομιζω να ειναι προβληματικο φιλε μου,μαλλον καποια ρυθμιση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Πριν 8 λεπτά βγήκε στο ίντερνετ το EUR το πήρε κάνεις OTA? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Που βγήκε φίλε μου εγώ στο sammobile ακόμα 5.1.1 βλέπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Που βγήκε φίλε μου εγώ στο sammobile ακόμα 5.1.1 βλέπω; Βγήκε και είναι διαθέσιμη εδώ http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G928F Μου βγάζει κάτι τρελούς χρόνους για το download.. 12 ώρες κτλ.. Κάπου υπάρχει ένας οδηγός για το πως κάνουμε αναβάθμιση manual αλλά δεν τον βρίσκω.... :( Φαντάζομαι ότι δε θα αργήσει να έρθει ΟΤΑ Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Λογικό είναι, γι αυτό υπάρχει ο αισθητήρας και η επιλογή "αυτόματο" ώστε η φωτεινότητα να προσαρμοζεται ανάλογα την φωτεινότητα που υπάρχει στο χώρο που βρίσκεσαι. Αφου λεει οτι δεν το εχει στο αυτοματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Καλημέρα τό δικό μου Ελληνικό μόλις τήν πέρασα μέσο Smart switch ουτε μία ωρα πρώτη εντύπωση εξαιρετική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasbar Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Το ελληνικό σε easybytez http://www.easybytez.com/tz5tnvxl3sz9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Οντως μέσο Smart switch μου βγαζει και μενα. Να περιμενω την ΟΤΑ η να την κανω? Εχει καμια διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Βγήκε και είναι διαθέσιμη εδώ http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G928F Μου βγάζει κάτι τρελούς χρόνους για το download.. 12 ώρες κτλ.. Κάπου υπάρχει ένας οδηγός για το πως κάνουμε αναβάθμιση manual αλλά δεν τον βρίσκω.... :( Φαντάζομαι ότι δε θα αργήσει να έρθει ΟΤΑ Λιγο πιο πίσω έγραψα πως κατεβάζουμε γρήγορα τα firmware. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Επιτελους ηρθε η gr..ελπιζουμε καλες εντυπωσεις!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Παιδια; υπαρχει διαφορα αν αναβαθμισεις απο οτα η απο smartswitch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 (edited) Oχι το ιδιο ειναι..αλλα hard reset μετα οπωσδηποτε!!! Edited March 10, 2016 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Oχι το ιδιο ειναι Οποτε την κανω μεσω smartswitch να ξεμπερδευω. Αλλα πριν και μετα θα κανω απο recovery φορματ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARAPIS Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Καλησπέρα στην παρέα..Η VGR είναι ίδια με την EUR ΝΟΜΊΖΩ ? H voda έχει και τα logo της? Μάλλον... ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιτελους ηρθε η gr..ελπιζουμε καλες εντυπωσεις!!! Η VGR ΕΊΝΑΙ VODAFONE? ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λιγο πιο πίσω έγραψα πως κατεβάζουμε γρήγορα τα firmware. Καλησπέρα σε worldbytez έχει download tks Παράθεση pit mykonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasbar Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Ξέρει κάποιος κανένα media player που να μπορεί να κάνει play list από το usb στο τηλέφωνό μας; Απ' όσα έχω βρει μόνο από την εσωτερική κάνουν, δεν βλέπουν το usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Ένα ευχαριστώ σε όλους όσοι μας ανεχτηκαν αυτές τις ημέρες... Ήρθε και στις ελληνικές συσκευές και πραγματικά το κινητό έχει αλλάξει σαφώς προς το καλύτερο.. 1,5 gb ελεύθερη RAM, η νέα edge screen είναι όλα τα λεφτά, πιο smooth από ποτέ.. Μπαταρία δεν έχω τεστάρει ακόμα.. Απενεργοποιησα την ταχεία φόρτιση και από αύριο θα εδώ αντικειμενικες μετρήσεις... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 παιδιά φλάσαρα την EUR με odin αλλά στο phone info, με βγάζει κενό το original csc και το available csc.... έκανα φορμάτ, clear cache από recovery, reboot, αλλά δεν λέει να διορθωθει.....τι να κάνω? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 (edited) Και σε μενα ειναι κενα αυτα τα 2. Εγω την εβαλα με το smartwitch. Επισης ρε παιδια το εδωσε το always on? αυτο που βγαινει το ρολοι μονιμα οταν η οθονη ειναι κλειστη? Edited March 10, 2016 by baltziak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 στο δικο μου branded cosmote δεν εχω κανει ακομα αναβαθμιση και μου δείχνει orizinal csc code = cos , ενω στο available csc δειχνει κενο Παράθεση Θα mini ή θα μου mini ? (στα χέρια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Και σε μενα ειναι κενα αυτα τα 2. Εγω την εβαλα με το smartwitch. Επισης ρε παιδια το εδωσε το always on? αυτο που βγαινει το ρολοι μονιμα οταν η οθονη ειναι κλειστη? To always on είναι διαθέσιμο μόνο στα s7 Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Και σε μενα ειναι κενα αυτα τα 2. Εγω την εβαλα με το smartwitch. Επισης ρε παιδια το εδωσε το always on? αυτο που βγαινει το ρολοι μονιμα οταν η οθονη ειναι κλειστη? δεν ξέρω αν ειναι φυσιολογικό, γιατί πριν είχα την πορτογαλική, και δεν είχε κανένα csc κενό..... ας το επιβεβαιώσει και άλλος αυτό. ίσως είναι θέμα της EUR Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARAPIS Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 δεν ξέρω αν ειναι φυσιολογικό, γιατί πριν είχα την πορτογαλική, και δεν είχε κανένα csc κενό..... ας το επιβεβαιώσει και άλλος αυτό. ίσως είναι θέμα της EUR Στο original csc ειναι κενο Στα κατω 2 γραφει EUR Παράθεση pit mykonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Στο original csc ειναι κενο Στα κατω 2 γραφει EUR και στο available csc γράφει EUR? βαριέμαι να ξαναφλασέρνω...... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARAPIS Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 και στο available csc γράφει EUR? βαριέμαι να ξαναφλασέρνω...... στο available csc ειναι κενο! Παράθεση pit mykonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts