vasim Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 παιδιά αυτή φλασάρω για να κάνω δίκαρτο; (Vodafone ALE-21 έχω) http://consumer.huawei.com/my/mobile-phones/support/downloads/detail/p8lite-my.htm?id=45581 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 (edited) καλημερα παιδια ενδιαφερομε να παρω το P8 Lite εχουμε ομως κολησει με το χρωμα.Υπαρχει κανενας φιλος που να εχει την εκδοση Gold http://citisshop.com/index.php?route=product/product&product_id=11158 και http://eurotelshop.gr/index.php?route=product/product&product_id=1257 αυτα τα 2 e-shop εχω βρει και το εχουν αλλα αυτο που παρατηρω ειναι διαοφρετικες φωτο του κινητου απο την εκδοση του μαυρο ή του ασπρου.Μπορει καποιος φιλος ενα εχει την εκδοση σε gold να με βοηθησει? Ναι... και είναι πολύ ωραίο... το έχει μία φίλη και μάλιστα σήμερα τις έδειχνα κάποια κόλπα....:-) Μου είπε από που το πήρε αλλά δεν θυμάμαι να σου πω... Θα την ρωτήσω και θα επιστρέψω... Λοιπόν... το μαγαζί λέγεται kaizer και είναι στην Ομόνοια !!! Edited March 10, 2016 by pmakridis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 (edited) καλημερα παιδια ενδιαφερομε να παρω το P8 Lite εχουμε ομως κολησει με το χρωμα.Υπαρχει κανενας φιλος που να εχει την εκδοση Gold http://citisshop.com/index.php?route=product/product&product_id=11158 και http://eurotelshop.gr/index.php?route=product/product&product_id=1257 αυτα τα 2 e-shop εχω βρει και το εχουν αλλα αυτο που παρατηρω ειναι διαοφρετικες φωτο του κινητου απο την εκδοση του μαυρο ή του ασπρου.Μπορει καποιος φιλος ενα εχει την εκδοση σε gold να με βοηθησει? Αυτό είναι ο ορισμος της απάτης, δείχνει το p8 και πουλάει το p8 lite, ασε που δεν αναφέρει αν είναι ale-21, δεν θέλεις να το πάρεις αν δεν είναι. Edited March 10, 2016 by nikos_T2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Παιδες έχω το p8 lite μου εδώ και 20 μερες και μόλις προχθές ενεργοποιησα το 4g (δεν είχα παρατηρήσει ότι δεν είχε ενεργοποιηθεί) Λοιπον παρατήρησα ότι με το 4g ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό!!! Το έχετε προσέξει και εσείς ή μόνο σε μένα συμβαίνει? Γιατί για 20 μερες κράταγε πχ 1 μέρα, τωρα με το 4g ανοιχτό την τρώει την μπαταρια για πλάκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 παιδιά αυτή φλασάρω για να κάνω δίκαρτο; (Vodafone ALE-21 έχω) http://consumer.huawei.com/my/mobile-phones/support/downloads/detail/p8lite-my.htm?id=45581 Σε συσκευή από ΟΤΕ /COSMOTE έκανα τα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6589636#post6589636 + http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6592537#post6592537 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komonto Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 παιδια κατοχος και εγω του τηλ και σε ενα γρηγορο ψαξιμο για εφαρμογες οπως λεξικο αγγλο ελλη , file manager , battery saver κτλ ολα μου ζητουσαν μεχρι και το χρωμα απο τις καλτσες μου .Δεν υπαρχουν εφαρογες χωρις να ειναι μαρτηργιαρες στην google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μπήκα κι εγώ σήμερα στο κλαμπ του P8 Lite. Να πω μόνο πως εντυπωσιάστηκα που έγινε σχεδόν εν ριπή οφθαλμού, κάνα 15λεπτο, η μεταφορά data και προγραμμάτων μέσω NFC από το LG L90 χωρίς ν' αγχωθώ να τα στήνω όλα από την αρχή. Παρατήρησα πως είναι επίσης "πολωνικό" το P8 Lite. Από την Πολωνία δεν ξεκινάνε συνήθως οι πρώτες αναβαθμίσεις απ' ότι έχω καταλάβει για πολλά μοντέλα διαφόρων εταιρειών; Εντυπώσεις και απορίες αργότερα, είναι ALE σε 170 προσώρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Παιδια κατι πατησα και εκει που παταω τα νουμερα για να παρω τηλ διπλα μου βγαζει κατι βελακια και μετακινητε το πληκτρολόγιο τι να κανω για να τα βγαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ammon_ Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Εχει κανεις λυση για το προβλημα με το teslaunread badges?Η ειδοποιηση για τις αναπαντητες κλησεις βγαινει πανω στις επαφες και οχι στο dialer οπως θα επρεπε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Εχει κανεις λυση για το προβλημα με το teslaunread badges?Η ειδοποιηση για τις αναπαντητες κλησεις βγαινει πανω στις επαφες και οχι στο dialer οπως θα επρεπε! Δες μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις. Σ εμένα μια χαρά δουλεύει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ammon_ Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Δες μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις. Σ εμένα μια χαρά δουλεύει. Δηλαδη σ'εσενα στις ρυθμισεις του tesla unread για τις αναπαντητες σου δειχνει το εικονιδιο του dialer?Σ'εμενα δειχνει τις επαφες,απο διπλα λεει missing calls και δεν μπορω να το αλλαξω.Κοιταξα τις ρυθμισεις και δεν βρισκω κατι.Εψαξα και γενικα στο ιντερνετ και δεν βρηκα κατι σχετικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 (edited) Ρε παιδες εχω βαλει tempered glass 3 διαφορετικες μαρκες και στης 3 φορες μου χαλαει πανω δεξια διπλα απο την κάμερα μεσα σε ενα μηνα. το εχει παθει καποιος αλλος εχω φρικάρει... Η 2 εχουν βγάλει υγρασία μεσα σε 15 μερες και η ποιο ακριβη που εβαλα μετα απο 10 μερες σημερα μου εβγαλε φουσκαλα.. Και η 3 στο ιδιο σημείο πρεπει να φταίει το κινητο τι να πω.... Τερμα τα τζαμακια παω για ζελατινα Edited March 12, 2016 by sefis33 Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ρε παιδες εχω βαλει tempered glass 3 διαφορετικες μαρκες και στης 3 φορες μου χαλαει πανω δεξια διπλα απο την κάμερα μεσα σε ενα μηνα. το εχει παθει καποιος αλλος εχω φρικάρει... Η 2 εχουν βγάλει υγρασία μεσα σε 15 μερες και η ποιο ακριβη που εβαλα μετα απο 10 μερες σημερα μου εβγαλε φουσκαλα.. Και η 3 στο ιδιο σημείο πρεπει να φταίει το κινητο τι να πω.... Τερμα τα τζαμακια παω για ζελατινα Έχω περίπου 2 μήνες την Nillkin 9H+ χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ρε παιδες εχω βαλει tempered glass 3 διαφορετικες μαρκες και στης 3 φορες μου χαλαει πανω δεξια διπλα απο την κάμερα μεσα σε ενα μηνα. το εχει παθει καποιος αλλος εχω φρικάρει... Η 2 εχουν βγάλει υγρασία μεσα σε 15 μερες και η ποιο ακριβη που εβαλα μετα απο 10 μερες σημερα μου εβγαλε φουσκαλα.. Και η 3 στο ιδιο σημείο πρεπει να φταίει το κινητο τι να πω.... Τερμα τα τζαμακια παω για ζελατινα Ή ο τροπος που τα τοποθετεις. Μπορει σε εκεινο το σημειο να πιανεις το τζαμακι λιγο αδεξια. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Έχω περίπου 2 μήνες την Nillkin 9H+ χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ακριβώς το ίδιο nillkin 9H+ τουλάχιστον 3 μήνες δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ρε παιδες εχω βαλει tempered glass 3 διαφορετικες μαρκες και στης 3 φορες μου χαλαει πανω δεξια διπλα απο την κάμερα μεσα σε ενα μηνα. το εχει παθει καποιος αλλος εχω φρικάρει... Η 2 εχουν βγάλει υγρασία μεσα σε 15 μερες και η ποιο ακριβη που εβαλα μετα απο 10 μερες σημερα μου εβγαλε φουσκαλα.. Και η 3 στο ιδιο σημείο πρεπει να φταίει το κινητο τι να πω.... Τερμα τα τζαμακια παω για ζελατινα και σε εμενα εβγαλαν προβλημα και τα H9 ( δυο κομματια) και οι ζελατινες γεμισαν αντε μην πω, οποτε τα εβγαλα ολα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Μόνο Nilkkin. Ολα τα άλλα χαλάνε μέσα σε μια εβδομάδα.. Οτι πληρώνεις παίρνεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 εχει κανεις απο vodafone? Σε ποια ενημερωση ειναι; αγορασα πριν 5 ημερες το τηλ και ηταν στην b140. Δεν εβγαζε αναβαθμιση. Επικοινωνησα με huawei και μου εστειλαν μεσω οτα την b181. Ειναι η 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 με την αναβαθμιση τι γινεται ρε παιδια ; θα την παρουμε φετος ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 ποια εχεις τωρα; ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια εχεις τωρσ; ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με την αναβαθμιση τι γινεται ρε παιδια ; θα την παρουμε φετος ; Ποια εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 B170 εχω ,εσυ ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 B170 εχω ,εσυ ; B181 της vodafone. 5.1.1. εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 (edited) Kαι εγώ κάτοχος εδώ και μια βδομάδα Του p8 lite και κατενθουσιασμένος, του έκανα και root και έδεσε το γλυκό, άντε να δούμε τώρα ποτέ θα έρθει το update σε 6 Edited March 14, 2016 by vazos Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Αν φλασαρω τη rom vodafone σε custom europe χανω εγγυηση; γνωριζει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Δεν το επιασα???? Τι εκανες και τι τους ειπες???? το πηρα και εγω απο vodafone με αναβαθμιση πριν 3 μερες και ειναι στην 5.1 με b140...Ουτε εμενα βγαζει αναβαθμιση και καθομαι και κατεβαζω την 170...την 188 και μετα την 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts