Jump to content

OnePlus 2

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια με έκανε ενα κουλό για πρωτη φορα, απο τοτε που το πήρα οταν πρωτοβγηκε δεν ειχα πρόβλημά. Χθες ενω ειχα φουλ μπαταρια εκλεισε απο μονο του. Πατουσα να ανοιξει αλλα τπτ μετα απο κανα τεταρτο το πατησα και ανοιξε. Τι παιζει? Θα εχω προβληματα στο μελλον?

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια με έκανε ενα κουλό για πρωτη φορα, απο τοτε που το πήρα οταν πρωτοβγηκε δεν ειχα πρόβλημά. Χθες ενω ειχα φουλ μπαταρια εκλεισε απο μονο του. Πατουσα να ανοιξει αλλα τπτ μετα απο κανα τεταρτο το πατησα και ανοιξε. Τι παιζει? Θα εχω προβληματα στο μελλον?

Μικρομαλακιουλες της ρομ...Μην ανησυχείς

send from my cave using smoke signals

Καλησπερα μετα το 1+1 αποφασισα και εγω να παω στον διαδοχο του και να γινω μελος της παρεας.

Εκανα την παραγγελια Τριτη 19, η oneplus παρεδωσε 20 Τεταρτη το δεμα στην DHL.

Εχω επιλεξει standard shipping. Σε ποσες μερες περιπου θα ειναι το κινητο στα χερια μου?

δεν βλέπω να παίρνουμε άμεσα την αναβάθμιση...

εδώ οι άλλοι σε λίγο θα πάρουν την Ν και εμείς θα είμαστε 2 χρόνια πίσω...:O

Καλησπερα μετα το 1+1 αποφασισα και εγω να παω στον διαδοχο του και να γινω μελος της παρεας.

Εκανα την παραγγελια Τριτη 19, η oneplus παρεδωσε 20 Τεταρτη το δεμα στην DHL.

Εχω επιλεξει standard shipping. Σε ποσες μερες περιπου θα ειναι το κινητο στα χερια μου?

Εμένα μία παραγγελία με αξεσουάρ ήρθε σε 10 μέρες με standard shiping αλλά ήρθε με την postNL όχι DHL. Φαντάζομαι παρόμοιο χρόνο θα κάνει και σένα.

δεν βλέπω να παίρνουμε άμεσα την αναβάθμιση...

εδώ οι άλλοι σε λίγο θα πάρουν την Ν και εμείς θα είμαστε 2 χρόνια πίσω...:O

Δυστυχώς στον τομέα software η OnePlus είναι πίσω σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες...

Αλλά είναι και αρκετά μικρότερη επίσης...

Είχα το nexus 5 το έδωσα και ήμουν μεταξύ nexus 5x και oneplus two τελικά πηρα το oneplus two αλλά έτσι όπως το πάνε με τις αναβαθμίσεις εκεί πέρα με βλέπω να δίνω το oneplus two και να παίρνω nexus 5x δυστυχώς είχα συνηθίσει με τα updates και τα συνεχόμενα patch κάθε μήνα και τώρα με χαλάει που με αυτό είμαι στάσιμος και μάλιστα με beta..θα του δώσω λίγο χρόνο ακόμα και αν μετά το πασχα δεν πάρει τίποτα το έστειλα και πάω για nexus5x

Oποιος μπορει θελω βοηθεια με rom γτ ειμαι ασχετος.το πηρα απο φιλο & δεν ξερω τι μου γινεται

Φίλε μου διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=423390

Mi Note 3

Φίλε μου διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=423390

Να'σαι καλά!το έχω διαβάσει,έχω αφήσει και εκεί αναλυτικά μύνημα γιατιδεν μπορώ να βγάλω άκρη....

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής έχει καταργηθεί μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.

Edited by praitorian

Καλησπέρα! Έβαλα την mm beta πάνω από την ρουτ 2.2.1 και έχασα το ρουτ και το twrp! Καμία ιδέα για το πως θα ξαναγυρίσω σε ρουτ χωρίς να κάνω wipe?

Καμμιά ιδέα κανείς;

Το παραδοξο ειναι οτι στο fastboot status λεει device unlocked (αν και το tampered ειναι false) και μπορω να εγκαταστησω το twrp, στη συνεχεια δε μπορω να φλασαρω το supersu οποτε μολις μπουταρει το λειτουργικο ξαναπερναει την μαμα recovery με αποτελεσεμα να μην μπορω να δουλεψω titanium κλπ . Στο blog της 1+1 βρηκα μια λυση αλλα δεν ειναι λεει πολυ σιγουρη(με encryption και τετεοια). Τι να κανω εστω και για ενα προσωρινο root ωστε να κανω backup τις εφαρμογες(προφανως οχι nandroid) ωστε να περασω καθαρα την rooted rom κλπ?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

edit:

Δοκιμασα και το Helium αλλα δε μου κανει backup τις μισες εφαρμογες...

Edited by lavramid

Είχα το nexus 5 το έδωσα και ήμουν μεταξύ nexus 5x και oneplus two τελικά πηρα το oneplus two αλλά έτσι όπως το πάνε με τις αναβαθμίσεις εκεί πέρα με βλέπω να δίνω το oneplus two και να παίρνω nexus 5x δυστυχώς είχα συνηθίσει με τα updates και τα συνεχόμενα patch κάθε μήνα και τώρα με χαλάει που με αυτό είμαι στάσιμος και μάλιστα με beta..θα του δώσω λίγο χρόνο ακόμα και αν μετά το πασχα δεν πάρει τίποτα το έστειλα και πάω για nexus5x

Φιλε μου καλησπερα!εχω το 2 απο τον φλεβαρη,το χ απο τον δεκεμβρη.το σαββατο προχτες πηρα και το nexus 5x.δεν λεω καλες οι αναβαθμισεις αλλα πραγματικα και τα δυο oneplus δεν συγκρινονται ουτε απο ποιοτητα κατασκευης ουτε απο ταχυτητα με το 5χ.ακομη και η χρηνατικη διαφορα τους δικαιολογειται πληρως!!!εγω που τα δουλευω και τα τρια τηλεφωνα πιστευω πως ειναι νυχτα με μερα.Σεβαστη βεβαια η γνωμη σου.Ααα,ολα τα τηλ ειναι μαμα προς το παρων

Φιλε μου καλησπερα!εχω το 2 απο τον φλεβαρη,το χ απο τον δεκεμβρη.το σαββατο προχτες πηρα και το nexus 5x.δεν λεω καλες οι αναβαθμισεις αλλα πραγματικα και τα δυο oneplus δεν συγκρινονται ουτε απο ποιοτητα κατασκευης ουτε απο ταχυτητα με το 5χ.ακομη και η χρηνατικη διαφορα τους δικαιολογειται πληρως!!!εγω που τα δουλευω και τα τρια τηλεφωνα πιστευω πως ειναι νυχτα με μερα.Σεβαστη βεβαια η γνωμη σου.Ααα,ολα τα τηλ ειναι μαμα προς το παρων

Επειδη δεν καταλαβα εννοεις οτι ειναι πολυ καλυτερο το one plus 2 και το x απο το 5χ Σωστα?

Ειχα και το X πολυ ωραιο τηλεφωνο αλλα το εδωσα για το op2.

Επειδη δεν καταλαβα εννοεις οτι ειναι πολυ καλυτερο το one plus 2 και το x απο το 5χ Σωστα?

Ειχα και το X πολυ ωραιο τηλεφωνο αλλα το εδωσα για το op2.

Φυσικα ειναι πολυ καλυτερο.Απο αποψη κατασκευης,ταχυτητας.Στο θεμα λειτουργικου ειλικρινα εμενα δεν εχει παρουσιασει κανενα απολυτως προβλημα το 2.Και η beta μια χαρα του εκατσε.

Σημερα εφαγε την πρωτη του τουμπα μετα απο αποδραση απο την τσεπη(αποριας αξιο πως επεσε).Ευτυχως δυι μικρα σημαδακια μονο σαν βαθουλωματα στο πλαι στο αλουμινιο.Παλι καλα...

Σημερα εφαγε την πρωτη του τουμπα μετα απο αποδραση απο την τσεπη(αποριας αξιο πως επεσε).Ευτυχως δυι μικρα σημαδακια μονο σαν βαθουλωματα στο πλαι στο αλουμινιο.Παλι καλα...

Τυχερός ήσουν παλι καλά

Ουτε καν γδαρθηκε το αλουμινιο.πριν δυο μερες μου ειχε ερθει και το tempered glass.αλλα πως χωρεσε να βγει απο τσεπη μπουφαν ενω καθομουν και μαλιστα κουμπωμενη με κουμπι ακομη δεν το χω καταλαβει

Επέστρεψα τελικά σε oos 2.2.1 και L 5.1. Καλή η mm beta σε θέμα επιδόσεων αλλά αυτό το oxygen που έτρωγε τη μπαταρία επέμενε.

Και μάλλον έχουν πολλά bugs Π ου δεν μπορούν να λύσουν γι'αυτό δεν έχει έρθει επίσημα η 6 ακόμα

Επέστρεψα τελικά σε oos 2.2.1 και L 5.1. Καλή η mm beta σε θέμα επιδόσεων αλλά αυτό το oxygen που έτρωγε τη μπαταρία επέμενε.

Από επιδόσεις πάντως η διαφορά είναι αρκετά υψηλότερη για τις καραμέλες...όπως φαίνεται και με το antutu(+10/15000).

Από σταθερότητα και μπαταρία στα ίδια επίπεδα, με lollipop.

Edited by xabos

Από επιδόσεις πάντως η διαφορά είναι αρκετά υψηλότερη για τις καραμέλες...όπως φαίνεται και με το antutu(+10/15000).

Από σταθερότητα και μπαταρία στα ίδια επίπεδα, με lollipop.

Ναι σε θέμα επιδόσεων είναι μακράν ανώτερη η mm. Τώρα στο θέμα μπαταρία, από τότε που απενεργοποίησα τον αισθητήρα αποτυπωμάτων σταμάτησε το πολύ battery drain αλλά κάτι λίγο είχε μείνει και ψιλοέτρωγε. Δεν έβγαλα άκρη με το πια διεργασία ήταν οπότε επέστρεψα στο Lp

Τα νέα καταφθάνουν κάθε μέρα για το νέο τηλέφωνο της oneplus. Τα αδύνατα σημεία του σημερινού μοντέλου , κάμερα και μπαταρία φαίνεται να τα βελτιώνει λίγο η εταιρεία . :worry: Δεν χάρηκα ούτε ένα μήνα το καινούριο μου τηλ...... πρέπει να πάμε σε αναβάθμιση...Χμ!

Να τα .....κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες σήμερα! Αρχισε να μου ανοίγει η όρεξη...

Edited by xabos

Τα νέα καταφθάνουν κάθε μέρα για το νέο τηλέφωνο της oneplus. Τα αδύνατα σημεία του σημερινού μοντέλου , κάμερα και μπαταρία φαίνεται να τα βελτιώνει λίγο η εταιρεία . :worry: Δεν χάρηκα ούτε ένα μήνα το καινούριο μου τηλ...... πρέπει να πάμε σε αναβάθμιση...Χμ!

Αυτο περιμενω κι εγω, αλλιως, P9 Plus.

Ουτε καν γδαρθηκε το αλουμινιο.πριν δυο μερες μου ειχε ερθει και το tempered glass.αλλα πως χωρεσε να βγει απο τσεπη μπουφαν ενω καθομουν και μαλιστα κουμπωμενη με κουμπι ακομη δεν το χω καταλαβει

Smartphones ...

Αυτο περιμενω κι εγω, αλλιως, P9 Plus.

Εγώ πάλι περιμένω να δω τιμή που θα έχει το oppo R9 plus και τα χαρακτηριστικά του νέου oneplus 3.

Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι θα γίνει πότε θα δούμε final build marshmalow οεο? Τι θα γίνει με την μπαταριά θα την ισιώσουν ποτέ ? Αυτοί οι Κινέζοι να πάσχουν πάντα από software ρε παιδάκι μου
Mi Note 3

• The title was changed to OnePlus 2