pth76 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Πως να ξερουν τα υπερ και τα κατα ολοι αυτοι που δεν αγορασαν wp κινητο? Δεν εχουν καν εμπειρια χρησης παρα μονο ειδησεογραφικες πληροφοριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) Πως να ξερουν τα υπερ και τα κατα ολοι αυτοι που δεν αγορασαν wp κινητο? Δεν εχουν καν εμπειρια χρησης παρα μονο ειδησεογραφικες πληροφοριες. Αυτό όμως είναι το θέμα του topic,γιατί ο καθένας απο εμάς που δεν έχουμε αποφάσισε να μην αγοράσει WP Εγώ μπορεί να έχω επιχειρήματα,άλλος όχι,άλλος λίγα,άλλος πολλά,άλλιως το είδε στο όνειρο του,σε άλλον είχε άσχημη εμπειρία φίλος του κτλπ κτλπ το θέμα είναι ότι δεν έρχομαι σε αυτό το θέμα να μάθω αν έκανα σωστά που δεν πήρα WP ή όχι από χρήστες των WP,ήρθα ( και ο καθένας από τους μη κάτοχους WP )απλά να πω τι με ώθησε στο να μην πάρω κατα τη δική μου άποψη/γνώμη/σκέψη ή πες το όπως αλλιώς θες. Αν θέλω να δω αν έπραξα σωστά ή όχι,θα περάσω μια βόλτα να τσεκάρω ένα WP σε κάποιο μαγαζί,θα ψάξω θέματα που έχουν θέμα τα WP αλλά απευθυνονται κι όλας σε WP χρήστες που θα με κατατοπίσουν σε διάφορες απορίες μου,το θέμα εδώ έχει θέμα τα WP αλλά απευθύνεται σε χρήστες άλλων λειτουργικών. Edited August 10, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Αυτό όμως είναι το θέμα του topic,γιατί ο καθένας απο εμάς που δεν έχουμε αποφάσισε να μην αγοράσει WP Εγώ μπορεί να έχω επιχειρήματα,άλλος όχι,άλλος λίγα,άλλος πολλά,άλλιως το είδε στο όνειρο του,σε άλλον είχε άσχημη εμπειρία φίλος του κτλπ κτλπ. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Και μάλιστα θεωρώ ποιο άσχημο για την MS ένας χρήστης να μην επιλέγει το λειτουργικό της λόγο αυτών που ακούει παρά επειδή δεν του άρεσε μετά από δοκιμή. Αν εσύ δημιουργείς αρνητική άποψη από αυτά που ακούς, είτε στέκουν είτε όχι, είναι θέμα της MS να το λύσει και όχι δικό σου. Συνεπώς το να πεις ότι δεν αγοράζεις WP επειδή έτσι άκουσες στο Χ site είναι θεμιτό Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Θα συμφωνήσω μαζί σου. Και μάλιστα θεωρώ ποιο άσχημο για την MS ένας χρήστης να μην επιλέγει το λειτουργικό της λόγο αυτών που ακούει παρά επειδή δεν του άρεσε μετά από δοκιμή. Αν εσύ δημιουργείς αρνητική άποψη από αυτά που ακούς, είτε στέκουν είτε όχι, είναι θέμα της MS να το λύσει και όχι δικό σου. Συνεπώς το να πεις ότι δεν αγοράζεις WP επειδή έτσι άκουσες στο Χ site είναι θεμιτό Θα συμφωνήσω. Εγώ προσωπικά έγραψα τη γνώμη μου κάπου στην αρχή του topic,με τόσα που ακούω για τις προσπάθειες της MS και με τις ελάχιστες φορές που έχω δει/τσεκάρει WP Θα ήθελα κάποια στιγμή να τα δοκιμάσω ως 1η συσκευή αλλά κρατιέμαι ακόμα γιατί δεν έχω ούτε χρόνο ούτε χρήμα να ρισκάρω εαν τελικά δεν με βολέψουν.Στο μέλλον αν δω ότι συνεχίζει να λύνει τα προβλήματα των ελλείψεων ( είτε είναι πολλά ,είτε ελάχιστα αναλόγως τις ανάγκες του καθένα ) που έχει πιστεύω σίγουρα θα την κάνω την δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Εδωσα την ευκαιρια στο λειτουργικό κυριως λόγω της νοκια αλλα μετα το 1020,1520,930 δεν αντεξα αλλο και γυρισα στο Android. Δεν με πειραξαν τα tiles ουτε καν η πληθώρα των εφαρμογων αν και καποιες ίσως να μην της εβρισκα ευκολα αλλα κυριως η ποιότητα καποιων εφαρμογων δηλαδη χαλια facebook χαλια viber ακομα και η εφαρμογή για το onedrive που ειναι εφαρμογη και υπηρεσια της Microsoft ειναι καλυτερη στο Android παρα στο δικο της λειτουργικό. Δεν ειναι θεμα αγνοιας η εμπαθειας για το λειτουργικο οπως διατεινοντε καποιοι αλλα βασικες ελλειψεις/προβληματα που οσο θα υπαρχουν και η λύση τους θα μετατιθετε σε επόμενη αναβαθμιση/εκδοση λειτουργικου δεν προκειται να αποκτησει μεγαλύτερο ποσοστο γιατι οχι μονο δεν προσελκύει νέους χρηστες αλλα διωχνει και αρκετούς υφισταμενους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Εχω στην ακρη το Lumia 930 και το ανοιγω που και που... Για μενα τα WP 1 πραγμα χρειαζονται για να ανεβουν: ισοδυναμη με android και iOS υποστηριξη απο devs ---> μεγαλυτερη γκαμα store και εφαμιλλη με τον ανταγωνισμο συχνοτητα updates των apps. Για καποιους ισως ειναι βαρετα και μονοτονα, αλλα το ρολλαρισμα τους ειναι καλυτερο και απο το iOS. Ο λογος που δεν μπορω να κρατησω το 930 σαν βασικη συσκευη ειναι η ελλειψη google apps που μου δενει τα χερια. Και κατι ισως λιγοτερο σημαντικο, αλλα για μενα πρωταρχικης σημασιας ειναι οτι δεν δειχνουν τη σταθμη της μπαταριας πανω δεξια και πρεπει να μπλεκεις με πλακακια τα οποια δε δουλευουν παντα ή να κατεβαζεις κατω το control center για να δεις ποσο εχεις. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 εγω παντως σκοπευω τωρα με την ελευση των Microsoft Windows 10 να παρω κινητο τηλεφωνο (smartphone) και tablet με το λειτουργικο της Microsoft Windows 10. Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Διαγράφηκαν ποστ. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα δοθεί συνέχεια σε προσωπικές αντιπαραθέσεις. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Η ελλειψη καποιων εφαρμογων ειναι δεδομενη και θα προσθεσω και την αναγκη για μεγαλυτερη γκαμα σε συσκευες. Ενδεικτικα πριν αρκετους μηνες εψαχνα για ενα μεγαλο phablet και το μονο αξιολογο διαθεσιμο σε WP ηταν το 1520 αλλα σε τιμη απαγορευτικη για μενα. Ε τσιμπησα και εγω το Z Ultra στην μιση τιμη σχεδον και οχι μονο δεν το μετανιωσα, αλλα για την χρηση που του κανω (browsing, fb, chat viber, κανα χαζοπαιχνιδακι, βιντεο κανα επεισοδιο σειρας) νιωθω πως το Android υπερεχει. Οχι πως υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κανεις και στα WP, απλα οι official εφαρμογες δουλευουν καλυτερα στο Android και υπαρχουν και περισσοτερες επιλογες σε περιεχομενο/υλικο. Για τα υπολοιπα τα οποια δεν ειναι και λιγα (κλησεις, mail, navigation, calendar, camera κ.α) μια χαρα με καλυπτουν και τα WP και σε καποιους τομεις υπερτερουν και στην ευκολια χρησης. Το προβλημα κατα την γνωμη μου ειναι ενας φαυλος κυκλος πλεον. Οι devs και οι κατασκευαστες δεν ασχολουνται γιατι δεν πιστευουν πως αξιζει με βαση τους ενεργους χρηστες του λειτουργικου και οι ενεργοι χρηστες δεν αυξανονται γιατι υπαρχουν ελλειψεις σε εφαρμογες και συσκευες αφου οι devs και οι κατασκευαστες δεν πολυασχολουνται. Και στο κομματι του marketing/διαφημισης υπαρχει ο ιδιος φαυλος κυκλος αφου σχεδον οι παντες κυκλοφορουν με καποιο android ή iphone και αυτο ειναι διαφημιση απο μονο του. Οσον αφορα τα βασικα αιτια του προβληματος, προσωπικα δεν πιστευω πως εχουν να κανουν τοσο με τα χαρακτηριστικα του λειτουργικου, αλλα τον πιο καθοριστικο ρολο επαιξαν: 1. Η λαθος στρατηγικη και οι καθυστερησεις της MS που αργησε να παρουσιασει κατι ολοκληρωμενο και οταν τελικα το εκανε στοχευσε σε λαθος segment της αγορας. Εκ τους αποτελεσματος αποδειχθηκε πως ειχε πλεονεκτημα στην χαμηλη κατηγοριας τιμης και το Lumia 520 παρουσιαστηκε 2 1/2 χρονια μετα την ανακοινωση των WP. Αν μια συσκευη σαν το 520 ειχε παρουσιαστει οταν ακομα τα Android σερνοντουσαν με Froyo και Gingerbread ισως να μιλουσαμε για αλλα ποσοστα σημερα. 2. Η Κινεζικη αγορα με τις τεραστιες παραγωγικες/καταναλωτικες δυνατοτητες στην οποια για ευνοητους λογους η χρηση του ελευθερου Android ηταν μονοδρομος. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Εχω στην ακρη το Lumia 930 και το ανοιγω που και που... Για μενα τα WP 1 πραγμα χρειαζονται για να ανεβουν: ισοδυναμη με android και iOS υποστηριξη απο devs ---> μεγαλυτερη γκαμα store και εφαμιλλη με τον ανταγωνισμο συχνοτητα updates των apps. Για καποιους ισως ειναι βαρετα και μονοτονα, αλλα το ρολλαρισμα τους ειναι καλυτερο και απο το iOS. Ο λογος που δεν μπορω να κρατησω το 930 σαν βασικη συσκευη ειναι η ελλειψη google apps που μου δενει τα χερια. Και κατι ισως λιγοτερο σημαντικο, αλλα για μενα πρωταρχικης σημασιας ειναι οτι δεν δειχνουν τη σταθμη της μπαταριας πανω δεξια και πρεπει να μπλεκεις με πλακακια τα οποια δε δουλευουν παντα ή να κατεβαζεις κατω το control center για να δεις ποσο εχεις. Η μπαταρία φαίνεται σε μόνιμη βάση πάνω δεξιά χωρίς να σύρεις την οθόνη κάτω. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) Η ελλειψη καποιων εφαρμογων ειναι δεδομενη και θα προσθεσω και την αναγκη για μεγαλυτερη γκαμα σε συσκευες. Ενδεικτικα πριν αρκετους μηνες εψαχνα για ενα μεγαλο phablet και το μονο αξιολογο διαθεσιμο σε WP ηταν το 1520 αλλα σε τιμη απαγορευτικη για μενα. Ε τσιμπησα και εγω το Z Ultra στην μιση τιμη σχεδον και οχι μονο δεν το μετανιωσα, αλλα για την χρηση που του κανω (browsing, fb, chat viber, κανα χαζοπαιχνιδακι, βιντεο κανα επεισοδιο σειρας) νιωθω πως το Android υπερεχει. Οχι πως υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κανεις και στα WP, απλα οι official εφαρμογες δουλευουν καλυτερα στο Android και υπαρχουν και περισσοτερες επιλογες σε περιεχομενο/υλικο. Για τα υπολοιπα τα οποια δεν ειναι και λιγα (κλησεις, mail, navigation, calendar, camera κ.α) μια χαρα με καλυπτουν και τα WP και σε καποιους τομεις υπερτερουν και στην ευκολια χρησης. Το προβλημα κατα την γνωμη μου ειναι ενας φαυλος κυκλος πλεον. Οι devs και οι κατασκευαστες δεν ασχολουνται γιατι δεν πιστευουν πως αξιζει με βαση τους ενεργους χρηστες του λειτουργικου και οι ενεργοι χρηστες δεν αυξανονται γιατι υπαρχουν ελλειψεις σε εφαρμογες και συσκευες αφου οι devs και οι κατασκευαστες δεν πολυασχολουνται. Και στο κομματι του marketing/διαφημισης υπαρχει ο ιδιος φαυλος κυκλος αφου σχεδον οι παντες κυκλοφορουν με καποιο android ή iphone και αυτο ειναι διαφημιση απο μονο του. Οσον αφορα τα βασικα αιτια του προβληματος, προσωπικα δεν πιστευω πως εχουν να κανουν τοσο με τα χαρακτηριστικα του λειτουργικου, αλλα τον πιο καθοριστικο ρολο επαιξαν: 1. Η λαθος στρατηγικη και οι καθυστερησεις της MS που αργησε να παρουσιασει κατι ολοκληρωμενο και οταν τελικα το εκανε στοχευσε σε λαθος segment της αγορας. Εκ τους αποτελεσματος αποδειχθηκε πως ειχε πλεονεκτημα στην χαμηλη κατηγοριας τιμης και το Lumia 520 παρουσιαστηκε 2 1/2 χρονια μετα την ανακοινωση των WP. Αν μια συσκευη σαν το 520 ειχε παρουσιαστει οταν ακομα τα Android σερνοντουσαν με Froyo και Gingerbread ισως να μιλουσαμε για αλλα ποσοστα σημερα. 2. Η Κινεζικη αγορα με τις τεραστιες παραγωγικες/καταναλωτικες δυνατοτητες στην οποια για ευνοητους λογους η χρηση του ελευθερου Android ηταν μονοδρομος. Θα συμφωνήσω κι εγώ με όλα τα παραπάνω! Αλλά, δεν νομίζω ότι με τα 10 τώρα δεν θα ανέβουν καθόλου! Μάλιστα ορισμένοι μιλάνε και για περαιτέρω πτώση των WP! Εκείνα τα λάθη έγιναν επί εποχή Ballmer! Δεν νομίζω ο Nadella να κάνει ακριβώς τα ίδια λάθη ή και χειρότερα! Τον έβαλαν για να κάνει τα πράγματα καλύτερα όχι χειρότερα! Φυσικά άργησαν και σ' αυτό και τώρα ο Nadella έχει να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες για να ανεβάσει το λειτουργικό σε ικανοποιητικα επίπεδα! Πιστεύω όμως ότι με τα 10αρια θα πετύχει τον στόχο του και με της σταδιακες αναβαθμίσεις που θα έχει το λειτουργικό. Φυσικά ειναι και το άλλο που είπε ένας φίλος πιο πάνω. Αν δεν πάρεις μια WP συσκευή να τη δοκιμάσεις για αρκετό χρονικό διάστημα και όχι μόνο ακούγοντας της αρνητικές γνώμες των άλλων, δεν πρόκειται να έχεις αντικειμενικη γνώμη για της WP συσκευές και φυσικά δε θα αγοράσεις ποτέ μια WP συσκευή! Προσωπικά τα 10αρια νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο, αλλά θέλουν περισσότερο προώθηση σπο την MS! Η μπαταρία φαίνεται σε μόνιμη βάση πάνω δεξιά χωρίς να σύρεις την οθόνη κάτω. Ειναι που της έχουν δοκιμάσει όλοι της WP συσκευές!!!! ;) Edited August 10, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Η μπαταρία φαίνεται σε μόνιμη βάση πάνω δεξιά χωρίς να σύρεις την οθόνη κάτω. To ποσοστο της μπαταριας εννοω! Μην προτρεχετε μερικοι. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 To ποσοστο της μπαταριας εννοω! Μην προτρεχετε μερικοι. Ακόμα και γι αυτό υπάρχει λύση! http://www.windowsphone.com/s?appid=c8e96f8e-cda1-4e25-b628-e934815b25cb Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Ακόμα και γι αυτό υπάρχει λύση! http://www.windowsphone.com/s?appid=c8e96f8e-cda1-4e25-b628-e934815b25cb Δεν υπαρχει λυση. Οπως ειπα και πιο πανω αυτα τα πλακακια με το ποσοστο της μπαταριας τρωνε κολλημα και δειχνουν ο,τι θελουν καποιες φορες. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Δεν υπαρχει λυση. Οπως ειπα και πιο πανω αυτα τα πλακακια με το ποσοστο της μπαταριας τρωνε κολλημα και δειχνουν ο,τι θελουν καποιες φορες. Δες κι αυτήν! Δεν μπορεί όλες να κολλάνε! http://www.windowsphone.com/s?appid=d4818006-d50c-4cdd-aef2-b5c9290d6fd3 Έχει ένα σορό! Της δοκίμασες όλες και κολλάνε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Δες κι αυτήν! Δεν μπορεί όλες να κολλάνε! http://www.windowsphone.com/s?appid=d4818006-d50c-4cdd-aef2-b5c9290d6fd3 Έχει ένα σορό! Της δοκίμασες όλες και κολλάνε; Ενταξει δεν εκατσα να ψαξω 20 apps για το αυτονοητο που θα πρεπε να εχουν τα wp... 3 δοκιμασα και ηταν fail... Τεσπα μην το κουραζουμε, thanks για τα Links! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Ενταξει δεν εκατσα να ψαξω 20 apps για το αυτονοητο που θα πρεπε να εχουν τα wp... 3 δοκιμασα και ηταν fail... Τεσπα μην το κουραζουμε, thanks για τα Links! Στο κάτω κάτω δεν είναι και κάτι τόσο δύσκολο να κατεβασεις το κουρτινάκι για να δεις τα ποσοστά της μπαταρίας! Με ένα μικρό κατεβασμα το βλέπεις! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Στο κάτω κάτω δεν είναι και κάτι τόσο δύσκολο να κατεβασεις το κουρτινάκι για να δεις τα ποσοστά της μπαταρίας! Με ένα μικρό κατεβασμα το βλέπεις! Όμως το ακόμα πιο εύκολο και απλό είναι να το βλέπεις δίχως να κατεβάζεις το pull down menu. Συνεπως γιατί να κάνεις κάποιος την ζωη του πιο πολύπλοκη και όχι πιο απλη? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Όμως το ακόμα πιο εύκολο και απλό είναι να το βλέπεις δίχως να κατεβάζεις το pull down menu. Συνεπως γιατί να κάνεις κάποιος την ζωη του πιο πολύπλοκη και όχι πιο απλη? Συμφωνώ σε αυτό. Είναι έλλειψη. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillyK Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Προσωπικά, έχοντας "διανύσει" την πορεία Android->Windows->Android->iOS, δε θα έλεγα όχι στο να ξαναδοκιμάσω τα Windows γιατί μου άρεσε η απλότητα και η ταχύτητα του λειτουργικού, η lag-free εμπειρία και αυτό το κάτι διαφορετικό που δίνουν εμφανισιακά. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά το στυλ με τα διαδραστικά tiles. Αυτό όμως που βάζει σε αμφιβολίες είναι το κατάστημα εφαρμογών, που το έβλεπα ελλιπές παλιότερα αλλά ακόμα δεν είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Ένας λόγος που προτιμώ το iOS είναι γιατί σχεδόν καθημερινά βλέπω καινούριες εφαρμογές, άριστα σχεδιασμένες και χρήσιμες. Μου αρέσει να κατεβάζω εφαρμογές, να τις δοκιμάζω, να βλέπω την υλοποίηση, το UI, την πρακτικότητά της και ύστερα μπορεί και να την κρατήσω, μπορεί και όχι. Μου αρέσει πάντως να βλέπω καινούριες και όμορφες ιδέες και υλοποιήσεις, είτε χρήσιμες εφαρμογές είτε παιχνίδια. Αυτό πιστεύω ότι μου λείπει από τα Windows, καινούριες "εμπειρίες", καινούριες εφαρμογές, όμορφα (και σωστά, εννοείται) σχεδιασμένες. Αν το αλλάξει αυτό η Microsoft με τα Windows 10 (αν και θα πάρει αρκετό καιρό, πιστεύω), εμένα θα με κάνει να μπω στη διαδικασία να ξαναδοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Όμως το ακόμα πιο εύκολο και απλό είναι να το βλέπεις δίχως να κατεβάζεις το pull down menu. Συνεπως γιατί να κάνεις κάποιος την ζωη του πιο πολύπλοκη και όχι πιο απλη? Κατεβάζεις τότε τη παραπάνω εφαρμογή και την έχεις μονημα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Ενταξει δεν εκατσα να ψαξω 20 apps για το αυτονοητο που θα πρεπε να εχουν τα wp... 3 δοκιμασα και ηταν fail... Τεσπα μην το κουραζουμε, thanks για τα Links! Αφού ρε παιδια το λειτουργικο εχει την μαμά-εφαρμογή που γινεται pin και εχει ακρίβεια 100%. Γιατί καθόμαστε και μιλάμε για εφαρμογές μέσα από το store; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 (edited) Αφού ρε παιδια το λειτουργικο εχει την μαμά-εφαρμογή που γινεται pin και εχει ακρίβεια 100%. Γιατί καθόμαστε και μιλάμε για εφαρμογές μέσα από το store; Διότι ισχυρίζονται ότι δεν είναι ακριβής η ένδειξη! Πάντως υπάρχουν αρκετοί που άντε στη καλύτερη περίπτωση να ασχολήθηκαν μια-δυό μέρες με WP, και μόλις κάπου τα βρήκαν δύσκολα τα παράτησαν! Αλλά και αρκετοί που ούτε καν τα ειδαν και γράφουν αρνητικά, μονο και μονο επειδή έτσι άκουσαν!!!! Ειμαι περίεργος να δω τι θα πούνε όταν έρθουν τα 10αρια, που κι αυτά ορισμένοι σκάρτα τα βγάζουν απο τώρα επειδή απλά δεν εμπιστεύονται την MS! Ενώ εμείς το 3% είμαστε χαζοί που την εμπιστευόμαστε! Να τα κάνουμε όλα Android τότε και να ησυχάσουμε!!!! :p Edited August 11, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Αφού ρε παιδια το λειτουργικο εχει την μαμά-εφαρμογή που γινεται pin και εχει ακρίβεια 100%. Γιατί καθόμαστε και μιλάμε για εφαρμογές μέσα από το store; Άν θυμάμαι καλά και στην μαμά εφαρμογή είχα απόκλιση και ο λόγος ήταν το refresh που κάνει μιας και είναι live tile. Μπορεί να κοιτάξεις τώρα και να σου λέει ότι είσαι στο 55% και να το κλείσεις και σε 2'' να το ξαναξοίξεις να έχει κάνει το refresh και να δείξει 50%. Πάντως το γεγονός ότι ένα 3% εμπιστεύεται την Microsoft εγώ το βρίσκω πολύ. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Άν θυμάμαι καλά και στην μαμά εφαρμογή είχα απόκλιση και ο λόγος ήταν το refresh που κάνει μιας και είναι live tile. Μπορεί να κοιτάξεις τώρα και να σου λέει ότι είσαι στο 55% και να το κλείσεις και σε 2'' να το ξαναξοίξεις να έχει κάνει το refresh και να δείξει 50%. Πάντως το γεγονός ότι ένα 3% εμπιστεύεται την Microsoft εγώ το βρίσκω πολύ. :p Σε μένα γιατί δεν το κάνει τότε; Άλλη μαμά εφαρμογή έχω εγώ; ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts