Jump to content

Meizu M2

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στα ελληνικα..το εχω ρουταρει και εχω βαλει το locale.

Μιας και το εχεις στα χερια σου μπορεις να βγαλεις μερικες φωτος και να τις ανεβασεις σε πληρη αναλυση* να δουμε τι λεει η καμερα.

Ειναι ιδια με του μ1 νοτε ?

*ειτε σε flickr ειτε σαν αρχεια σε καποιο host/klp..

Sorry φιλε μου αλλα εφυγε απο τα χερια μου..οι καμερες ειναι ιδιες με το m1 οπως και το software της κσμερας

Παρέλαβα και εγώ χτες την συσκευή, αγορασμένη από το vickmal, ήρθε τελικά σε 11 ημέρες ( 7 ημέρες από Κίνα και 4 ημέρες από Ε.Β στα χέρια μου :) )

Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι θετικότατες, η ποιότητα κατασκευής είναι άνω του μέσου όρου, δεν τρίζει τίποτα και είμαι χαρούμενος που τελικά επέλεξα το γκρι από το άσπρο χρώμα.

Πολύ ελαφρύ και με μαζεμένες διαστάσεις, ότι πρέπει για μένα που θα το έχω για 2ο.

Η Οθόνη αν 720αρα είναι σούπερ, πολύ ωραία χρώματα και με μεγάλη ευκρίνεια ακόμα και σε ημέρες με μεγάλη ηλιοφάνεια και ρυθμισμένη στο αυτόματο και σε μέση τιμή.

Συνδεσιμότητα, πολύ καλή, δυνατό wifi, 4g και στις δύο κάρτες και gps ΄΄αιθέρας΄΄, κλείδωσε σε εξωτερικό χώρο με κλειστά data και wifi 13 από τους 20 δορυφόρους που είδε σε 3 με 4 ΄΄ !!!!!

Το home button λίγο ξένο προς τα εμένα αρχικά αλλά γρήγορα το συνήθισα, βέβαια έπαθα ένα σοκ μέχρι να καταλάβω ότι για να κάνεις back θέλει χάδι :)

Λογισμικό......δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα μιας και συνηθισμένος τα τελευταία χρόνια με pure ή σχεδόν Pure android, αλλά οκ τελικά, είναι κάτι το διαφορετικό αν και iphon-ιζει πολύ ( είμαι βλέπεται και εχθρός του ios :) ). Κατά συνέπεια λοιπόν έφυγε με την μία ο launcher που έχει και έβαλα τον αγαπημένο μου holo hd αν και εδώ έχω το μοναδικό μάλλον θέμα μου, δηλαδή δεν μπορώ μέσω του μενού του να αλλάξω εικονίδια, μπαίνω στο μενού του συγκεκριμένου launcher αλλά μετά δεν με αφήνει να επιλέξω κάτι από το υπομενού του ( κάθε βοήθεια δεκτή ).

Δεν κολλάει πουθενα, δεν λαγκάρει ούτε στιγμή, τα πάντα γίνονται γρήγορα και εύκολα.

Ηχος : Μία χαρά ακούς και σε ακούνε, ίσως ήθελε ένα κλικ παραπάνω η ρύθμιση για τους εισερχόμενους ήχους.

Root με τον γνωστό για meizu τρόπο και εγώ έβαλα και su apk, δεν ξέρω τελικά αν χρειάζεται ή πρέπει να το ξηλώσω.

Η συσκευή είναι με την 4.5.3U έκδοση flyme αλλά δεν βρίσκω με ποιον τρόπο κάνεις check για update ( κάθε βοήθεια δεκτή :) )

Πάμε στις κάμερες τώρα, η πίσω που τσέκαρα είναι καλή, με ικανοποιητικό φλας και όχι ΄΄πυγολαμπίδας΄΄ όπως πολλές συσκευές . Στο τέλος παραθέτω και κάποιες φωτό όλες σε auto για όποιον ενδιαφέρεται.

Την μπροστινή ακόμα δεν την τσέκαρα ( είμαι εχθρός των selfies :) )

Το βίντεο και αυτό πολύ καλό, δεν πιξελιάζει ακόμα και στις απότομες αλλαγές και νετάρει μία χαρά.

Μπαταρία, αν και δεν το έχω φορτίσει έως το 100 % δείχνει ότι την ημέρα μάλλον την βγάζει άνετα με όλα ανοιχτά.

Στα αρνητικά τώρα....

Δεν έχει ραδιόφωνο ( το χρησιμοποιώ όταν κάνω ποδήλατο σε ανοικτή ακρόαση ).

Κάποιους θα τους ενοχλήσει που δεν έχει Ελληνικά η ρομ.

Αν και έχει notification led θα ήθελα και το home button να ήταν φωτιζόμενο περιμετρικά.

Δεν μπορείς να βάλεις διαφορετικούς ήχους στις 2 κάρτες

Απορίες

Τask manager πως κάνεις ? (τραβώντας το δαχτυλο στην οθόνη πανω από το home button )

Τελικά su apk χρειάζεται ή να το ξηλώσω ? (οχι ) thanks aelarav!

Πως τσεκάρεις για update του λειτουργικού ? (εχει εικονιδιο upgrade )thanks aelarav!

Συμπέρασμα

Με λίγα λόγια, όποιος θέλει ένα τηλ 5 ιντσών με άνω του μέσου όρου σταθερότητα λογισμικού, κάμερά, gps και οθόνη και δίνει έως 130 δολάρια, το οποίο θα λειτουργήσει άμεσα χωρίς πειράγματα και ψάχνοντας δεξιά αριστερά για ρομ και διάφορα mod η συσκευή είναι σούπερ και αν πάρει κάτι άλλο μάλλον πετάει τα λεφτά του ή ριψοκινδυνεύει να τα πετάξει.

Από τα χέρια μου έχουν κατά καιρούς περάσει διάφορες κινέζικες συσκευές ( cubot - jiayu-ulefone-thl-zte κλπ) διαφόρων κατηγοριών και τιμών, οπότε τα παραπάνω τα γράφω βάσει της όποιας εμπειρίας έχω .

Eδώ οι φωτό, μιας και δεν μπορω΄απευθειας να τις ανεβάσω στο topic

http://s89.photobucket.com/user/paiktaras/slideshow/m2

Edit:

Η θήκη που στέλνει το vickmall είναι μία διάφανη της πλάκας αλλά από το τίποτα οκ, το screen protector ταλαιπώριαααααα, έκανα μισή ώρα να το βάλω σχεδόν και πάλι άφησε φουσκάλες!!!

Παράγγειλα λοιπόν ένα tempered , αυτό εδώ http://www.ebay.com/itm/181852435581

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

το su ξηλωσε το.. για update εχει εφαρμμογη περασμενη που τσεκαρει για update..

στραβωμαρααααα, thanks!

Έβγαλε update, ξέρεις αν το περνάω κατευθείαν ή πρέπει να κάνω backup πρώτα κλπ;

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το εκανα κατευθειαν χωρις προβλημα

Θυμάσαι όταν έκανε reboot αν ήταν τσεκαρισμενο το πάνω εικονίδιο ή το Κάτω που λεει clear data?

edit

τελικά την 1η φορα δεν κατέβηκε η ρομ , την κατέβασα και έγινε το update χωρίς να χαθεί τίποτα, πλέον φοράει 4.5.3.1U

Edited by taliban

Θέλω να το δοκίμασω και αυτό

Παίζει κάνα εκπτωτικο κουπόνι ;

Λέω από vickmall να το πάρω

Θέλω να το δοκίμασω και αυτό

Παίζει κάνα εκπτωτικο κουπόνι ;

Λέω από vickmall να το πάρω

Από vick, δύσκολα κουπόνι, αλλά μίλα στο chat μπας και σου δώσουν εκπτωσουλα στο prive

4G στην πάντα 800 παίζει;;

Ναι παίζει.

1η αποφόρτιση και είχα οθόνη 4 ώρες με μικτή χρήση Wi-Fi και data .

Μια χαρά νομίζω......

Ναι παίζει.

1η αποφόρτιση και είχα οθόνη 4 ώρες με μικτή χρήση Wi-Fi και data .

Μια χαρά νομίζω......

Είσαι σίγουρος;; σκέφτομαι να το πάρω από vickmall καιρός δεν φαίνεται να έχει. http://www.vickmall.com/meizu-m2-mini-4g-lte-dual-sim-16gb-flyme-4-5-mtk6735-1-3ghz-5-0-inch-ips-screen-android-5-1-smartphone.html

Έχεις κάρτα wind να δοκιμάσεις;;

Είσαι σίγουρος;; σκέφτομαι να το πάρω από vickmall καιρός δεν φαίνεται να έχει. http://www.vickmall.com/meizu-m2-mini-4g-lte-dual-sim-16gb-flyme-4-5-mtk6735-1-3ghz-5-0-inch-ips-screen-android-5-1-smartphone.html

Έχεις κάρτα wind να δοκιμάσεις;;

διορθώνω, την 800 ΔΕΝ την εχει, τις παρακάτω εχει ......

B1/B3/B7 (1800/2100/2600MHz )

Καλομιλητο taliban και ευχαριστουμε για το σχολιο σου

Δοκιμασες το morelocale 2 να εχεις τουλαχιστων Ελληνικα στης εφαρμογες ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλομιλητο taliban και ευχαριστουμε για το σχολιο σου

Δοκιμασες το morelocale 2 να εχεις τουλαχιστων Ελληνικα στης εφαρμογες ?

Ευχαριστώ!

Μόλις Τώρα την κατέβασα αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να κάνω.....

Επίσης δεν μπορώ να βρω πως θα Έχω Ελληνικά στην πλοήγηση με google maps

Ευχαριστώ!

Μόλις Τώρα την κατέβασα αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να κάνω.....

Επίσης δεν μπορώ να βρω πως θα Έχω Ελληνικά στην πλοήγηση με google maps

πρεπει να εισαι root και να βαλεις morelocale οπως λεει και ο karthan7..

πρεπει να εισαι root και να βαλεις morelocale οπως λεει και ο karthan7..

Root είμαι, το θέμα είναι στο morelocale τι κάνω;

Edit,

Όλα οκ Τώρα, έπαιξε κανονικά

Edited by taliban

Παίδες είμαι ανάμεσα σε αυτο και το Xiaomi Redmi 2 με τα 2GB ram.

Σαν επιλογή ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη?

Θέλω καλή καταστευή, καλό gps, καλή κάμερα (για τα χρήματα που κάνουν).

Ερώτηση προς τους κατόχους. το otg δουλεύει στο Μ2? Notification led εχει?

Edited by sisx1

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Παίδες είμαι ανάμεσα σε αυτο και το Xiaomi Redmi 2 με τα 2GB ram.

Σαν επιλογή ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη?

Θέλω καλή καταστευή, καλό gps, καλή κάμερα (για τα χρήματα που κάνουν).

Ερώτηση προς τους κατόχους. το otg δουλεύει στο Μ2? Notification led εχει?

otg δουλεύει, τώρα το δοκίμασα, notification led εχει, πάνω δεξιά από το ακουστικό μπλε χρώματος

επειδη και εγω ενδιαφερομαι για το κινητο θελω να ρωτησω επειδη δεν εχει ραδιοφωνο,υπαρχει καποιος τροπος η εφαρμογη που να μπορει να περαστει ωστε να ακουμε ραδιο.ενοειται χωρις ιντερνετ...... ευχαριστω

Ξέρουμε αν θα βγει ρομ με ελληνικά;

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Μολις παρελαβα και εγω και απο οτι βλεπω εχει Ελληνικα και στο μενου σαν επιλογη αλλα και στο keyboard..

Φοραει την εκδοση 4.5.3.1Α