basoula_85 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Είναι το πρωτο μου ταμπλέτες και μάλιστα το πήρα πριν λίγες ώρες! Έχω μια απορία, ψάχνω τόση ωρα και δεν βρίσκω το κουμπί για το μενού. Δηλαδή να δω τις εφαρμογές και όλα αυτά που έχει μέσα. Δεν θέλω να πάω στις ρυθμίσεις, στο μενού θέλω να πάω. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλησπερα παιδια απο χθες κοιταω μηπως ερθει καποια αναβαθμιση αλλα δεν ηρθε τιποτα,οπως διαβαζω σε ολους χρηστες οτι εχει ερθει, εχω την 4.4.2 Μηπως φταει που οταν το πηρα εσβησα κατι παιχνιδια που ειχε μεσα (frog Hd,κ.τλ) κανω ελεγχο για ενημερωσεις αλλα τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Καλησπερα παιδια απο χθες κοιταω μηπως ερθει καποια αναβαθμιση αλλα δεν ηρθε τιποτα,οπως διαβαζω σε ολους χρηστες οτι εχει ερθει, εχω την 4.4.2 Μηπως φταει που οταν το πηρα εσβησα κατι παιχνιδια που ειχε μεσα (frog Hd,κ.τλ) κανω ελεγχο για ενημερωσεις αλλα τιποτα... Η 4. 4. 2 δουλεύει μια χαρά!!!! Γιατί η αναβάθμιση??? Η οποία δεν κάθεται σε όλους καλά!!! Μερικές φορές βγάζει διάφορα. Ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες αν θες. Το tablet είναι φοβερό ως έχει κατά την άποψη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Καλησπερα παιδια απο χθες κοιταω μηπως ερθει καποια αναβαθμιση αλλα δεν ηρθε τιποτα,οπως διαβαζω σε ολους χρηστες οτι εχει ερθει, εχω την 4.4.2 Μηπως φταει που οταν το πηρα εσβησα κατι παιχνιδια που ειχε μεσα (frog Hd,κ.τλ) κανω ελεγχο για ενημερωσεις αλλα τιποτα... Και εγώ που το πήρα προχθές ακόμα δεν μου έχει βγάλει τίποτα για αναβάθμιση αν και η αλήθεια είναι ότι όντως πήγε σε αρκετούς στραβά η αναβάθμιση οπότε ίσως και να μην χάνουμε πολλά... Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 καλησπερα.το ταμπλετακι υποστηριζει otg;ευχαριστω Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά νομίζω ότι υποστηρίζει βάση reviews στο internet. Μόλις το δοκίμασα και εγώ και όντως υποστηρίζει. Edited August 19, 2016 by Starback Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 ευχαριστω για την απαντηση αλλα αν καποιος που το εχει δοκιμασει; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 καλησπερα.το ταμπλετακι υποστηριζει otg;ευχαριστω Κανονικοτατα!!!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Κανονικοτατα!!!! :happy: να εισαι καλα ευχαριστω. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Πράγματι κατα την γνώμη μου το ταμπλετ στην τιμή που ειναι τώρα ειναι πολυ καλό! Μια απορια γιατι μπερδεύτηκα με διάφορα βίντεο στο youtube. Αν θέλω να κανω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων,πως γινεται; Μεσα απο τις ρυθμίσεις ή πρέπει να κανω κατι άλλο όπως ειδα σε αρκετα βίντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Και εγώ που το πήρα προχθές ακόμα δεν μου έχει βγάλει τίποτα για αναβάθμιση αν και η αλήθεια είναι ότι όντως πήγε σε αρκετούς στραβά η αναβάθμιση οπότε ίσως και να μην χάνουμε πολλά... πήγε στραβά σε οποίους είχαν πάνω την 5ρα και πήγαν να την κάνουν χωρίς να κάνουν πρώτα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων . αλλά και να σκαλώσει κάτι και να brickari η διαδικασία είναι παρά πολύ εύκολη να περάσεις οποία έκδοση θέλεις . προσωπικά μπορεί να έχω πάνω την 5ρα τώρα αλλά η 4.4.2 στο συγκεκριμένο tablet πάει καλύτερα και όταν δεν βαριέμαι θα το επαναφέρω εκεί πάλι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Πράγματι κατα την γνώμη μου το ταμπλετ στην τιμή που ειναι τώρα ειναι πολυ καλό! Μια απορια γιατι μπερδεύτηκα με διάφορα βίντεο στο youtube. Αν θέλω να κανω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων,πως γινεται; Μεσα απο τις ρυθμίσεις ή πρέπει να κανω κατι άλλο όπως ειδα σε αρκετα βίντεο; Από το μενού : Ρυθμίσεις >αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά >επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 kingroot για ρουταρισμα σε 5αρα εκδοση δεν υπαρχει καπου -αξιοπιστα- να κατεβασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Από το μενού : Ρυθμίσεις >αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά >επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων. Ευχαριστώ για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 (edited) Έχω το ταμπλετ 1 χρόνο και κάτι. Τον τελευταίο μήνα χάνω ποσοστό μπαταρίας κυρίως σε κατάσταση αναμονής. Μπορεί να διορθωθεί κάπως?? Χρησιμοποίησα battery doctor για 1 εβδομάδα αλλά δεν είδα διαφορά. Edited August 23, 2016 by Darkpurple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Έχω το ταμπλετ 1 χρόνο και κάτι. Τον τελευταίο μήνα χάνω ποσοστό μπαταρίας κυρίως σε κατάσταση αναμονής. Μπορεί να διορθωθεί κάπως?? Χρησιμοποίησα battery doctor για 1 εβδομάδα αλλά δεν είδα διαφορά. κάνε μια επαναφορά για αρχή και κοίτα πως πάει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 βγήκε νέα ενημέρωση 810 αλλά κλασικά είναι android 5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 σημερα παρελαβα στα 59 ευρω.αστερακι το μικρο,για τα λεφτα του τελειο.otg,που με ενδιεφερε, δουλευει αψογα. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 βγήκε και η 150810 στις 23 του μηνός αλλά OTA δεν ήρθε ακόμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 βγήκε και η 150810 στις 23 του μηνός αλλά OTA δεν ήρθε ακόμα Και αυτή android 5 δεν είπες πως είναι? Μήπως ξέρεις τι βελτιώσεις έχει σε σχέση με τις προηγούμενες 5αρες? Τόσο καιρό που δουλεύεις την 5 έχεις διαφορά κατανάλωσης στην μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Και αυτή android 5 δεν είπες πως είναι? Μήπως ξέρεις τι βελτιώσεις έχει σε σχέση με τις προηγούμενες 5αρες? Τόσο καιρό που δουλεύεις την 5 έχεις διαφορά κατανάλωσης στην μπαταρία? δεν γνωρίζω δεν την έχω περάσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 δεν γνωρίζω δεν την έχω περάσει Συμπεριφορά μπαταρίας απο την 4.4. 2 στα 5 έχει αλλαγή? Διαρκεί το ίδιο η άλλαξε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Συμπεριφορά μπαταρίας απο την 4.4. 2 στα 5 έχει αλλαγή? Διαρκεί το ίδιο η άλλαξε?? για μένα στην χρήση που κάνω full game είναι το ίδιο πράμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 για μένα στην χρήση που κάνω full game είναι το ίδιο πράμα Οκ!! :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 http://www.e-shop.gr/tablet-lenovo-ideapad-a7-10-7-ips-quad-core-8gb-wifi-bt-gps-android-44-black-p-PER.910424 αυτό εδώ έιναι ?? αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts