Jump to content

myphone POLL: Τι budget έχετε θέσει για το επόμενο smartphone σας;

alkis_7
 Κοινοποίηση

Τι budget έχετε θέσει για το επόμενο smartphone σας;  

730 members have voted

1. 1. Τι budget έχετε θέσει για το επόμενο smartphone σας;

• Έως 50 ευρώ
      11
    • 51 έως 100 ευρώ
      13
    • 101 έως 150 ευρώ
      79
    • 151 έως 200 ευρώ
      117
    • 201 έως 250 ευρώ
      102
    • 251 έως 300 ευρώ
      95
    • 301 έως 350 ευρώ
      95
    • 351 έως 400 ευρώ
      47
    • 401 έως 450 ευρώ
      22
    • 451 έως 500 ευρώ
      30
    • 501 έως 550 ευρώ
      24
    • 551 έως 600 ευρώ
      12
    • 601 έως 650 ευρώ
      13
    • Απεριόριστο (Άνω των 650 ευρώ)
      50
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
      20

Recommended Posts

Μέχρι 300...Και νομίζω ότι βρήκα και τη συσκευή που θέλω..Μεταχειρισμένη στα 300...Και πολλά είναι...Δύσκολες εποχές..

• Απαντήσεις 166
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενδεικτικά έβαλα ένα όριο μέχρι 351-400 ευρώ( ουσιαστικά μέχρι 300 άντε και κάτι για να λέμε την αλήθεια), αρκετά παράδοξο βέβαια και πάλι για μένα αν δει κανείς τα κινητά που έχω, απλά και μόνο γιατί μόλις τα τελευταία χρόνια( για να μην πω τον τελευταίο) βγήκαν μοντέλα με πλήρη χαρακτηριστικά και δυνατότητες σε παράλληλα χαμηλές τιμές και αυτά δεν είναι άλλα από τα Nokia-windows.

Ομως η επιλογή ενός κινητού τύπου smartphone ποτέ κατά την άποψή μου δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον παράγοντα κόστος, εγώ ας πούμε θεωρητικά δεν είχα ποτέ την δυνατότητα να αγοράζω τα ακριβά μοντέλα που έβγαιναν κατά καιρούς, όμως η έλξη που ασκούσαν πάνω μου τα "εξωτικά" αυτά κινητά ήταν ακαταμάχητη και με το πρώτο που χαμήλωναν οι τιμές και άρχιζαν οι προσφορές βουρ για αγορά.

Η ίδια ακριβώς έλξη υπάρχει και τώρα, αυτό που διαφοροποιεί τα πράγματα, είναι η διαπίστωση ότι την ίδια "περίπου" δουλειά θα κάνω και με το μισό ή και λιγότερο κόστος και αυτό το "περίπου" δεν έχω σκοπό πλέον να το απαλείφω πληρώνοντας διπλά και τρίδιπλα..

Edited by kast1727
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Asus Zen 2 όσο πιο φτηνό το βρω αλλιώς, OPO, Xiaomi Mi4, ή με άλλα λόγια το πολύ 300 με 350€που είναι υπέρβαση. Αν και αν είχα λεφτά για οποιαδήποτε αγορά θα έπαιρνα το Lenovo K920 Pro.

Εγω τα τελευταια 6-7 χρονια αγοραζω καινουριο τηλεφωνο συνηθως με συνδιασμο 2 επιδοτησεων 24 μηνο .πανω απο 300 δεν θυμαμαι να χω δωσει . περσι που με την επιδοτηση προτιμησα tablet σε κινητο γυρω στα 330 εδωσα (oneplus).και το flex 2 που πηρα πριν κανα μηνα εκτακτως λογω προσφορας παλι 300 εκανε

Χρυσά τα πληρωνεις. Πανε πολλά χρόνια που μπορεί και να συνέφερε. Το κόστος το υπολογίζει οπως στις λευκές συσκευές δηλ κόστος κτήσης + κόστος λειτουργίας.

Στο θέμα...

Άντε στα 300 και παλι αν λιώσει το Ν5. Και πριν Ν4 αλλά ας οψεται...

Edited by Gkarkamel
τριπλή επανάληψη!
:ninja:

Νομίζω ότι εκτός από το ύψος του budget για την αγορά του κινητού, ρόλο παίζει και η περίοδο αντικατάστασής του.

Το κακό πάντως είναι ότι συνηθίσαμε σε ναυαρχίδες, οπότε προσωπικά μεγαλώνω την περίοδο για να αυξήσω και το budget.:)

θα συμφωνήσω απόλυτα, μέχρι στιγμής με βλέπω μάλλον για note5 όταν πέσει η τιμή του στα 500. και τότε το s3 μου θα είναι 3μιση ετών. Έτσι βγαίνει μια δαπάνη 150€ το χρόνο.

Μέχρι 500€ για καινουρια συσκευή Όχι Μεταχειρισμένη. Αν και Δεν έχω σκοπό να πάρω κινητό σύντομα.

Πριν 2 χρόνια πήρα το s4 580 ευρώ. Προχθές το αντικατεστησα με το s6 δίνοντας 500 ευρώ ( το s4 δε θα το πουλήσω ) . Άρα το κόστος από 290 ευρώ / χρόνο θα πάει στα 250 ευρω/χρονο, αν φυσικά κρατήσω το s6 μια διετία...

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Το θέμα δεν είναι το: " πόσα δίνω" αλλά το αν αυτά που θα δώσω θα πιάσουν τόπο. Και εξηγουμαι : Με το Oneplus One που έχω και έχοντας κάνει καλοπροαιρετα, ηθελημενα αλλά και αθελητα, συγκριτικά τεστ με άλλες συσκευές φίλων έχω να πω ότι ΣΑΡΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ. Είτε σε κάμερα είτε σε βίντεο που είτε σε ταχύτητα σύνδεσης, πλοήγηση δυνατό Wi Fi κλπ. Δεν είναι βέβαια τέλειο. Έχει ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ και ΑΒΕΛΤΗΡΙΕΣ.ΑΛΛΑ, συγχωρουνται όλα από την σχέση value for money που έχει. Τι να το κάνω το κινητό των 1000 ευρώ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ; Απλώς δεν αξίζει... Και δεν είμαστε κοριτσάκια για να θέλουμε να είμαστε in. Οι άντρες θέλουν απτα αποτελέσματα.

Καλα, σε καμερα ειναι παρα πολυ μετριο. Μονο για τοπια κανει, και αυτα μέρα.

Μολις σκοτεινιασει, δεν κανει για τιποτα.

Ευτυχως δεν με ενδιαφερει η καμερα στο κινητο, και το θεωρω το καλυτερο τηλεφωνο που θα μπορουσε να εχει καποιος αυτη τη στιγμη, με δευτερο το S6.

Aν δεν μου αρεσει το 1+2, θα παω για το S6, οτι τιμη και να εχει εκεινη την εποχη.

Θέλω να είμαι στα 100-150€ τον χρόνο. Γι' αυτό εκτιμώ ότι η επόμενη συσκευή μου (του χρόνου, πρώτα ο Θεός) θα είναι μεταξύ 200-250€.

Πιστεύω ότι για κάποιον που δεν έχει βίτσια, 200€ φτάνουν και περισσεύουν, ενώ αν κάποιος δεν έχει λεφτά και με λίγο πάνω από 100€ υπάρχουν συσκευές να κάνει την δουλειά του.

Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.

Αγόρασα πριν 7.5 μήνες μεταχειρισμένο το LG G2 32GB 4 μηνών άψογο με δύο θήκες η μία αυθεντική quickwindow στα 270. Είχα πουλήσει πρώτα το Lumia 920 130 ευρώ το οποίο με τη σειρά του το είχα αγοράσει πριν 9 μήνες 180 ευρώ και αυτό μεταχειρισμένο 5 μηνών. Συνήθως δεν αλλάζω πριν τον χρόνο άλλα δεν μου άρεσαν και τόσο τα WP. Αν και αξίζει και με το παραπάνω το G2 τα χρήματα του και πάλι έκανα μια μικρή υπέρβαση. Το επόμενο κινητό μου μάλλον θα αργήσει και δε ξέρω τι θα είναι, μπορεί και Windows 10. Παραπάνω από 300 ευρώ πάντως δε παίζει να δώσω αφού πουλήσω πρώτα το G2.

Α και να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι έχω για δεύτερη συσκευή ένα Alcatel των 15 ευρώ που το πήρα τσάμπα από αναβάθμιση της μητέρας μου (της έδωσαν 2:lol:). Παραπιπτόντως που ακούγεται κάπως όταν διαβάζω ότι αρκετοί έχουν για δεύτερη συσκευή κινητά που θα μπορούσαν να είναι άνετα mid προς hi end συσκευές....Δε ξέρω πώς δε μπορούν να καλυφθούν από το τούμπανο που έχουν για κύρια.

Edited by Rayden1

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

το poll θα έχει νόημα, αν εννούμε την αγορά ενός καινούργιου τηλεφώνου. χωρίς να δώσουμε το παλιό. αλλιώς αν έχεις πχ note 4 και δώσεις και άλλα 50 ευρώ για s6 ή 200 ευρώ για s6 edge, θα ψηφίσεις σε λάθος κατηγορίες.....

εγώ προσωπικά τα κινητά τα κάνω ανακύκλωση συνέχεια. δεν θυμάμαι να έχω κρατήσει κινητό πάνω από 2 μήνες. άλλες φορές παίρνω ναυαρχίδα, και αλλες παίρνω κινέζικα.

μόνο με τα iphone κρατάνε κάπως τη μεταπωλητική τους αξία. όλα τα άλλα (ειδικά τα galaxy σειρά s) πέφτουν στον πάτο σε λίγους μήνες. (τα note είναι άλλη κατηγορία).

technoholic maniac reviewer

Αφού πουλήσω τη συσκευή που χρησιμοποιώ, μάξιμουμ 350€ πιστεύω είναι καλά!

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Πάντα κοιτάω το κινητό που θα πάρω να είναι vfm την τάδε εποχή. Πούλησα το 9 μηνών LG 4x 160 ευρώ και πήρα το note 3 400 άρα έδωσα +240. Το θέμα μου είναι να έχω ένα κινητό που με καλύπτει σε όλα. Το να πάρω ένα φθηνό στα 150 και να με βγάζει την πίστη είναι χειρότερο από το να δώσω κάτι παραπάνω για κάτι καλύτερο. Έχει κλείσει 14 μήνες το note 3 που το έχω οπότε ελπίζω του χρόνου το Πάσχα που θα έχει κλείσει 2 χρόνια να το δώσω 200 ευρώ και να πάω για το note 5 που λογικά τότε θα έχει 400-500 ευρώ.

200 ευρώ και το κρατάς μέχρι να τα κακαρώσει :lol: .

Μετά από 2-3-4 χρονάκια παίρνεις καινούριο πάλι με 200 ευρώ εκτός και είναι καλύτερα τα οικονομικά.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου!

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Μεχρι 150 ευρω max ..τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κ***ς !

Δεν αγοραζω καθε χρονο κινητο , το προυγουμενο που ειχα ηταν galaxy S (το 1) ,το πηρα πριν μερικα χρονια και τωρα χαλασε,και με κοπο καταφερα να παρω το redmi2 με 125 ευρω

Εκπλησωμαι που διαβαζω πως καποιοι δινουν 300 και 400 ευρω για κινητο με τετοιο στριμωγμα που υπαρχει

Ισως καποιους δεν τους εχει αγγιξει η κριση ...τι να πω

ειχα βαλει το 250-300 το εκανα πριν λιγες μερες, αλλα νομιζω οτι εως 200 τελικα ειναι μια πολυ καλη αγορα ;)

καλημερα.Συν 150.το αλφα5 εχω και ειμαι πολυ ικανοποιημενος σε ολα.Δεν βλεπω το λογο να σκαει καποιος αλλα 350 για το s6 πχ για μια ποιο γρηγορη καμερα και ελλειψη ραδιου και καρτας μνημης.οσον αφορα για την ποιοτητα των φωτο η διαφορα ειναι αμελειτεα στην καθημερινοτητα.Τα φετινα midrange ειναι οι περσινες ναυαρχιδες και ποιο καλα.το εχω ψειρισει πολυ το θεμα και ξερω.:D Edited by monster1971

Χρυσά τα πληρωνεις. Πανε πολλά χρόνια που μπορεί και να συνέφερε. Το κόστος το υπολογίζει οπως στις λευκές συσκευές δηλ κόστος κτήσης + κόστος λειτουργίας.

Στο θέμα...

Άντε στα 300 και παλι αν λιώσει το Ν5. Και πριν Ν4 αλλά ας οψεται...

Ετσι και αλλιως επειδη μιλαμε αρκετα στο τηλεφωνο το υψηλο παγιο δεν το γλυτωνουμε.

Ακομα και χωρις επιδοτηση θα τα πληρωναμε.τωρα πχ εγω εγω red2 και η γυναικα μου red 1ευτυχως λογο προσφορας με 80 κατι παγιο συνολικα

Μας κάλυψε για φέτος η Vodafone στα 299 με το flex 2 που μετα την 5.1.1 που πήρε αναγεννήθηκε μεςα απο τις στάχτες της,σαν να πήρες top class αλλων που ειναι 500 και φεύγα :lol:

Για φέτος ούτε σεντς παραπάνω για smartphone.

Ολα εντός του 15 βαςικα με χτυπητές αδυναμίες ειναι και δεν αξιζει αγορά σε σχεση με πέρσι.

Απο του χρόνου και βλέπουμε.:p

(Παντα δίνοντας το παλιό και μια σχετικά μικρη διαφορά απο την τσέπη 150-200 ευρω):)

Εξαιρούνται οι χομπίστες που τα αλλάζουν σαν τα πουκάμισα γιατι θελουν να δοκιμάζουν all the time.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εγώ επειδή το lollipop έχει κατακρεουργήσει την αυτονομία όλων των συσκευών με lollipop που έχω δουλέψει (nexus 5, one plus one, galaxy note 4) θα αφήσω προσωρινά στην άκρη το note 4 και θα δώσω περίπου 200€ για το Lumia 640 Dual LTE.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3