AnwnymoMeLene Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Δοκιμασα με update.app ...δεν πέτυχε....Πφ....Ευχαριστώ για τη βοήθεια...δεν ξαναflashαρω τπτ απο xda..... ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- cris ποια εκδοση τρέχεις; Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) Δοκιμασα με update.app ...δεν πέτυχε....Πφ....Ευχαριστώ για τη βοήθεια...δεν ξαναflashαρω τπτ απο xda..... ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- cris ποια εκδοση τρέχεις; Εγώ έχω την Β136 αλλά δεν έχω πρόβλημα. Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμήσεις; Επίσης δοκίμασε να περάσεις το step 2 τις έκδοσης Β046 και αν στο δεχτεί περνά μετά την Β052. Άλλη εναλλακτική είναι να περάσεις το Step2 της Β049 που είναι single sim και να ξεκλειδώσεις τον έλεγχο έκδοσης (θα σου λέει έκδοση balongC50B311), μετά περνάς το Step 1 update.app της Β046 και τέλος το step 2 της Β046 για να το ξανά κάνεις dual sim και μετά το αναβαθμίζεις στην Β052. Απλά δεν φέρω καμιά ευθύνη για το αν πάει κάτι στραβά. Εγώ το είχα κάνει έτσι αλλά είχα και ξεκλείδωτο bootloader. δεν ξέρω αν ευθύνεται αυτό που μου πέτυχε το downgrade. Edited September 2, 2015 by Cris4524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Παιδιά επειδή το πρόβλημα μου είναι σοβαρό μιας και με B132 δεν μπορω να λειτουργησω απο το lug ,μήπως ξέρει κανεις πως κάνουμε υποβάθμιση απο b132 σε b130? Οποιος γνωρίζει σας απαντήσει ,ευχαριστώ! Δε νομίζω να μπορείς να γυρίσεις στη Β130 με κάποιο απλό τρόπο. Αυτό που σου είχα προτείνει προχθές το δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 ξερει κανεις αν θα παρει και το android m? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Αυτή τη στιγμή η ενημέρωση π είχα κανει είναι η balongC50B311 και ο τύπος στο xda την έλεγε b132 ...Και σχετικα με το step2 δεν τ κατάλαβα ,μέσω ..πρωτη φορά σ emui... Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 πατησα το λινκ που βρισκετε στο 2ο ποστ για να κατεβασω το αρχειο και να το κανω dual sim αλλα μ βγαζει οτι δεν υπαρχει... Βρες το link απο το XDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Το screen protector από eshop αφήνει κενό καλύτερα ψάξε κάτι άλλο.Θήκη με παράθυρο στο πλάι υπάρχει αλλά όχι από Ελλάδα, ebay ,aliexpress αλλά δεν μπορώ να την παραγγειλω αν βρεις τρόπο πιστεύω ότι αξίζει.Υπάρχει και εδώ http://www.oppomart.com/nillkin-new-sparkle-leather-case-for-huawei-p8-lite.html Αγορά από ebay μπορείς να κάνει κανονικότατα μέσω paypal. Απλά θέλει ένα ωραιότατο τρικ και υπάρχει μια μικρή χρέωση. Δημιουργείς 2 account με δύο διαφορετικές κάρτες, ζητάς από την μια κάρτα (payment recuest) (που δεν έχι τπτ) στον λογαριασμό που έχει μέσα το Χ ποσό. Κάνεις accept και μεταφέρονται λεφτά στο paypal αλλά υπάρχει μια προμήθεια. Στα 10 ευρώ πλήρωσα 0,63€. Οπότε καλές αγορές. με εκτίμηση Σταύρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spero Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 ξέρει κανείς αν παίζει καμια προσφορά σε κινέζικο μαγαζί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Δοκίμασα όλες τις εκδόσεις,μου έλεγε failed.... Πάω και κανω wipe data factory reset γ μ λέει reset failed...Κάνει επανεκκίνηση & σε κανονικό χρόνο τα ανοίγει όλα ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΑ!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πάει καλά... BalongC50B311 το τρεχών μου --λέει b132 ο uploader...Απέτυχαν τα πάντα.. Όποτε μ λέει failed μου δίνει αυτό το link http://www.emui.com/plugin.php?id=hwrestore το οποιο ειναι στα κινεζικα...... Ευχαριστώ για τη βοήθεια ,θια δω με ubl τι μπορώ να κάνω γιατί από όσο κατάλαβα κάτι δεν πάει καλά με τον recovery,δεν γίνεται μια να μου λέι reset failed και να κάνει τελικά reset.... Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Δοκίμασα όλες τις εκδόσεις,μου έλεγε failed.... Πάω και κανω wipe data factory reset γ μ λέει reset failed...Κάνει επανεκκίνηση & σε κανονικό χρόνο τα ανοίγει όλα ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΑ!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πάει καλά... BalongC50B311 το τρεχών μου --λέει b132 ο uploader...Απέτυχαν τα πάντα.. Όποτε μ λέει failed μου δίνει αυτό το link http://www.emui.com/plugin.php?id=hwrestore το οποιο ειναι στα κινεζικα...... Ευχαριστώ για τη βοήθεια ,θια δω με ubl τι μπορώ να κάνω γιατί από όσο κατάλαβα κάτι δεν πάει καλά με τον recovery,δεν γίνεται μια να μου λέι reset failed και να κάνει τελικά reset.... Αν δεν μπορείς να εγκαταστήσεις κανένα επίσημο λογισμικό, μόνο μια λύση υπάρχει: να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να φλασάρεις το λογισμικό μέσω fastboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Δοκίμασα όλες τις εκδόσεις,μου έλεγε failed.... Πάω και κανω wipe data factory reset γ μ λέει reset failed...Κάνει επανεκκίνηση & σε κανονικό χρόνο τα ανοίγει όλα ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΑ!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πάει καλά... BalongC50B311 το τρεχών μου --λέει b132 ο uploader...Απέτυχαν τα πάντα.. Όποτε μ λέει failed μου δίνει αυτό το link http://www.emui.com/plugin.php?id=hwrestore το οποιο ειναι στα κινεζικα...... Ευχαριστώ για τη βοήθεια ,θια δω με ubl τι μπορώ να κάνω γιατί από όσο κατάλαβα κάτι δεν πάει καλά με τον recovery,δεν γίνεται μια να μου λέι reset failed και να κάνει τελικά reset.... Κατέβασε λίγο τον Es explorer και πηγαινε σε αυτήν την διαδρομή /system και άνοιξε το build.prop κατέβα τέρμα κάτω και βγάλε ένα sreenshot (Volume Down + Power). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agogeo29 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Αγορά από ebay μπορείς να κάνει κανονικότατα μέσω paypal. Απλά θέλει ένα ωραιότατο τρικ και υπάρχει μια μικρή χρέωση. Δημιουργείς 2 account με δύο διαφορετικές κάρτες, ζητάς από την μια κάρτα (payment recuest) (που δεν έχι τπτ) στον λογαριασμό που έχει μέσα το Χ ποσό. Κάνεις accept και μεταφέρονται λεφτά στο paypal αλλά υπάρχει μια προμήθεια. Στα 10 ευρώ πλήρωσα 0,63€. Οπότε καλές αγορές. με εκτίμηση Σταύρος Να δημιουργήσω δηλαδή ακόμη ένα λογαριασμό paypal?Με τι κάρτα εικονική?Μπερδεύτηκα λιγο, όταν μου ζητάει το ebay να κάνω check out with paypal πως γίνετε η διαδικασία που ανεφερες?Αν μπορείς να το εξηγήσεις πιο αναλυτικά θα σου είμαι ευγωμων, σίγουρα θα λύσεις τα χέρια αρκετών φίλων στο forum.Ευχαριστω εκ των προτέρων Γιωργος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Γίνεται να στέλνουμε sms και να μην φεύγει με κεφαλαία γραμματα,αλλα με μικρα; (οπως γραφτηκε) Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) Να δημιουργήσω δηλαδή ακόμη ένα λογαριασμό paypal?Με τι κάρτα εικονική?Μπερδεύτηκα λιγο, όταν μου ζητάει το ebay να κάνω check out with paypal πως γίνετε η διαδικασία που ανεφερες?Αν μπορείς να το εξηγήσεις πιο αναλυτικά θα σου είμαι ευγωμων, σίγουρα θα λύσεις τα χέρια αρκετών φίλων στο forum.Ευχαριστω εκ των προτέρων Γιωργος. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Θα χρειαστείς 2 χρεωστικές κάρτες. Μια χρεωστική και μία εικονική ή 2 χρεωστικές κάρτες. Αν πάρουμε το παράδειγμα με τις 2 χρεωστικές σημάνει πως έχεις 2 λογαριασμούς τραπέζης Α και Β. Έστω ότι στον πρώτο έχεις 100 € (Α) και στον Β δεν έχεις τίποτα. δημιουργείς 2 accounts στο paypal 1 και 2. Ο λογαριασμός ο Α συνδέεται με τον λογαριασμό 1 και ο Β με το 2. Μέσα από το μενού του paypal ζητάς να μεταφέρεις χρήματα (εγώ έχω επιλέξει προς οικογένεια). Σου ζητάει να του βάλεις το email του λογαριασμού που θές να πάνε τα λεφτά το καταχωρείς και έχεις στον δεύτερο λογαριασμό 50 ωραιότατα ευρώ για να αγοράσεις ότι θέλεις. Έχει μία προμήθεια 11% περίπου Δες το και όποιος έχει απορία εδώ είμαι. (προσοχή!!!! Η κάρτα που έχει τα λεφτά πρέπει να γίνει verified σου τραβάει 1,5 € και με το που βάλεις τον κωδικό που σου στέλνει σου τα επιστρέψει τα €. Η δεύτερη κάρτα δεν μας νοιάζει.) Το όλο σύστημα βασίζεται στο ότι δεν μας αφήνουν να χρεώσουμε την κάρτα. Εμείς εικονικά φορτώνουμε χρήματα στο paypal όπως γεμίζουμε μια prepaid κάρτα εφόσον υπάρχουν λεφτά στο λογαριασμό μας κινούμαστε κανονικά. Αμα υπάρχει ζήτηση να φτιάξω έναν οδηγό με εικόνες ότι θέλετε….. Edited September 2, 2015 by Stavros_1093 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 offtopic @stavros Δεν νομίζω να καταλάβει κανείς τίποτα, πολύ μπερδεμένα τα γράφεις ενώ τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά αν θέλει να μεταφέρει χρήματα στο balance του PayPal. Έχει εδώ το τρόπο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6267177 Επίσης ή χρέωση είναι 3.4% και όχι 11% με αυτό τον τρόπο. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxiarchos Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Βρήκα τρόπο να αγοράσω από κινεζομαγαζο. Να προχωρήσω ή να προτιμήσω να το παρω απο Ελλάδα από public, vodadone κλπ?? Θέλω να χρησιμοποιώ και τις δυο κάρτες.. Γτ διαβάζω πολλά μπερδέματα με ROMS.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 (edited) offtopic @stavros Δεν νομίζω να καταλάβει κανείς τίποτα, πολύ μπερδεμένα τα γράφεις ενώ τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά αν θέλει να μεταφέρει χρήματα στο balance του PayPal. Έχει εδώ το τρόπο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6267177 Επίσης ή χρέωση είναι 3.4% και όχι 11% με αυτό τον τρόπο. Είναι περίπου το ίδιο πράγμα. Όταν κάνεις request χρήματα για να σου στείλει κάποιος πρέπει να έχει paypal και ο άλλος. Σε εμένα τουλάχιστον έτσι μου ζήτησε. εγώ κάνω αυτό ::: https://www.youtube.com/watch?v=IHqJY3rKWZk Edited September 3, 2015 by Stavros_1093 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxiarchos Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Δλδ αν δεν είναι ALE-L21 δεν θα είναι dual sim?? Εμένα με ενδιαφέρει να υποστηρίζει δυο κάρτες κ να αναβαθμιζεται εως εκει που μπορει να πάει. Ουτε ROMS να αλλάξω, ούτε root, ούτε flash.... Δικαρτο κ lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christof1 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Καλησπέρα στην παρέα! Έχει βρει κάποιος κάποιο tempered glass που να καλύπτει όλη την οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapi Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 1. Aν δεν είναι ALE-L21 θα υπολειτουργεί στα ευρωπαϊκά δίκτυα και ειδικά στο 4G. 2. Aν είναι ALE-L21 μπορεί να είναι δίκαρτο, μπορεί και μονόκαρτο. 3. Ότι κι αν σου στείλει θα είναι πρακτικά χωρίς εγγύηση. 4. Αν καταφέρεις και συνεννοηθείς με τον κινέζο μπορεί και να σου στείλει αυτό που πρέπει. 5. Οι πιθανότητες να λειτουργήσει άψογα το υπ. αρ. 4 υπολείπονται σημαντικά του 100%! :lol: Καλησπέρα,έχω σκοπό να αγοράσω αυτο το κινητό από την κίνα και δεν λέει πουθενά την έκδοση είναι (ομως στο 4γ δείχνει τις σωστές συχνότητες για ελλαδα).Πώς μπορώ να εξακριβώσω αν το κινητό είναι αυτής της έκδοσης .Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Η wind θα το φέρει μες την άλλη βδομάδα και ίσως και ο Γερμανός πάλι, οπότε περίμενε λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georho Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Η wind θα το φέρει μες την άλλη βδομάδα και ίσως και ο Γερμανός πάλι, οπότε περίμενε λίγο Τιμή όμως θα ειναι ίσως λιγο πιο υψηλή οπως μου είπαν .αληθευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Εμένα την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν ότι θα το φέρουν στα 169€. Βλέποντας βέβαια την ζήτηση ίσως το ανεβάσουν λίγο τι να πω.. Πάντως ξαναλέω για όποιον τον ενδιαφέρει το βίντεο που τραβάει έχει θέμα με το bitrate. Είναι πολύ μικρό και "pixelιάζει" (κουτάκια) όταν μετακινείς την κάμερα απότομα (δλδ γρήγορη κίνηση) το οποίο για μένα τουλάχιστον που με ενδιαφέρει το θέμα κάμερα/βιντεο είναι απογοητευτικό. Είναι έντονο και συμβαίνει συχνότατα. Ενώ σκεφτόμουν να το πάρω, μάλλον το ξεπέρασα σαν επιθυμία. Οι άλλες αδυναμίες του και αρετές του είναι γνωστές και ο καθένας σταθμίζει. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaros1 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 εγω το βρηκα στο media market αλλα εχει τιμη 269 ευρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
safer97 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος κι εγώ του κινητού εδώ και περίπου δυο βδομάδες και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Έχω, όμως, κι εγώ το θέμα με το ραδιόφωνο που διακόπτει τη λειτουργία του απότομα στο άσχετο. Έχω την έκδοση Β132 πάνω αυτή τη στιγμή. Έχουμε βρει κάποια λύση για το θέμα; Επίσης μια ερώτηση. Χωρίς να είναι κάτι ανοιχτό και με 4G, wifi κλειστά, μου βγάζει ελεύθερη RAM περίπου 1,1GB, είναι φυσιολογικό αυτό; Το κινητό είναι από WIND unbranded. Παιδιά υπάρχει κανείς που να έχει αντιμετωπίσει επιτυχώς το θέμα με το ραδιόφωνο που αναφέρω παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts