ernesto1983 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) Το ξέρω φίλε μου ότι είναι αμερικάνικο.. Αλλά μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής... Από ότι έψαξα παίζει στις ελληνικές μπάντες lte.. Το βρήκα σε καλή τιμή... Παιζει ελληνικες μπαντες..εδω εχουμε bands 3.1800 mhz 2600 αλλα δεν θα εχεις σιγουρα ελληνικη γλωσσα..οποιαδηποτε τηλεφωνο προοριζεται για αμερικη δεν εχει ελληνικα. LTE band 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 7(2600), 13(700) - N920V Edited June 6, 2016 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Νεα εκδοση λογισμικου παιδια για N920C και N920CD με κωδικο N920CXXS2BPE4. Για να δουμε τι μέλλει γενεσθαι, αν και ειδη το κινητο παει τον κολο του με την 6.0.1 ηθελα να ηξερα τι διορθωνουν συνεχεια ! Παντος μπραβο στην Samsung για την τοσο συνεπη υποστηριξη για το Note 5. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Νεα εκδοση λογισμικου παιδια για N920C και N920CD με κωδικο N920CXXS2BPE4. Για να δουμε τι μέλλει γενεσθαι, αν και ειδη το κινητο παει τον κολο του με την 6.0.1 ηθελα να ηξερα τι διορθωνουν συνεχεια ! Παντος μπραβο στην Samsung για την τοσο συνεπη υποστηριξη για το Note 5. Αν πετυχετε περισσοτερες πληροφοριες please share :) Οντως με την 6,0.1 παει σφαιρα, αναρωτιεμαι τι αλλαζουν. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Την κατέβασα σήμερα σε Ν920C. Είναι αναβάθμιση ασφαλείας μηνός Ιουνίου. Έτσι κ αλλιώς με 6.0.1 το κινητό είναι απροβλημάτιστο σε όλα του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλημερα, Κοιταζω να αγορασω απο http://www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-note-5-n920c-4g-lte-32gb-sim-free-unlocked-gold.html στα 492. Εχετε ιδεα απο κουπονια τι παιζει? Επισης αξιζει το κοπο να πληρωσουμε εγγυηση 10 ευρω επιπλεον? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 καθώς υπάρχει το γνωστό θέμα της εγγύησης, αλλά και όχι μόνο για αυτό το λόγο, υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρίες (απο τις επώνυμες στην Ελλάδα) που ασφαλίζουν το κινητό σε περίπτωση θραύσης. το κόστος είναι 15-20 ευρώ. Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 καθώς υπάρχει το γνωστό θέμα της εγγύησης, αλλά και όχι μόνο για αυτό το λόγο, υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρίες (απο τις επώνυμες στην Ελλάδα) που ασφαλίζουν το κινητό σε περίπτωση θραύσης. το κόστος είναι 15-20 ευρώ. Δηλαδή αν ας πούμε πάθει κάτι η οθόνη,την σπάει ο κάτοχός του και μετά το πάει στην ασφαλιστική? Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 (edited) Δηλαδή αν ας πούμε πάθει κάτι η οθόνη,την σπάει ο κάτοχός του και μετά το πάει στην ασφαλιστική? Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk yes. το σπας και σε αποζημιώνει. είναι πακέτο πρόσθετο μέσω της Generali. δηλαδή αν έχεις συμβόλαιο εκεί πχ αυτοκινήτου, επωφελείσαι και απο αυτό. Edited June 10, 2016 by giorgio6600 Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 παιδια καλησπερα...μια ερωτηση....στην 6αρα εκδοση του android που εχω στο note5 δεν μπορω να δω τα αποθηκευμενα wifi που εχει συνδεθει το κινητο μου οπως στα παλαιοτερα note4 και 3??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 yes. το σπας και σε αποζημιώνει. είναι πακέτο πρόσθετο μέσω της Generali. δηλαδή αν έχεις συμβόλαιο εκεί πχ αυτοκινήτου, επωφελείσαι και απο αυτό. Οχι,,την εταιρεία αυτή δεν είμαι πελάτης. Από ότι φαντάζομαι ομως,μπορώ να ασφαλισω το τηλέφωνο,ετσι? Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 yes. το σπας και σε αποζημιώνει. είναι πακέτο πρόσθετο μέσω της Generali. δηλαδή αν έχεις συμβόλαιο εκεί πχ αυτοκινήτου, επωφελείσαι και απο αυτό. μονο για την συγκεκριμένη συσκευη γινεται αυτο ή για όλες? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Για ολες. Ομως έχω κι ένα ερώτημά. Ανταλλακτικά για note ελλάδα δεν.... Η samsung δεν το δέχεται καθόλου. Πως θα το καλύψει η ασφαλιστική? Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gt1977 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Ρε παιδιά καμία λύση με τη μπαταρία που πέφτει πολύ γρήγορα το έκανα ρούτ έβαλα και το fixaki που μου πε φίλος πιο πάνω. Σας παρακαλώ πολύ.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Για ολες. Ομως έχω κι ένα ερώτημά. Ανταλλακτικά για note ελλάδα δεν.... Η samsung δεν το δέχεται καθόλου. Πως θα το καλύψει η ασφαλιστική? Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δηλαδη παω παιρνω ενα κινητο απο ελλαδα, το ασφαλιζω(εχω generali στο αυτοκινητο), το σπαω και παιρνω καινουργιο??? αν θες στειλε πμ με ινφο. θενξ! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Άντε ξεκινήστε να σπάτε κινητά και μετά θα πάει "περίπατο" η συγκεκριμένη ασφάλεια. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 προσωπικα δεν εχω σκοπο να σπασω κάτι, απο περιέργεια ρωταω. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Οχι απλά αφού υποτίθεται τα ασφαλίζουν να δούμε και τι παίζει. Και συγκεκριμένα,το note 5 δεν έχει ανταλλακτικά ελλάδα,άρα τι ασφάλεια μπορεί να παίζει. Θα τα παραγγέλνουν από eBay τα ανταλλακτικά? Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 11, 2016 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Μην παραπληροφορείτε αν δεν έχετε οι ίδιοι εμπειρία ρε μάγκες. Ασφάλειες κινητών κάνουν διάφοροι πλέον από μαγαζιά κ αλυσίδες καταστημάτων μέχρι κ ασφαλιστικές εταιρείας. Το "σπάω την οθόνη και παίρνω άλλο" δεν ισχύει. Θα ταλαιπωρηθεί άσχημα ακόμα κ όποιος δεν έχει δόλο. Ιδίως για ένα κινητό που δεν εισάγεται Ευρώπη είναι άγνωστα νερά. Κανείς δεν ξέρει τι κ πώς. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gt1977 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Ρε παιδιά καμία λύση με τη μπαταρία που πέφτει πολύ γρήγορα το έκανα ρούτ έβαλα και το fixaki που μου πε φίλος πιο πάνω. Σας παρακαλώ πολύ.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Γειά σας παιδιά.. Ειμαι κάτοχος g2 και πλέον πρέπει να πάω για καινούρια συσκευή .. Έλεγα να πάρω το Note 7 αλλά μόλις είδα για edge οθόνη ξενερωσα.. Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το ποσό καλό είναι , σχετικά με προβλήματα που έχετε βρει (πιστεύω τίποτα δεν είναι τέλειο γι'αυτό τον λόγο ) Χρήση κινητού : μηνύματα , τηλέφωνο , Ίντερνετ , Facebook , viber και κάνα παιχνίδι , κάμερα πολύ σπάνια και δεν με πολύ καίει κιόλας.. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας .. ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 παιδια καλησπερα...μια ερωτηση....στην 6αρα εκδοση του android που εχω στο note5 δεν μπορω να δω τα αποθηκευμενα wifi που εχει συνδεθει το κινητο μου οπως στα παλαιοτερα note4 και 3??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Παιδια εχει δοκιμασει κανενας να κανει παραγγελια απο http://www.eglobalcentral.eu/product/n920c?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=n920c ? Δοκιμασα χθες και δεν μου δεχεται την καρτα ουτε και το paypal. Εχει παραγγειλει κανενας? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Γειά σας παιδιά.. Ειμαι κάτοχος g2 και πλέον πρέπει να πάω για καινούρια συσκευή .. Έλεγα να πάρω το Note 7 αλλά μόλις είδα για edge οθόνη ξενερωσα.. Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το ποσό καλό είναι , σχετικά με προβλήματα που έχετε βρει (πιστεύω τίποτα δεν είναι τέλειο γι'αυτό τον λόγο ) Χρήση κινητού : μηνύματα , τηλέφωνο , Ίντερνετ , Facebook , viber και κάνα παιχνίδι , κάμερα πολύ σπάνια και δεν με πολύ καίει κιόλας.. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας .. ! Κ εγώ ξενερώνω με την edge αδερφέ αλλά αυτά που θα θυσιάσεις είναι περισσότερα αν πας για το 5 αντί για το 7. Ξανά σκέψου το. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Κ εγώ ξενερώνω με την edge αδερφέ αλλά αυτά που θα θυσιάσεις είναι περισσότερα αν πας για το 5 αντί για το 7. Ξανά σκέψου το. Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο.. Αυτές οι edge οθόνες μας έχουν φάει.. Αν υπήρχε Ευρώπη με καλή τιμή πιστεύω θα πήγαινα για το 5αρι.. Αλλά είναι μεγάλο ρίσκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts