Prattein_Aloga Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής: έχει αλλάξει κάνεις μπαταρία σε NOTE 5? Ξέρουμε καθόλου κόστος; γιατί λογικά σε κάποια φάση όλοι θα το χρειαστούμε αν δεν πάμε σε άλλο τηλέφωνο. Καλη ερώτηση αυτη, θα ενδιέφερε κι εμενα, διότι μετα το φιασκο του Ν7 εχω μεινει με το 5ρι και δεν μου έχει κινήσει κατι αλλο το ενδιαφέρον because SPen... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Καλησπέρα σας. Αξίζει η αγορά του δικαρτου στα 500 καινούργιο που το βρίσκω ή πλέον όχι; Με ανησυχει μόνο η μικρή μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Καλησπέρα σας. Αξίζει η αγορά του δικαρτου στα 500 καινούργιο που το βρίσκω ή πλέον όχι; Με ανησυχει μόνο η μικρή μπαταρία. Aν ερχεσαι απο το κινητο του αβαταρ σου και με την προυποθεση πως χρησιμοποιεις το S Pen, φυσικα και αξιζει. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Aν ερχεσαι απο το κινητο του αβαταρ σου και με την προυποθεση πως χρησιμοποιεις το S Pen, φυσικα και αξιζει. Αυτή την περίοδο είμαι με xiaomi redmi note 3 pro αλλά η αλήθεια είναι πως η εμπειρία samsung note μου έλειψε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Καλησπέρα σας. Αξίζει η αγορά του δικαρτου στα 500 καινούργιο που το βρίσκω ή πλέον όχι; Με ανησυχει μόνο η μικρή μπαταρία. Αν είναι σφραγισμένο αξίζει στα 500€, με την προυπόθεση ότι είσαι note & s-pen lover..! Συνήθως όσοι έχουν note δύσκολα αλλάζουν καθότι το πενάκι δίνει άλλη διάσταση στην εμπειρία χρήσης και οι κάτοχοι δεν μπορούν χωρίς αυτό. Το ίδιο έχω πάθει και γω! Όλοι αναμένουμε βέβαια το Note8 που θα βγεί σε 2μήνες! Είναι κορυφαίο κινητό, αλαγκάριστο, όμορφο, οθονάρα 5.7"amoled, σούπερ κάμερα 16:9 (και όχι 4:3), η nougat απροβλημάτιστη και με έξτρα s-pen features. Αρνητικά...η έλλειψη sd card και η μέτρια μπαταρία. Βέβαια η μπαταρία εξαρτάται από τί χρήση κάνεις....εγώ με τη χρήση πού του κάνω έχω 5,5-6h sot εύκολα, άλλοι δεν φτάνουν ούτε 3.. Έχω αλλάξει 5 note5...όλα μονόκαρτα καθώς το δίκαρτο δεν με ενδιαφέρει. Όλα απροβλημάτιστα. Προχωράς άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Εχετε να προτεινετε καποια rom σταθερη χωρις προβληματα με καλη μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Ξερει κανεις που μπορω να βρω το τελευταιο mobem/baseband firmware για το n920c μοντελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Νέα αναβάθμιση 328,15 ΜΒ: N920CXXU3CQG1 N920COJV3CQG1 N920CXXU3JQG1 Δεν έδειξε προς το παρόν κάτι ιδιαίτερο.... Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Μήπως είναι αναβάθμιση του security patch, το δικό μου έχει του Ιουνίου και ακόμη δεν εμφάνισε τη νέα. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Μήπως είναι αναβάθμιση του security patch, το δικό μου έχει του Ιουνίου και ακόμη δεν εμφάνισε τη νέα. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Οι security patches δεν έχουν τόσο μεγάλο μέγεθος 328... ΜΒ, αλλά πολύ μικρότερο από 30 έως 80 ΜΒ.... Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Ποιό είναι το csc code της συσκευής σου; Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Ποιό είναι το csc code της συσκευής σου; Sent from my SM-N920C using Tapatalk THR/IRAN/IR (ζωή νάχουμε...) Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Τωρα την κατεβαζω και γω..για να δουμε..(N920CXXU3CQG1) csc:KSA Edited July 28, 2017 by Billys_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Ήρθε και σε μένα...328mb...N920C, XSG (U.A.E.) Security patch Ιουλίου σίγουρα, ίσως και κάτι ακόμα?? δεν ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Εχω προβλημα με το τελευταιο update που περασα χθες..οταν παω να μπω στις ρυθμισεις της καμερας με πεταει εξω..παρατηρησε κανεις αλλο κατι παρομοιο ρε σεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Εχω προβλημα με το τελευταιο update που περασα χθες..οταν παω να μπω στις ρυθμισεις της καμερας με πεταει εξω..παρατηρησε κανεις αλλο κατι παρομοιο ρε σεις? Τώρα το κοίταξα αυτό που λές...δεν με πετάει έξω, λειτουργεί κανονικά. Και η κάμερα και οι ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Τώρα το κοίταξα αυτό που λές...δεν με πετάει έξω, λειτουργεί κανονικά. Και η κάμερα και οι ρυθμίσεις. Ευχαριστω..μπορει να θελει κανενα factory reset να στρωσει..ξερω γω τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Εχω προβλημα με το τελευταιο update που περασα χθες..οταν παω να μπω στις ρυθμισεις της καμερας με πεταει εξω..παρατηρησε κανεις αλλο κατι παρομοιο ρε σεις? ...και σε μένα δεν παρουσιάζει το πρόβλημα που αναφέρεις... Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Δυστυχως ουτε με factory reset λυθηκε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Δυστυχως ουτε με factory reset λυθηκε.. Βασιλη τι εννοεις οτι εβγαλε προβλημα μετα το update;Κατεβασε μια ρομ απο Sammobile να την φλασαρεις με odin.και κανε καθαρισμο την μνημη συσκευης.Συνδεσε το και φλασαρε το ρομ με odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Βασιλη τι εννοεις οτι εβγαλε προβλημα μετα το update;Κατεβασε μια ρομ απο Sammobile να την φλασαρεις με odin.και κανε καθαρισμο την μνημη συσκευης.Συνδεσε το και φλασαρε το ρομ με odin. Εφτιαξε μονο του τελικα..τωρα ολα καλα!Μου το εκανε αφου ειχα περασει το security patch? του Ιουλιου..οποτε λεω λογικα εφαγε καποιο σκαλωμα γιατι πριν ηταν κομπλε! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 ψαχνω να βρω μεταχειρισμενο για αγορα και δεν υπαρχει τιποτα, λες και εχουν εξαφανιστει. υπαρχει λογος που δεν πουλανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Δεν κυκλοφορησε Ελλαδα επισημα οποτε λογικο να μην βρησκεις ευκολα σε μεταχειρισμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Μολις μου ηρθε ενα update (21mb) λογικα security patch.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts