kardistan Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Ερώτηση σαν αρχάριος.πηρα κ εγω to p8 προχθές απο wind.διαβαζω εδω οτι κάνετε αλλαγές σε root λέτε κατι για unlocked και κατι άλλα.δηλαδη με το που πάρουμε την συσκευή υπάρχουν τρόποι να το κάνουμε καλύτερο και ποιό γρήγορο ;οπως το πηρα απο την wind δεν εχω αλλάξει κάτι.μηπως θα επρεπε όμως;περα απο μια αναβάθμιση λογισμικού που μου το ζήτησε η συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) Ερώτηση σαν αρχάριος.πηρα κ εγω to p8 προχθές απο wind.διαβαζω εδω οτι κάνετε αλλαγές σε root λέτε κατι για unlocked και κατι άλλα.δηλαδη με το που πάρουμε την συσκευή υπάρχουν τρόποι να το κάνουμε καλύτερο και ποιό γρήγορο ;οπως το πηρα απο την wind δεν εχω αλλάξει κάτι.μηπως θα επρεπε όμως;περα απο μια αναβάθμιση λογισμικού που μου το ζήτησε η συσκευή βαλε το τηλέφωνο σου να κάνει αναβάθμιση σε περίπτωση που σου έρθει ειδοποίηση και δεν χρειάζεσαι τίποτε αλλο Edited August 14, 2015 by sotosok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Την εχω κάνει ηδη την αναβάθμιση.οταν το εχω στο 4g δεξια επανω δεν θα εορεοε να μου δειχνει οτι εχω 4g σήμα;ποτέ δεν μου το δείχνει,μονο 3g λέει.κατι ακόμη,γιατι ποτέ δεν μου ερχονται οι ειδοποιήσεις απο το viber;μου στελνουν μηνύματα και ποτέ δεν μου έρχεται η ειδοποίηση,πρέπει να το ανοίξω για να δω εαν ήρθανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Οντως είναι θέμα. Πρέπει με κάποιο τρόπο να φτιάξουμε το θέμα με το viber/whatsup. ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Την εχω κάνει ηδη την αναβάθμιση.οταν το εχω στο 4g δεξια επανω δεν θα εορεοε να μου δειχνει οτι εχω 4g σήμα;ποτέ δεν μου το δείχνει,μονο 3g λέει.κατι ακόμη,γιατι ποτέ δεν μου ερχονται οι ειδοποιήσεις απο το viber;μου στελνουν μηνύματα και ποτέ δεν μου έρχεται η ειδοποίηση,πρέπει να το ανοίξω για να δω εαν ήρθανε Οντως είναι θέμα. Πρέπει με κάποιο τρόπο να φτιάξουμε το θέμα με το viber/whatsup. ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ Μέσα στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου υπάρχει η επιλογή διαχείριση ειδοποιήσεων; αν ναι εκεί θα λύσετε το θέμα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octaniavt Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους.και εγω έχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις.οχι με viber και τέτοια μιας και δεν τα δουλεύω αλλα με gmail και με outlook web mail.αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος πως τα ενεργοποιούμε γιατί ψαχνω αλλα δεν βγαζω άκρη. Παράθεση My collection Zopo c2 - htc trophy - Ericsson x8 - lenovo p770 Apple ipad1 - lenovo a1 - motorola xoom 2 - blackberry playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarame Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Καλησπερα και απο εναν ακομα νεο κατοχο p8lite. Ξερει κανει πως και απο που μπορουμε να κατεβασουμε νεα themes, στο κινεζικο site εχει εκατονταδες αλλα δεν ξερω πως κατεβαινουν και αν ειναι δωρεαν. http://emui.huawei.com/cn/plugin.php?id=themezone&zone=theme&mod=list&display=1&model=Mate%207&version=EMUI3.0&page=6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eegw Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Για όσους έχουν θέμα με το viber, επιλέγουμε "προστατευόμ.εφαρμ." και ενεργοποιουμε την εφαρμογή..... Απλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Για όσους έχουν θέμα με το viber, επιλέγουμε "προστατευόμ.εφαρμ." και ενεργοποιουμε την εφαρμογή..... Απλό Δεν ειναι το μοναδικο προβλημα αυτο φιλε...δεν αναβει το LED αυτο ειναι το πιο σημαντικο προβλημα ! Καποια πατεντα ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Οι οδηγίες για τον τρόπο τοποθέτησης των SIM και της SD υπάρχουν στη συσκευασία. Τουλάχιστον στο δικό μου βρίσκονται τυπωμένες στη ζελατίνα που είναι κολλημένη από το εργοστάσιο στο πίσω μέρος της συσκευής. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Για όσους έχουν θέμα με το viber, επιλέγουμε "προστατευόμ.εφαρμ." και ενεργοποιουμε την εφαρμογή..... Απλό Που τη βρίσκουμε αυτή την εφαρμογή;;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 To Beauty for Emui είναι πανέμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Που τη βρίσκουμε αυτή την εφαρμογή;;; για δες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Tο έκανα αυτό Αλλά.και πάλι κλείνει το viber/whatsup Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 παίζει να είναι θέμα software? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 παίζει να είναι θέμα software? Tι εννοείς;; Έχω το unbranded aπο wind, Mε την τελευταία αναβάθμιση Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_x Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Παρατήρησα άλλο ένα θεματακι.Προσπαθούσα να συνδεθω σε ένα wifi φιλικού σπιτιού και εκανε συνεχεια αποσυνδέσεις έχει τύχει σε κανέναν γιατί τελικά δεν καταφερα να συνδεθω ενώ με αλλά κινητά ήταν οκ.Είχα και με το δικό μου wifi κάποια θεματακια αλλά φανταζομουν ότι ήταν θέμα ρουτερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Παρατήρησα άλλο ένα θεματακι.Προσπαθούσα να συνδεθω σε ένα wifi φιλικού σπιτιού και εκανε συνεχεια αποσυνδέσεις έχει τύχει σε κανέναν γιατί τελικά δεν καταφερα να συνδεθω ενώ με αλλά κινητά ήταν οκ.Είχα και με το δικό μου wifi κάποια θεματακια αλλά φανταζομουν ότι ήταν θέμα ρουτερ Εγω δεν παρατήρησα τέτοια θέματα. Και μπαταρία διαμαντακι Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) Πως κάνω να έχει διπλό ταπ η οθόνη και πως κάνω να εμφανίζεται το ποσοστό % της μπαταρίας δίπλα στην ένδειξη πάνω δεξιά; Επίσης θέλω να βάλω τους λογαριασμούς μου αλλά όταν πάω στους λογαριασμούς δεν βλέπω επιλογή για να βάλω τους λογαριασμούς μου yahoo, hotmail κ.α. Υπάρχει τρόπος; Edited August 14, 2015 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Πως κάνω να έχει διπλό ταπ η οθόνη και πως κάνω να εμφανίζεται το ποσοστό % της μπαταρίας δίπλα στην ένδειξη πάνω δεξιά; ρυθμισεις>ελεγχος κινησης>διπλο αγγιγμα ρυθμισεις>μπαταρια (πανω πανω) Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 ρυθμισεις>ελεγχος κινησης>διπλο αγγιγμα ρυθμισεις>μπαταρια (πανω πανω) Ευχαριστώ. Πως θα περάσω τους λογαριασμούς μου outlook και yahoo για να συγχρονίσω τις επαφές μου; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
borrelli13 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Μια ερώτηση σχετικά με την επιλογή 4G. Μου εμφανίζει μόνο αυτές τις 2 επιλογές. Το έχω σωστά για 4G? Για τα υπόλοιπα που διαβάζω.. προσωπικά είναι υπερευχαριστημενος. Μπαταρία σχεδόν 2 μέρες με 5+ ώρες οθόνης, γρήγορο και λειτουργικό. Από τιμή δεν παίζει κάτι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Μια ερώτηση σχετικά με την επιλογή 4G. Μου εμφανίζει μόνο αυτές τις 2 επιλογές. Το έχω σωστά για 4G? Για τα υπόλοιπα που διαβάζω.. προσωπικά είναι υπερευχαριστημενος. Μπαταρία σχεδόν 2 μέρες με 5+ ώρες οθόνης, γρήγορο και λειτουργικό. Από τιμή δεν παίζει κάτι καλύτερο. πρεπει να ενεργοποιησει η κοσμοτε το 4g ,δεν ειναι αυτην η επιλογη, πρεπει να βγαζει αλλη μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Έχω μερικές επαφές outlook, πως θα τις περάσω; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts