Kozi0 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 καλημερα στην παρεα.. θα ηθελα την βοηθεια σας,στα Oneplus θελω να βαλω τον αριθμο του γραφειο μου να χτυπαει στο κινητο,δλδ να κανω εκτροπη κλησης. βγαινει καποιο οικονιδιο στην συσκευη για να καταλαβαινω εαν ειναι η κληση απο την εκτροπη που εκανα? Αν και δεν μου έχει τύχει σε smartphone, φαντάζομαι πως όχι. Το κινητό δεν νομίζω να επεμβαίνει στην διαδικασία της εκτροπής. Αυτό γίνεται μεταξύ των εταιρειών σταθερής και κινητής. Κάνε και μία δοκιμαστική κλήση να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 (edited) καλημερα στην παρεα.. θα ηθελα την βοηθεια σας,στα Oneplus θελω να βαλω τον αριθμο του γραφειο μου να χτυπαει στο κινητο,δλδ να κανω εκτροπη κλησης. βγαινει καποιο οικονιδιο στην συσκευη για να καταλαβαινω εαν ειναι η κληση απο την εκτροπη που εκανα? Αν κατάλαβα σωστά, θα εκτρέψεις το σταθερό σου, στο κινητό (OnePlus)? Νομίζω οτι εμφανίζεται ενδειξη (και μήνυμα) σε όλα τα Android οτι είναι "προώθημένη κλήση"... Edited March 16, 2016 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 (edited) Επειδή αύριο θα το παραλάβω , έχω μια ερώτηση να κάνω σε αυτούς που γνωρίζουν . Πως γίνεται στο andudu v.6 κάποιοι να έχουν τελικό σκορ 50000 και άλλοι 90-100000. Το τηλέφωνο (4g ram) έχει διαφορές από την αρχή που πρωτοκυκλοφόρησε με το σημερινό ?. Μήπως πρέπει να προσέξω κάτι πριν το πληρώσω και μετά είναι αργά . Ευχαριστώ .:( Edited March 16, 2016 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Πως γίνεται στο andudu v.6 κάποιοι να έχουν τελικό σκορ 50000 και άλλοι 90-100000. Το τηλέφωνο (4g ram) έχει διαφορές από την αρχή που πρωτοκυκλοφόρησε με το σημερινό ?. Μήπως πρέπει να προσέξω κάτι πριν το πληρώσω και μετά είναι αργά . Ευχαριστώ .:( Δεν υπάρχει καμία διαφορά και συνιστώ να μη δίνεις και τόσο βάση στα αναξιόπιστα νούμερα του antutu, εκεί βλέπεις οτι να ναι και ανεξαρτήτως συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Επειδή αύριο θα το παραλάβω , έχω μια ερώτηση να κάνω σε αυτούς που γνωρίζουν . Πως γίνεται στο andudu v.6 κάποιοι να έχουν τελικό σκορ 50000 και άλλοι 90-100000. Το τηλέφωνο (4g ram) έχει διαφορές από την αρχή που πρωτοκυκλοφόρησε με το σημερινό ?. Μήπως πρέπει να προσέξω κάτι πριν το πληρώσω και μετά είναι αργά . Ευχαριστώ .:( Δεν υπάρχει καμία διαφορά και συνιστώ να μη δίνεις και τόσο βάση στα αναξιόπιστα νούμερα του antutu, εκεί βλέπεις οτι να ναι και ανεξαρτήτως συσκευής. Το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό, την μια φορά μου έβγαλε 67.000 την άλλη 80.000 την άλλη 55.000 ότι νάνε,και να σου πω κάτι προσωπικά αδιάφορο τι βαθμολογία μου δίνει, εμένα μου αρκεί που είναι κινητάρα και μην κολλάς στα andudu. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros28 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Kανενα κουπονι υπαρχει ,απο το επισημο καταστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Kανενα κουπονι υπαρχει ,απο το επισημο καταστημα? Σταματήσανε τα κουπόνια, όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε, και εγώ τον είδα. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Ίσως έρχεται και η ώρα του Marshmallow http://www.androidheadlines.com/2016/03/oneplus-reportedly-soak-testing-oneplus-2-marshmallow-update.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Κάτι τελευταίο, σε ποιο σημείο φαίνεται η ημερομηνία κατασκευής του τηλ, και αν είναι η έκδοση EU. Εχω διαβάσει σχεδόν το μισό νήμα στο φόρουμ και δεν το βρήκα.... Είμαι λίγο περίεργος για την εμπειρία που θα έχω σε λίγο μετά από 2.5 χρόνια με το 1520.... Thanks...βλέπω άμεση ανταπόκριση στα ερωτήματα και αυτό είναι πολύ χρήσιμο σε καινούρια μέλη,,:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Αν το μοντέλο είναι το Α2003 τότε έχεις το ευρωπαϊκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Κάτι τελευταίο, σε ποιο σημείο φαίνεται η ημερομηνία κατασκευής του τηλ, και αν είναι η έκδοση EU. Στο κουτί αναγράφεται η ημερ. κατασκευής Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Στο κουτί αναγράφονται και τα 2, ενώ το μοντέλο μπορείς να το διαπιστώσεις και στην πλάτη του κινητού κάτω από το καπάκι και από το μενού ρυθμίσεων του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Μοντέλο Α2001 Δεν βλέπω πώς θα χειριστώ τον φορτιστή του...τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 A2001 είναι το Κινέζικο. Τι εννοείς πως θα χειριστείς τον φορτιστή; Προφανώς είναι διαφορετικός από τους Ευρωπαϊκούς καθώς έχεις το Κινέζικο μοντέλο και θα χρειαστείς αντάπτορα. Το κινητό από που το πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 (edited) http://youhou.gr/index.php?route=product/product&path=59_65&product_id=67 Νομίζω έπρεπε κατά την διάρκεια της επικοινωνίας με τον πωλητή, να μου το ξεκαθαρίσει. Τώρα που το παρέλαβα και έχω πληρώσει την αντικαταβολή τι να το κάνω. Άσε που κάπου εδώ μέσα διάβασα ότι μπορεί να μην είναι ενεργή η δεύτερη sim. Αν μπορεί κάποιος να μου υποδείξει για αντάπτορα ένα κατάστημα.....έλεος δηλαδή ..τι να πώ @#!*& Edited March 17, 2016 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Και το πλήρωσες και 100€ παραπάνω από το Ευρωπαικό.... ΟΚ, οι επιλογές μας, γενικώς πληρώνονται.- Η δευτερη sim ενεργή είναι, μην ανησυχείς Αντάπτορα για τον φορτιστή? Το μαγαζί δεν σου προμήθευσε? Συνήθως σε μαγαζιά με Ηλεκτρονικά! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 http://youhou.gr/index.php?route=product/product&path=59_65&product_id=67 Νομίζω έπρεπε κατά την διάρκεια της επικοινωνίας με τον πωλητή, να μου το ξεκαθαρίσει. Τώρα που το παρέλαβα και έχω πληρώσει την αντικαταβολή τι να το κάνω. Άσε που κάπου εδώ μέσα διάβασα ότι μπορεί να μην είναι ενεργή η δεύτερη sim. Αν μπορεί κάποιος να μου υποδείξει για αντάπτορα ένα κατάστημα.....έλεος δηλαδή ..τι να πώ @#!*& Μπορεις να κανεις αιτημα επιστροφης του προιον με επιλογη "διαφορετικο προιον" μεσα απο την σελιδα τους. Επισης, εχεις και δικαιομα βαση νομου, λογω του οτι εκανες αγορα μεσω ιντερνετ, να γινει κ επιστροφη χρηματων. Τελος, μιλας με συνηγορο του καταναλωτη για κατι παραπανω. *Οι αγορες απο το site τους ειναι ανοιχτες πλεον, δεν μπορω να καταλαβω προς τι η αγορα του κινητου απο παρεμφερη sites... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 http://youhou.gr/index.php?route=product/product&path=59_65&product_id=67 Νομίζω έπρεπε κατά την διάρκεια της επικοινωνίας με τον πωλητή, να μου το ξεκαθαρίσει. Τώρα που το παρέλαβα και έχω πληρώσει την αντικαταβολή τι να το κάνω. Άσε που κάπου εδώ μέσα διάβασα ότι μπορεί να μην είναι ενεργή η δεύτερη sim. Αν μπορεί κάποιος να μου υποδείξει για αντάπτορα ένα κατάστημα.....έλεος δηλαδή ..τι να πώ @#!*& στο επίσημο site το έχει σχεδόν 100 ευρώ φθηνότερα, για το μοντέλο το λέει στον τιτλο onePlus 2 (A2001) 64GB black 4RAM (Έως 6 Άτοκες Δοσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Μπορεις να κανεις αιτημα επιστροφης του προιον με επιλογη "διαφορετικο προιον" μεσα απο την σελιδα τους. Δεν είναι διαφορετικό προϊόν, το Α2001 δηλώνουν ξεκάθαρα οτι πωλούν! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Δεν είναι διαφορετικό προϊόν, το Α2001 δηλώνουν ξεκάθαρα οτι πωλούν! Σωστό... αλλά αυτό δεν υποχρεώνει τον πελάτη να γνωρίζει ότι αγοράζει από ελληνικό κατάστημα συσκευή παραεισαγωγής που δεν εισάγεται στην Ευρώπη επίσημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 *Οι αγορες απο το site τους ειναι ανοιχτες πλεον, δεν μπορω να καταλαβω προς τι η αγορα του κινητου απο παρεμφερη sites... Ούτε αυτό το γνώριζα... ακούγοντας συνέχεια για τον τρόπο αγοράς με τις προσκλήσεις, θέλησα να πάρω ένα τηλ ετοιμοπαράδοτο. ΤΟ Α2001 μπορεί όντος να το λέει στο site, αλλά μου θυμίζει το τρικ με τα ψιλά γράμματα στα ασφαλιστήρια συμβόλαια. Δεν πειράζει, έχασα 100€ , αλλά έχω ένα τηλ στα χέρια που δεν μπορώ να το ανοίξω γιατί δεν φορτίζει..:lol: :lol: Σαν σωστός επαγγελματίας ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΙ.. δέκα λεπτά ΄μιλούσε στη γραμμή τηλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Την πάτησες που την πάτησες, τουλάχιστον αν δεν γίνεται κάτι με το να γυρίσεις το κινητό πίσω (γιατί δεν την ξέρω την διαδικασία και όπως το βλέπω είναι χλωμό να συμβεί κάτι τέτοιο), τουλάχιστον φόρτισε το κινητό σου με άλλο φορτιστή. Δεν έχεις κανέναν άλλον φορτιστή από άλλο κινητό ή tablet; Πάρε εκείνον και βάλε πάνω το καλώδιο του OP2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ούτε αυτό το γνώριζα... ακούγοντας συνέχεια για τον τρόπο αγοράς με τις προσκλήσεις, θέλησα να πάρω ένα τηλ ετοιμοπαράδοτο. ΤΟ Α2001 μπορεί όντος να το λέει στο site, αλλά μου θυμίζει το τρικ με τα ψιλά γράμματα στα ασφαλιστήρια συμβόλαια. Δεν πειράζει, έχασα 100€ , αλλά έχω ένα τηλ στα χέρια που δεν μπορώ να το ανοίξω γιατί δεν φορτίζει..:lol: :lol: Σαν σωστός επαγγελματίας ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΙ.. δέκα λεπτά ΄μιλούσε στη γραμμή τηλ... Καλά... και αυτοί δεν μπορούσαν να βάλουν μέσα και έναν αντάπτορα; 1 ευρώ έχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) Πρώτη εντύπωση σε σχέση με το nokia 1520. Πιάνω σήμα 4g σε πολλά σημεία της περιοχής που μετά κινούμαι. Με μεγάλη διαφορά μάλιστα υπέρ του oneplus το σήμα lte. Σήμα wifi very strong ενώ ipad και oppo έχουν strong. Μπαταρία, με οθόνη 3 ώρες έφτασε 15%( πρώτη φόρτιση). Στο φόρουμ της oneplus αναφέρουν People have been reporting 4 to 6 hours of Screen On Time, but some people suggest that they have up to 9 hours. Antudu v6 score 76000 με Airplane mode. Τουλάχιστον στην Ram περίμενα κάτι παραπάνω, (ddr4 vs ddr3). Σε ένα Review (tomshardware) αναφέρεται σαν Connectivity 4G LTE (Cat 9). The OnePlus 2 uses the integrated X10 LTE baseband processor built into Qualcomm's Snapdragon 810 SoC, supporting Category 9 LTE speeds of up to 450 Mbps on the downlink (3x20 MHz carrier aggregation with 64-QAM) and up to 50 Mbps on the uplink Είναι σωστό, γιατί στο επίσημο site δεν βρήκα περισσότερες λεπτομέρειες. Μήπως αφορά το μοντέλο usa μόνο? Edited March 20, 2016 by xabos Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Το OnePlus 2 έχει LTE Category 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts