Jump to content

Ulefone Be Touch 2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου δεν φταίει το κινητό το συγκεκριμένο. Όλα τα smartphones έχουν θέμα με την μπαταρία. Έχουν χίλιες δυό λειτουργίες επάνω τους + μια οθοναρα 5.5 με full ανάλυση ...... Ε που να αντέξει με μια μπαταριουλα των 3000mah....Πάντως αν θες κάνει ότι έκανα κ εγώ και είδα κάπως καλύτερη διάρκεια. Βάλε twrp, κάνε root, απεγκατέστησε οποια εργοστασιακη εφαρμογή δε χρειαζεσαι, εγκατέστησε το greenify και κάνε calibration την μπαταρία. Εμένα κρατάει χωρίς υπερβολές ένα 40% παραπάνω μετά το calibration (που τα κορόιδευα κάποτε,τελικά κάνει δουλειά). Επίσης να σας ενημερώσω πως ανακοινώθηκε το Be Touch 3. Μην αγχωνεστε...θα έχει χαμηλότερα specs και χαμηλότερη μπαταρία. Οπότε μια χαρά είμαστε με το 2.

Η αληθεια είναι ότι μου φαίνονται λίγο δύσκολα όλα αυτά που γράφεις.

Αν είχες χρόνο κάποια στιγμή να γράψεις λίγο πιο αναλυτικά πως γίνονται, θα ήταν σούπερ.

Εγώ μίλησα για το κινητό όπως ήρθε. Είναι από τα χειρότερα που έχω χρησιμοποιήσει ΜΟΝΟ όσο αφορά την μπαταρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 298
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Η αληθεια είναι ότι μου φαίνονται λίγο δύσκολα όλα αυτά που γράφεις.

Αν είχες χρόνο κάποια στιγμή να γράψεις λίγο πιο αναλυτικά πως γίνονται, θα ήταν σούπερ.

Εγώ μίλησα για το κινητό όπως ήρθε. Είναι από τα χειρότερα που έχω χρησιμοποιήσει ΜΟΝΟ όσο αφορά την μπαταρία.

Με το greenify που αναφέρει ο φίλος απλά απενεργοποιείς εφαρμογές που δεν θέλεις να ανοίγουν από μόνες τους και το battery calibration (θα το βρεις και αυτό στο play store) κάνει αυτό που λέει η εφαρμογή.

Modpic.gif

Με το greenify που αναφέρει ο φίλος απλά απενεργοποιείς εφαρμογές που δεν θέλεις να ανοίγουν από μόνες τους και το battery calibration (θα το βρεις και αυτό στο play store) κάνει αυτό που λέει η εφαρμογή.

To greenify δεν θέλει root ? γιαυτό ρώτησα. Πως το έκανε και το άλλο που έγραψε το twrp, κλπ κλπ

Με το kingroot δεν γινεται ρουτάρισμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σε όλους...Μολις αγορασα το BE TOUCH 2 στην τιμη των 88 ευρω απο gearbest μερα γιορτινη που ειναι.....value for money η αγορα η καλυτερα να εμενα μακρυα.....???

Γεια σε όλους...Μολις αγορασα το BE TOUCH 2 στην τιμη των 88 ευρω απο gearbest μερα γιορτινη που ειναι.....value for money η αγορα η καλυτερα να εμενα μακρυα.....???

πως το πηρες 88 ευρω ??γιατι το εκανα αναζητηση και το βγαζει στα 167.

πως το πηρες 88 ευρω ??γιατι το εκανα αναζητηση και το βγαζει στα 167.

ειχε κουπονι σημερα που ισχυε απο τις 11:11(13:11 ωρα Ελλαδος) και οι πεντε πρωτοι το παιρναν σε αυτη την τιμη....5 μερες το χαλβαδιαζα......αχαχχααχ

Για την ακριβεια 85,76 βγηκε η τιμη

Edited by plesia1

ειχε κουπονι σημερα που ισχυε απο τις 11:11(13:11 ωρα Ελλαδος) και οι πεντε πρωτοι το παιρναν σε αυτη την τιμη....5 μερες το χαλβαδιαζα......αχαχχααχ

Μαλιστα.Το βρηκα λιγο πιο μετα αφτου μου στειλεις.

προλαβες?Αν και δυσκολα πια

Οχι εβαλα το κουπονι να δω αν θα παρει την εκπτωση αλλα μου εβγαζε παραπανω την τιμη απο οτι ηταν κανονικα και μου ελεγε απο κατω οτι το κουπονι εχει φτασει το οριο.Δοκιμασα και σε αλλα που ειχε εκπτωση αλλα τιποτα.Δεν ηταν μεχρι τις 3 ωρα Ελλαδος ?? οπως ειπες

Οχι εβαλα το κουπονι να δω αν θα παρει την εκπτωση αλλα μου εβγαζε παραπανω την τιμη απο οτι ηταν κανονικα και μου ελεγε απο κατω οτι το κουπονι εχει φτασει το οριο.Δοκιμασα και σε αλλα που ειχε εκπτωση αλλα τιποτα.Δεν ηταν μεχρι τις 3 ωρα Ελλαδος ?? οπως ειπες

ηταν απο τις 13:11 και για τους πρωτους 5 που θα προλαβαιναν

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικα να υποθεσω οτι αξιζε η αγορα...

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικα να υποθεσω οτι αξιζε η αγορα...

Κοιτα εχω ακουσει καλα λογια για το καταστημα.Τωρα κι εγω δεν το εχω ακομα στα χερια μου αν και θα το παραλαω μεταχειρισμενο λογω του οτι ειχα στειλει ενα THL πισω στο Coolicool εδω και τρεις μηνες και δεν ξερ τι εκαναν.Το εχασαν δεν το παρελαβαν ποτε αυτοι ενω εχει παρεληθει κανονικα και μου ειπα ναμου στιελουν αυτο.Στη λιστα ηαν και το Ulefone Be touch 2 και επειδη ειδα βιντεακια και με εντυπωσιασε.Διαβασα και εδω τα λιγα πραγματα που λενε ρωτησα μου απαντησαν οτι αξιζει και ετσι τ πηρα κι εγω

• Administrators
παιδια ξερει κανεις εαν μπορω να το αγορασω απο gearbest γιατι το παυπαλ δεν μου το επιτρεπει....πρεπει να κανω κατι?

Οι εκτός θέματος συζητήσεις πήγαν στον κάδο. Εδώ συζητάμε για τη συσκευή του τίτλου και μόνο.

Για τον προβληματισμό σου απευθύνσου στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=424345

Modpic.gif

Επιτέλους, παρέλαβα χθες το νέο μου κινητό. :)

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές και σίγουρα κάθε άλλο, παρά με απογοήτευσε, (μέχρι στιγμής).

Το παρέλαβα σφραγισμένο, (είχε δύο ταινίες ανέγγιχτες δεξιά κι αριστερά).

Αυτό από τη μία μου άρεσε αυτό, (μιας και δεν ήταν π.χ. από κάποια επιστροφή) αλλά από την άλλη με «χάλασε»,

γιατί τους είχα τονίσει να το ελέγξουν πριν το στείλουν...

Τελικά η συσκευασία είχε το επίσημο Ευρωπαϊκού τύπου τροφοδοτικό. ;)

Αρχικά, όταν πήγα να το ανοίξω δεν άνοιγε. Αλλά η αιτία ήταν ότι είχε ταινία ασφαλείας η μπαταρία για να μην έρχεται σε επαφή με τη συσκευή.

Αφού το άνοιξα λοιπόν και μου ζήτησε να κάνω τις αρχικές ρυθμίσεις, (Χώρα, WiFi, Λογαρισμός),

μου ήρθε η ενημέρωση (OTA) του περασμένου μήνα, την οποία φυσικά πέρασα.

Η διαφορά που είδα ήταν σημαντική στο WiFi!!!

Ενώ πριν την ενημέρωση δεν πήγαινε με τίποτα στο Full το σήμα, (ακόμα και δίπλα στο Router!!!),

μετά την ενημέρωση έχει κανονικά Full σήμα στο δωμάτιο. Οπότε όσοι έχετε θέμα με το WiFi, κάντε την αναβάθμιση.

Προς το παρόν δεν έχω να πω κάτι περισσότερο, αφού δεν έχω ασχοληθεί ούτε με τα βασικά.

Θα επανέλθω από βδομάδα λογικά με περισσότερες λεπτομέρειες...

Από χθες που το έλαβα, με απασχολούν 3 πράγματα.

Πως θα μεταφέρω σωστά τις επαφές μου, τις σημειώσεις μου και αν γίνεται και τα SMS μου από το παλιό iPhone 3Gs που έχω

(και το οποίο πρέπει να δώσω άμεσα σε άλλον) στο νέο μου κινητό που θα το αντικαταστήσει.

Έχω γράψει και σχετικό μήνυμα εδώ, ελπίζοντας να μπορεί να βοηθήσει κάποιος...

Edited by corduroy27
Peace... Love... Freedom...

Επιτέλους, παρέλαβα χθες το νέο μου κινητό. :)

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές και σίγουρα κάθε άλλο, παρά με απογοήτευσε, (μέχρι στιγμής).

Το παρέλαβα σφραγισμένο, (είχε δύο ταινίες ανέγγιχτες δεξιά κι αριστερά).

Αυτό από τη μία μου άρεσε αυτό, (μιας και δεν ήταν π.χ. από κάποια επιστροφή) αλλά από την άλλη με «χάλασε»,

γιατί τους είχα τονίσει να το ελέγξουν πριν το στείλουν...

Τελικά η συσκευασία είχε το επίσημο Ευρωπαϊκού τύπου τροφοδοτικό. ;)

Αρχικά, όταν πήγα να το ανοίξω δεν άνοιγε. Αλλά η αιτία ήταν ότι είχε ταινία ασφαλείας η μπαταρία για να μην έρχεται σε επαφή με τη συσκευή.

Αφού το άνοιξα λοιπόν και μου ζήτησε να κάνω τις αρχικές ρυθμίσεις, (Χώρα, WiFi, Λογαρισμός),

μου ήρθε η ενημέρωση (OTA) του περασμένου μήνα, την οποία φυσικά πέρασα.

Η διαφορά που είδα ήταν σημαντική στο WiFi!!!

Ενώ πριν την ενημέρωση δεν πήγαινε με τίποτα στο Full το σήμα, (ακόμα και δίπλα στο Router!!!),

μετά την ενημέρωση έχει κανονικά Full σήμα στο δωμάτιο. Οπότε όσοι έχετε θέμα με το WiFi, κάντε την αναβάθμιση.

Προς το παρόν δεν έχω να πω κάτι περισσότερο, αφού δεν έχω ασχοληθεί ούτε με τα βασικά.

Θα επανέλθω από βδομάδα λογικά με περισσότερες λεπτομέρειες...

Από χθες που το έλαβα, με απασχολούν 3 πράγματα.

Πως θα μεταφέρω σωστά τις επαφές μου, τις σημειώσεις μου και αν γίνεται και τα SMS μου από το παλιό iPhone 3Gs που έχω

(και το οποίο πρέπει να δώσω άμεσα σε άλλον) στο νέο μου κινητό που θα το αντικαταστήσει.

Έχω γράψει και σχετικό μήνυμα εδώ, ελπίζοντας να μπορεί να βοηθήσει κάποιος...

Μπορεί κάποιος που το χει πάρει να μας πει πιο λεπτομερείς εντυπώσεις.

Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό. Το μόνο θέμα που έχει σε όλους τους χρήστες είναι πως η μπαταρία γενικά κρατάει μία χαρα...απλά όταν φθάνει στο 1% μπορεί να είναι εκεί και κανένα μισάωρο βλέπωντας ταινία ή παίζοντας κανά παιχνίδι. Κατα τ'άλλα είναι άψογο σε όλα τα άλλα.Πολύ γρήγορο και απίστευτη κατασκευή. Είναι βαρύ και νοιώθεις το μέταλλο. Αν θες μπορείς να ρίξεις και μία ματιά στο νέο be touch 3 που θα είναι ακριβώς ίδιο με την διαφορά ότι θα έχει μπαταρία 500mah μικρότερη και νέο επεξεργαστή στα 1.3 να τρέχει αλλά θα είναι οικονομικότερος στην κατανάλωση μπαταρίας...Προσωπικά αδερφέ εγώ το be touch 2 δε το αλλάζω αυτή την στιγμή με κανένα άλλο κινητό. Ειμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Όταν βγει το be touch 4 το συζητάμε...

Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό. Το μόνο θέμα που έχει σε όλους τους χρήστες είναι πως η μπαταρία γενικά κρατάει μία χαρα...απλά όταν φθάνει στο 1% μπορεί να είναι εκεί και κανένα μισάωρο βλέπωντας ταινία ή παίζοντας κανά παιχνίδι. Κατα τ'άλλα είναι άψογο σε όλα τα άλλα.Πολύ γρήγορο και απίστευτη κατασκευή. Είναι βαρύ και νοιώθεις το μέταλλο. Αν θες μπορείς να ρίξεις και μία ματιά στο νέο be touch 3 που θα είναι ακριβώς ίδιο με την διαφορά ότι θα έχει μπαταρία 500mah μικρότερη και νέο επεξεργαστή στα 1.3 να τρέχει αλλά θα είναι οικονομικότερος στην κατανάλωση μπαταρίας...Προσωπικά αδερφέ εγώ το be touch 2 δε το αλλάζω αυτή την στιγμή με κανένα άλλο κινητό. Ειμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Όταν βγει το be touch 4 το συζητάμε...

Από θέμα ηχείου ακουστικού πως είναι?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ενημέρωση.

Δεν είναι καλό το ηχείο του δυστυχώς. Ποιοτικά είναι μέτριο. Σαν ένταση είναι δυνατό. Τα ακουστικά να σου πω την αλήθεια πήρα ένα headset της sony από την Vodafone με 15 ευρώ και είναι απίστευτος ο ήχος που βγάζει... Είμαι άρρωστος με τον ήχο μιας και είμαι παραγωγός οπότε trust me on this.... Πάντως ταινία με το ηχείο άνετα βλέπεις. Και μουσική ακούς μια χαρά. Αλλά δε θα βρεις ποιότητα. Αν θες ποιότητα πας στα ακουστικά που τα σπάνε....

Από θέμα ηχείου ακουστικού πως είναι?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ενημέρωση.

Προσωπικά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ όσο θέλω με το κινητό μου, αφού αφιέρωσα αυτές τις μέρες όλο τον ελεύθερο χρόνο μου για να κάνω την μετάβαση, (από ο παλιό μου iPhone 3Gs, στο Ulefone Be Touch 2).

Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου όμως, πρέπει να πω ότι είμαι (σχεδόν) απόλυτα ικανοποιημένος από την αγορά του.

Σκοπεύω να το κρατήσω μάλιστα πολλά χρόνια και το μόνο που εύχομαι είναι να μη μου βγάλει κάποιο ελάττωμα στο μέλλον...

Δε θα πω για τα θετικά του που είναι πολλά και δεν τα έχω τεστάρει όλα ακόμα αλλά για το μόλις 1 αρνητικό του. Το ηχείο του.

Σίγουρα δεν αποτελεί το δυνατό του σημείο. Αν κάποιος θέλει κάτι ποιοτικό σε αυτό το κομμάτι, (π.χ. για να ακούει μουσική από αυτό), μάλλον είναι προτιμότερο να κοιτάξει αλλού. Αυτό δε σημαίνει ότι ο ήχος του είναι εντελώς χάλια αλλά σίγουρα ποιοτικό δε τον λες...

Το αρχαίο iPhone 3Gs μου έχει ΣΑΦΩΣ ποιοτικότερο ήχο από αυτό. Του Ulefone ακούγεται κάπως τσιριχτός.

Παρ' όλα αυτά για μένα είναι στα όρια του ανεκτού και για όλα τα υπόλοιπα που δίνει σ' αυτή την τιμή, για μένα τουλάχιστον, δεν αποτελεί λόγο απογοήτευσης.

Από βδομάδα ελπίζω να επανέλθω με πιο αναλυτικές εντυπώσεις.

Φιλαράκι πιστεψέ με αξίζει η αναμονή. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό.

Γενικά, όλα όσα γράφει ο soulfunkdjx από τη στιγμή που το πήρε, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο μέχρι στιγμής.

Δεν υπερβάλει καθόλου, ούτε στα +, ούτε στα -

Και θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί όσα έγραψε εδώ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου να το πάρω.

Και ναι, φίλε. Άξιζε 100% η αναμονή... :up:

Edited by corduroy27

Σε ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια. Όσο για το τσιριχτό ήχο του ηχείου που λες πήγαινε στις ρυθμίσεις/ήχος & ειδοποιήσεις/βελτίωση ήχου και τσέκαρε το πρώτο κουτάκι. Έτσι θα έχεις ποιοτικότερο ήχο χωρίς το τσιριχτό. Και για οποίον γουστάρει και θέλει μπορώ να σας πω πως να εμφανίσετε τα capacitive buttons επάνω στην οθόνη ώστε να μη χρειάζεται να πατάτε το home button όλη την ώρα κ το χαλασετε...(που λέει ο λόγος...) Edited by soulfunkdjx

Λογικά λες για το BasAudEnh που είναι απενεργοποιημένο,

Γράφει όμως από κάτω: Βελτίωση ήχου για ακουστικό

Τώρα αν είναι λάθος η μετάφραση και εννοεί το ηχείο ή αν αφορά τα ακουστικά αλλά στην πράξη επηρεάζει θετικά και το ηχείο, δεν ξέρω.

Μακάρι. Θα το τσεκάρω αύριο γιατί τώρα βραδιάτικα δεν παίζει αυτό... :zzz:

Σε κάθε περίπτωση, πες μας πως να εμφανίσουμε τα capacitive buttons... :rolleyes:

Επίσης, σχετικά με την αποφυγή συχνής χρήσης του Home Button που λες.

Υπάρχει μια εφαρμογούλα στο PlayStore (easyHome for Samsung) που κάνει χρήση του αποτυπώματος και για Home Button λειτουργία,

ώστε να γλυτώνεις πολλά πατήματα γενικότερα και να αποφύγεις ή να καθυστερήσεις πιθανή βλάβη του και ανάγκη αγοράς... ανταλλακτικού! :whistle:

Μου φαίνεται όμως ρίσκο να το περάσω, αφού είναι σχεδιασμένο ειδικά για Samsung και μάλιστα κάποια μοντέλα, όχι όλα.

Το έχω δει πάντως να λειτουργεί σε Samsung Galaxy S6 φίλου και είναι τέλειο!!!

Μη βάλεις κάτι τέτοιο γιατί μπορεί να σου χαλάσει το αρχείο build.pro και μετά να μη σου ανοίγει το κινητό. Την πατησα εγώ με μια παρόμοια εφαρμογή. Για να κανείς αυτό που σου είπα με τα on screen buttons θα πρέπει να είσαι root. Πάρει και ένα backup με το custom recovery καλού κακού γιατί γενικώς όταν παίζουμε με τα αρχεία συστήματος πάντα πρέπει να είμαστε καλυμμένοι.To Disable or Enable the On-Screen / Virtual Software Keys:

Download ES Explorer

In ES Explorer settings -> Root settings, tick ‘Root Explorer’, ‘Up to Root’ and ‘Mount File System’

Exit settings and tap ‘Up’ in the top row of icons. This will bring you to the root of your file system.

Navigate to ‘System’

Scroll down until you see ‘build.prop’. Tap it and then tap ‘Open with ES Note Editor’

Scroll down until you see ‘qemu.hw.mainkeys=’ or ‘ro.show.navigationbar=”

If you see ‘qemu.hw.mainkeys=’, set to 0 (zero) to enable the onscreen / virtual softkeys. Set it to 1 (one) to disable them

If you see ‘ro.show.navigationbar=’, set to yes to enable or no to disable

Tap settings and save

Bam you are done.

Καλησπερα και εγω το παρελαβα σημερα αν και μεταχειρισμενο απο το κατστημα που μου το εστειλε καλο φαινεται εκ πρωτης οψεως.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια ελευθερη εφαρμογη που να κανει το μπροστινο φλας notification led.Εχω βρει καποιες αλλα μονο μια ειχε την επιλογη για το μπροστινο φλας αλλα εγω δεν θελω να ανοιγει το φλας οταν με καλουν η μου στελονουν μηνυμα αλλα οταν εχω χασει την κληση οπως σουλευει το led.Αν το ρουταρω θα χασω τα OTA Updates ??γιατι σε Kingzone που ειχα παλιοτερα και επαιρνε OTA οταν το ρουταρες απο οσο ηξερα δεν τα εχανες παρα μονο οταν αλλαξεις recovery.

Παιδιά όπως πάντα καλό θα είναι αλλά όπως Όλα τα κινέζικα κακοσχεδιασμένο δίχως δοκιμές μοντέλο και με πειραματόζωο το καταναλωτή. Εννοώ σου φεύγει από τα χέρια και πέφτει στο γραφείο από μισό μέτρο δίχως να πάθει ούτε γρατζουνιά και εσωτερικά μπορεί να έχει ξεκολλήσει καμία κολληση η Κανένα καλώδιο Η οτιδήποτε άλλο. Χαρβαλα είναι τα περισσότερα κινέζικα . Αν είσαι πολύ τυχερός Ίσως πέσεις σε καλή συσκευή που όμως πρέπει να προσέχεις πολύ μη είναι σε υγρασία μην σου πέσει κλπ και φυσικά για τους πρώτους μήνες γιατί άμα περάσει χρόνος μετά τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ.

Αλήθεια έχει αναρωτηθεί κανείς με τα κινέζικα .... έχετε δει ποτέ κανέναν με κινέζικο να λέει το Έχω δύο η τρία χρόνια και να δουλεύει ακόμη τέλεια? Η έχετε δει παλιό κινέζικο κινητό με φθορές να είναι ακόμη λειτουργικό? Εγώ προσωπικά όχι.

lenovo a850, 3 χρονια αγορασμενο σας "κινεζικο" απο το το2c στα 130 ευρω οταν εδω αγοραζαν σε διπλασια τιμη τα σερναμενα 2πυρηνα με 512 μνημη , εχει πεσει κατω δεκαδες φορες, εχω σπασει την οθονη, ακομα δουλευει σα σκυλι. Και αξια ανεκτιμητη να εχει δωσει ο φιλο ενα σκασμο λεφτα για sony 4 ιντσο, και να βγαζω την παντοφλα των 130 ευρω κα να του ριχνει τα αυτια, σε χαρτες, ιντερνετ, gps, διπλη καρτα.

Καλησπερα και εγω το παρελαβα σημερα αν και μεταχειρισμενο απο το κατστημα που μου το εστειλε καλο φαινεται εκ πρωτης οψεως.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια ελευθερη εφαρμογη που να κανει το μπροστινο φλας notification led.Εχω βρει καποιες αλλα μονο μια ειχε την επιλογη για το μπροστινο φλας αλλα εγω δεν θελω να ανοιγει το φλας οταν με καλουν η μου στελονουν μηνυμα αλλα οταν εχω χασει την κληση οπως σουλευει το led.Αν το ρουταρω θα χασω τα OTA Updates ??γιατι σε Kingzone που ειχα παλιοτερα και επαιρνε OTA οταν το ρουταρες απο οσο ηξερα δεν τα εχανες παρα μονο οταν αλλαξεις recovery.

Λοιπόν κάνε κανονικά τα updates μέσω ΟΤΑ το τελευταίο είναι με ημερομηνία οκτωβρίου και μετά βάλε custom recovery να πάρεις pure backup την rom σου. Μετά το κάνεις root και του αλλάζεις τα φώτα....

Όσο για το notification led υπάρχι καλύτερη λύση και ακούει στο όνομα LED Blinker αν έχεις ας πούμε χαμένη κλήση αναβοσβήνει η οθόνη με εικονίδιο του τηλεφώνου. Αν έχεις χαμενο μηνυμα αναβοσβήνει το εικονίδιο του μηνυματος. Είναι κλάσεις ανώτερο από το notification led. Ακόμα και να είχε notification led εγώ πάλι το led blinker θα διάλεγα. Ακόμα και ειδοποιήσεις απο μπαταρία υποστηρίζει και πολλά άλλα...Δοκιμασέ το οπωσδήποτε!!!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ledblinker&hl=el

Edited by soulfunkdjx