pmakridis Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Παιδιά σκέφτομαι μετά από 3 χρόνια να αντικαταστήσω το p8 lite με το p smart Υπάρχει κάποιο θέμα σχετικό εδώ, γιατί δεν βρήκα κάτι.... Θέλω να μάθω αν έχει usb OTG που το δικό μας δεν έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Θέλω να μάθω αν έχει usb OTG που το δικό μας δεν έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Ω !! Ευχαριστώ πολύ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, όταν μεταφέρεις ήδη εγκατεστημένες στην κάρτα, κάποια αρχεία συνεχίζουν να βρίσκονται στο τηλέφωνο. αδερφε η συσκευη ηταν αδεια λογω hard reset εβαλα την καρτα επελεξα να πηγαινουν στη sd και μετα κατεβασα οτι ηθελα και ενω δειχνει οκ σε ανοιγμα κλεισε ενω δεν αλλαζει ο χωρος της sd η η ρυθμισεις (αποθηκευση στην sd) παλι ειναι στη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maryag Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 (edited) Kαλησπέρα , στην εφαρμογή θέματα μου εμφανίζει μόνο ένα το obsidian magazine και δε μπορώ να κατεβάσω άλλα όπως παλιά( έχω emui 4.0.3).Σαν να εξαφανιστηκαν όλα τα άλλα sections.Υπάρχει λύση σε αυτό ? (Nα αναφέρω ότι έπειτα από εργοστασιακές ρυθμίσεις συνέβη το παραπάνω.Πριν από αυτές υπήρχαν κανονικά όλα τα sections στην εφαρμογή θέματα) Edited June 17, 2018 by maryag Παράθεση Vida la essential no las aparencias.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TERRORZONE Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 apo huwaei πρεπει να κοπηκαν.το ιδιο και μενα Παράθεση ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergio1 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η αλλαγή σε unbranded συσκευή του HUAWEI P8 LITE ισχύει και για το HUAWEI P9 LITE 2017 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Καλημέρα σε όλους. Στο κινητό ξαφνικά, ενώ βλέπει τα δίκτυα WiFi δεν μπορεί να συνδεθεί, ακόμα και σ' ανοιχτό δίκτυο. Το έχει πάθει κανείς ? Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί...? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Γεια σας Εχει καταφερει κανεις να συνδεσει το κινητο σε smart tv με micro usb to hdmi? Χαιρετισμους Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Εχει συγγενης μου το συγκεκριμενο και σερνεται και θελω να τον σενιαρω. Ξερετε αν παιζει καποιο δοκιμασμενο σταθερο ROM να του φλασαρω γιατι η συσκευη τα χει παιξει. Δε θελω δοκιμες και ιστοριες και να καταληξω να του τα κανω χειροτερα να μπει σε μεγαλυτερους μπελαδες. Εδω δινει αρκετες επιλογες αλλα θελω αποψεις απο καποιον που χει δοκιμασει κατι σιγουρο https://www.getdroidtips.com/list-best-custom-rom-huawei-p8-lite/ Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Παιδιά έδωσα το κινητό στην κόρη μου επαναφέροντας το πρώτα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Το θέμα είναι πως σταμάτησε να βγάζει τις επιλογές όταν το συνδέω με το pc... Μόνον φορτίζει χωρίς να μπορώ να το δω στο pc. Καμιά ιδέα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Καλησπερα παιδια ,ηθελα μια βοηθεια ,υπαρχει στην οικογενεια ενα P-8 lite μονοκαρτο .Υπαρχει τροπος να γινει δικαρτο χωρις τυχον προβληματα ?Αν καποιος ξερει ας μου στείλει μια βοήθεια γιατι εχω μπερδευτει διαβαζοντας δεξια-αριστερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Kαλησπέρα παιδιά, έχω ένα P8 lite που έχει πέσει σε bootloop αλλά μπαίνει σε fastboot mode. Το συνδέω με ADB αλλά όταν πάω να του περάσω TWRP recovery μου πετάει failed command not allowed. Το ADB βλέπει το τηλέφωνο, το σειριακό του αριθμό. Μήπως η Huawei έχει κλειδωμένους bootloader; Αν όχι, έχετε καμιά ιδέα να προτείνετε να ανοίξει το τηλεφωνάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 (edited) Επειδή είναι πολλές οι σελίδες εδώ μέσα, είναι έυκολο να μου πει κάποιος πως ξεκλειδώνει ο bootloader και αν μπορεί να γίνει ακόμα? Τελικά έστειλα μύνημα στην Huawei και μου απαντησαν ότι σταμάτησαν να δίνουν κωδικούς ξεκλείδωματος στις 25 Ιουλίου 2018. Οπότε αν θέλουν ξεκλείδωμα πάμε σε αλλο κινητό. Edited July 30, 2019 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Γεια σας, δε βλεπει πλεον το PC το κινητο, δοκιμασα τη συμβουλη που δινει το HiSuite και αλλα διαφορα που εψαξα στο ιντερνετ αλλα δε το βλεπει, αγνωστη συσκευη μου βγαζουν τα WIN10! Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Τελικα θεμα USB καλωδιου ηταν, αρκετα που εχω ειναι παλια και δε δουλευαν μαλλον απο τη πολυ χρηση, βρηκα το δικο του στο κουτι και συνδεεται κανονικα πλεον. Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. April 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2022 Γεια σας, εχει κανεις στη συσκευη του το "Garmin Connect" και εαν ναι ποια εκδοση? Ευχαριστω Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. February 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2023 (edited) Γεια σας, η συσκευη απο της 1 Φεβρουαριου και μετα δεν παιρνει ενημερωσεις Καιρου, εχω δοκιμασει διαφορα αλλα τιποτε, εαν τη χρησιμοποιει κανεις και εχει λυση.... Μαλλον παει για κουβα, θα μου πεις ακομη την εχεις ...... Edited February 5, 2023 by cbarbas Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Το πιο απλο ειναι να βαλεις μια αλλη εφαρμογη. Θα προτεινα Today Weather που ειναι αξιοπιστο και εχει ωραια widgets. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Ναι, πιθανον ενημηρωθηκε και δε δουλευει πλεον με παλοτερες εκδοσεις του Android οπως εχει η συσκευη! 2 ώρες πριν, GMF80 said: Το πιο απλο ειναι να βαλεις μια αλλη εφαρμογη. Θα προτεινα Today Weather που ειναι αξιοπιστο και εχει ωραια widgets. Τελικα πριν κανω κατι εσβησα και εβαλα ξανα το ιδιο widget και λειτουργει μια χαρα ξανα! Ευχαριστω που μου το θυμησες οτι ειναι ετσι! Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 (edited) Γεια σας Η συσκευη περνα στην ιστορια μιας και εδω και κανενα 15ημερο αρχισε τις επανεκκινησεις και φοβαμαι οτι καποια στιγμη δε θα μου δεχθει ουτε PIN πλεον. 8μιση χρονια παντως τα κρατησε και για τα λεφτα του και τη χρηση που το ηθελα μια χαρα ηταν. Πηγα στο "Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G"! Edited April 4, 2023 by cbarbas 1 Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 Πολύ σωστή επιλογή έκανες! καλορίζικο 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankannn Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 Φιλε μου το λες μονος σου 8 χρονια. Ξερεις πολλα κινητα που να αντεχουν τοσο? Με τις μαλακιες του Τραμπ και την απαγορευση στην Huawei βγηκαμε χαμενη οι καταναλωτες. Καλοριζικο το νεο κινητο , να ξερεις το παλιο απλα μια μπαταρια θελει για τις επανεκκινησεις . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 Να εισαι καλα, ευχαριστω και για το tip. Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. November 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2023 Καλημέρα άνοιξα το εν λόγω κινητό μετά από factory reset και δεν ανοίγει το play store όπως και οποιαδήποτε εφαρμογή της google που έχει το κινητό. Καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts