Jump to content

christof1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About christof1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

christof1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν εννοείς αυτό που έχει 12,99 € είναι τζαμάκι (tempered glass). Το μόνο πρόβλημά του είναι ότι δεν εφαρμόζει απόλυτα στην οθόνη, αφήνει ένα κενό 1 χιλιοστού πάνω, κάτω και αριστερά και 2 χιλιοστών δεξιά. Βέβαια είναι το πρώτο tempered glass που χρησιμοποιώ γενικά σε συσκευή οπότε δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν σε άλλες συσκευές ή άλλες μάρκες tempered glass εφαρμόζουν απόλυτα στις οθόνες.
  2. Καλησπέρα στην παρέα! Έχει βρει κάποιος κάποιο tempered glass που να καλύπτει όλη την οθόνη;
  3. Καλησπέρα. Εννοείς ότι είναι καλό να το φορτίζουμε εκ νέου όταν η μπαταρία είναι στο 58-73%;
  4. Καλησπέρα σε όλους. Το αγόρασα χτες το βράδυ από το κατάστημα WIND Βριλησσίων, το είχε και σε λευκό και σε μαύρο, όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει ένα κόπο! Μία ερώτηση: Είχε αναφερθεί σε κάποια από τα αρχικά posts του θέματος ότι αν ξεκινήσουμε το στήσιμο του κινητού χωρίς τη sim μέσα, μετά δεν την αναγνωρίζει. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει; Όχι τίποτε άλλο, αλλά επειδή δεν ήμουν σίγουρος το έχω ακόμη στο κουτί του και δεν έχω αρχίσει να το πειράζω... Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  5. Καλησπέρα σε όλους... Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Έχω το κινητό περίπου ένα μήνα και παρατηρώ τρελή κατανάλωση σε data μέσω 3g, περίπου 20mb την ημέρα, χωρίς να δικαιολογείται από τη χρήση που κάνω... Μάλιστα, με το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα (Ideos x5 pro) στο οποίο είχα εγκατεστημένες τις ίδιες εφαρμογές, η αντίστοιχη κατανάλωση δεν ξεπερνούσε τα 10mb την ημέρα, με τις ίδιες ώρες περίπου ανοικτό το 3g. Έχω παρατηρήσει ότι από τη χρήση στις ρυθμίσεις φαίνεται να καταναλώνουν υπερβολικά μεγάλο όγκο mb οι υπηρεσίες google, ωστόσο δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται αυτό, δεν μπορώ να φανταστώ ποια ειδικότερη ρύθμιση δημιουργεί αυτή την κατανάλωση... Καμιά ιδέα κανείς...; Όχι τίποτε άλλο, ξέφυγε ο πρώτος λογαριασμός...
  6. Ωραίος Sheik... Το viber ήταν ο φταίχτης! Σας ευχαριστώ όλους!
  7. Αυτό είναι ένα στοιχείο... Διότι πριν κάποιες ημέρες εγκατέστησα τον εκατομμυριούχο, αλλά τον απεγκατέστησα πριν μου παρουσιαστεί το πρόβλημα!
  8. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα λοιπόν... Τώρα πχ είμαι στο 83%.
  9. Καλημέρα σε όλους. Μου έχει παρουσιαστεί ένα προβληματάκι εδώ και 12 ώρες περίπου... Αναβοσβήνει ένα κόκκινο λαμπάκι στον πάνω αριστερό αισθητήρα. Έκλεισα το τηλέφωνο και το ξαναάνοιξα, το ξαναέκλεισα κι έβγαλα την μπαταρία, αλλά αυτό επιμένει να αναβοσβήνει! Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ!
  10. Καλησπέρα σε όλους! Διαβάζω πολύ καιρό το forum αλλά γράφω πρώτη φορά. Σύντομα πρόκειται να αποχωριστώ το X8 που μου κράτησε συντροφιά για έναν χρόνο, και θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει πού αποθηκεύονται τα sms στο τηλέφωνο, ώστε να βρω έναν τρόπο να τα μεταφέρω στο νέο μου κινητό (θα είναι επίσης android, το ideos X5 pro). Επίσης, αν γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή που να μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά, θα με βοηθούσε! Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει ανάλογη μεταφορά με το myphoneexplorer; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...