ccypruss000 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Για αγορα του και αποστολη στην Κυπρο ως τα 500ευρω απο που και πληρωμη ειτε στο κουριερ ειτε μεσω paypal. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Σκεφτομαι να παρω μια δευτερη μπαταρια να εχω καβατζα.Στο scroutz οι forever που εχει εκτος απο μουφα , αξιζει να την παρει κανεις η να μην ασχοληθω καν? Επισης αν το παω σε service ξερετε περιπου ποσο θα με χρεωσουν για αλλαγη μπαταριας? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typer1985240 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 χτεσ ανταλαξα το ματε 7 και πηρα το νοτε5 κ εγω ...είναι το n920c..ti einai ayto eyrwpaiko amerikaniko ti? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 χτεσ ανταλαξα το ματε 7 και πηρα το νοτε5 κ εγω ...είναι το n920c..ti einai ayto eyrwpaiko amerikaniko ti? N920C/N920CD (South Africa, UAE, Pakistan, Russia, Kazakhstan) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typer1985240 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 που μπορω να παρω ένα πενακι εφεδρικο?μπαταρια αλλαζει καπου αν χρειαστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Κοιτα στο ebay. Θα βρεις και μπαταρια και πενακι. Η μπαταρια αλλαζει, αλλα θελει διαδικασια. Πρεπει με καποιο τροπο να το θερμανεις για να ξεκολλήσει το πισο καπακι. Επισης και η μπαταρια ειναι με κολα κολλημενη και θελει θερμανση για να ξεκολλησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Εχω περάσει ενα θεμα.Όλα καλά.Όταν όμως κλείσει το κινητό απο μπαταρία πρέπει να ξεπεράσεις το θεμα γιατί το χάνει. Είναι λογικό?σας έχει τύχει ? Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typer1985240 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 ayta pou akougonte oti boris na valeis allo logismiko px adroid 8 isxioun?πωσ γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHALIS83 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Καλησπερα. Μολις συνεβει κατι πολυ παραξενο. Ενωσα το Note 5 μου με το power bank και μεσα σε ελαχιστα λεπτα ( λιγοτερο απο 5 ) η μπαταρια πηγε απο το 19% στο 63%. Πραγμα αφυσικο ακομα και για το fast charging. Πως γινετε αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Κοιτα στο ebay. Θα βρεις και μπαταρια και πενακι. Η μπαταρια αλλαζει, αλλα θελει διαδικασια. Πρεπει με καποιο τροπο να το θερμανεις για να ξεκολλήσει το πισο καπακι. Επισης και η μπαταρια ειναι με κολα κολλημενη και θελει θερμανση για να ξεκολλησει Το ebay έχει άπειρες μπαταρίες... πως διαλέγεις την καλή... έχει κάνει κάποιος αλλαγή μπαταρίας? θέλει και την ειδική κόλα, πως την βρίσκεις? Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Εγω παντα προτειμω τις original. Δεν ειναι απαραιτητο να βαλεις καινουρια ταινια για να κολλησει και η παλια την κανει τη δουλεια. Παρολα αυτα μπορεις να αγορασεις και ταινια διπλης οψεως και να βαλεις. Δεν κοστιζουν πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Εγω παντα προτειμω τις original. Δεν ειναι απαραιτητο να βαλεις καινουρια ταινια για να κολλησει και η παλια την κανει τη δουλεια. Παρολα αυτα μπορεις να αγορασεις και ταινια διπλης οψεως και να βαλεις. Δεν κοστιζουν πολυ. Όλοι οι πωλητές, ή σχεδόν όλοι, στο ebay λένε ότι πουλούν original. Η εμπειρία μου από κάποιες "original" που αγόρασα στο παρελθόν δεν ήταν καλή... οι μπαταρίες και όχι μόνον (θήκες....) ήταν απαράδεκτες.... Εσύ άλλαξες μπαταρία? Αυτή την ταινία διπλής όψεως δεν την ξέρω από πού την αγοράζεις? πώς την ζητάς? Εγώ προς το παρόν δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον θα προκύψει... Ευχαριστώ για την ανταπόκριση Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 https://www.amazon.com/Eco-Fused-Adhesive-Sticker-Phone-Repair/dp/B00BXYWXY8 Μια τετοια πχ... Μπορεις να βρεις και πιο φθηνη και σε διαφορετικο μεγεθος Εγω δεν εχω αλλαξει μπαταρια στο δικο μου, δεν χρειαζεται. Για τον πωλητη δεν ξερω, ψαξε για κανεναν με παρα πολλες θετικες αξιολογισεις. Σιγουρα καποιος θα εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 https://www.amazon.com/Eco-Fused-Adhesive-Sticker-Phone-Repair/dp/B00BXYWXY8 Μια τετοια πχ... Μπορεις να βρεις και πιο φθηνη και σε διαφορετικο μεγεθος Εγω δεν εχω αλλαξει μπαταρια στο δικο μου, δεν χρειαζεται. Για τον πωλητη δεν ξερω, ψαξε για κανεναν με παρα πολλες θετικες αξιολογισεις. Σιγουρα καποιος θα εχει. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Γκαηζ καλησπέρα. Έχει αλλαξει καποιος μπαταρια στη συσκευη σε κάποιο μαγαζι να μου προτείνει? Ψαχνω για κατι αξιόπιστο και δοκιμασμένο προφανως. Ευχαριστώ :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typer1985240 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 γιατι μερικεσ φορεσ δεν σβηνει η οθονη τοθ κινητου και ουτε κλειδωνει?ενοω αυτοματα...αν το κλειδωσεισ με το κουμπι στο πλαι σβηνει η οθονη και κλειδωνει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 καλησπερα στο φορουμ, θελω να παρω το εν λογω κινητο αλλα επειδη δεν εχω προσβαση στις αγγελιες και θα πρεπει να το βρω να το παρω απο καποιον τελειως αγνωστο, ειναι ευκολο να μου πει καποιος τι πρεπει να προσεξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Καλησπέρα, Το θέμα με το deep sleep έχει λυθεί στην nougat για τις συσκευές με triggered Knox? Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Σε καλή κατάσταση (βασικά άριστη) πόσο πιστεύετε αξίζει; 330- 380€ είναι καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπέρα, Το θέμα με το deep sleep έχει λυθεί στην nougat για τις συσκευές με triggered Knox? Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, εχει λυθει. Χρησιμοποιώ nugat custom rom χωρις κανενα θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis60 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Σε καλή κατάσταση (βασικά άριστη) πόσο πιστεύετε αξίζει; 330- 380€ είναι καλά; Το πήρα μεταχειρισμένο, το 32GB, (αγγελία από γνωστό ελληνικό site τεχνολογίας με αγγελίες) σε άριστη κατάσταση μαζί με 3 θήκες, πριν 3 μήνες 300€ (330 αρχικά στην αγγελία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Το πήρα μεταχειρισμένο, το 32GB, (αγγελία από γνωστό ελληνικό site τεχνολογίας με αγγελίες) σε άριστη κατάσταση μαζί με 3 θήκες, πριν 3 μήνες 300€ (330 αρχικά στην αγγελία). Από Γερμανία θα γίνει η αγορά. Βρήκαμε και στα 300€ αλλά η κατάσταση ήταν για γέλια. Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Θα προτεινα την 64gb εκδοση. Γεμιζει πολυ ευκολα η μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Καλημέρα στην ομάδα. Πουλάω το δικό μου σε πολύ καλή κατάσταση στα 330 ευρώ. Ειναι 32gb και δίκαρτο. Από Αθήνα μόνο χέρι με χέρι. Καλές γιορτές σε όλους Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Καλημέρα στην ομάδα. Πουλάω το δικό μου σε πολύ καλή κατάσταση στα 330 ευρώ. Ειναι 32gb και δίκαρτο. Από Αθήνα μόνο χέρι με χέρι. Καλές γιορτές σε όλους Sent from my SM-N920C using TapatalkΕπωληθη Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts