Jump to content

Huawei P8 Lite

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Της γυναίκας μου ρε παιδιά γιατί είναι τόσο πίσω σε ενημερώσεις; Τη συγκεκριμένη μάλιστα τη πέρασα προχθές που ήρθε ota3b11e43f4324479ba036acbac7cd086a.jpg

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

καλημέρα κ από μένα,

έχω το vodafone το μονοκαρτο και με το τελευταίο update της voda (c02b898) κάνει restart μόνο του, οπότε λέω να το κάνω κ εγώ unbrand ακολουθώντας τον οδηγό.

Η b132 του οδηγού είναι για δικαρτο. θα κάνει στο δικό μου που είναι μονοκαρτο ή πρέπει να βρω για μονοκαρτο?

Όλοι εμείς με Voda κλπ (μονόκαρτο) έτσι το κάναμε και γίνεται δίκαρτο.

Μια απορία παίδες...στην εφαρμογή για music player που έχει μέσα το κινητό μου βγάζει σχεδόν όλους τους τίτλους στα "κινέζικα". Δοκιμασα να τα αλλάξω με id3 tag editor αλλά και πάλι τα ίδια..καμία ιδέα;;; Γιατί κατά τα άλλα είναι ένα ωραιο player!

ook

οποτε περιμενω κωδικο για ξεκλειδωμα bootloader και μετα τρέχω τα βηματα σωστά?

Εγώ δεν το ξεκλείδωσα. Η συσκευή είναι δίκαρτη. Voda και Cosm τα κάνουν μονόκαρτα.

Αν περάσεις την B132 γίνεται δίκαρτο.

Παίδες ενώ ξεκλείδωσα bootlοader κατέβασα την c432b132 έκανα τη διαδικασία μετά τίποτα.

Στο 5% έχω software install failed. Incompatibility with current version.

Σκέφτηκα να κατεβάσω mm έκδοση (μήπως από mm σε lollipop δεν πάει) αλλά τα ίδια και με την C432B564 από το site της huawei.

Τώρα είμαι σε c02b898, θέλει κάποια συγκεκριμένη έκδοση για να πάω σε debrand?

update: τα ίδια και με την c432b560 αλλά και με την c02b140 (που είναι κ voda υποτίθεται)

Any ideas??

Edited by mr13

Λοιπον παίδες επειδη μ βγηκαν τα ματια κ για να μην παλευει κ αλλο παιδι κανα 8ωρο ειναι όπως τα είχε γραψει κ ενα φιλος πιο πισω (#5725).

Σα μπουσουλας ειναι εδώ:

https://forum.xda-developers.com/p8lite/general/mega-thread-root-unbricking-updating-t3400994

και απο ρομ παμε

B132 με Minimal ADB and Fastboot > B170 με HiSuite > B204 με τοπικη ενημερωση για να έρθουμε στο σημερα

Καλημερα. Εχω το huawei p8 lite. Απο χθες δεν συνδεεται σε wi fi η οταν συνδεθει η αποδοση ειναι πολυ χαλια και με πεταει. Το 4 g δουλευει τελεια.

Εκανα επαναφορα εργοστ και το προβλημα συνεχιζεται. Ο παροχος δεν εχει θεμα οι αλλες μου συσκευες συνδεινται κανονικα. Εχετε καποια λυση?

Καλημερα. Εχω το huawei p8 lite. Απο χθες δεν συνδεεται σε wi fi η οταν συνδεθει η αποδοση ειναι πολυ χαλια και με πεταει. Το 4 g δουλευει τελεια.

Εκανα επαναφορα εργοστ και το προβλημα συνεχιζεται. Ο παροχος δεν εχει θεμα οι αλλες μου συσκευες συνδεινται κανονικα. Εχετε καποια λυση?

Κατ'αρχην δεν εχει νοημα να κανεις την ιδια ερωτηση σε όλα τα θεματα της huawei καθως αν καποιος μπορει να σου απαντησει θα τον βρεις εδώ και όχι αλλου.

Στο θεμα μας τωρα. Το πρόβλημα με το wifi παρουσιάζεται σε αρκετα τηλεφωνα και αν εκανες τον κοπο να το ψαξεις θα εβλεπες ότι είναι υπαρκτο πρόβλημα και σε αρκετους όπως και σε μενα εχει γινει επισκευή η αντικατασταση εντος εγγύησης. Οποτε αν εισαι εντος εγγύησης απευθυνεσαι σε αντιπροσωπεια αλλιως ρωτας σε τεχνικο και αναογα με το κοστος επισκευης αποφασίζεις...

Παιδιά help! Εδώ και 3,4 μέρες το κινητό της γυναίκας μου χάνει το σήμα του. Δοκίμασα διάφορους τύπους δικτύου, στο μόνο που δουλεύει ειναι στο "μόνο gsm". Στις άλλες δύο επιλογές, είτε δεν έχει καθόλου σήμα, είτε το βρίσκει περιοδικά, είτε ακόμα κι αν έχει, το τηλ δεν λειτουργεί ("είναι απενεργοποιημένο ή εκτός δικτύου") όταν καλούν ή καλεις. Για να προλάβω, δεν παίζει η περιοχή ρόλο, στο σπίτι έπιανε παντα 4G, όπως άλλωστε κάνει και το δικό μου αυτή τη στιγμή (huawei honor 8 με ίδια εταιρία, cosmote). Υπάρχει πιθανότητα να έχει πρόβλημα η sim ?5f4d6ce3a9f8ca5e2e475cb0b696af13.jpgf0328734b41d1a160ffdb49e095be3d1.jpg101aaecde001fa919f544be4eba2a110.jpg

Δοκίμασε αρχικά να βάλεις την δικη σου sim στο κινητό της συζύγου για να ξεκινήσεις να αποκλείεις πράγματα. Αν δεν φταίει η sim ξεκινά κλασσικά επανεκκίνηση, factory reset κτλ για να αποκλίσεις και το software κομμάτι. Αν πάλι δεν γίνει τίποτα μάλλον είναι θέμα Hardware. Θα πω και κια μπαρούφα δοκίμασε σε περίπτωση που είναι δικαρτο να βάλεις την sim στην δεύτερη υποδοχή

Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

την καλησπέρα μου σε όλους και μαι ερώτηση για το Bluetooth ενώ ανοίγει και κανει αναζήτηση δεν βρίσκει καμία συσκευή που είναι γύρω του. υπάρχει κάποια ρύθμιση παραπάνω??? παλιά είχα βαλει ακουστικό και το είχε βρει αμέσως...

Δοκίμασε αρχικά να βάλεις την δικη σου sim στο κινητό της συζύγου για να ξεκινήσεις να αποκλείεις πράγματα. Αν δεν φταίει η sim ξεκινά κλασσικά επανεκκίνηση, factory reset κτλ για να αποκλίσεις και το software κομμάτι. Αν πάλι δεν γίνει τίποτα μάλλον είναι θέμα Hardware. Θα πω και κια μπαρούφα δοκίμασε σε περίπτωση που είναι δικαρτο να βάλεις την sim στην δεύτερη υποδοχή

Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8

Της γυναίκας μου στο δικό μου δεν μπαίνει (παιρνει nano εμένα). Ευτυχώς βρήκα ανταπτορακι και έβαλα τη δική μου στο p8 lite. Συνέχιζε το ίδιο πρόβλημα. Έκανα επαναφορά εργ. ρυθμισεων(χωρίς να σβήσω φωτό, αρχεία,κλπ) αλλά τίποτα. Το μόνο θετικό είναι ότι για λίγο έβρισκε το σήμα (όταν επέλεγα τύπο δικτύου Lte) αλλά μόνο παροδικά. Το ξανά έχανε συντομα και επανέρχεται με φουλ σήμα μόνο όταν επιλέγω "μόνο GSM". Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ευθύνεται η τελευταία αναβάθμιση συστήματος, περίπου τότε θυμάμαι να αρχίσε και τα προβλήματα με το σήμα (έχω branded cosmote, μονοκαρτο B595)

• 2 weeks later...

Έχω την συσκευή Ale-L21 , στην οποία έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, γιατί μου τερματιζε την μπαταρία ασυνήθιστα γρήγορα την τελευταία εβδομάδα....το θέμα της μπαταρίας λύθηκε,ΟΜΩΣ δεν μπορώ πλέον να χρησιμοποιήσω το gmail, play store, και γενικά οτι έχει σχέση με την Google!!!!

Ζητώ τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ!

Έχω την συσκευή Ale-L21 , στην οποία έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, γιατί μου τερματιζε την μπαταρία ασυνήθιστα γρήγορα την τελευταία εβδομάδα....το θέμα της μπαταρίας λύθηκε,ΟΜΩΣ δεν μπορώ πλέον να χρησιμοποιήσω το gmail, play store, και γενικά οτι έχει σχέση με την Google!!!!

Ζητώ τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ!

Δοκίμασε ένα clear cache από recovery.

Καθάρισα το cache και απο κάθε εφαρμογή ξεχωριστά, δυστυχώς μολις ολοκληρώνω την εγγραφή στο Gmail μου λέει πως υπάρχει πρόβλημα με τους διακομιστές της Google....

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σκέφτομαι να κανω ξανά επαναφορά εργοστασιακών αυτή τη φορά απο recovery mode...γιατί η επιλογή που μου δωσαν απο την Huawei είναι να στείλω το κινητό για καμμιά εβδομάδα στο service!Help!

Καθάρισα το cache και απο κάθε εφαρμογή ξεχωριστά, δυστυχώς μολις ολοκληρώνω την εγγραφή στο Gmail μου λέει πως υπάρχει πρόβλημα με τους διακομιστές της Google....

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σκέφτομαι να κανω ξανά επαναφορά εργοστασιακών αυτή τη φορά απο recovery mode...γιατί η επιλογή που μου δωσαν απο την Huawei είναι να στείλω το κινητό για καμμιά εβδομάδα στο service!Help!

Κράτα back up των δεδομένων σου και κάνε το.

• 3 weeks later...
Γειά σας παιδιά. Έπεσε στα χέρια μου σήμερα το κινητό και ψάχνοντας να κάνω unlock bootloader είδα ότι το site για να πάρουμε κωδικό δεν λειτουργεί πλέον!! Τώρα τι κάνουμε έχει κανείς καμία ιδέα πως το ξεκλειδώνουμε ή την έκατσα και δεν θα μπορέσω να το ξεκλειδώσω?

επειδή οι κλέφτες το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να απενεργοποιήσουν το τηλέφωνο

υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης του τηλεφώνου με κωδικό?

τσακαλια μια ερωτηση.ενας φιλος εχει το p8 lite.εφαγε ενα κολλημα και δεν του εμφανιζει στην αρχικη οθονη το εικονιδιο επαφες huawei.στις εφαρμογες υπαρχει σαν εφαρμογη αλλα ανοιγει μονο να δεις στοιχεια οχι τις επαφες.καμια βοηθεια.καναμε και reset αλλα τιποτα

καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα με τις εφαρμογες,ενω τις μεταφερω στην καρτα μνημης και ενω εχω επιλεξει η αποθηκευση να γινεται στην καρτα μετα το κλεισιμο ανοιγμα της συσκευης ξανα πανε στη συσκευη τι γινεται?σωστε με:!::cry:

Υπάρχει κανένα εργαλείο να μετράει πραγματικά τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας όπως στο iOS? Πως θα διαγνώσω αν θέλει αλλαγή;

καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα με τις εφαρμογες,ενω τις μεταφερω στην καρτα μνημης και ενω εχω επιλεξει η αποθηκευση να γινεται στην καρτα μετα το κλεισιμο ανοιγμα της συσκευης ξανα πανε στη συσκευη τι γινεται?σωστε με:!::cry:

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, όταν μεταφέρεις ήδη εγκατεστημένες στην κάρτα, κάποια αρχεία συνεχίζουν να βρίσκονται στο τηλέφωνο.