Jump to content

Huawei P8 Lite

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτοχος κι εγώ του κινητού εδώ και 4 μέρες.Το βρήκα στην τιμή των 169€ στην vodafone Ν.Σμύρνης.Ευτυχώς τα παιδιά μου το έφεραν ένα και μοναδικό από κατάστημα της Κρήτης.

Είχα το Lenovo Golden Warrior A806 και ήμουν ικανοποιημένος απόλυτα αλλά,καλοκαίρι και η μικρή μου ρίχνει επάνω του έναν κουβά θαλασσινού νερού και μετά ένας ξάδελφος "επιστήμονας¨μου το ψέκασε με σπρέι επαφών ΜΕ ΛΑΔΙ !!!

Δεν ήθελε κάτι άλλο για να με χαιρετήσει :(

Στα του συγκεκριμένου κινητού τώρα,καταρχήν είμαι μυρωδιάς γενικά γι αυτό θα πω τι είδα.Είδα μια πολύ καλή κάμερα και ένα πολύ καλό ηχείο σε αντίθεση με όσα έβρισκα σε διάφορα ελληνικά hands-on.Επίσης μια χαρά φωτεινή οθόνη άμα την ρυθμίσεις,και πολύ ποιοτικής κατασκευής συσκευή,τέλος δεν μου έχει κολλήσει για κανέναν λόγο ότι κι αν κάνω.Αρνητικό βρίσκω λίγο την νυχτερινή λήψη φωτογραφίας αλλά οκ...κινητό πήρα :O καθώς επίσης και η διάρκεια της μπαταρίας.Είναι κάτι που με χαλούσε και στο Lenovo,με σκοτώνει η καθημερινή φόρτιση :wacko:

Αυτά από εμένα θα παρακολουθώ πλέον το θέμα καθημερινώς.

Καλησπέρα στην παρέα σας.Το P8 lite είναι dual sim full active;Όπως π.χ. το Honor 6;

Poco F6 Pro 256GB

Καλησπέρα στην παρέα σας.Το P8 lite είναι dual sim full active;Όπως π.χ. το Honor 6;

Οχι φιλε...ειναι dual sim οπως το 99,9 % των κινητων ....δηλαδη οταν μιλας στη μια sim η αλλη δειχνει οτι ειναι κλειστο το κινητο και σου ερχεται sms οτι εχασες μια κληση κλπ.

Καλα αν ηταν full active στα 169 ευρω θα ειχε γινει κολαση !!! :lol::lol::lol::lol:

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πριν λιγο πηγα να βγω απο το αυτοκινητο και μου επεσε στο δρομο με την οθονη προς τα κατω...μεχρι στιγμης δεν ειδα ουτε γρατζουνια..ελπιζω να μην ανοιξει σαν γαρυφαλλο στην διαρκεια της νυχτας!!:p:p:p

My Name Is George V.

Οχι φιλε...ειναι dual sim οπως το 99,9 % των κινητων ....δηλαδη οταν μιλας στη μια sim η αλλη δειχνει οτι ειναι κλειστο το κινητο και σου ερχεται sms οτι εχασες μια κληση κλπ.

Καλα αν ηταν full active στα 169 ευρω θα ειχε γινει κολαση !!! :lol::lol::lol::lol:

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πριν λιγο πηγα να βγω απο το αυτοκινητο και μου επεσε στο δρομο με την οθονη προς τα κατω...μεχρι στιγμης δεν ειδα ουτε γρατζουνια..ελπιζω να μην ανοιξει σαν γαρυφαλλο στην διαρκεια της νυχτας!!:p:p:p

Εννοείται φιλέ μου...σ ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα σου.:D

Poco F6 Pro 256GB

Καλησπέρα παιδιά ,έτρεχαν της vodafone to b130 ,και το ενημέρωσα σε b132 π βρήκα στο xda !Ως αποτέλεσμα εξαφανίστηκε το doble tap to wake κ.α τέτοιου τύπου και η συσκευή luggareii που και που!Δοκιμασία να καανω downgrade σε b046 π βρήκα στο official site της huawei ,αλλά δεν μ άφησε !Μήπως γνωρίζει κανεις τι να κάνω ώστε να βάλω παλι την b130?

Κάνε τη διαδικασία που αναφέρεται στο δεύτερο ποστ του νήματος για να κάνεις downgrade σε B046. Στη συνέχεια πέρνα τις ενημερώσεις B052 και B136.

Έχει κάνει κάποιος root στη συσκευή. Εκτός από root άλλος δοκιμασμένο τρόπος να κάνουμε adblock?

Uc browser

Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

Έχει κάνει κάποιος root στη συσκευή. Εκτός από root άλλος δοκιμασμένο τρόπος να κάνουμε adblock?

No root, no adblock!

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί καίγεστε κάποιοι για dual sim full active λες και θα τύχει πολλές φορές να σε παίρνουν την ίδια στιγμή και στις 2 sim.

Έχει καταφέρει κανείς να διαβάσει στικάκι; Ή επιλογή υπάρχει αλλά είναι γκρι, τι παίζει; Δουλεύει με κάποιο τρόπο; Παίζει να δουλέψει με κάποιο update; Υπάρχει τρόπος να δουλέψει τώρα;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Τα εικονιδια της lockscreen μπορουμε να τα αλλαξουμε καπως.

Αντι για φακο να βαλω κλησεις;

Εργακειο για ροοτ εχει βγεις;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Σε λήψη πως πάει το κινητό; Έχω το G7 Ascend και έχω καταενθουσιαστεί... μας έχει αφήσει μ!@$#% η Huawei στην Ericsson... Καιρό έχουμε να δούμε κινητά με τόσο καλές κεραίες. Το Ρ8 τα σπάει, αλλά το P8 lite?

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί να πρόκειται για λάθος, αλλά προς το παρόν εμφανίζεται στα 150 μόνο το άσπρο στο kiniti.eu.. (δε γνωρίζω αξιοπιστία καταστήματος)

http://www.kiniti.eu/index.php?dispatch=products.view&product_id=244579

Σε λήψη πως πάει το κινητό; Έχω το G7 Ascend και έχω καταενθουσιαστεί... μας έχει αφήσει μ!@$#% η Huawei στην Ericsson... Καιρό έχουμε να δούμε κινητά με τόσο καλές κεραίες. Το Ρ8 τα σπάει, αλλά το P8 lite?

Σήματος εξαιρετική.. Στις ρυθμίσεις εδώ και 3 μέρες λέει "χωρίς σήμα: 0s"! Σε πραγματικές καταστάσεις έχει το ίδιο και καλύτερο από G2 στις ίδιες περιοχές! Wi-fi επίσης μέσα σε σπίτι που άλλα έχουν full παρά μία, αυτό είναι γεμάτο.. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά δε χρησιμοποιώ 2 κάρτες!

Edited by illicit7

Όσοι έχετε αγοράσει screen protector από το eshop καλύπτει όλη την οθόνη????

http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-huawei-p8-lite-p-TEL.023736

Υπάρχουν flip cover με παράθυρο (για αυθεντική ρωτάω ) για το P8 έχουν βγάλει

ευχαριστώ

Οχι φιλε μου.Εγώ έχω το ίδιο και μένει λίγοι Στις άκρες κενό.άστο με ζελατίνα καλύτερα η πάρε κάποιο άλλο glass

καλησπέρα παιδιά.

Κάτοχος κι εγώ του κινητού εδώ και περίπου δυο βδομάδες και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από αυτό.

Έχω, όμως, κι εγώ το θέμα με το ραδιόφωνο που διακόπτει τη λειτουργία του απότομα στο άσχετο.

Έχω την έκδοση Β132 πάνω αυτή τη στιγμή.

Έχουμε βρει κάποια λύση για το θέμα;

Επίσης μια ερώτηση. Χωρίς να είναι κάτι ανοιχτό και με 4G, wifi κλειστά, μου βγάζει ελεύθερη RAM περίπου 1,1GB, είναι φυσιολογικό αυτό;

Το κινητό είναι από WIND unbranded.

Όσοι έχετε αγοράσει screen protector από το eshop καλύπτει όλη την οθόνη????

http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-huawei-p8-lite-p-TEL.023736

Υπάρχουν flip cover με παράθυρο (για αυθεντική ρωτάω ) για το P8 έχουν βγάλει

ευχαριστώ

http://www.mobilecity.gr/item.php?prod=book-case-stand-window-gia-huawei-p8-lite-mple

Οχι φιλε μου.Εγώ έχω το ίδιο και μένει λίγοι Στις άκρες κενό.άστο με ζελατίνα καλύτερα η πάρε κάποιο άλλο glass

Ευχαριστώ για την πρόταση σου. Έλεγα μήπως υπήρχε κάτι σαν την αυθεντική του p8 πού έχει το παράθυρο στα πλάγια. Μάλλον δεν θα βγαίνει. Θα πάρω την κανονική από τον Γερμανό

http://www.e-shop.gr/huawei-flip-case-with-window-for-p8-brown-p-TEL.022836

Το screen protector από eshop αφήνει κενό καλύτερα ψάξε κάτι άλλο.Θήκη με παράθυρο στο πλάι υπάρχει αλλά όχι από Ελλάδα, ebay ,aliexpress αλλά δεν μπορώ να την παραγγειλω αν βρεις τρόπο πιστεύω ότι αξίζει.Υπάρχει και εδώ

http://www.oppomart.com/nillkin-new-sparkle-leather-case-for-huawei-p8-lite.html

Καλημέρα και από μένα!

Έχω το κινητό 1 μήνα τώρα. Από θέμα απόδοσης είμαι πολύ ευχαριστημένη ωστόσο παρουσιάζει κάποια θέματα και

1) ενώ τον πρώτο μήνα ή μπαταρία μου είχε φανεί ικανοποιητική θεωρω πως τις τελευταίες μερες την καταποντιζει (μου φαίνεται ίδιο με την μπαταρία του nexus 4 μετά από 2 χρόνια) χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στη χρήση. Μπορώ κάπως να το ελεγξω?

2) Ή λειτουργία απενεργοποίησης αφής όταν είναι κλειδωμένο δε βολευει καθόλου όταν το κινητό είναι σε armband. Υπάρχει τρόπος να την απενενεργοποιησω μόνιμα?

Ευχαριστώ εκ των προτερων

Γίνεται να έχω 2 sim και να έχω την πρώτη για κλήσεις/sms και τη δεύτερη για internet ενεργές ταυτόχρονα;

Παιδιά επειδή το πρόβλημα μου είναι σοβαρό μιας και με B132 δεν μπορω να λειτουργησω απο το lug ,μήπως ξέρει κανεις πως κάνουμε υποβάθμιση απο b132 σε b130? Οποιος γνωρίζει σας απαντήσει ,ευχαριστώ!

Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite

CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL)

Παιδιά επειδή το πρόβλημα μου είναι σοβαρό μιας και με B132 δεν μπορω να λειτουργησω απο το lug ,μήπως ξέρει κανεις πως κάνουμε υποβάθμιση απο b132 σε b130? Οποιος γνωρίζει σας απαντήσει ,ευχαριστώ!

Αρχικά δοκίμασε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. H έκδοση Β130 είναι branded στην Magyar Telecom, οπότε πάμε για downgrade στην Β052. Επειτα αφού δεν δεις διαφορά με την επαναφορά, κάνε μία προσπάθεια να περάσεις την Β052 περνώντας το update.app στον φάκελο dload τις sd card και εκτελώντας τοπική ενημέρωση. Εάν σου βγάλει σφάλμα, δυστιχώς θα πρέπει αναγκαστικά να ξεκλειδώσεις τον bootloader χάνοντας την εγγύηση και να την περάσει με χειροκίνητο τρόπο.